StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Hanyadikán is jelenik meg?Neten több dátumot is találtam:S

ProGabe
dehogynem, méghozzá jó sokan, lévén az ugyanaz, amit a hiv. oldalról és a kismillió netes boltból is le lehet szedni

ugyanolyan, mint a Steames preloadok

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
torrentes verziót nem szedte le valaki? 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Az online vásárlásnál nem kell biztosítani lemezt, dobozt, kézikönyvet, de biztosítani kell egy szolgáltatást, vagyis: stabil és állandó letöltési lehetõséget. Ezen felül ha online minden annyival olcsóbb lenne, mint azt logikusan gondolnánk, lehetséges, hogy összeomlana a rendszer a sok vásárlástól, a letöltéstõl, illetve a boltokat is félig-meddig csõdbe juttatnák. Valószínûleg súlyos következmények következnének be, de én is az online vásárlást preferálom most már. Nevetséges a 60 eurós ár online vásárlásnál.. 😞
Prince of Máté
Starcraft 1-et 2008-ig balancolták...

Aradebil2
wow nem esport,kár hasonlítgatni

Aradebil2
tvp steppesen,a srác gold,én silver,hf

Davidus
baba

V9ykn8_TZL0

TurboX
csakhogy már nem ugyanaz az escésbrigád sem, bár én optimista vagyok a kérdést illetõen
Volt már egy starcraft játék, szóval megvan már a kérdésedre a válasz. Nem sok köze van a WoWos és az SCcsapatnak egymáshoz.

ProGabe
naszóval

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FSpofon
amúgy a kiegészítõknél az árnál sokkal fontosabb kérdés..

vajon fognak-e rendesen balanceolni menet közben, vagy mint a WoW-nál BC óta, hagyják ahogy van amikor kiadták, amelyik kaszt (itt faj) jól jött ki akkor az nyer a kieg végéig?

Arab money

FSpofon
majd megoldják majd hogy menjen magában, és máris lehet teljes áron adni. akinek meg megvan az 1. rész megkell hogy vegye újra ugyanazt +5% kiegészítést 😊

Arab money

Davidus
multiban csak kiegészító

V9ykn8_TZL0

FSpofon
de nem kiegészítõ
kiegészítõ az lenne ha még 5 terran pályát szarnának ki, mint a dawn of war 2 kiegészítõben
de elvileg ugyanannyit adnak ki más fajokkal, tehát másik gamet adnak ki

Arab money

ez az 1/3át kapod ez akkora emeletes faszság, hogy egyszerûen hihetetlen...

1. ha blizzard nem mondta volna el elõre, hogy így van, akkor senkinek a kurva játékostársadalomban nem lenne semmi baja vele

2. nem 2 hetente fogják kihozni, hanem 1-2 évente ami azt jelenti, hogy nem a játék single részének a 2/3-ad és 3/3-ad részét fogod akkor megvenni, hanem egy kibaszott kiegészítõt... ha meg kiegészítõ, akkor miért csak itt nyivákolnak az emberek??? wownak is van kiegészítõje, és még havidíja is... és még rohadt sok játéknak van kiegészítõje, amit mindet meg kellett venni...

akkor lenne érvényes ez a kibaszott riányálás amit lenyomnak egyesek, ha kijönne mind a 3 rész 27-én, és attól függõen mennyit veszel meg belõle, attól függne hogy hány single campaign-ed van, meg attól függne, hogy neten melyik verzióba kerülsz... DE NEM IGY LESZ!!!!

úgyhogy szvsz abba lehetne már hagyni a sírást 😮

Rage47
sztemi s lehetne
Aradebil2
én is vertem tegnap terrant😄 ha nem mennek korán marára,akkor nincsen gáz,én ennek ellenkezõjérõl beszéltem

ProGabe
mi a f*sz gond van EZZEL a videóval, hogy nem lehet ide beszúrni? szerintem jobb lenne, mint a mostani banner

balintk
balintk
Hopp, az elõbbi kép beszúrásom nem sikerült.

balintk
Azt az 1 hetet már kibírom a megjelenésig. 😄

Rage47
utóbbi idõben volt 2 terran elleni meccsem protossként, és mindegyiket vertem, lehet, hogy bénák 😄
silver liga
Aradebil2
tvp-ben MM elég durca...elég megnézni socke vs morrowt,de ami durvább: whitera vs cauthonlock(crotánál nézhetõ),írja is whitera,h ezzel nem sok mindent tud kezdeni...és ügye sokkal kevesebb skill kell végrehajtani,mint kivédeni<#szomoru1>

Rage47
sztem egész jó balansz van, csak scoutolni kell az ellenfelet, és akkor nem fog gyártani pl. ezer voidot
maraudert is le lehet gyõzni, csak talán nehezebb...
Maraudert is megcsinálták jóra ?😊 mert eleinte sokan nyafogtak miatta.

ProGabe
We would like to thank everyone who has participated in the StarCraft II: Wings of Liberty beta test. You’ve done an admirable job of testing, and we greatly appreciate all of the feedback you provided during this critical phase of development. It’s been a lot of fun; however, all good things must come to an end.

In preparation for the launch of the game on Tuesday, July 27, the beta servers will be brought offline by Monday, July 19. At that time, all beta accounts and character information will be reset and the ability to create forum posts and comments on the StarCraft II: Wings of Liberty website will be unavailable until launch. In the meantime, we still encourage everyone to stay tuned to the website for exciting news and updates regarding the upcoming release.

Thank you again for your participation, and we’ll see you soon on Battle.net!

Mikiller
Ez YO!
LoL

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

😄 a nev a realID miatt van. csak te latod es a realID barataid, meg msotmar az sg forum es az egesz net 😄

27 vesztés vs 4 nyerés és még mindig a goldban vagyok.
A másik hogy miért irja ki a real nevemet? Ott van hogy
rholas(Imre Horvath) ?
Prince of Máté
Ekkora zsidót 😄
Várhatsz 5 évet aztán megkapod pár ezerrel olcsóbban, szerintem jól jársz 😄

Rage47
sztem nem csak az sg-n vannak ilyen véleménnyel a játékról, én ilyeneket olvastam a gamestaron, vagy a gamepodon is a híreknél, szal ezeket azok fogalmazzák meg, akik életükben nem játszottak starcraft2-t...
én is tartottam kicsit a sok APM huszártól a SC2-ben, de meglepetésemre nagyon élvezetes lett a multi, pedig nem vagyok egy nagy klikkelõbajnok😊
majd lekerulsz ha vesztesz eleget 😊

Aradebil2
kb 7-8 loss után rakott engem le goldból bronzba még régen

Van arra lehetõség hogy 2 ligával lejjebb menjek?
Berakott gold ba de full kezdö vagyok nekem a bronz is sok.
anny, hogy akit csak a single resze erdekel az kap 1/3-ot az egesz sc2 bol, ami mar igy is annyi lesz mint az sc1 singleje (kuldetesszamra), szoval akit csak a single erdekel az ugyse fogja megvenni magyarorszagon, inkabb majd lewarezoljak. akit a multija erdekel(is) az meg megveszi es boven tobbet kap mint a jatek 1/3-a, meg akkor is ha esetleg lesz az uj kiegeknel uj egyseg, amit nem adnak ingyen meg az erdeti vasarloinak multihoz. (volt egy ilyen kijelentes blizztol, hogy automatikusan patchben megkapja multihoz es nem lesz kotelezo megvenni a tovabbi 2 kieget, ami raadasul garantaltan nem ilyen arfekves lesz)

Aradebil2
nekem életem elsõ megvásárolt játéka lesz a starcraft2😄 az ok egyszerû: sc1-bõl olyan másolt verzióm volt,amihez eredeti kulcsom volt valahonnan😄

erasmus4
Ez aztán értelmes hozzászólás bár már az a tény hogy írtam már megcáfolja.
És igen engem is szinte csak a multi érdekel, de ha kijön a 2. harmad akkor meg lehet megvenni mert a nagy többség úgyis egybõl megveszi akinek meg csak a sima van, azok nyomhatják együtt. 100% hogy a 2.,3. részekben lesz egy csomó multis újítás hogy azt is meg kelljen venni 14 ezrekért. Össz kijön 40k körül te lehet nem sokallod de én és szerintem sokan mások is igen.
Mondjuk ez egyenes következménye a blizz-activision házasságnak szóval nem meglepõ dolog.

csuszi
mondjuk azért elárulom, hogy phase 1-ben voltam platina, de ott top 10. most arany top ten, lecsúsztam platinából, de azért úgy érzem egy közép platinához azért jó vagyok. klikk klikk: hogyne, múltkor srác apm 120-150, nekem 60. mégse volt esélye egy kibaszott percig se.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
kibaszottul kész vagyok ettõl a kurva sg-tõl, ennyire hülyék az emberek? ami kurvára nem téma, de hogy kurvársa kényszert éreznek hogy mindenhez hozzászóljanak, és úgy persze, hogy kurvára szakértõk, kurvára értenek ezen az oldalon amúgy mindenhez, kibaszott professzorok és játékkészítõk mehetnek a faszba:
3 okos, lesz több is, fogadunk?

Davidus
majd biztos hétezerért adnak egy játékot amit több mint 100 millió dollárba került megcsinálni😄

a játék harmadáról meg annyit hogy SC1-ben volt kb 30 küldi meg ebben is annyi van.
annak meg örülni kell hogy minden fajnak egy külön rész szentelnek mert így sokkal több tartalom lesz

V9ykn8_TZL0

csuszi
ja. az más kérdés, hogy arra a kiadásra várhatsz cirka 2-3 évet😊 te dolgod. az ár szubjektív, vitának róla helye nincs😉

csuszi
"biztos vidéken nõtt fel. és nem fejlõdött ki neki"
cop. csapd le csacsi
😊

de azért mert más a véleménye, nem kell bántani. neki nem ér meg ennyi pénzt. nekem a tripláját is. biztos azért, mert én a többi játékot úgy évek óta egy kalap szarnak tartom. support, feeling, minõség, játszhatóság meg úgy nagyjából minden szempont szerint. ha valakinek bejön több játék is adott idõszak alatt is, hülye lenne többet adni ezért. ilyen egyszerû.

TBTPumpa
Azért mert nem akarja most megvenni ilyen magas összegért, még nem jelenti azt hogy nincs agya!
Én is nagy StarCraft-os vagyok. Az elsõ részt még 1998-ban vettem meg a kiegészítõjével együtt, de ezt jó ideig nem fogom megvenni.
Egyrészt drága, másrészt pedig ha megjelenik mind 3 fejezet úgyis kiad a Blizzard egy olyan csomagot, amiben benne van mind 3 játék! Sõt talán még abból is lesz majd gyûjtõi kiadás, és az jobban megéri a beruházást, mint így egyenként! (WarCraft 2, 3 és StarCraft-nál is lehet venni olyan csomagokat, amelyek az alapjáték mellett a kiegészítõt is tartalmazzák, akkor ezt miért hagyná ki a Blizzard amikor nagy iránta az érdeklõdés? Annyi pénzt fognak errõl lehúzni, amennyit csak lehet...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Davidus
nincs agyad

V9ykn8_TZL0

csuszi
még mindig nem értem ezt a sírást. a single harmadát kapod, de bazdmeg kapjatok már a fejetekhez, ez szinte egy multi game, én tuti netszakadás vagy server down-nál fogok csak single-t tolni. a játék lelke a muilti, az meg teljes lesz az elsõvel is. az sc1-nél is kb az össz játékidõ 99%-ban multiztam (mondjuk én minden játéknál), faszomat se érdekli a másik 2 harmad, bár ha nagyon fasza lesz, bánja a tököm, ez a játék megér 30-at is. tudatos vásárló vagyok, a mínõséget támogatom, a többi kiadó meg mehet a faszomba.

csuszi
szvsz. teljesen balanced. egyes vélemények szerint a terra a legnehezebb. mások szerint a zerg. de hallottam már prot-ot is, az ilyen véleményszórás a legjobb példa a balanced-re, illetve hogy a létrákban teljes öszevisszaság van fajok szerint. lesz jobb is, de már most is fasza az egyensúly.

erasmus4
Hát szerintem még az a 12-14k is sok egy olyan játékért aminek csak a 3.át kapjuk kézhez..
Adnák 7ért és tuti több bevétel lenne, bár ez az ár kérdés úgyis csak a csóró régiókban kérdés.

bélanéni
Szerintem az alapjáték megéri az árát, a CE viszont marha drága, 19.000 körüli ár lenne reális. Itt már lehúzásról van szó, persze még nem tartottam kézben, ezt a véleményt úgy írom. De asszem nem is fogom.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

reszemrol rosszabbul jartak, mert en a CE-t akartam megvenni amikor meg 19k volt, az meg pont belefert volna, de ez a 24-25k ez fortelmesen sok. szoval marad a normal verzio.

cod6-nal galaxisban a normal ar 12990 ft volt. a mostani ar a zmar egy 23% os kedvezmenyes ar, sc2 normal verzio normal bolti ara 14990. mostani aarfolyamon az olyan 7euro kulonbseg.

ami erdekes hogy a normal verzio ugye blizz ara szerint 60 euro, de galaxisban atszamolva (a bolti arat nezve, nem a netes rendeleses 10% kedvezmenyt) 53 eurora jon ki. viszont a CE ami 90 euro lenne blizzes arnal, az galaxisnal 96 eurora jon ki. szal a CE az felelmetesen overprized. normalt meg meg olcsobban is megkapod mintha kintrol rendelned. gondolom ebben sikerult megallapodni veluk. imo nem a magyar cegek a hibasak, hanem a blizz/activision.