StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
nem mindegy kit veszel fel - tudod ez nem csak pénz kérdése. sose értettem ezt a sírást, játékPIAC. nem kötelezõ se megvenni, se élvezni. én se sírok naphosszat a cod topicban, hogy elkúrták az egyik kedvenc játékomat, elbaszták, hát elbaszták, nem tolom többet, nem veszem meg, ennyi.

MJ rulz Pink Team The Only One

bélanéni
mi ez a favored meccs? <#wilting>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Aradebil2
epic 😄
king of the beta - huk vs tlo

antgecc
egyébként még megy a béta.

utolsó játékként, munka elött toltam 3 vesztes meccset. köztük favoredest. kurva jó így elbúcsúzni...

de kurva életbe már ezzel a liga rendszerrel... mi értelme van az egésznek, ha állandóan favoredet kapok???! de felidegesített.....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

FSpofon
a világ ~összes pénzével nekem se lenne idõm felvenni még párszor annyi embert ha nem 1 játékhoz kell dolgozni hanem 4hez

Arab money

csuszi
<#help>túl sok

MJ rulz Pink Team The Only One

TurboX
ejj, csak most tudatosult bennem hogy már csak a jövõhetet kell valahogyan kibírni aztán kockafész!
bélanéni
Azonnali cserét javaslok!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Aradebil2
ez a ladder rendszer annyira elbaszott,örülök is h vége van...bukok kettõt,kövnél a gyerek kilép elsõ másodpercben,erre felvágod silver közepébõl gold elejére(!!!),persze ezek után reménykedhetek,hogy akár csak goldot kapjak,zsinórban 4 platinával toltam...

ProGabe
EZT nézzétek meg, és akkor lesz egy kis rálátásotok a dologra

több év és több millió dollár minden egyes perc

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus

V9ykn8_TZL0

A Wotlk wow kieg introját csinálták fél vagy 1 évig, szóval számold csak ki mennyi az annyi. Nincs idejük SC2videket, Diablo 3 videket, és Cata introt is csinálni.

Davidus
32 perc ingame átvezetõ lesz a 13 pernyi CG mellett. ezeket is a CG tím csinálta és kegyetlen jól néznek ki

V9ykn8_TZL0

TBTPumpa
Igaz! Másrészt pedig 12GB-ot foglal a játék telepítve, szóval nem hinném, hogy spóroltak volna a CGI videókkal, aminek nagyon örülök, de majd kiderül 27.-én! Kár, hogy lassan telnek a napok...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Aradebil2
tuti több lesz mint 13 perc...elég megnézni mondjuk egy sima starcraft milyen sok átvezetõ animáció volt,legalább 4-5/kampány,ezeket spórolták ki wc3ban az ingame átvezetõkkel,remélhetõleg itt nem fogják,és mivel a tv reklámban lehetett még látni legalább 3-4 féle különbözõ cgi-t,a visszaemlékezésektõl kezdve a legújabb eksönökig nem hiszem h aggódnunk kéne

ProGabe
szerintem sem sok, két órán át is tudnám nézni 😊

mondjuk azt írják, hogy "13+ minutes", bár az a kis pluszjel nem hiszem, hogy perceket jelentene. másrészt viszont érthetõ, azért választották ezt a módszert, mert az engine-renderek is tökéletesen megfelelnek a célnak, de nem kerülnek több millió dollárba

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TBTPumpa
StarCraft 2 magyarítás készülõben (nem HunCraft féle magyarítás! <#szomoru1> ):
http://blog.qcz.hu/

TBTPumpa
Eltettem rá egy kevés pénzt (kiindulva abból hogy manapság már 10 ezerért majdnem gyûjtõi változatot kapok, mivel a játékok többsége 7-8 ezer forint újonnan), de annyiért még meg sem mutatják és sajnos közbejöttek más kiadások is...

Az elõbb említett CGI videó

TBTPumpa
13 percnyi CGI videó elég kevésnek tûnik... A WarCraft 3-ban és az StarCraft elsõ részében több perc volt! A WarCraft 3 TFT-ben volt kb 8-9 percnyi CGI videó! És az csak egy kiegészítõ, ez azért eléggé kevésnek tûnik! Gondolom akkor kapunk egy Intro és egy Outro videót!
Gondolom a 2007-es bejelentõs videó nem számít ide, de tavaly a BlizzCon-on már bemutattak egy újabb CGI videót (2 perces) is a StarCraft 2-bõl, és akkor azt mondták, hogy az a játék intrójából egy részlet (igazából 5-6 perces az a videó)! De akkor sem értem, mert a TV reklámban csak olyan jelenet van, ami ebben a videóban nincs benne, tehát akkor az az outro videóba lenne belesûrítve?
Tiger1111:
Nem azzal van a baj, hogy 3 részre szedik... Ez nem olyan rossz dolog, mert kapunk egy igényes és hosszú játékot! Ezzel csak az a baj, hogy nagyon megkérik az árát! 14 ezerért már gyûjtõi változatot kéne adni!
Nekem csak ennyi a problémám vele, ha 10 ezerbõl megállná, már megrendeltem volna, de így egyenlõre marad a virágbolti verzió - majd késõbb lesz beruházva rá!

Sok szempont van amit figyelembe lehet venni,nézd a szegényebb embert annak nagyon sokba kerül a 3 rész ezért dühöng,a másik meg az az ember akinek meg tök mind 1...

Igazad van a Dragon age-re kevesett írtam 😊 De fõ hogy a lényeget megértettétek , kezdek már kurvára ideges lenni hogy mindenütt ezt olvasom hogy , 1/3 kapod meg a játéknak és ez milyen szar meg mekkora behúzás .

ProGabe
45 percnyi átvezetõt készített a render-csapat. ebbõl 13 perc vegytiszta CGI (nem tudni, hogy ebben benne van-e a 4 perces "Hell, it's about time!), a többi a játék felturbózott motorja (lásd Zerg reveal trailer eleje)

trollkodást meg itt fejezd be!

Aradebil2
demuslim vs jimpo,zotac 16# döntõje,most!

Aradebil2
csak azt ne mond,hogy te 2000 óta várod a kettõt,ne nevettesd már ki magad ennél jobban pls

Aradebil2
dragon age 25?😄 nekem elsõre majdnem 80 óra volt(zh-zások közben😄)
hayden pannetiert meg sunáznám

FSpofon

Arab money

Rájöttél arra amit eddig is tudtunk 😄 Hõs vagy.

FSpofon
de azokból évente kapok erre meg 10et vártunk
és kb lesz egy intro meg outro többi ingame fosh video
rohadt lusta brigád

Arab money

MEdievil
Dragon age maximum akkor 25 óra ha kihagyod a játék felét és végigrohansz rajta... simán van benne 50+ óra akár egyszeri végigjátszásra is a további életutak és kezdõ történeteket nem is számolva.
Ettõl függetlenül igazad van elég rövidek sajnos de pont a DA nem!

F

Teljes mértékben egyet értek veled , de kiegészíteném azzal hogy egy 28-30 pályából álló kampány végig játszása minimum 40 + óra játék idõ ami csak a single player rész. Az utóbbi évek nagy siker játékainak menyi volt a végigjátszási ideje ? Mass Effect 2 nem siettve 20 óra , Dragon age max 25 óra , cod6 4 óra , crysis 7 óra , Gears of war 8 óra , Fallout 30 óra , és még sorolhatnám azért a 14 ezer forintért sokal több single player játékidõt kapsz mint más játékok 90 %-ban és hangsúlyozom ez csak az 1 játékos része !

Aradebil2
jah nem: holnap hajlani 4tõl lesz itteni idõ szerint

Aradebil2
éjszaka volt tudtommal,de kb fél1kor még nem ment az se

berlinboy6329
Ám mi volt?King of Beta miért nincs?😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aradebil2
most már semmit😄

berlinboy6329
Mit közvetit?Semmi nincs ott..Mikor lesz a king of beta?Most van 11 óra...7PM az náluk este 7 az nálunk -8,tehát délelõtt 11kor kéne h legyen...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nagyon jó bannerba vele😄

Klemice
17-re

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Aradebil2
Aradebil2
antgecc
ja, zergnél, csak a "nincs elég minerál"-nál...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
új hang van?😄 zergnél v mi?

antgecc
Nekem nincs vele bajom...

Hegi90
ahogy egy haverom mondaná: "olyan mintha a budiból beszélne" 😄DD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ja, nagyon elut.

berlinboy6329
Ám Mindenkinek tetszik az uj WE REQUIRE MOAR MINERALZZZZZZZZZZZZZZZZZZ szöveg?Szerintem eszméletlenül rossz,a régi sokkal jobb volt..most kb olyan,mintha vmi olyan cuccból jönne a hang amiben már alig van szufla és mindjárt lemerül..Nagoyn rossz szerintem.

Fehercsoki
Értem köszi😛 17.ére emlékeztem ami ma van:S

berlinboy6329
Jó a tömörités!

5c0rp330n
2 gb? realis 😊

TBTPumpa
StarCraft 2 Wings Of Liberty RELOADED (2,1G😎
StarCraft 2 Wings Of Liberty Razor1911 (1,8G😎
- Apa kezdõdik!
- Mi kezdõdik?
- A Fake áradat!

TBTPumpa
Július 27.
Addig telepíteni sem lehet a Digitális verziókat...
Ettõl függetlenül már sikerült feltörni a telepítõt!