StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Az ultralisk már kezd jó lenni, viszont corruptor /=/ légifölény

Bizonyos szituációkban jó lehet, fõleg ha az ellenfél elkezdett masszívokat gyártani (bc, carrier), de különben nem éri meg az árát. A brood lordnak amióta az armorját és hpját amióta legyengítették májusban, nem sok haszna van sajnos.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

antgecc
Corruptor? Nagyon jó egység. Aki rendesen használja a corruption spell-jét, az nagyon hatásos tud velük lenni. 1-1 Colot, BC-t, Thor-t pillanatok alatt szét lehet kapni a segítségével. Ultralisk pedig egy rakás marine seggébe, vagy épületek ellen.... Überdurva.

Nekem csak annyi a bajom, hogy mind2 tier3-mas zerg egység (broodlord és ultra) csak földre tud támadni. Na meg a roach lehetne megint 1 supplys 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ultralisk mar teljesen hasznalhato szerintem, rengeteg buffot kapott. corruptor meg = legifoleny, durva egyseg, amit atkonvertalhatsz late game instant winne broodlord formajaban.

ozzz
Attól tartok, hogy még évekig jönnek majd a balance patchek.<#szomoru1>

ProGabe
a zergekkel mindvégig óriási gondjaik voltak, sõt vannak a balance-teamnek

a beta elején túl erõsek voltak. azóta õket (is, a P-k mellett) szinte csak gyengítették, a Terranokat pedig csak erõsítették

na de a lényeg: a zerg elvesztette a swarm-hatását. a larva-pump segít, de az gáz, hogy csak 2,5 egység van, ami 1 supply-ba kerül (drone, ling + baneling)

az egyetlen igazi erõsítés az Infestornál érhetõ tetten. azt pedig már túlzásba is vitték! "Infestor" >>>>>> "összes többi zerg egység"

ezen felül ez a faj rendelkezik a legkevesebb builddel, és olyan használhatatlan egységei vannak, mint a Corruptor és az Ultralisk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ozzz
Én a béta vidik alatt azt vettem észre, hogy hamar elhullanak és ahhoz képest nincsen olyan gyors utánpótlásuk. Vagy szívósabbnak kellene lenniük vagy kevesebb idõ kéne az egységek elkészítésére.

ozzz
Akik sokat játszottak online SC biztos megszokták, de szerintem nagyon gyorsra van állítva a játék sebessége.

Kampány alatt biztosan lejjebb fogom állítani, mert szeretem jól átgondolni mit csinálok. Ez zavar engem a multiba, hogy ehhez hozzá kell szokni.<#wow3>

Nem tudom mit kéne tuningolni a zergen de valami hiányzik belõlük:S

antgecc
Nameg a siege hátul.... én zerg player vok... de hogy utálom a siege-et...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
háh,igazi sc1 style😄

Egyik kedvenc taktikám volt a bétaban a bunkeresdi 😄 legjobb dolog a terrannal 😄 Mondjuk zergek játékát keservesen megnehezíti kicsit gyengéknek érzem õket:S

antgecc
Hát ez nagyon ott volt... ez télleg gg volt.

Hát úgy néz ki, hogy kedden, el kell utaznom munka ügyben, 2-3 napra, ugyhoyg nemtudok elmenni érte! Szerintetek nagy gond, ha felhivom öket, hogy mégis az allee ban venném át hétfõ éjjel ?

Aradebil2
necro: ha mondasz nekem egy esport szövetséget akkor készséggel megmutatom😄(jézusom...)
egyébként elég ha végig nézed iccupon a tourok listáját,nemzeti bajnokságok,national warok,proleague,garena ugyanez pepitában,csak itt wc3/dota legnagyobb tornái zajlanak,de mondhatnék akár olyan triviális dolgokat,h nézz utána playereknek,pl day<9> bemutatkozása az oldalán,érdekes módon nem arra veri magát hogy bneten 5 csillagot megszerezte,hanem arra hogy számtalan szezon alatt A- rangot ért el iccupon,de lehetne sorolni,iccup elõdje a pgt detto ugyanezt a szerepet töltötte be.
de nem szeretném tovább magyarázni a bizonyítványt,részemrõl téma lezárva,fõleg látván h hatalmas háttértudással rendelkezel a témában

5c0rp330n
most jott egy email 1 oraja:
"GAME: Your order is on its way!"

hmm, tenyleg itt lehet ez keddre 😊

A játék normál változatának hazai kiadása a külsõ papírdísz nélkül, normál DVD tokban jelenik meg, magyar nyelvû kézikönyvvel.

tegnap ez nem volt utána ? 😊 próbálnak enyhíteni
5c0rp330n
game-en bankkartyaval (biztosan nem kell dombornyomott, kb barmilyen mastercard/visa jo), shopto-n emellett paypal-en is lehet fizetni.

Suzaka
Ez fix? Semmi megoldás rá? Nagyon nagy kár...

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

NecroJoe
Errõl valami igazolás? (Lehetõleg valamilyen esport szövetség oldaláról)

Necro

antgecc
Nem lesz benne lan.

Mindenképp a bneten keresztül kell játszanotok, 2 accounttal.

samsung123
HÚ de durva a banner N1 a készítõnek<#eljen><#wow1>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Fehercsoki
Kár volt kiszedni a lant,mivel a netes szervert is tudja máshol keresni a játék-.-

Aradebil2
garena server3:
297864+6304 ez csak wc3

Rage47
nem
Suzaka
Üdv

Mint olvasom nem lesz LAN vagy mifene, kedden hozzák a játékot, de csak 1 példányt és itthon 2 gép van és szeretnénk lanon játszani vagy valahogy hasonló megoldással... 1 eredeti verzióval ez megoldható?

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Aradebil2
milyen szar privi szerverrõl beszélsz most komolyan?<#banplz><#banplz>

Aradebil2
felõlem belemehetünk a számháborúba,csak pont most nem enged be garenára,de amint beenged mondom a számokat😊
mellesleg a versenyszerû játék 100%-a ezeken a szervereken megy

NecroJoe
Európában épp 200000 ember játszik 58000 játékot...

Necro

balintk
Nálunk mikor lesz ilyen lehetõség <#wilting>

A legjobb az lesz sc 2 ben ,hogy ez a szar priv szerverezés senkinek sem fog hiányozni.

balintk
Maraudernek is, mert még nem elég erõs.

Aradebil2
muhahahahahaa😄 te mirõl beszélsz most komolyan?😄
kb SENKI sem játszik már eredeti bneten,se sc-vel,se wc3-al,az ok egyszerû: sok csíter,elb*szott ladder,stbstb....mindenki garenan vagy iccupon tolja,mindegyik külön antihack progikkal és saját ladderrel vértezi fel a saját szerverét,h minõségibb szolgáltatást tudjon nyújtani,mint amit a bnet
arról nem is beszélve,h mind2 megy tört játékkal is,ezért is szedte ki a lant többek között a blizz
de még magyar server is mûködik több száz-ezer játékossal mind a mai napig<#ravasz1>

ozzz
<#circling><#circling><#help><#guluszem1><#guluszem1>

Rage47
<#wilting>
antgecc
Ja, és kéne a Broodlordnak és az Ultrának is... <#szomoru2>

BEAST
A bunker miért eszi meg a zealotot? 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Daell Drow
Egy kis ido huzasnek, ugyse lattam meg itt.

Leg jobb a kozepetol van mikor a drone atalakul. 😊
berlinboy6329
Inkább nézzétek meg az uj mapokat amik lesznek:

Uj mapok

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ProGabe
minden egységnek megvan, hogy hol helyezkedik el a "ranglétrán"

tehát van egy szám (amit mi nem látunk a játékban, galaxy editorban meg lehet nézni), azt támadja az ellenséges egység, amelyiké nagyobb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ozzz
Azt egy egység mi alapján dönti el automatikusan, hogy melyik ellenséges egységet lövi?
Hogy melyik ellen hatékonyabb, melyik a legsérültebb vagy szimplán amelyik a legközelebb áll hozzá ?

vedjed oket stalkerekkel 😊 ha lenne sajat legvedelme, akkor gyengiteni kene a foldre sebzeset.

Tatyla
ja átutalással abban a pillanatban levonják a lóvét amint postára adják azelõtt meg vagy 80 forintot próbaképp hogy valódi a számla.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ozzz
A kolosszusnak valahogy kellene légi sebzést is adni szerintem.

ja megvan

"Can disable buildings with its Corruption ability."

corruptorhoz 😊 pedig ez azert nem egy mai patchben valtozott, mint a roach forcefield alatt atbujasa.

ja enis talaltam valamit ami mar idejet mult volt, de most hirtelen nem tudom mi votl az 😄

ozzz
Így van ezért is teljesen jogos egy magyar ember felháborodása is már, ahogy egy románé vagy afrikai végképpen aki éppen éhezik.
A nem messzi nyugaton az átlag fizetés 4-500.000 HUF átszámítva, nálunk 100-150.000 ami a negyede legalább.
Szerinted nem jogos, ha valaki szerint ez nem igazságos?

hat ha lama vagy akkor ja. mar megszoktam hogy egyszerre ket grpot kuldok egy iranyba es hogy figyelni kell a medivacokra.

neked meg jol lelovik a koran odaerkezo medivaceket?

de mondom PONT emiatt a ket veglet miatt jo az amit talaltam a tippek kozt, hogy M-mel lehet oket kovetesre rakni, ez minden gondot megold.

Sheltem
Normális warez tuti nem lesz...Tört wc3 al most sem lehet menni battle.net re csak kamuutakon kamuszerverekre ha jól tudom pedig jópár éves már az a játék...
Starcraft2 ben mégerõsebb lesz ez a védelem.

Az meg, hogy campaignt tudja tolni a b*zigyerek a warezverziójával engem hidegenhagy.
Csak bneten ne találkozzak vele, ott meg úgysem fogunk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aradebil2
ezeket a bnet tippeket azért nem most írták:
Spawn Roaches and use the burrow move upgrade to sneak under the force fields and unburrow on top of Sentries.