StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
bár addigra meg a dollár-forint árfolyam lehet hogy úgy alakul hogy az is 13ezer Ft lesz... 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
(sztem jobb lenne elkezdeni meg most szurni az ilyen hsz-eket es atterelni minden hasonlo warezpistiket egy masik topicba)
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Nekem nem ISO formába töltötte le, szal valami nem klappol.
Szimplán egy install formátumba tölti le, amihez nem kell semmilyen virtual meghajtó.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Nekem ez a képernyõ be sem jön... Esetleg tudja valaki miért nem?
Ha valakinek viszont írt a BSC-nek és válaszoltak, arra is kíváncsi lennék.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

jó persze, ez ellen értelemszerûen nem tehetnek semmit. mindegy, már le sem szarom, legyen kedd 17:00
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Thank you for your email. Unfortunately, it is the country itself that decides what versions of our games that can be shipped. We would like to extent all versions of out products to all countries, but due to legal or parliamentary restrictions, this is simply not possible.
Best regards,
Blizzard Entertainment Europe
Eoghan C
English Technical Support
<#nemtudom>#nemtudom>
Nem gondoltam, hogy vasárnap este fognak válaszolni egy levélre dehát jó. Azt kérdeztem amúgy, hogy hova tûntek a dobozból az olyan tartalmak ami az angol és a német verziókban megtalálható...amúgy ez már nem az elsõ olyan blizzard supportos email ami olyan, mintha el se olvasták volna amit én írtam elõször.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szerintem erdemes ott probalkozni, a CD Galaxis csak szeditit a nepet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
]install 😊
]nem install 😞