StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de miért 2x ment a hsz-em?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
És CSAK õ tudja moderálni a topikot? Vagy most hogy?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ez most azt jelenti, hogy aki megveszi az tud ilyen dota -t jatszani sc2 vel?
MJ rulz Pink Team The Only One
Ez a játék tényleg nem konzolra való. Ez egy "õs" pc játék, szal joystickosok hátrányban. 😄
csak egy szösszenet:
cod2 jelenleg 3 rugó. szerinted megveszik? lófaszt, krekkelt szerveren bénázik, egy 5 éves játékkal, és nem ám a kisebbség, nem ám akik ma kezdtek codozni, téved. a drága magyarok, és ha warszervezõ csatornán krekkelt szervert keresnek, oda se kell infoznom, elõre tudom hogy info: .hu ip. biztos igazad van, és a többségnek a 3 ezres játék is sok😞 egyem a lelküket.
xboxra megvetted volna?multi játszhatatlan?hát kontrollerrel igen😄<#banplz>#banplz>
bevallom azóta keresem hogy ilyet hol írtam de nem jártam sikerrel, remélem segítesz
gondoltam magától értetõdõ hogy kizárólag erre a topicra korlátozódik amit itt írok, az hogy máshol mit csinálnak legyen az õ dolguk
Nem hobbyból, hanem mert már régen amikor úgymond virágzott a pc játék ipar, már akkor is sokaknak megfizethetetlen volt egy játék, ezért inkább az eszét használta 1-2 ember és feltörte azt....
A te módszereddel a tehetõsek kiváltsága lenne egy új játék beszerzése...
Te is jól tudod, hogy a töredékéért is eladhatnák "szegény" kisemmizett milliárdos cégek a játékaikat, ha nem 1-2 készítése után szeretnének nyugdíjba menni.
Ez az õ hülyeségük aminek ez lett a következménye.
Ennek ellenére ne támogassuk õket, és itt azonnali hsz törlés kellene warez esetén.
"1-2 éven belül, mert olcsóbb lesz vagy mert látják, hogy úgy tudna multizni is rendesen."
- amíg olcsóbb lesz miért is támogassa a többség az egyértelmûenk mindenki számára káros warezt?
- warez nélkül látja csak igazán hogy nem tud eredeti nélkül rendesen multizni😊
részemrõl off, szélmalomharc. de azt azért mindenki lássa, aki pártolja a warezt, hogy pont az ilyen engedékeny hozzáállás miatt tart ott a pc játékipar ahol, hogy konzolátiratot kapsz mindig, hogy sok a csaló egy valag játékban, és hogy a blizz az utolsó zászlóshajója a pc gamereknek.
legalább ezt látnák be az emberek, végülis csak a többség szeme láttára amortizálódott le egy csomó sorozat és halt meg egy valag kiadó, meg úgy általában a pc játék.
Ne a Rózsadombból és az egyedül álló emberek lehetõségeibõl indulj csak ki, ha általánosítasz.
E mellet kéne egy warez SC2 külön topik, ha pedig valaki komolyan ennek ellenére warez kérdéseket tesz fel itt, annak a hozzászólását kitörülni egybõl.
ne menjünk bele kérlek ebbe a játék drága és rohadjon meg a fejlesztõ a porscheval, mert kurva hosszú hsz. lenne, és nincs igazad.
csak pár tétel:
- nem kötelezõ megvenni
- igenis ez lopás
- senkinek semmi köze, hogy egy kiadó mennyit keres évek munkája alatt, ennyi erõvel focimeccsre is lógj be, vagy moziba, a kurva anyjukat azok még többet keresnek - sokkal többet. jaaa, hogy az nem megy??
- ártanak a becsületes játékosoknak
- ölik a fejlesztõket, azok csrók nem mehetnek el koncertezni mint madonna hogy halálra keressék magukat - letesznek valamit az asztalra, és bíznak a becsületben
majd együtt élek azzal, aki megérdemli, elég nagy az empátiám, de nehogymá testvéremként szeressem a warezt, mert peace meg love
"fejlõdésrõl info (béla beírja hogy most vert meg egy gyémántot reggelizés közben - 2011.06.30.)"
😄
Meg kéne tanulnia végre mindenkinek a békés egymás mellett élést, mert ez bizony nem az az ország ahol az átlagemberek ki tudnak adni 15.000 forintot egy új játékért. Nagyon nem. És a "Tiltsuk be még a warez altopicot is" hozzáállás bizony nem a békés egymásmellettélésrõl szól, hanem egy szélsõséges hozzáállás. Ideje lenne átértékelni.
Én mindig itt vettem anno a WoW GC-ket, és nagyon jó tapasztalataim vannak. Egyetlen körülményes dolog, hogy amikor elõször vásárolsz, felhívnak és angolul kérdeznek 1-2 dolgot. Alapszintû angollal lehet válaszolni (email címet visszakérdezik, stb...). Viszont második alkalomtól, szó szerint 15 perc alatt küldik a játékkulcsokat (PayPal-os vásárlás esetén).
Aki tud olcsóbbat, szóljon.
és nem savanyú a szölõ, nem sajnálom a pénzt, hogy én megveszem, más nem, csak tapasztalat. ilyenek a warezhuszárok.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
no warez, no sértegetés, no személyeskedés, no spoiler. ha esetleg cheat is lenne, akkor az meg kibaszott nagy univerzum delete. de azt is aki írja. megy a commando, élen a kormányzóval😊
mehetne:
multi single vélemények (negatív is).
segítség kezdõknek
taktikák
videók
repek
fejlõdésrõl info (béla beírja hogy most vert meg egy gyémántot reggelizés közben - 2011.06.30.)
ligák
custom game-ek szervezése
kupák
friend list
szerintem lassan törölhetõ lenne a legújabb ai és béta pont
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
tõlem már van egy szavazatod. erre tényleg nem ártana odafigyelni, nem akarom oldalakon keresztül azt olvasni hogy miért nem tud géza, lacika és a többi kis virgonc krekkelni...
TurboX - single kampányból minden poén lelövése: egyetértek
A játékról vélemények jöhetnek ezerrel, de semmi ne derüljön ki ami rontaná más szórakozását. Nagyon nehéz/lehetetlen szelektálni a hsz-ekben.
1nap. éjjel hibernálva, reggel edzés, utána irány a bóóóótttttt.
fel is hívom mindjárt az 576-ot, hogy páncélszekrényben hozzák a 2 sc-ét nekünk😊
1biztos, ha én itt házigazda lennék, warez hsz. nem lenne. de warez topic sem.
faq-ot lassan írni kellene. pl ez elég értelmes hsz.:
kezdõk parája
akik már esetleg éjfél után elkezdenének játszani és kedvet éreznek minden egyes in-gém momentum megörökítésének majd posztolásának képek formájában, elsõsorban gondoljanak a többi fanatikus labilis idegrendszerére és gondolják át még1X, köfi <#zavart1>#zavart1>
holnapra itt alighanem 5-6k-val több poszt lesz, olvasni is lesz mit (persze csak addig míg meg nem érkezik a futár hehe..)
Igaz, 1 hét múlva már mindegy lesz.
Végre ez a nap is eljött! <#idiota>#idiota>
Bár nekem várnom kell még 1 hetet kb mivel zavvi.com ról rendeltem, de alig várom, hogy olvassam az õrületet itt...<#wilting>#wilting>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"