StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
menj el cdgalaxis vagy 576 oldalra és nézd az árakat, az 50 eurohoz sincs semmi közük a pc-s áraknak. aztán nézd végig az xboxos gameket mind 60 eurós és nincs ami 13k-nál többe kerülne.
cod7 helyett akkor nézzük a cod6ot ami tavaly 60 eurós volt és itt 9990. 3500 forintnyit meg nem romlott az árfolyam, akármilyen ügyes is a viktátor
most rakták ki a fallout vegas collectors editiont amihez jár díszdoboz, bakelit lemez meg egy rakat cucc és olcsóbb mint a fröccsentett mûanyagos dobozú sc2 😊
egyszerûen itt a lehetõség és elveszik a wowosok maradék pénzét is, magadon is láthatod hogy mûködik, oda akarod adni nekik.
Arab money
raadasul cod-ra meg midnig nincs hivatalos ar bejelentes ha jol latom, egyelore csak tipp az arusito oldalalkon az ar. de ha az 60 euro fix is lenne, akkor sem biztos hogy 12k ft lesz nalunk, hisz a galaxis oldalan oda van irva hogy BECSULT AR.
egyszeruen nem latom a raciot es a lehetoseget abban, hogy legalisan egy 60 euros jatekot 12k-ert megkapj.
kedvencem a kínai fal építése a rámpa fölé(2 barrack+factory+ marine-ok, tankok), és elindul 1 darab banshee-vel vagy voiddal <#zavart2>#zavart2>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Arab money
Nevem: Brenyo / Karakterkód: 919
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kivi vagyok de nagyon. <#idiota>#idiota>
de minden egyes konzolos game is 60 euro, azok is mind olcsóbbak 1500-2500ft-al.
Arab money
1, nem talaltam meg hogy tenyleg 60 euro lenne (link pls) csak hogy 60 dollar es 55 font.
2, az atlalad linkelt galaxis oldal aljan irjak is hogy BECSULT ar, tehat siman lehet hogy ez is 15k korul lesz majd, ne felejtsuk sc2 is eleinte amig nem votl fix az ar addig joval olcsobb volt (19k volt akkor a CE).
mivel blizz 60 euroert adja ezert nem ertem hogy a faszba lehetne mashol olcsobb mint 14k ? hacsak nem az allamtamogatja, de ketlem hogy szamitogepes jatekra allami tamogatas letezni, ilyet max del-koreaban tudok elkepzelni😄
amugy van ra pelda jatekra hogy 50 dollaert ill 40 euroert aruljak.
Arab money
általában a játékterjesztésre mondtam azt hogy ezekben a régiókban olcsóbban szórják, mo-n a játékok mind olcsóbbak vagy 40-60%-al, még a boltokban is. az 50 euros gameket adják 8-10 ezerért. lengyeleknél, oroszoknál pl saját elzárt digital distribution rendszert nyitott egy csomó kiadó, szinte ingyen szórják a játékok kulcsait, ezek azok amiket az ilyen onlinekeystore.com féle oldalakon árulnak még olcsóbban mint az itthoni árak, és azon már õk is keresnek rendesen. Így legalább vesznek gamet ezekben az országokban is, kicsit vissza is szorult a boltokban árult warez.
Bár sc2-t itt is fognak akármennyibe kerül, úgyhogy üzletileg nem lehet kifogásolni a döntést.
dollárban meg sajnos nem vehetjük meg vmi jó kis netes boltból mert nemjó itt az ottani key :/
Arab money
az a fajo inkabb, hogy valamiert eurot dollarral egyenlonek tekintik es nem kerul kevesebb euroba mitn dollarba.
" $99.99/€89.99 for the Collector’s Edition and $60/€59.99 for the standard."
ha dollarba veve nyersz 4000 ft-t.
a sírás azért megy, mert drágábban adják mint minden más kapható vagy idén megjelenõ játék, akár pc-s akár konzolos. ez nem normális.
Arab money
Árakat még nem tudni, de én is kíváncsi lennék rá. Ha jóval olcsóbb lenne, mint a dobozos változat, akkor ezt venném meg.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem értem minek feltölteni bármilyen torrentoldalra, amikor a hivatalos oldalról is letölthetõ (sõt a hivatalos oldalon más-más nyelveken is beszerezhetõ a játék)...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kikerült torrentre is a Digitális verzió!
StarCraft 2 Wings Of Liberty Digital Download-WW
rally angolul azt jelenti, hogy gyulekezes. vagyis egy gyulekezo pontot jelolsz ki, ahol az elkeszult uj egysegeid gyulekezhetnek a legyartas utan.
waypoint az pedig egy navigacios fogalom, amikor elore meghatarozott pontokat/lokaciokat akarsz elerni sorrendben. vagyis sc2 ben ez egy tevekenysegi sorrendlista, amit SHIFT+parancsokkal tudsz egymasutanba sorba rakni es igy sorba haladva elvegzi egymasutan a tevekenysegeket. pl egy observernek beallitod hogy scoutolja ki 2v2 ben a 2 ellenfel bazisait, shift+jobbklikk az elso ellenfel kezdohelyere (itt akar tobb pontot is megadhatsz hogy lefedje az egesz teruletet), majd shift+jobbklikk a masodik ellenfel kezdojere, es igy eloszor odamegy az elso bazishoz majd a masodikhoz es te kozben tudsz mast csinalni. (ez most csak egy pelda, ha pl van turret vagy ilyesmi akkor lelovik 😄)
Írnék még erre, de inkább nem offolok.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
waypontot ugy tudsz adni az egysegeknek, hogy SHIFT+CLICKkel kijelolod az utvonalat nekik, merre menjenek. ha azt akarod hogy kozbe tamadjanak is ha talalnak valamit, akkor SHIFT+A+CLICK
Záróakkordként annyit, hogy én most adtam le 10kilót, viszonylag nagy meló árán, jobban figyelek mit eszek, és naponta kb. 45-60 percet mozgok. Az inspirációt az adta, hogy nem tetszett az a 10kiló felesleg, sosem szerettem a tunyaságot és a kövérséget, és nem akartam erre a sorsra jutni. Két választás közül lehetett választani így 30 felett. Vagy pozitív vagy negatív irányba megy a testsúlyom, aranyközépút nem volt. Inkább az utóbbit választottam, persze tovább nem akarok fogyni. Szerintem ez nem betegség, az hogy a lakosság potenciális részének kb. 40-50%-a túlsúlyos vagy kövér, az a népbetegség. Az anorexia az egy egészen más történet, az nem igényesség az egészségre, hanem egy komoly pszichikai/lelki baj.
Btw nehogy rám fogd már, hogy beteg vagyok. Csak úgy kijelented, hogy ez a bajom? Nem is ismersz.... <#szomoru1>#szomoru1>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
a testzsirfobias resz. rad is vonatkozik ez a ritualis etelfogyasztasos dolog?