StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kevesen veszik PCsek közül? 😄 Hát ha csak Koreaban nem veszik meg pár millióan akkor sehol sem. Nem kell ide wowosok közül senki sem, ezt elhiheted. 😄

bélanéni
ultra SPOILER by HW
Aki nem akarja, ne nézze meg!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

FSpofon
kihúzzák majd az ideig egy új diablo class bejelentéssel 😊

Arab money

ProGabe
nem, de 1 éven belül jönnek, ez szinte biztos

Blizzcon után okosabbak leszünk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ja az teny hogy nepszeru lesz sc2 siman tobb millio jatekos lesz itt is, ha nem is kezdesnel.

FSpofon
de azok meghaltak 12 év alatt

Arab money

5c0rp330n
cnc4 ritka nagy kalap fos is, nem is ertem h miert adtak ki. ha csak azokra epitenek akik szerettek az sc1-et, mar garantalt az 5-10 millios eladas.

FSpofon
hát ha mindenki 1-2 wowos ismerõse megveszi az még mindig jobb mintha a mostani pc-s rts bázisra hagyatkoznának az 50 ezer eladott cnc4-el meg 200 ezer dawn of warral 😊

Arab money

pedig potn wowosokra nem jellemzo hogy szeretnek rts-t. nekem wowos ismeroseim kozul nagyon kevesen veszik meg 1-2.

Tudjátok a Protoss és a Zerg edition megjelenési ütemtervét?
bélanéni
(Ja és D1-2 is megvolt.)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Az jó!
Mondjuk én is onnan igazoltam át, nem az SC1-tõl, talán azért is vagyok ilyen "jó".

FSpofon
sok wowos megveszi majd ne félj

Arab money

bélanéni
Remélem sokan megveszitek a játékot, én 0. napon <#beka3>
Csak ki lehet köhögni ezért az egy játékért azt a tizenpárezer suskát.

bélanéni
(ja és remélem este megy majd még a béta, a franc belé, még ez is)

bélanéni
Köszike, ígérem nem csúfollak majd ki! <#hawaii><#beka2>

csuszi

MJ rulz Pink Team The Only One

bélanéni
Ha nem raksz fel semmit, kénytelen vagyok megint ezekkel a monstre koreai pro 600APM-es meccsekkel beérni, amikbõl igazából semmit sem tanulok, mert még az alapozás sem volt meg.

bélanéni
Na ne már, toljál már 1-2-t, este megint nincs más programom.
Légyszi légyszi <#duma>

bélanéni
Ez szerintem csak gyakorlás kérdése, 500-1000 óra és bent is vagy a gold ligában. Nekem is ez a bajom, de én asszem megelégszem a bronz-al.

csuszi
szégyellõs vagyok😊
ha jól játszanék tolnék fel egyet, de így minek?😊 én elméleti szakember vagyok.

Aradebil2
csuszi tudsz tolni egy replayt?

csuszi
óóóó. oda se neki😊
5 loss zsinórban a rekordom, de volt már 5 win is zsinórban, ilyen ez. nem szabad elkenõdni, szerintem az ember a saját rep-ekbõl sokkal többet tanul mint a pro youtube repekbõl, nézni kell mit hibáztál, mit csinált érdekeset az ellen, valami újat, valami különlegeset, stb. és ha nem megy pl az emp, elbasztam vagy 3-4 meccset miatta, nem baj, majd megy 5.-re vagy 20.ra, leszarom, a véglegessel biztos tolok 3-4000meccset, kurvára leszarom ha zsinórban szopok 50-et is. majd lesz jobb, majd leszek ügyesebb. 😊 saját rep!!! visszanéztem egy meccsemet, mondom ennél jobban nem tudok játszani. visszanéztem és fogtam a fejem, mondom magamban bazdmeg te kretén tegyél már le egy supplyt, hozz már egy thort, terjeszkedj már, mit szarakodsz, fejlessz, kúrj már le egy kibaszott drone-t, told már az emp-ét😊

azt irtak nem akarjak nyilvanossagra hozni, mert akkor egyesek az alapjan szamolgatnanak es ugy alakitanak a statjukat hogy nekik megfeleljen.

antgecc
Szerintem is nagyon jó, nincs vele semmi baj. Magammal van bajom. Utóbbi pár napban elég sokat szoptam. Jelenleg hülyének érzem magam a játékhoz. Eléggé elkeserít. Remélem csak szimplán nem voltam formában.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
ja és az apm-rõl, 60-as apm-em van, az ellennek 120-200volt, platina én is õ is, mégis úgy elvertem, hogy a végén ott sírt a meccsen hogy ez noob game stb stb😊 és játszottam ma egy masszív gyémánttal, olyan 150 meccses fajta, nem csak úgy véletlen odakeveredett, 40-50 apm😄 esélyem se volt, úgy elkapott. bár már arra is büszke voltam, hogy az elsõ 160as supply derbit én nyertem, de ott teljesen széjjel estem, õ meg nem. pillanatok alatt ki is használta. ja és még annyit, hogy aki nem használja a varázslókat, esélye sincs magasabb ligában. meg kell tanulni használni, az dönti el a csatákat és a FEJLESZTÉS. fegyver armor, fullozni, és 2-3 raven és ghost pl terranal. protnál templar sentry stb stb. falaznak, feed backelnek, megy a drone, a turret és az emp. még a nuke is. minden. 😉

csuszi
nem csak ligákat néz, hanem folyamatosan nézi az ellenfeleid, kiket gyõzöl le, kiktõl kapsz ki. jutottam már fel platinába rank 7rõl, mivel zsinórban megkeffentettem 3-4 platinát és 1 gyémántot, és volt hogy rank 1-en tanyáztunk spannal aranyban és baszott felrakni, mert a platináktól 70%ban kikaptunk. bonyolultabban mûködik ez pár sornál. amúgy nem értem miért megy el a kedvetek az erõsebbektõl, én most szoptam 3 gyémántot, de szarok rá, 1-et elkaptam😊 a gyémánttól tanulok a legtöbbet, repet nézni, fejlõdés ezerrel. nem a veled egyszintûtõl tanulsz. a trükköket meg custom game-ben kell próbálgatni, az lazább mint a liga. ha valakivel meg játszotok egy jót, add friend és custom. ott gyak, és fun game. szerintem jó ez az sc2 nagyon😊

antgecc
Jó lenne, ha írnának valami kéket errõl a favoredes dologról. Hogyan számolja ki, stb...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szerintem az a probléma hogy magasabb ligás embereket sorsol a gép , megoldódik ha kijön a teljes játék. Könyebb lesz 2,3 millió játékosból ugyan olyan szintû elenfeleket össze párosítani , mint most pár 10 ezerbõl. Legalábis remélem mert tényleg ez az alapja az élvezhetõségnek .

bélanéni
Így már jobban hangzik. Azért szerintem akik ezt kitalálták, nem hülyék. Az itt fórumozókat sem nézem annak, de nehogymá' egy vállrándítással le lehessen írni az egészet. Jól ki van ez találva biztos, és majd folyamatosan csiszolják az igényekhez igazítva.

hat a slightly favored es a favored nem azt jelenti hogy eggyel ill kettovel nagyobb leageubol valo es forditva se. en pl silveren voltam mar favored es nincs 2 leaguevel kisebb a silvernel 😄 aranyokat ill foleg a pontokat nezi imo. illetve ha tobbet nyersz zsinorban akkro bead magasabb ligabol embereket, ill lossoknal alacsonyabbol, ha nyered a magasabb ligasokat is akkor elobb utobb felkerulsz, ill ha bukod az alacsonyabbaka akkor le. igazabol meg nem ismert konkretan hogyan mukodik a rednszer, szoval addig csak talalgatni lehet, de az tuti hogy a favored nem feltetlen jelenti azt, hogy +2 liga.

antgecc
eléggé érdekes <#fejvakaras>

Aradebil2
nah többet nem spamolok: opponent slightly favored-->silver,én gold

Aradebil2
megnéztem a statját😄

antgecc
Ha meg õ mondta, hogy õ bronze, akkor szimplán átbaszott 😊

antgecc
véletlen nem azt írta ki meccs végén, hogy "you were slightly favored"?

Aradebil2
most toltam: slighty favored volt a gyerek,és bronze,én gold😊

Aradebil2
én is szinte csak favoredeket kaptam,de az összes egy ligában volt velem,szerintem egyáltalán nem igaz az amit írtál,h slightly +1, favored +2 liga,fõleg h event sosem láttam(legalábbis nem emlékszem),de mégis játszottam velem egy ligában lévõ játékosokkal

antgecc
Szerencséd volt, én akkor is rakás favoredet kaptam.

Aradebil2
phase egyben sosem kaptam bronzeként goldot,ezt aláírom,most meg 10-bõl legalább 6 platina volt silverként :S

bélanéni
Amúgy engem is bronzba tett egyszer (többször el sem jutottam a placement meccsek végéig), egyszer tolhatnánk egy 1v1-et, vagy méginkább 2v2-t 😊

bélanéni
lásd ---> #12082

bélanéni
Talán csak a bétában van ez így, vagy a véglegesben az elsõ patch-ig.

antgecc
Akkor is így volt.

Valószínû más a pontozás, de igazából azt le is szarom. Engem a játékélmény érdekel. És az nem igazán van, ha két ligával magasabb ellenfelet kapok.

bélanéni
...de még akkor is, sok értelmét nem látom, 80-90% a vereség esélye így, az meg rohadtul elveszi a kedvét mindenkinek. Azt hittem a ladder-rendszer lesz a legjobb része.

bélanéni
Ezt most nem vágom, ez Phase1-ben is így volt?
Én azt hittem, hogy mindig azonos ligából teszi melléd az ellenfelet.
Gondolom ha 1-el vagy 2-vel magasabb ligából játszol valakivel, és nyersz vagy vesztesz, nem ugyanaz a jutalom/büntetés mintha a saját ligádból lenne.

antgecc
Még az is lehet.... <#sir>

antgecc
even = ugyanolyan ligában van, mint te
slightly favored = eggyel magasabb ligában van
favored = kettõvel magasabb ligában van

bronzként berak nekem egy goldost, hát...

bélanéni
Az nem lehet, a világ legrosszabbja én vagyok <#idiota>

csuszi
kiírja az elején, ki az esélyesebb.

ant: lehet te vagy a világ legrosszabbja, ezért nem tud neked rosszabbat adni<#idiota>

csak vicc volt😊