StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
amúgy szerintem kurvajó game, most végeztem single-vel, és hát hmm.... fincsiiiiiiiiii <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jaffa Kree!
Hááát én most a single-vel játszok és szerintem baromi jól sikerült. Mi a bajod vele?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
itt viszont elvekrõl van szó. még így is olcsóbban kijöttem mintha itthonról rendeltem volna be. és nem lettem a magyar forgalmazó áldozata aki egy olcsóbb igénytelenebb kiadást akar rám-sózni drágábban.
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lehet új nevet írni a profilomba, vagy új profilt csinálni ingame anélkül hogy leszedném a játékot és feltenném újra?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
neked nem, a többiek majd eldöntik 😊
Steam: greyfox
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Aki nem hallgatja ezeket végig az meg is érdemli, ezekkel lesz teljes a történet.
Én eleve hardon kezdtem. De pl. azt a pályát 3. vagy 4., amikor a konvojokat kell kísérni, Csuszi, hogy nyomtad le hardon, pláne brutal-on? 😊 Egy idõ után az özönlõ zergekkel Ultralisk is jön, én ott elvéreztem... Kénytelen voltam normal-ra átváltani.
Hangulat, részletek:
- Már rögtön az elsõ pályán, a bányavidéken mész a kis csapattal. Döglött tehén az út mellett, 3 varjú (keselyû?) lakmározik rajta. Pár pixel csak, de kivehetõek, látod, hogy mozognak. Közeledsz feléjük, felrebbennek, majd elszállnak... Ez milyen?
- Az egyben is voltak az épületeken reklámok, neonfények stb., de itt sokkal több és részletesebb ilyen apróság látható.
- Már rögtön az elsõ pálya után a "Dzsojrájd" vagy milyen nevû kocsmában (a pályák közti menüben ugye), mikor megnézed a tv-t vagy beszélsz a haveroddal, Raynor mögött látható egy "szigszalaggal" felragasztott kartonlap, rajta "0.02^" felirat. Ez vajon mi lehet?
- A második pálya után ugyanitt a tacepao-n a nagy Raynor-plakát mellett-alatt (ami ugye arra buzdít, hogy csatlakozz a harchoz Mengsk ellen) van egy kinyitott képeslap is feltûzve, amin egy gyerekrajz látható, ami szerintem Raynor-t ábrázolja (k*rvajó pálcikarajz 😊). Valaki el tudja olvasni, hogy mi van ráírva? Valami köszönõlevélféle lehet: "Thanks..."
- Raynorra ha 7-edszerre vagy 8-adszorra is rákattintasz, beszólása: Úgy látom a pohár félig tele van... ha újra rákattintasz: vagy inkább félig üres? ...
... Bakker, csak avval eltöltöttem fél órát, hogy végighallgattam a zenegép összes számát...igazi, IRL 60-80-as évekbeli country-zene... Ez így nemhogy 30-40 óra, de háromszor ennyi ideig fog tartani 😊. Az apró részletek tömkelege teszi élõvé, egyedivé, varázslatossá és olyan hangulatossá a játékot.
Folytatom majd még...
A másik szempont, hogy ilyen választékos és szép kifejezésmódú angol nyelvû játékkal nem is emlékszem, mikor találkoztam utoljára. Talán a Longest Journey volt az utolsó ilyen. Élvezet hallgatni és olvasni amit és ahogyan mondanak és írnak.
Persze van egy mindent fikázó réteg is, õket tudni kell szelektálni.
Ezek szerint a 60+ órás single csak a leglassabb full kezdõkre vonatkozik?
Utána jön a játékot elsõként végigjátszók fikázása kollektíven a sehol sem tartók részérõl, hogy "õk biztosan csak végigrohantak" meg "nem élvezték ki a játékot" meg "ha nem nyolcas fokozaton a fejen állva játszós acsit megcsinálva csináltad meg akkor bekaphatod", mert azt már nehéz elképzelni, hogy valaki tisztességesen, mindent végignézve, a saját igényeinek megfelelõ nehézségen a játék végére érjen.
Mind a kettõn jókat szoktam mosolyogni. 😊
Next PC upgrade: 2022
Nekem volt hogy egyet se kaptam egy pálya után.
Jól láttam a multiban ahhoz hogy besoroljon a játék 50 meccset kell lenyomnom?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Lassan eltûnök a fórumról, mert várhatóak a nagyobb spoilerek; néhányan azt gondolhatják, hogy mindenki tart ott, ahol õk, esetleg már ismeri a sztori végét. Nálam ez valószínûleg hetek múlva fog elkövetkezni, pláne úgy, hogy a single megszakításaként multizni is fogok (ha találok hozzám hasonló kezdõ, de lelkes kollégát 😊.
Ezzel nem vitatkozni akarok veled, csak azt lásd, ha egy olyan kaliberû játékgyár, mint a Blizzard, kiad egy ilyen minõségû terméket a kezébõl, nyilván feltételezi, hogy a rajongók _végigjátsszák_ és nem végignézik az egészet.
V9ykn8_TZL0
Szóval nem mondom hogy nem jó a game mert iszonyat jó, feelinges, szép. Csak kevés.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Ezt már tizedszer olvasom. Mintha nem kapnál semmit a pénzedért. <#eljen>#eljen>
Nekem nagyon hasonló a laptop konfigom, sõt, a proci gyengébb. Bár le kell venni egynémely beállítást, így is azt mondom, hogy szép és játszható.
De a legfontosabb a hangulat!Az tökéletes.
persze tudom hogy ez egy multi játék elsõsorban, de egy a nyúlfaroknyi kampány hát... kár.
Next PC upgrade: 2022
Ha úgy nézed hogy napi 24 órát játszol akkor 1 nap alatt.
Azt nem vágom, miért van skirmish a singe menü alatt (play vs AI) és a multi alatt is (create game). Van valami különbség? Én nem lttam.
A kampány kegyetlen hangulatos .És ez az egy pozitívum amit el tudok mondani a bétához képest. 3 nap alatt kijátszható. Ez lenne az a hû de epikus kampány? A skirmishben (4v4) én protoss, társam hard protoss, ellen medium terran, easy terran. A társam (AI) piszkálja õket, visszavonul. Ez még ok. Aztán vagy 5 perc után egy kisebb sereggel betámad, persze leverik azonnal, megmaradt pár egységével rohan vissza, egy iszonyat nagy ellenséges sereget hoz rám, btörnek a bázisra és rommá vernek.. Hát LOL. Sajnos az AI olyan hülye mint a segg. Arról nem is beszélve, hogy a skirmishben a bétához képest egyetlen egy új egység sincs!!! A játék jó, szép, a kampány iszonyú rövidsége ellenére hangulatos, de ezerszer többet vártam egy 12 éve várt és így rommá hype-olt játéktól.
Én a kocsmában csak a zenegépet láttam, a "késõbbi helyen" meg semmi játékszert.
MJ rulz Pink Team The Only One
Legalábbis amíg láttam õket 4 küldetésen át. Ott is a figyelmeztetés a Tv alá ragasztva.