StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
game.co.uk-t próbáld meg azt olvastam itt topicban hogy az gyorsabb.

Sheltem
Sok 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

sith7
Hi

Nekem 6 nap alatt hozta meg az AVP3 - at a postás
Bubis boríték, számla, game
Minden rendben volt

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Sheltem
Gyerekek van egy kérdésem, kicsit offtopic bár csak félig.
Zavvi.com ról aki rendelt már körülbelül mennyi szokott lenni a rendeléstõl az az idõ mire csenget a postás? 😊
Nagyátlagban érdekel, gondolom tételtõl függ, de érdekelnének a tapasztalatok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TBTPumpa
És én ha a StarCraft 2-t megvenném, akkor csak a gyûjtõit venném meg vagy a külföldi papírtokos verziót! Szerintem megérdemelné ez a játék a minõségi körítést, de errõl most lecsúsztam...
Talán majd pár hónap múlva találok még (használt) eladó gyûjtõi változatot olcsóbban...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Én megvenném, mert terveztem anno a vásárlást és az sem tartott vissza, hogy ilyen drága a gyûjtõi változat, csak néhány nappal ezelõtt meghalt az alaplapom, így most egy újat kellene vennem (lejárt a garancia)... Az ára pedig épphogy több egy picit, mint a StarCraft 2 gyûjtõi változatának ára. És egy új alaplap most nekem mindennél fontosabb, hiszen minden lényeges dolog az asztali gépemen van! (Most laptopról írok!)

Rage47
én úgy emlékszem, hogy a blizzard ígérete szerint nem raknak bele nagy védelmet a single player részbe, mert úgyis feltörik, minek sok pénzt áldozni rá, mint a többi hülye fejlesztõ. másrészt sokszor csak a felhasználókat szívatják a különféle védelmekkel...
bélanéni
Ebben ne reménykedj. Sajnos(?) megjelenés után (esetleg elõtt) 1-2 nappal már játszható lesz a single rész. Multira azért biztos várni kell. Mondjuk ez nem az a játék, ami erre a sorsra érdemes. Persze azokról beszélek, ahol az anyagi körülmények nem gátolják a vásárlást.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TBTPumpa
Prince of Persia pár napba? Volt az 2-3 hét is! De Ubis játékokat ne emlegessünk egy szinten a Blizzard játékokéval... Ég és föld a kettõ!
Meg a topikot se rontsuk el most ilyesmivel! Ha lesz tört változat úgyis özönlenek majd ide, hogy mit hova kell másolni, hogy elinduljon stb...

Fehercsoki
Nem sokat,az elsõ játék volt durvább,a többi csak pár napba telt.

TBTPumpa
Hát a megjelenés napján és rá pár napra tuti nem törik fel!
Az új Ubisoft-os játékokkal is sokat szenvedtek mire feltörték!
Bár azért reménykedjünk...

Smuge
A "béna crackereknek" nem adok pár napot és neten lesz a feltört változat. Nem kéne õket így leírni.

Fehercsoki
Azért a bétát is elég szépen feltörték😊Még AIt is programoztak bele.

ki vette meg a játékot a G2PLAY-rõl?
NeverwinterKING
kösz szépen a választ.

\"You are fucking crazy people!\"

TBTPumpa
Van Single rész, csak aktiválni kell a játékot... Egyébként a Single rész játszható net nélkül is, ettõl független nem fogják szerintem egyhamar feltörni... A "béna" crackereket ismerve 1-2 hónap múlva! <#nyes>

NeverwinterKING
hát a ma világban igen.

Klemice
14-ért szerinted csak online játékot kapsz?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

NeverwinterKING
na most akkor van vagy nincs?

van single resz.

Klemice
-.-

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Nincsen neki. De neten sem lehet játszani, mert a Battle.net teljesen lagos. Talán a k9vetkezõ részre már jó lesz. Várj még pár évet rá.
ozzz
<#zavart2>

NeverwinterKING
hali
azt hallottam, havertól h ezzel csak neten lehet játszani. ez igaz? nincs single player módja?

Aradebil2
mivel elég hosszú lesz a single így ilyen alapon minden játékot le lehetne warezolni,nem?😊de errõl nem nekem kéne pofáznom,mint mondtam,elsõ eredeti gamem lesz az sc2 amit magam veszek meg

Klemice
De most miért baj, ha valaki végigtolja a single-t warez verzióval, és ha megtetszik neki, megveszi az eredetit, hogy multizzon kicsit?

ozzz
Ja hogy csak jó crack kellene nekik, majd kiderül mi lesz.
Általában mindent feltörnek, miért ez lenne a kivétel.

ProGabe
a videókat nem kellett kiszedni, a CE-hez adott dvd-rõl szedték õket

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
most is elérhetõ az egész játék,a crackereknek nem kell várniuk 27ig

ozzz
Nem tudom mi lenne más, mirõl beszélsz? <#smile>

ozzz
Másrészt meg onnantól, hogy e-mailben elküldözgetik, hogy miért fizettem náluk, már bizonyítékom is van.

Aradebil2
mi lenne más 27tõl?ingyen hozzáférhetõ az egész játék,installt már sikerült feltörni,videókat kiszedték belõle stbstb,sõt már crack is van hozzá,igaz nem mûködik
off: végre újra végigvittem az 1et,lehet elkezdem még bw-t is<#eplus2>

ozzz
Nem engedheti meg magának egy cég, hogy egy játék miatt botrányba kerüljön, szóval én ilyesmitõl nem tartok. <#bee1>

ozzz
27-tõl lehet majd nézni a torrenten, szerintem fent lesz hamarosan 😄

Viszont a patchek és a multi versenyek miatt tényleg csak arra jó, hogy kipróbálják a kampánymódot és ha tetszik nekik késõbb megveszik.
Ha meg nem akkor nagyon igénytelenek és mindegy is nekik. <#gonosz1>

ProGabe
lesz offline mód, blizzconon ezzel az infóval kezdték a bnet panelt. seperc alatt fel fogják törni ezt a játékot is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
biztonság szempontjából van,nem is kicsi,bár nyilván nem lesztek átverve

ozzz
Semmi érdemi különbség nincsen, mindegyikkel ugyan az a végeredmény...

Klemice
hát dikhaj nem tehessünk róla hogy igazííí múzsika nincsen benne amí megfogja a drága szíved teccéséétet

Aradebil2
jaj szívderítõ dolgokat lehet olvasni torrent oldalakon😊 úgy látszik a blizz most tényleg komolyan gondolta a no warez dolgot,singlet is csak hónapok múlva tartják elképzelhetõnek,mivel áll. a single mentések is bneten keresztül fognak futni😊bár kicsit aggasztó,h akkor downtime alatt nem fogunk singlezni

Aradebil2
olcsó digishez: az nem digis,csak nektek úgy adják el,vki linkelte is még tegnap talán: õk megveszik a dobozosat,kiírkálják belõlük a keyeket/beszkennelik és elküldik nektek,és ennyi,gyak egy keyt vesztek meg egy tokból.
a digis az amit a blizz fog árulni,és az biza drágább lesz valsz

RedDevilsza
Asszem ezzel topic zárható is <#idiota>

unknown nick
Ha jobban bele gondolok igazad van. De én azért szeretem, mert más utálja 😊

5c0rp330n
<#taps>

Hegi90
ennyire hülye nem lehetsz, szerintem ezt még te se gondoltad komolyan.

Gondold át még1x, amit írtál.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

zoomolj ra es akkor oldalnezetes 😄 te seggfej!😄

bélanéni
<#banplz>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

stonesour
Mi a jó ebben a felülnézetes szar stratégiai játékban? Szerintem kurvanagy szar.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

ozzz
Na ez már jobban hangzik.

ozzz
Az azért tény, hogy a teljesen korrekt meccs ahol tényleg a játéktudás számít, ha két ugyan olyan fajjal játszó játékos küzd egymás ellen. 😊

amikor elkezded a multiplayert akkor megkerdezi a jatek hogy kezdo jatekos vagy-e. ekkor megmondod neki hogy igen kezdo vagyok, akkro berak a PRACTICE ligaba, ahol 5 jatekot normal (eleg lassu) sebessegen fogsz jatszani, konnyitett mapokon. szoval nem dobnak be azonnal a PROk koze a melyvizbe. ezutan az 5 practice mecs utan jon majd az 5 placement mecs, ez alapjan sorol majd be teged valamelyik ligaba, ha ezeket tobbnyire bukod akkro berak a kezdo (bronze) ligaba es tobbnyire olyanokat fog ellened sorsolni akik ugyzinten ezen a szinten vannak. szoval no para, nem az lesz hogy vilagelsok ellen kell majd jatszanotok 😊 persze majd neha berak nehezebb ellenfelet is, hogy megnezze megtudod e verni oket, hogy feljebb soroljon e a ligakba vagy maradjal ott ahol vagy.