StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mer miert ne? titeket majd azokkal rak ossze akik ugyszinten nem szerepeltek a betaban, ill a tiszinteteken van. ezert jo a battle.net matchmaking rendszere es a ligarendszer. aztan majd szepen fejlodsz es egyre jobb leszel. mivel ez egy olyan jatek amivel kezdetben senki se pro, gyakorolni es minnel tobbet kell jatszani attol fejlodsz majd.

viszont ha a kezdok szintjere lenne a balance megcsinalva, akkor a marine zergling zaelot ugyanazokkal a statokkal kene rendelkezzen es mindenben egyezniuk kene 😄

antgecc
Miért ne kezdenél el játszani? Különbözõ ligák vannak. Alsóban a kezdõkkel. Mindenki tudni fog élvezetesen játszani. Egyébként meg pár hét alatt bele lehet jönni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
A megfelelõ ligába kerülsz, ha ladderezel. Így a szintednek megfelelõ maximális kihívást élvezed majd többnyire.

Egyébként én is azt az álláspontot vallom, hogy a prok-hoz szabják a gamet. Ez a játék lételeme, abban hogy ne süllyedjen el gyorsan.

ozzz
ozzz
Tegnap volt egy ilyen kérdés és az volt rá a válasz, hogy multizni lehet csak vele.

ozzz
Biztos van azért olyan, hogy rang szerinti párosítás, ugyan így lehetne rangsor szerint lassabb játékmenet is.
Egy kezdõnek sokkal könnyebb beleszoknia és kiismernie a játékot ha lát is belõle valamit. <#wow3>

Meg egy kicsit azt érzem, hogy minél gyorsabban lezavarni a meccset, hogy jöhessen a következõ.
Na de ha valakinek a játék a lényeg, akkor nem fontos, hogy 10 perc alatt lezavarjon minden meccset, hanem minél tovább játszhasson (legalább is én így vagyok vele).

bélanéni
Megújult a battle.net, marha jól néz ki.

Más: a guest key oké hogy 14 napig / 7 óra játékig érvényes, de lehet-e vele single játékot nyomni?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Klemice
nemmegya krekkk 😞((((

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

akkor én el se kezdjek játszani, meg azok se akik nem szerepeltek a bétában.
ozzz
Én 12300-ért vettem digiset...

pedig en is igy gondolom. es halisten blizz is.

antgecc
de

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

azért ezt te se gondolod komolyan :\
antgecc
A játékot nem a kezdõkhöz kell igazítani, hanem a jó játékosokhoz. Elõbb utóbb a kezdõbõl is jó lesz.

Aradebil2
digis drágább mint az itthoni tokos

Muki100
Errõl van szó egyrészt, másrészt meg ha kevés erõs egységre hagyatkozik a terran az elején - feltételezzük hogy mindig figyeled mit csinál - akkor simán utól tudod érni és csinálsz infestort parazitával -> könnyû megoldás.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

csuszi
egy valag 50mineralos gyorsling hogy szétkapja a tankokat thorokat...öröm nézni.

MJ rulz Pink Team The Only One

ozzz
Nem muszáj tokos változatot venni, van digis is.

Muki100
Mech terrant is ugyanúgy meg lehet fogni mint a többit. Inkább a terrannak kényelmesebb taktika de attól még nem instant win az se zerg ellen.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

unknown nick
"silver/goldban 90% toss ellen mmm-zik"

Nem csak ott. A legfelsõbb szinten is csak ott ügyesebben, meg néha többet variálnak meglepi taktikával. Itt a bökkenõ. Terran tud variálni (bio-mech-air). Prot pedig nehezen. Nagyon nehezen a T-hez képest.

ProGabe
igen tudom, láttam is, ahogy idra megcsinálta. tök könnyû taktika^^

na mindegy, befejezem, mielõtt hitkérdéssé fajul a dolog 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csuszi
jaja, ultra nagyon adja ellene. roach szerintem nem annyira, siege nagyon szétszedi.

csuszi
én néznék demot a helyedben.
én néztem és tapasztaltam mi van abban a helyzetben amire te gondolsz.
terra kijön 1 main, 1 exp.
zerg main, + 3-4exp
zerg terra legyen ugyanazon supplyn, esetleg zerg fölény. csata után, ha béna a zerg, akkor terra fele megmarad, zerg 0. onnan 1 perc alatt újra régi szinten. ha nem béna, csata bármi lehet, csak 1-2 tankot és thort be kell mind controlozni. de ha neked más a véleményed, akkor elnézést, én többet errõl nem írok, mások a tapasztalataink.
apm et aláírom. de ez 12 éve így van, és kapod érte a bõdületes szaporaságot.

mechelo terran ellen, burrow roach+ultralisk es flank flank flank.

1:05:45:21
nap:ora:perc:mp 😊

ProGabe
az a nagy büdös helyzet, hogy ha nem sikerül lerohanni a mechelõ terrant, akkor már baszhatja is a zerg

szó szerint 2-szer annyi apm kell zergnél, mint terrannal

amikor beígérte a Blizz a nagy zerg-átalakítást, akkor sokan reménykedtünk. az igazat megvallva ez nem következett be, de írták, hogy a nagy változások a retail után lesznek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
akik meg nem értik, hogy miért vagyunk fennakadva a tok-ügyön, azok nézegessék egy kicsit ezt a képet. annyit segítek, hogy elvekrõl van szó. azt érezzük, hogy nem azt kapjuk a pénzünkért, amiért fizettünk (pontosabban fizetni fogunk)

egyet ertek. amugy aki ugy erzi hogy gyenge amivel jatszik, valtson fajt, hatha csak annyi hogy nem fekszik neki. ahogy pl en protosst tartom legkonnyebbnek, ams meg legnehezebbnek 😄 mindenki talalja meg a maganak valot. amugy random a legjobb 😄

csuszi
szerintem kurva sok figyelmet igényel (így volt az 1ben is) rengeteg apm-et, de kibaszott szapora (ahogy az 1ben) és mire a meches terra kibénázik a main-rõl, ha jó vagy, tied az egész pálya és egy rohadt gyorsan újratermelõdõ sereg. mech terra ellen használni kell az infestort. ez van, kell a spell.

A DVD tartalma szerintem ugyanaz mint a letöltött verzióé. Inkább töltsétek le és majd ha megvan a kulcs, akkor lehet a HDD-rõl telepíteni, úgy gyorsabb.
ProGabe
én Blizz-fanboynak tartom magam, de ez már nekem is sok 😄

amikor a legnagyobbak is azt mondják, hogy a Terran mech vs. Zerg egyszerûen szar, akkor ott valami tényleg nincsen rendjén

a Corruptor-t egyébként azért írtam, hogy rossz, mert a Phoenix - Viking mellett igenis elhasal az ár/teljesítmény versenyben. lehet, hogy elég lenne egy kicsit gyorsítani

akárki, akármit mond, a zerg nem fun a másik kettõ fajhoz képest. túl kevés lehetõséget kínál és túl sok odafigyelést igényel. mondom ezt úgy, hogy mindig is zergekkel toltam, nekem ez a faj fekszik igazán

csuszi
na errõl beszélek. de a blizz látja a nagy egészt, és megmondta hogy teljesen kiegyenlített. 49% a leggyengébb százalék ÉS AZT IS A TERRA HOZTA valamelyik ellen😊 biztos kell balance, de azért ne rugaszkodjunk már el colo levegõre meg ultra erõsítésig, mert max secek, apró változtatások kellenek.

csuszi
nem azért.
tele volt zsetonnal, nem költött, nem végzett ki. szarul counterezett, egy valag hibát vétett. mire kijöttem volna, 1 1+exp hozzám képest? 3000 minerallal? faszért nem hozott ultrat? begyalázott volna a faszba. 0 varázsló, ezért vesztett. te azért értesz a dolgokhoz, szerinted hogy a faszba volt sacc 20-30 lossom? azért mert nem mindenki ilyen töketlen sírós kurva mint az a gyerek, hanem kivégeztek a gecibe ha az elején megfogtak.

Aradebil2
azért saját divíziódból ne vonj le következtetéseket,mivel tök random az egész,pl én divemben 5 zerg volt top10ben

Aradebil2
A forgalmazó weboldala,jó szórakozást,de ha vki ráér írhatna nekik egy illedelmes mailt,hátha magyarázatot adnak

csuszi
nekik hát. többiek vágják majd mirõl beszélek:
múltkor amikor sírt a srác rep végén, megkukkantottam a ladderom és a spanom szintén platina ladderét. emlékszek még mindig az elejére mindkettõnek és az arányokra:
1. terra, 2. prot, 3-4-5 zerg. többit nem vágom top ten, de 4 zerg 3 terra és prot
spanomé:
1. zerg 2. random 3 prot 4 terra, top 10: 3;3;3 1 random.

ez de el van baszva. de ezt elugatta a blizz is, közel 50% a nyerési mutató mind3 fajnál másik 2 ellen. van 49 is húhhaaa.

megnéztem a bunker taktikát😊 eleinte toltam, aztán fentebbi ligában "leszoktattak" róla😊 van egy új ötletem, de egyelõre nem árulom el, igazi terra ellenes cucc, majd élesben kipróbálom,m ha beválik fellövöm ide rep-en.

Suzaka
az a vendég kód mit takar?

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

ozzz
Hû te aztán fasza csávó vagy, jól megmondod a frankót grat.<#nyes>

De itt nem mindenki vetette rá magát fanatikusan a bétára amint megjelent, ezt is vedd figyelembe. Sokkal több a kezdõ játékos akik még csak találgatnak (mint én).

Aradebil2
azért van abban valami,h csak azért nyert az ellen mert terra😄 terranok ellen(silver/goldban 90% toss ellen mmm-zik) 90%-ban nem gg-zek,és úgy felidegelem magam,h ki is nyomom a gépet😄
am kezdek leállni,mert nem lesz idõ mindenkinek leírnunk,h miért ír gyökérséget

ozzz
Viszont 2 SC2 vendégkód van, ha meg tetszik valakinek a vendég kód lejárása után valószínûleg gyûjteni fog rá. Ez is kicsit célirányú ajándék. 😄

csuszi
készülhetsz, pár napig/hétig ez lesz itt a jellemzõ.

összegyûjtöm a pár órás termést hsz. gazdáját nem nézem:
- colo air ellen is (így is geci durva egység, legyen piramis csúcson csücsülõ fasza red alert meg többi szar módjára megafaszom isten király unit)
- ha veszítesz azért lesz mert az ellen terraval van (nem is másért)
- ultralisk corruptor szar (hogyne...)
- túl gyors a sebesség (én meg néha bealszok...)
- zerg nem elég szapora (nem is, csak 2 perc alatt 100-as supplyt tud ugrani ha van zseton)

de nem baj, volt két értelmes hsz is:
a spawn-t berakhatták volna sc1 módjára az említett esetre, hogy otthon csóruinger tolhassa a faterjával, tesójával
lehet lesz most is sok privát szerver, de kurvára leszarom, ÉN NEM MEGYEK ODA, de õk se jöhessenek hozzám. ha valaki oda akar menni, vállalja a következményeket. jó lesz nekem a bnet is😉

plz more balance hsz, de minél kreténebbeket.

Igen. 14 napig él a trial lehetõség vagy 7 óráig. Amelyik elõbb letelik úgy véget is ér a móka.
ozzz
Tényleg nem játszottam vele. 😄

Warcraf3-al is csak a kieg után és a SC-vel brood war után. 😊
Mert akkoriban még inkább a bicajozás és a foci kötött le fiatalon. 😄

Mondjuk én online nem játszottam egyikkel sem.

Az biztos, hogy ha játszani fogok kampány után multit a terranokkal leszek még egy jó darabig, pedig õket kedvelem a legkevésbé...
DE nekik kedvez a balance.

nr1ranger
"vendég kód" még ez is magyar? 😄

There is no peace. There is only WAR!

Aradebil2
ezért gondolom nem is játszottál 2008-ig az sc-vel,vagy 2009-ig(?) warcrafttal ugye?ne beszélj már butaságokat pls

Még mindíg nem az a nehezen legyõzhetõ mamut vadállat, aminek lennie kellene. Erõsíteni kellene a sebzésén és a HP-ján is, szerintem.

ozzz
Mert addig végig unbalance lesz az egész játék és ha kicsivel veszítesz az nem azért lesz, mert a másik ügyesebb volt, hanem mert te nem a terranokkal voltál...

Aradebil2
a sorsunk beteljesült...

Aradebil2
miért is kell ettõl tartani?

Ennyit tartalmaz a magyar kiadás: