StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanolyan, mint a Steames preloadok
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
vajon fognak-e rendesen balanceolni menet közben, vagy mint a WoW-nál BC óta, hagyják ahogy van amikor kiadták, amelyik kaszt (itt faj) jól jött ki akkor az nyer a kieg végéig?
Arab money
Arab money
kiegészítõ az lenne ha még 5 terran pályát szarnának ki, mint a dawn of war 2 kiegészítõben
de elvileg ugyanannyit adnak ki más fajokkal, tehát másik gamet adnak ki
Arab money
1. ha blizzard nem mondta volna el elõre, hogy így van, akkor senkinek a kurva játékostársadalomban nem lenne semmi baja vele
2. nem 2 hetente fogják kihozni, hanem 1-2 évente ami azt jelenti, hogy nem a játék single részének a 2/3-ad és 3/3-ad részét fogod akkor megvenni, hanem egy kibaszott kiegészítõt... ha meg kiegészítõ, akkor miért csak itt nyivákolnak az emberek??? wownak is van kiegészítõje, és még havidíja is... és még rohadt sok játéknak van kiegészítõje, amit mindet meg kellett venni...
akkor lenne érvényes ez a kibaszott riányálás amit lenyomnak egyesek, ha kijönne mind a 3 rész 27-én, és attól függõen mennyit veszel meg belõle, attól függne hogy hány single campaign-ed van, meg attól függne, hogy neten melyik verzióba kerülsz... DE NEM IGY LESZ!!!!
úgyhogy szvsz abba lehetne már hagyni a sírást 😮
silver liga
maraudert is le lehet gyõzni, csak talán nehezebb...
In preparation for the launch of the game on Tuesday, July 27, the beta servers will be brought offline by Monday, July 19. At that time, all beta accounts and character information will be reset and the ability to create forum posts and comments on the StarCraft II: Wings of Liberty website will be unavailable until launch. In the meantime, we still encourage everyone to stay tuned to the website for exciting news and updates regarding the upcoming release.
Thank you again for your participation, and we’ll see you soon on Battle.net!
LoL
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
A másik hogy miért irja ki a real nevemet? Ott van hogy
rholas(Imre Horvath) ?
én is tartottam kicsit a sok APM huszártól a SC2-ben, de meglepetésemre nagyon élvezetes lett a multi, pedig nem vagyok egy nagy klikkelõbajnok😊
Berakott gold ba de full kezdö vagyok nekem a bronz is sok.
És igen engem is szinte csak a multi érdekel, de ha kijön a 2. harmad akkor meg lehet megvenni mert a nagy többség úgyis egybõl megveszi akinek meg csak a sima van, azok nyomhatják együtt. 100% hogy a 2.,3. részekben lesz egy csomó multis újítás hogy azt is meg kelljen venni 14 ezrekért. Össz kijön 40k körül te lehet nem sokallod de én és szerintem sokan mások is igen.
Mondjuk ez egyenes következménye a blizz-activision házasságnak szóval nem meglepõ dolog.
MJ rulz Pink Team The Only One
3 okos, lesz több is, fogadunk?
a játék harmadáról meg annyit hogy SC1-ben volt kb 30 küldi meg ebben is annyi van.
annak meg örülni kell hogy minden fajnak egy külön rész szentelnek mert így sokkal több tartalom lesz
V9ykn8_TZL0
cop. csapd le csacsi
😊
de azért mert más a véleménye, nem kell bántani. neki nem ér meg ennyi pénzt. nekem a tripláját is. biztos azért, mert én a többi játékot úgy évek óta egy kalap szarnak tartom. support, feeling, minõség, játszhatóság meg úgy nagyjából minden szempont szerint. ha valakinek bejön több játék is adott idõszak alatt is, hülye lenne többet adni ezért. ilyen egyszerû.
Én is nagy StarCraft-os vagyok. Az elsõ részt még 1998-ban vettem meg a kiegészítõjével együtt, de ezt jó ideig nem fogom megvenni.
Egyrészt drága, másrészt pedig ha megjelenik mind 3 fejezet úgyis kiad a Blizzard egy olyan csomagot, amiben benne van mind 3 játék! Sõt talán még abból is lesz majd gyûjtõi kiadás, és az jobban megéri a beruházást, mint így egyenként! (WarCraft 2, 3 és StarCraft-nál is lehet venni olyan csomagokat, amelyek az alapjáték mellett a kiegészítõt is tartalmazzák, akkor ezt miért hagyná ki a Blizzard amikor nagy iránta az érdeklõdés? Annyi pénzt fognak errõl lehúzni, amennyit csak lehet...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Adnák 7ért és tuti több bevétel lenne, bár ez az ár kérdés úgyis csak a csóró régiókban kérdés.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
cod6-nal galaxisban a normal ar 12990 ft volt. a mostani ar a zmar egy 23% os kedvezmenyes ar, sc2 normal verzio normal bolti ara 14990. mostani aarfolyamon az olyan 7euro kulonbseg.
ami erdekes hogy a normal verzio ugye blizz ara szerint 60 euro, de galaxisban atszamolva (a bolti arat nezve, nem a netes rendeleses 10% kedvezmenyt) 53 eurora jon ki. viszont a CE ami 90 euro lenne blizzes arnal, az galaxisnal 96 eurora jon ki. szal a CE az felelmetesen overprized. normalt meg meg olcsobban is megkapod mintha kintrol rendelned. gondolom ebben sikerult megallapodni veluk. imo nem a magyar cegek a hibasak, hanem a blizz/activision.