StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Szerintem gyönyörû a graf, szerencsére a gépemen megy minden Ultra beállításon és szerintem az egyik legszebb stratégia játék amivel eddig játszottam. Nem is értem a grafra fanyalgókat. A játékmenetet meg még jó hogy nem változtatták meg elvégre én starcrafttal akarok játszani nem valami mással.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

a grafika alig jobb mint wc3??? 😮 már meg ne haragudj, de ha nem full minimumba tolod, akkor szvsz elég könnyen észrevehetõ, hogy brutálisan nagy a különbség a két grafikai motor között...

amúgy szerintem kurvajó game, most végeztem single-vel, és hát hmm.... fincsiiiiiiiiii <#eljen><#eljen>

Nem érzek benne sok újítást. A 12 éves jól bevált receptet tupírozták csak fel, de lehet változik a véleményem, mert még csak a 3. küldetésnél járok. A graf alig jobb mint a Warcraft 3-é. Jó game, de azért már az elsõ pályán látszott, hogy nem minden részlet klappol, pl. amikor a kutya elkezdett a falnak futni (apró bug). Mindegy, azért 7 év alatt jobb játék is lehetett volna belõle, nemcsak fanoknak és rétegeknek szóló agyonhypolt SC1 extra sztori.
greyfox
nem. menet közben nem lõnek.

Steam: greyfox

Direkt ilyen. Move helyett attack-al mozgasd, és akkor majd lõnek. (legalábbis SC1-ben így volt)

Sir Quno Jedi
Nincs benne attack move, mint a C&CG-ben? Ámbár ott ha nem attack move-val küldöd õket, akkor is viszonozzák a tüzet menet közben, csak nem állnak le ott harcolgatni, meg nem olyan agresszívek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Goaulds
Jajj de még mindig benne maradt az a hülyeség hogy egységek mozgása közben nem viszonozzák a tüzet....ez annyira fel tud bosszantani hogy ha találkoznak az ellennel, egyszerûen elsétálnak mellette és hagyják hogy szitává lõjék õket.

Jaffa Kree!

Aradebil2
azért durva h alig van flame a kommentek közöttebbõl is látszik h mekkora játék😄

narumon
"Elég pesszimista vélemény. De egyetértek. A Starcraft 2 egyáltalán nem ér 13000 HUF-ot és csak a multi miatt érdemes megvenni"

Hááát én most a single-vel játszok és szerintem baromi jól sikerült. Mi a bajod vele?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Vagy esetleg aki olvasta a Nova könyvet?

mukika
könnyen meglehet, bár néha jó érzés ránézni a polcon sorakozó dobozokra... kedvet is kapok egy-egy újrakezdéshez.

itt viszont elvekrõl van szó. még így is olcsóbban kijöttem mintha itthonról rendeltem volna be. és nem lettem a magyar forgalmazó áldozata aki egy olcsóbb igénytelenebb kiadást akar rám-sózni drágábban.

jimbo5
Nem tudok AI elleni csatát indítani, mit tegyek hogy menjen? (nem aktív a gomb)

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

ToCsEk
"Azért szeretem, mert nyomasztó"

spoiler mentes index videó<#zavart1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Csak egy szubjektív véleményt mondtam. A játék nagyon jó csak kevés a jóból számomra. és eredeti. nem CE de eredeti.

Lehet új nevet írni a profilomba, vagy új profilt csinálni ingame anélkül hogy leszedném a játékot és feltenném újra?
Van Xfire támogatás ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

greyfox
"A Starcraft 2 egyáltalán nem ér 13000 HUF-ot"
neked nem, a többiek majd eldöntik 😊

Steam: greyfox

antgecc
Felrakod a gamet, már holnap nem fog érdekelni a doboza 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

mukika
tényleg meg is érkezett a game.co.uk-ról a vasárnap berendelt csomagom... ajánlom mindenkinek! gyors és csak pár száz forinttal drágább mint a zavvi. garantáltan ûrsugár mentes edition!

Azért annyira sokat nem tesz hozzá a végigjátszási idõhöz, pályánként átlagosan mondjuk 5 percnyi idõt. Van, amikor csak 2t, van, amikor 10et.
Aki nem hallgatja ezeket végig az meg is érdemli, ezekkel lesz teljes a történet.
Egy kis vélemény.
Én eleve hardon kezdtem. De pl. azt a pályát 3. vagy 4., amikor a konvojokat kell kísérni, Csuszi, hogy nyomtad le hardon, pláne brutal-on? 😊 Egy idõ után az özönlõ zergekkel Ultralisk is jön, én ott elvéreztem... Kénytelen voltam normal-ra átváltani.

Hangulat, részletek:
- Már rögtön az elsõ pályán, a bányavidéken mész a kis csapattal. Döglött tehén az út mellett, 3 varjú (keselyû?) lakmározik rajta. Pár pixel csak, de kivehetõek, látod, hogy mozognak. Közeledsz feléjük, felrebbennek, majd elszállnak... Ez milyen?
- Az egyben is voltak az épületeken reklámok, neonfények stb., de itt sokkal több és részletesebb ilyen apróság látható.
- Már rögtön az elsõ pálya után a "Dzsojrájd" vagy milyen nevû kocsmában (a pályák közti menüben ugye), mikor megnézed a tv-t vagy beszélsz a haveroddal, Raynor mögött látható egy "szigszalaggal" felragasztott kartonlap, rajta "0.02^" felirat. Ez vajon mi lehet?
- A második pálya után ugyanitt a tacepao-n a nagy Raynor-plakát mellett-alatt (ami ugye arra buzdít, hogy csatlakozz a harchoz Mengsk ellen) van egy kinyitott képeslap is feltûzve, amin egy gyerekrajz látható, ami szerintem Raynor-t ábrázolja (k*rvajó pálcikarajz 😊). Valaki el tudja olvasni, hogy mi van ráírva? Valami köszönõlevélféle lehet: "Thanks..."
- Raynorra ha 7-edszerre vagy 8-adszorra is rákattintasz, beszólása: Úgy látom a pohár félig tele van... ha újra rákattintasz: vagy inkább félig üres? ...

... Bakker, csak avval eltöltöttem fél órát, hogy végighallgattam a zenegép összes számát...igazi, IRL 60-80-as évekbeli country-zene... Ez így nemhogy 30-40 óra, de háromszor ennyi ideig fog tartani 😊. Az apró részletek tömkelege teszi élõvé, egyedivé, varázslatossá és olyan hangulatossá a játékot.

Folytatom majd még...

A 60+ órás single arra vonatkozik, aki minden pályát negyedik nekifutásra visz végig, másképp nem bírom elképzelni, hogy egy szimpla végigjátszás addig tartson.
Két dolgot még nem is említettem (lényegében összefüggnek). Az egyik, hogy minden küldetés után mindenkivel beszélni szoktam az összes helyszínen. Nagyon sokat hozzátesz a sztorihoz, hogy mindenkinek véleménye van a történésekrõl, és ki-ki vérmérséklete szerint nyilvánítja ki azt. Ez azért idõ, de enélkül is végig lehet játszani a kampányt. Vélhetõen a Blizzard is úgy gondolta, hogy ezeket azért a játékosok többsége meg fogja tenni, az így kalkulált játékidõ azért már nem csekély. Végigolvasni az egységek leírásait, a stratégiai tippeket, szintén sokat tesz az élvezeti értékhez - még ha valaki úgy is érzi, hogy ezek nélkül is megoldja a feladatokat.
A másik szempont, hogy ilyen választékos és szép kifejezésmódú angol nyelvû játékkal nem is emlékszem, mikor találkoztam utoljára. Talán a Longest Journey volt az utolsó ilyen. Élvezet hallgatni és olvasni amit és ahogyan mondanak és írnak.
Szerintem akik warezolják azok adnak objektívebb képet. Magyarországon még nem olyan dolog eredeti játékot venni mint mondjuk desszertet a vasárnapi ebédhez, hanem különleges, ritka, hogy valaki eredetit vegyen, ezért aki vesz egy eredeti játékot (pláne ennyiért) az bizonyos mértékben elfogult lesz a játékkal szemben.
Persze van egy mindent fikázó réteg is, õket tudni kell szelektálni.
A wowban sem érdekeltek a acsik igy itt sem érdekes.
Ezek szerint a 60+ órás single csak a leglassabb full kezdõkre vonatkozik?
Davidus
<#eljen>

V9ykn8_TZL0

Itt is, mint minden játéknál a szokásos a megjelenés utáni menetrend. Elõször jön a warezolók trágár, véresszájú anyázása, ezen már túlvagyunk.
Utána jön a játékot elsõként végigjátszók fikázása kollektíven a sehol sem tartók részérõl, hogy "õk biztosan csak végigrohantak" meg "nem élvezték ki a játékot" meg "ha nem nyolcas fokozaton a fejen állva játszós acsit megcsinálva csináltad meg akkor bekaphatod", mert azt már nehéz elképzelni, hogy valaki tisztességesen, mindent végignézve, a saját igényeinek megfelelõ nehézségen a játék végére érjen.
Mind a kettõn jókat szoktam mosolyogni. 😊
grebber
Ha azt nézed ezer évente adnak ki valami játékot valamibõl meg kell szedni magukat!Ahhoz meg reális az ár<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

És a challange mission-ök, meg az acsik megszerzése nem ösztönöz? Gondolom nem mindegyik acsit szerzed meg a kampány alatt ahogy haladsz elõre....
Nekem volt hogy egyet se kaptam egy pálya után.

Jól láttam a multiban ahhoz hogy besoroljon a játék 50 meccset kell lenyomnom?
antgecc
Öregharcos... tudod mi az átlagos? A nyócvanadik Call of Duty, de nem a Starcraft!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
(ha megvetted bocs, általánosságban értettem. Leginkább azok fanyalognak, akik warezolták)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

grebber
Õ megvette ha nem olvastad volna! (Ha másra értetted bocs)

bélanéni
És mindez egy ingyen kajáldában. Felháborító!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Egy mondatban elintézted a kampányt, de nem fejtetted ki, hogy mitõl rövid. Én tegnap este fél nyolctól hajnal kettõig játszottam, és sehol sem vagyok, plusz azokat a pályákat is megcsinálom újra, amiken túlvagyok, mert nem szedtem össze mindent és nincs meg minden achievement. Persze végig lehet rohanni rajta és akkor (a ráfordított idõ mértéke szerint) pár nap alatt is lehet végezni vele, na de erre vártunk ennyi évig?
Lassan eltûnök a fórumról, mert várhatóak a nagyobb spoilerek; néhányan azt gondolhatják, hogy mindenki tart ott, ahol õk, esetleg már ismeri a sztori végét. Nálam ez valószínûleg hetek múlva fog elkövetkezni, pláne úgy, hogy a single megszakításaként multizni is fogok (ha találok hozzám hasonló kezdõ, de lelkes kollégát 😊.
Ezzel nem vitatkozni akarok veled, csak azt lásd, ha egy olyan kaliberû játékgyár, mint a Blizzard, kiad egy ilyen minõségû terméket a kezébõl, nyilván feltételezi, hogy a rajongók _végigjátsszák_ és nem végignézik az egészet.
Davidus
nekem 12 óra alatt 8 küldit sikerült megcsinálnom. lehet hogy nem normalon kellene bohóckodni és akkor tovább tartana😄

V9ykn8_TZL0

Én úgy élem meg ez, mint amikor kurva éhesen ülök egy étteremben. Jön a pincér és azt mondja, nemsokára a világ legjobb lakomája lesz elõttem. Én várok, egyre éhesebb vagyok. Jó drága kaja, de hát várok már mióta, azt mondta a pincér hogy epix táp lesz. Jön a pincér és hozza a kajámat. Tényleg a világ legfinomabb gasztronómiai csodája van elõttem, de gyerekadag. Megeszem, minden pillanata élvezet mert iszonyat finom. De nem lakik jól vele. Kb ennyi 

Szóval nem mondom hogy nem jó a game mert iszonyat jó, feelinges, szép. Csak kevés.
A singel playeres skirmrisht nem lhet elinditani ezzel a crakel?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

bélanéni
(és most nem a mûanyag tokra gondolok)

bélanéni
"gazdagítani a Blizzardot"
Ezt már tizedszer olvasom. Mintha nem kapnál semmit a pénzedért. <#eljen>

Elég pesszimista vélemény. De egyetértek. A Starcraft 2 egyáltalán nem ér 13000 HUF-ot és csak a multi miatt érdemes megvenni és gazdagítani a Blizzardot aki csak játszott velünk évekig és csak egy átlagos játékot dobott piacra. Sajnos ez van.
JYeti:
Nekem nagyon hasonló a laptop konfigom, sõt, a proci gyengébb. Bár le kell venni egynémely beállítást, így is azt mondom, hogy szép és játszható.
De a legfontosabb a hangulat!Az tökéletes.

akinek a multi a lényeg azoknak tuti nem csalódás. ez teljesen érthetõ. de nekem az.
persze tudom hogy ez egy multi játék elsõsorban, de egy a nyúlfaroknyi kampány hát... kár.
grebber
Majd mindjárt jönnek a hype fanboyok és jól leoltanak, hogy ez multiban üt igazán<#eplus2>

😊

Ha úgy nézed hogy napi 24 órát játszol akkor 1 nap alatt.
bélanéni
3 nap alatt kijátszható. Ez most 72 órát jelent? Mert az több mint amire számítottunk!! <#worship>

Nah így a béta után és megvétel után egy vélemény… Nálam a kampány és a skirmish az elsõdleges, a multi annyira nem.
Azt nem vágom, miért van skirmish a singe menü alatt (play vs AI) és a multi alatt is (create game). Van valami különbség? Én nem lttam.
A kampány kegyetlen hangulatos .És ez az egy pozitívum amit el tudok mondani a bétához képest. 3 nap alatt kijátszható. Ez lenne az a hû de epikus kampány? A skirmishben (4v4) én protoss, társam hard protoss, ellen medium terran, easy terran. A társam (AI) piszkálja õket, visszavonul. Ez még ok. Aztán vagy 5 perc után egy kisebb sereggel betámad, persze leverik azonnal, megmaradt pár egységével rohan vissza, egy iszonyat nagy ellenséges sereget hoz rám, btörnek a bázisra és rommá vernek.. Hát LOL. Sajnos az AI olyan hülye mint a segg. Arról nem is beszélve, hogy a skirmishben a bétához képest egyetlen egy új egység sincs!!! A játék jó, szép, a kampány iszonyú rövidsége ellenére hangulatos, de ezerszer többet vártam egy 12 éve várt és így rommá hype-olt játéktól.
Nem a kocsmában van hanem a cantinenban ha jól tudom.

bélanéni
Milyen arcade mini játékról beszéltek?
Én a kocsmában csak a zenegépet láttam, a "késõbbi helyen" meg semmi játékszert.

csuszi
nem tudom, volt olyan amit beadott, de volt olyan amit nem!!! nem értem.

MJ rulz Pink Team The Only One

hard ofc, aztan majd brutal 😊

Enyhén elfogultak. 😊

Legalábbis amíg láttam õket 4 küldetésen át. Ott is a figyelmeztetés a Tv alá ragasztva.