StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
az a házi gazda akinek jogot adnak a modik
csuszi
túl sok apm-ed van😄

MJ rulz Pink Team The Only One

bélanéni
morbid <#wilting>
de miért 2x ment a hsz-em?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Hogy is van ez, az a házigazda aki kezdi a témát?
És CSAK õ tudja moderálni a topikot? Vagy most hogy?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
de. asszem temetésnek hívják😉

<#vigyor4>

Szia!

Ez most azt jelenti, hogy aki megveszi az tud ilyen dota -t jatszani sc2 vel?

ozzz
Lehet, hogy már nem is él. Ilyenkor nincs valami alternatíva?

csuszi
élvezi ahogy rezeg a kontroller amikor az scv szedi az ásványt. vagy amikor az over trutyizza a creep-et😊

csuszi
na az a hsz. is törlendõ. mármint nem aradebil-é, hanem a vg féle. csak a házigazda 3 éve nem járt itt😊

TurboX
és mit csináltál volna vele ikszbokszal? és igen, reméljük nem mennek csõdbe <#idiota>...
ozzz
Megvenné ha menne neki, különben nem itt lézengene és "csorgatná a nyálát". 😄
Ez a játék tényleg nem konzolra való. Ez egy "õs" pc játék, szal joystickosok hátrányban. 😄

csuszi
tehetõsek. ja, minek kötöd az ebet a karóhoz? te is tehetõs vagy meg én is? ilyenen nem is vitázok tovább, látom én is az átlag magyar keresetét és mire költi, te is. te úgy látod szegény ország ez, én úgy látom cirka 30-35. világviszonylatban. bár a legtöbb kutatás/értékelés néha elõrébb is teszi. biztos van pár % aki nem negedheti meg magának, de atöbbség igaza van bélának (csak nem úgy ahogy õ gondolja) akkor se venné meg ha nem lenne warez. mert leszarja, játszik mással. akkor se veszi majd meg, ha 3000ft lesz.

csak egy szösszenet:
cod2 jelenleg 3 rugó. szerinted megveszik? lófaszt, krekkelt szerveren bénázik, egy 5 éves játékkal, és nem ám a kisebbség, nem ám akik ma kezdtek codozni, téved. a drága magyarok, és ha warszervezõ csatornán krekkelt szervert keresnek, oda se kell infoznom, elõre tudom hogy info: .hu ip. biztos igazad van, és a többségnek a 3 ezres játék is sok😞 egyem a lelküket.

Ez valami eszméletlen jó. 😮 Mi lesz itt????
ozzz
Igen de az emberek többségének nincs is fent a bevásárló cetlijükön, hogy Blizzard-SC2....

Aradebil2
jaaa te vagy az a troll,aki óriási bukást ígért a játéknak igaz?meg h holnaptól megszûnik a pc-s játékipar😄
xboxra megvetted volna?multi játszhatatlan?hát kontrollerrel igen😄<#banplz>

TurboX
"Elmondanád hogy ha õk ezt egy különálló warez altopicban csinálják, az téged miért zavar?

bevallom azóta keresem hogy ilyet hol írtam de nem jártam sikerrel, remélem segítesz

gondoltam magától értetõdõ hogy kizárólag erre a topicra korlátozódik amit itt írok, az hogy máshol mit csinálnak legyen az õ dolguk
ozzz
Szerinted miért létezik egyáltalán warez?
Nem hobbyból, hanem mert már régen amikor úgymond virágzott a pc játék ipar, már akkor is sokaknak megfizethetetlen volt egy játék, ezért inkább az eszét használta 1-2 ember és feltörte azt....

A te módszereddel a tehetõsek kiváltsága lenne egy új játék beszerzése...
Te is jól tudod, hogy a töredékéért is eladhatnák "szegény" kisemmizett milliárdos cégek a játékaikat, ha nem 1-2 készítése után szeretnének nyugdíjba menni.
Ez az õ hülyeségük aminek ez lett a következménye.

Én xboxra megvettem volna, így viszont nem fogom. A muti játszhatatlan, a single viszont érdekel, bár elég szar gépem van. Így járt blizzard, talán nem mennek csõdbe.
csuszi
ne legyél már álszent.😄 csak nézz ki az utcára és nézz körül milyen autók állnak mindenhol, miket vesznek az emberek a tescoban. baszki ne menjünk már le oviba. hitel aha, mert kell a 3-10millás új verda, de 12 ezer nincs sc-re. netre van? gépre van? mert egy átlag gép asszem 2kiló. az még megyeget? vagy az évi 30-60ezres net fizu? vagy esetleg ezt is le kellene warezolni. meg a cigit. meg a kólát alkoholt. végén kiderül hogy eltévedtem, és ez az afrikai éhezõk topicja. sry.

bélanéni
Szerintem SC2 warezolók 95%-a akkor sem venné meg a játékot, ha nem lehetne letölteni, mert egyszerûen nem teheti meg. Nem hülye senki, hogy szenved a warezzal egy ilyen játék esetében (erõs online support, bnet multi, folyamatos patchelés, többszáz órát ígérõ játékmenet), ha lenne rá anyagi keret.

Ennek ellenére ne támogassuk õket, és itt azonnali hsz törlés kellene warez esetén.

csuszi
nem probléma, gondoltam hogy az elég markáns véleményem nem nyeri el a tetszését a többségnek, mindenhol van warez topic - nem értem miért. indokaid nem indokok. az egyetlen elfogadható érv a warez mellett, hogy kipróbálja vétel elõtt, ne vegyen szart. ezt itt lövi a béta, az nem bétázott aki vagy lusta volt, vagy nem akart. dobálták a kulcsokat az emberek után végül.

"1-2 éven belül, mert olcsóbb lesz vagy mert látják, hogy úgy tudna multizni is rendesen."
- amíg olcsóbb lesz miért is támogassa a többség az egyértelmûenk mindenki számára káros warezt?
- warez nélkül látja csak igazán hogy nem tud eredeti nélkül rendesen multizni😊

részemrõl off, szélmalomharc. de azt azért mindenki lássa, aki pártolja a warezt, hogy pont az ilyen engedékeny hozzáállás miatt tart ott a pc játékipar ahol, hogy konzolátiratot kapsz mindig, hogy sok a csaló egy valag játékban, és hogy a blizz az utolsó zászlóshajója a pc gamereknek.
legalább ezt látnák be az emberek, végülis csak a többség szeme láttára amortizálódott le egy csomó sorozat és halt meg egy valag kiadó, meg úgy általában a pc játék.

bélanéni
<#taps>

ozzz
A másik meg, hogy sok potenciális felhasználó gyerek és nincs saját keresete.

ozzz
Nem tudom te hol élsz, sokan ebben az országban ennyibõl élnek egy hónap alatt, miután minden számlájukat, és hitelüket befizették...
Ne a Rózsadombból és az egyedül álló emberek lehetõségeibõl indulj csak ki, ha általánosítasz.

ozzz
Én már megvettem a játékot, de olyan szempontból nem értek veled egyet, hogy sokan vannak (warezosak közül is), akik nem most veszik meg a játékot hanem az elkövetkezõ 1-2 éven belül, mert olcsóbb lesz vagy mert látják, hogy úgy tudna multizni is rendesen.

E mellet kéne egy warez SC2 külön topik, ha pedig valaki komolyan ennek ellenére warez kérdéseket tesz fel itt, annak a hozzászólását kitörülni egybõl.

Aradebil2
az új dota,rögtön játszható lesz,ár ha a custom game rendszer is úgy akarja...tényleg arra volt vmi ígéret,h átdolgozzák release után?mert "kompetitív" custom gamere teljesen alkalmatlan a jelenlegi

csuszi
de gyémánt, nem akármilyen meccs😊 és 1kézzel, mert közben kilötyög a kávéd, hot key nélkül😊

csuszi
12000. manapság egy erõsebb buli elvisz ennyit. egy átlag dohányos többet pöfékel el 1 hónap alatt. pár óra tenisz. pár mozijegy (legyen 8x2óra). stb stb stb...semmi közöm a pénztárcádhoz, de egy több évet adó játékért 12 igenis nem sok. sõt ha a példáimat nézed, nevetségesen kevés.

csuszi
mert nem csak az zavar hogy barmolják a topicot, de miért is kell megadni a segítséget warezosoknak? akik a te játékodat drágítják? akik ha tudják ellehetetlenítik az original játékosokat? 1 fikarcnyi kétséged ne legyen, ha tudnának a bneten lógnának és ott tolnák minden felelõsség nélkül.
ne menjünk bele kérlek ebbe a játék drága és rohadjon meg a fejlesztõ a porscheval, mert kurva hosszú hsz. lenne, és nincs igazad.
csak pár tétel:
- nem kötelezõ megvenni
- igenis ez lopás
- senkinek semmi köze, hogy egy kiadó mennyit keres évek munkája alatt, ennyi erõvel focimeccsre is lógj be, vagy moziba, a kurva anyjukat azok még többet keresnek - sokkal többet. jaaa, hogy az nem megy??
- ártanak a becsületes játékosoknak
- ölik a fejlesztõket, azok csrók nem mehetnek el koncertezni mint madonna hogy halálra keressék magukat - letesznek valamit az asztalra, és bíznak a becsületben

majd együtt élek azzal, aki megérdemli, elég nagy az empátiám, de nehogymá testvéremként szeressem a warezt, mert peace meg love

bélanéni
Én is azt gondolom hogy kell az a warez topik, mert csak így lehet csökkenteni az esélyt, hogy ezt a topikot elárasztják a warez hozzászólások.

bélanéni
Baszki, olvastam de most nem értettem hogy rám érted vagy az egyszeri "bélára" (akárkire). Köszi a bizalmat, hogy 1 év alatt eljutok egy nyert meccsig <#idiota><#zavart1> Komolyra fordítva, örülnék neki! <#kuss>

Hidd el, én is eredetiben akartam a kezeim közé kapni rögtön az elsõ héten, de most éppen nem tudok rááldozni 15E forintot. Ettõl még be fogom szerezni addig is warez változatot, amíg ez nem változik, mert évek óta várok erre a játékra. Ne általánosítsunk tehát a warezesekkel kapcsolatban.

csuszi
le se esik?:

"fejlõdésrõl info (béla beírja hogy most vert meg egy gyémántot reggelizés közben - 2011.06.30.)"

😄

Elmondanád hogy ha õk ezt egy különálló warez altopicban csinálják, az téged miért zavar? Kapják csak meg a warez topicjukat, aztán ott azt csinálnak amit akarnak.

Meg kéne tanulnia végre mindenkinek a békés egymás mellett élést, mert ez bizony nem az az ország ahol az átlagemberek ki tudnak adni 15.000 forintot egy új játékért. Nagyon nem. És a "Tiltsuk be még a warez altopicot is" hozzáállás bizony nem a békés egymásmellettélésrõl szól, hanem egy szélsõséges hozzáállás. Ideje lenne átértékelni.

bélanéni
Én 12.300-ért tudok egyet: http://www.gamecards.eu/games/good/312
Én mindig itt vettem anno a WoW GC-ket, és nagyon jó tapasztalataim vannak. Egyetlen körülményes dolog, hogy amikor elõször vásárolsz, felhívnak és angolul kérdeznek 1-2 dolgot. Alapszintû angollal lehet válaszolni (email címet visszakérdezik, stb...). Viszont második alkalomtól, szó szerint 15 perc alatt küldik a játékkulcsokat (PayPal-os vásárlás esetén).

Aki tud olcsóbbat, szóljon.

csuszi
megmondom õszintén, hogy tudom hogy minden játéknál ott a warez topic, de miért is? tudom hogy te is késõbb veszed meg, de hidd el, te az 1%-os különleges warezos vagy, a 99% nem érdemel szart sem. lewarezolja, játszik vele, szétbarmolja a topicot, jön a bugyuta kérdéseivel, ha tud csal, ha teheti bemegy az original játékosok közé, ha teheti ott is csal. ez van, tõlem egy fikarcnyi segítséget nem kapna egyik sem, oldja meg, google, más fórum, nehezíteném ahol tudnám. talán megvenné, talán 1 értelmes játékossá változással több.
és nem savanyú a szölõ, nem sajnálom a pénzt, hogy én megveszem, más nem, csak tapasztalat. ilyenek a warezhuszárok.

bélanéni
Valaki linkeljen legyen szíves, hol a legolcsóbb a digital vásárlás. (nem nekem kell, ismerõsnek)

csuszi
szívesen csinálnám, nem lehet nehezebb mint cod1/2/4/5 serverek tisztán tartása - adminolás, és az aztán munka volt emberek, nem kicsit😊 de pár hét alatt olyan katonás rend volt hogy mai napig emlegetik😊

TBTPumpa
Szerintem warez topik lehetne külön hozzá, de itt a fõ SC2-es topikban tényleg ne warez huszárkodjunk... Aki lelövi a történetet, azt is le kéne lõni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

csuszi
elõre hányok tõle.
no warez, no sértegetés, no személyeskedés, no spoiler. ha esetleg cheat is lenne, akkor az meg kibaszott nagy univerzum delete. de azt is aki írja. megy a commando, élen a kormányzóval😊
mehetne:
multi single vélemények (negatív is).
segítség kezdõknek
taktikák
videók
repek
fejlõdésrõl info (béla beírja hogy most vert meg egy gyémántot reggelizés közben - 2011.06.30.)
ligák
custom game-ek szervezése
kupák
friend list

szerintem lassan törölhetõ lenne a legújabb ai és béta pont

BEAST
Hát ha starcraftozás közben még a topicot is tisztán tudnád tartani, akkor tõlem is kapnál egy szavazatot. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX
"1biztos, ha én itt házigazda lennék, warez hsz. nem lenne. de warez topic sem."

tõlem már van egy szavazatod. erre tényleg nem ártana odafigyelni, nem akarom oldalakon keresztül azt olvasni hogy miért nem tud géza, lacika és a többi kis virgonc krekkelni...
bélanéni
csuszi - warez: egyetértek
TurboX - single kampányból minden poén lelövése: egyetértek

A játékról vélemények jöhetnek ezerrel, de semmi ne derüljön ki ami rontaná más szórakozását. Nagyon nehéz/lehetetlen szelektálni a hsz-ekben.

csuszi
😄
1nap. éjjel hibernálva, reggel edzés, utána irány a bóóóótttttt.
fel is hívom mindjárt az 576-ot, hogy páncélszekrényben hozzák a 2 sc-ét nekünk😊
1biztos, ha én itt házigazda lennék, warez hsz. nem lenne. de warez topic sem.

faq-ot lassan írni kellene. pl ez elég értelmes hsz.:
kezdõk parája

TurboX
D-DAY!

akik már esetleg éjfél után elkezdenének játszani és kedvet éreznek minden egyes in-gém momentum megörökítésének majd posztolásának képek formájában, elsõsorban gondoljanak a többi fanatikus labilis idegrendszerére és gondolják át még1X, köfi <#zavart1>

holnapra itt alighanem 5-6k-val több poszt lesz, olvasni is lesz mit (persze csak addig míg meg nem érkezik a futár hehe..)
Aradebil2
bélanéni
Ja és õrület az lesz, az biztos. Minimum 10 komment / perc sebességgel <#idiota>

bélanéni
Biztos hogy jó ötlet volt?
Igaz, 1 hét múlva már mindegy lesz.

Sheltem
Jóreggelt!

Végre ez a nap is eljött! <#idiota>
Bár nekem várnom kell még 1 hetet kb mivel zavvi.com ról rendeltem, de alig várom, hogy olvassam az õrületet itt...<#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MAR KEVESEBB!! 😄D