StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de itt egy fasza kep:

Ha tartja magát ezen a szinten akkor a digitálisnak az ára se lesz olyan magas, bár nem tudom mennyi lesz a digitális... nincs kiírva. Csak kedden 10-kor derül ki.
41.95 euro = 11997 Ft
34.95 font = 11848 Ft
Es rendes angol dobozos kiadas.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Kint ennyiért adják: 60$
60 U.S. dollars = 13 351.1348 Hungarian forints per pillanat
Itthon 13 340 és nincs shipping díj.
Mindemellett én is a digitális copy pártján vagyok. Már itt csücsül a HDD-n csak aktiválni kell majd.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Elõbb hívtak a platinumból de mondtam csávónak, még hétfõig meggondolom.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Bár engem nem a bonusz érdekel, hanem hogy nekem ez így gyorsabb mint megvárni a futárt, vagy bemenni érte személyesen (és olcsóbb is).
én tényleg nem értem! itt figyel a GTA IV, annak is hasonló a doboza (ugyanígy kinyílik), mi a francért kellett ezt most meglépni?
na mindegy, le van szarva. a lényeg, hogy legyen kedd és legyen itt a játék. bár, jócskán gyülekeznek a viharfelhõk, még a végén igazuk lesz a pesszimistáknak és túlterheltség miatt nem lehet majd aktiválni a cuccot. :\
persze bízom a Blizzardban, biztos gondolt erre is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
bar nem remenykedek itt se sokat.
ha itt is szar akkor marad a game vagy a zavvi.
nem fontos nekem kedden jatszanom.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
beta phase 2-ben már teljes értékû galaxy editor volt. youtube tele van custom pályákkal, modokkal
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.