StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
collectors elõrendelõi ára amúgy mennyi volt?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

TurboX
void ray nerf > normál DVD tok mizéria 😊
csuszi
hát nemtom, mmm ellen colo és szétkapja mint a szart.

+1:
tokot leszarom, az online rendszer mûködjön, mert irgum burgum.

még 2 nap😊

MJ rulz Pink Team The Only One

TBTPumpa
Gyûjtõi változatról új képek:
http://www.wecollectgames.com/pc/starcraft-ii-wings-of-liberty-collectors-edition.videogame.collectors.edition.limited

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

olvasgatom az uj battle.net game szekciojat, van egysegekrol leiras meg kepek tok faszas az egesz. talaltam mar par erdekesseget pl ezt nem tudtam eddig:

Press the M hotkey and then click on one of your infantry units to make the Medivac follow it. If you right click on any ground unit, the Medivac will pick them up instead.

medivacnal irja.

MerlinW
Nyári idõszámítás van, tehát CEST azaz UTC/GMT+2. Téli idõszámítás szerint CET-ben vagyunk azaz UTC/GMT+1-ben.

[merlinw.org]

ozzz
Csak a játék kulcsot kéri aztán annyi.

Rage47
igen
5c0rp330n
egyebkent azt jol sejtem h a fizikai valtozat egyben digitalis is? (mivel bnet-en nyilvan be lehet regisztralni ahogy a regi cuccokat is, ahonnan meg barmikor le lehet szedni)

ozzz
Már elõre is letöltheted egyébként.

Daell Drow
ja ertem, aszitem pl hogy delbe aktivalom es este 7kor mar zarjak is.
FSpofon
7 óra játékidõ

Arab money

Daell Drow
eleg keves az a 7 ora, nekem tovabb tartana letolteni -.-
FSpofon
ha ezt megcsinálják, akkor ott áll 25 ezer papírtok egy raktárban csak kiszedették belõle kínaiakkal hogy olcsóbb legyen a szállítás? 😊

Arab money

ozzz
Azért azt megnézem, hogy 2 nap alatt átcsomagolnak több ezer játékot. <#nyes>

ketlem hogynmajd most hetvegen gyorsan keszitenek es lecserelik az osszeset 😄 marad ez mar ilyen igenytelenul ahogy most van, de bakker, inkabb sporoltak volna a forditason, amivel raadasul csak artottak a dolognak.

ozzz
Ahonnan én vettem ezt írja:

"We will start SC II keys distribution on 26th of July (1 day before premiere date). The game will be in our warehouse on 25th of July. All keys are sent in scan form of the original retail box and as such ensuring their 100% authenticity.
With G2PLAY you can be sure you will start your play in the premiere day!"

Magyarul én már 26-án megkapom a cd kulcsot, ha jól értem.<#miaz>

balee4
Juj: állítólag már 5000 rendelést visszamondtak emiatt a no-papírtok miatt..., nem tudom mennyire igaz, de lehet úgy áll a dolog mégis kapunk papírtokot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

na az fasza 😊 en maradok allee normal verzional, dobozt leszarom, csak az faj hogy ennyi penzert azert nagyzsidosag amit muvelnek, de a valodi ertek ugyis a jatek maga.

megyek a launchaprtyra is mert azert az a polo az need 😊 egerpad az annyira nem izgat 😊 meg talan CE-t is tudok nyerni, ill poszter is lesz, tombolan meg talan sikerul nyerni valamit ezek melle 😄

unknown nick
Nem mintha számítana, mert csak este jutok elé. 😞

unknown nick
hopp nem is, gmt+1=cest

FSpofon
de cet-ben van megadva, az az itteni

Arab money

unknown nick
GMT+1 az idõ zónánk, ezért blizz store csak 11-kor elérhetõ nálunk 😊

FSpofon
a reggel 10 csak a blizz store árusítás kezdetére vonatkozik
játszani már lehet korábban ha van kulcsod vhonnan

Arab money

FSpofon
7 óra multiplayer

Arab money

szoval azt modnjatok ha megveszem ejfelkor a dobozost, akkor is csak reggel 10 tol tudok jatszani vele, single/multi ? mert akkor mia rjo isten ertelme van az ejfeli nyitasnak ?D:

Daell Drow
En is onnan rendeltem elo ma delutan, az ursugarat meg feldughatjak a seggukbe. Mert ezert az arert EZ ala nem adom.
Mondjuk onnan kesni fog par napot szerintem, de ha nagyon nem birsz magaddal mint ahogy en<#hehe>. Akkor max haveroktol vagy itt a forumon kersz valakitol SC2-es quest pass-t, amivel eleszunk par napig mig megjon a csomag. Ha valaki ad nekem quest pass kodot en utana visaz adom neki termeszetessen.
Mondjuk ezzel kapcsolatban van 2 kerdesem:
hany napig jo a quest pass?
illetve hogy csak multit, vagy singlet is tartalmaz?
balee4
Gyönyörû ez a papírtokos változat így kihajtva, nekem ilyen kell, kész, megrendelem a zavvi-ról.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ozzz
Azt tudom, de attól még készíthetek róla képet, hogy én már "redy to the action" vagyok. 😄

FSpofon
ez az amerikai doboy
ennek nincsenek olyan kihajtható képek az elején mint a kisebb papír dobozosnak
cd galaxis oldalán leírtak szerint elég egyértemû hogy mi egyiket se kapjuk csak a fröccsentett mûanyagos fost 😞

Arab money

ozzz
Fóliával lesznek problémák.<#nyes><#nyes>

zzeN
Hát arra várhatsz, ugyanis csak kedd 10 órától tudod felrakni😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

antgecc
Én meg izmot gyûjtök <#ravasz1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ozzz
Ez igaz mindenkinek van valami stiklije, nekem is.<#vigyor3>
Csak már zavaró volt.<#circling>

ProGabe
óriási a kavar. lehet, hogy azt fogjuk kapni

van ez:

na errõl senki ne álmodjon, aki hazait vesz

itt meg azt bontja ki a srác, amit a "sok Sc2 a dobozban" képen is látunk:
http://www.youtube.com/watch?v=B-xaQIyXJ54

a slim-bõl veszi ki a sima DVD-tokot

namost, lehet, hogy mi is a slimeset kapjuk, aminek én tudnék örülni! ha csak sima dvd-tokot kapunk, akkor bekaphatják a f*szom

csakhogy nem tudom elképzelni, hogy a Blizz engedné a sima tokos forgalmazást

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Te is megveszed a starcraft 2 öt ?😄 ha igen akkor téged is kihívlak egy csatára mint a linuxok mesterét😄

MerlinW
Én is csak digiben vásárolok amióta csak létezik, de ugyanakkor megértem a másik nézõpontot is. Te is biztos gyûjtesz hülyeségeket, vagy nem hülyeségeket. Mindenki gyûjt valamit. Nincs ezzel semmi baj. Számomra a játék játékot jelent, nem érdekel a doboza, a lemez, a hozzá adott izék. Másokat meg ez izgat. Én pl. a ókori és 13-14. századi érméket gyûjtöm. Mások számára ez a hülyeség😊

[merlinw.org]

HeadHunter86
Agyaltam sokat, megkérdeztem pár havert, õk is azt mondták kár variálni. Szóval nem variálok én sem, marad a CDGALAXIS. Legalább lesz egy GS-em meg egy SC2-es egérpadom, lehet többet ér mint a papírtok, mert azt ugye külföldön sehol se kapsz. Kicsit mérges vagyok mert örültem volna egy igényes toknak, de ez van, úgy is csak 1 napig tartott volna az öröm.

ozzz
Nekem van régebbrõl papír tokos játékom, sõt egy fém tokos is....
De mióta ismerem a digis letöltést azt használom, mert engem nem érdekel, hogyan néz ki a játék doboza ami porfogó.

Nem értem ez nektek miért ilyen fontos, talán ezzel akartok csajozni, hogy randi után megmutatjátok a lánynak milyen fasza CE változatotok van egy játékból?? (addig tartana a randi)<#hehe><#hehe>

Ha meg annyira zavar benneteket, hogy rajtatok spórolnak, vegyétek meg olcsóbban digis letöltéssel. Van 43 euróért is....

Én már most töltöm a játékot, holnap fent is lesz az install a gépemen, majd másolok be róla nektek egy képet, amikor kéri a cd kulcsot.<#hehe>

5c0rp330n
game, shopto pl biztosan ilyen, 3 nap alatt ki szoktak hozni, elorendelesnel pedig elvileg megjelenes napjan megkapod..

MerlinW
SC 5 percben:

[merlinw.org]

HeadHunter86
NEm ilyen lesz sajna, ez már biztos. Szerintem ennél is gázabb. Most nagyon elgondolkodtam hogy külföldrõl kellene beszerezni. Szomszédos országból vagy nem is tudom, ahonnan tutira papírtokosat kapnék és még a köv héten megjönne. Valaki tud ilyet?

Nem értem mi a gond, ilyen nagy doboz van WoWban is. 😄

Prince of Máté
Ez igaz, de szerintem ugyanannyi zsébe került volna a forgalmazónak behozni a rendes papírdobozosat, mint ezeket lefordíttatni.
Egy példa, amikor a Blizzard nem csak a dobozban lévõ játékról volt híres:

Ezt még 2000 táján vettem egy MM-ben, kb 6 ezer forint lehetett... A kézikönyv 100 oldalas amúgy.

zzeN
Jaa nekem az USA-s battlenet volt könyvjelzõben, nem az EU-s. My bad!😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Smuge
A BLIZZARD-ról és a STARCRAFT második! részérõl beszélünk , és ezzel mindent meg is magyaráztam 😊

FSpofon
balra lent az egy bakelit lemez, nem kis kártyákról van szó ha esetleg nem jönnek le az arányok 😄

Arab money

Daell Drow
ifezem magam az SC2.hu-rol:
Nem az a legnagyobb baj hogy papirtok vagy nem papirtok, hanem hogy ezert a penzert nem azt kapod amit Blizzard ossze allitot. Hanem amit a magyar forgalamzo a sajat hasznara lefargot csupasz verziot ad, kicsit dragabban.
FSpofon
legalább az angol papír tokból tehettek volna rá ami eltakarja a magyar retard fordításukat, de igazából mind1, tényleg megy a polcra

inkább az basz fel hogy ennél a mûanyag tokosnál pl ezt olcsóbban fogják adni 500 forinttal:

Arab money

Ja 😄 épp akartam kérdezni csak én vagyok az egyetlen akinek a multi csatákon jár az agya a rengeteg ellenféllel ?😄 és a hihetetlenül izginek ígérkezõ kampányon ?:S Azért remélem lesznek innen is sokan akik ezért nem adják fel a játékot😄😄<#vigyor2>