StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Példának okáért, valahol itt hever nekem a papírtokos wow sorozat és a sima, mûanyag tokos cod6. Telepítés után mentek a polcra és azóta rájuk sem néztem. Reinstallnál meg úgyis a netrõl (battlenet, steam) kapom le a játékot.
Kit izgat a tok? Azt se tudom hol van pékben van pontosan...
Telepítés után ti is magasról leszarjátok majd, lépjetek már tovább! <#wow3>#wow3>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Arab money
fáklyákat és vasvillákat kell csak szerezni
Arab money
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"#24 Janix -
nem tudom mit sírtok mikor erdélyben meg sem jelenik csak a Fõvárosba"
szóval örüljünk h eme csodálatos országban élünk <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Arab money
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Igaz hogy nem kedden fogok jatszani vele, de en ra erek.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ezen már meg sem lepõdnék
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Más: Elég gáz a magyar kiado, ha tényleg igy lesz, de mondjuk a blizzard se kutya, hogy a CE-be nem papirtokos, mert "nem fért bele", ez azért elég gáz! Meg egy posztert igazán dobhattak volna, igy kénytelen leszek csináltatni, az elébb linkelt kép 😄, tökéletes is lesz 😄
Én például a pen-drive miatt veszem a CE-t, azaz dögcédula miatt 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
de hidd el, így is faja kis egység (ahogy minden, csak tudni kell mi ellen).
a colossus olyan magas, hogy air és föld is egyszerre. turret is lövi pl.
Mert akkor én letöltöm már ma.
ez
Még ennyit errõl:
"We will start SC II keys distribution on 26th of July (1 day before premiere date). The game will be in our warehouse on 25th of July. All keys are sent in scan form of the original retail box and as such ensuring their 100% authenticity.
With G2PLAY you can be sure you will start your play in the premiere day!"
Én innen vettem meg, már elküldték a kód kérelmet és a bónusz játék kódját amit a battle netrõl le is tudtam tölteni. De a SC".õt csak 27-én tudom.
Ha valakit érdekel ez is egy jó lehetõség és egyszerû is szerintem. Valamint nem kell betojni, hogy nem kapjátok meg, mert amint utaljátok a pénzt megkapjátok az e-mailes visszajelzést és a kódot.
Magyarul nekem már megvan a játék, már csak a letöltési idõpontra várok.
A doboz egyáltalán nem érdekel (szerintem az csak szemét)viszont az ár és az, hogy ez biztosan meglesz a mint éjfélt üt az óra. <#vigyor>#vigyor>