StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
+1:
tokot leszarom, az online rendszer mûködjön, mert irgum burgum.
még 2 nap😊
MJ rulz Pink Team The Only One
http://www.wecollectgames.com/pc/starcraft-ii-wings-of-liberty-collectors-edition.videogame.collectors.edition.limited
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Press the M hotkey and then click on one of your infantry units to make the Medivac follow it. If you right click on any ground unit, the Medivac will pick them up instead.
medivacnal irja.
[merlinw.org]
Arab money
"We will start SC II keys distribution on 26th of July (1 day before premiere date). The game will be in our warehouse on 25th of July. All keys are sent in scan form of the original retail box and as such ensuring their 100% authenticity.
With G2PLAY you can be sure you will start your play in the premiere day!"
Magyarul én már 26-án megkapom a cd kulcsot, ha jól értem.<#miaz>#miaz>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
megyek a launchaprtyra is mert azert az a polo az need 😊 egerpad az annyira nem izgat 😊 meg talan CE-t is tudok nyerni, ill poszter is lesz, tombolan meg talan sikerul nyerni valamit ezek melle 😄
játszani már lehet korábban ha van kulcsod vhonnan
Arab money
Mondjuk onnan kesni fog par napot szerintem, de ha nagyon nem birsz magaddal mint ahogy en<#hehe>#hehe>. Akkor max haveroktol vagy itt a forumon kersz valakitol SC2-es quest pass-t, amivel eleszunk par napig mig megjon a csomag. Ha valaki ad nekem quest pass kodot en utana visaz adom neki termeszetessen.
Mondjuk ezzel kapcsolatban van 2 kerdesem:
hany napig jo a quest pass?
illetve hogy csak multit, vagy singlet is tartalmaz?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ennek nincsenek olyan kihajtható képek az elején mint a kisebb papír dobozosnak
cd galaxis oldalán leírtak szerint elég egyértemû hogy mi egyiket se kapjuk csak a fröccsentett mûanyagos fost 😞
Arab money
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Csak már zavaró volt.<#circling>#circling>
van ez:
na errõl senki ne álmodjon, aki hazait vesz
itt meg azt bontja ki a srác, amit a "sok Sc2 a dobozban" képen is látunk:
http://www.youtube.com/watch?v=B-xaQIyXJ54
a slim-bõl veszi ki a sima DVD-tokot
namost, lehet, hogy mi is a slimeset kapjuk, aminek én tudnék örülni! ha csak sima dvd-tokot kapunk, akkor bekaphatják a f*szom
csakhogy nem tudom elképzelni, hogy a Blizz engedné a sima tokos forgalmazást
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[merlinw.org]
De mióta ismerem a digis letöltést azt használom, mert engem nem érdekel, hogyan néz ki a játék doboza ami porfogó.
Nem értem ez nektek miért ilyen fontos, talán ezzel akartok csajozni, hogy randi után megmutatjátok a lánynak milyen fasza CE változatotok van egy játékból?? (addig tartana a randi)<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Ha meg annyira zavar benneteket, hogy rajtatok spórolnak, vegyétek meg olcsóbban digis letöltéssel. Van 43 euróért is....
Én már most töltöm a játékot, holnap fent is lesz az install a gépemen, majd másolok be róla nektek egy képet, amikor kéri a cd kulcsot.<#hehe>#hehe>
Egy példa, amikor a Blizzard nem csak a dobozban lévõ játékról volt híres:
Ezt még 2000 táján vettem egy MM-ben, kb 6 ezer forint lehetett... A kézikönyv 100 oldalas amúgy.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Arab money
Nem az a legnagyobb baj hogy papirtok vagy nem papirtok, hanem hogy ezert a penzert nem azt kapod amit Blizzard ossze allitot. Hanem amit a magyar forgalamzo a sajat hasznara lefargot csupasz verziot ad, kicsit dragabban.
inkább az basz fel hogy ennél a mûanyag tokosnál pl ezt olcsóbban fogják adni 500 forinttal:

Arab money