StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Thx az infot.
Pont egy ilyen rovid osszefoglalo kellett, mert en nem nyomtam az SC1-el.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
Kérdés. Ha egy pályát újra végigviszel újra kapsz érte pénzt?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
egyenlõre a letöltöttet akarom kipróbálni, csak sajnos az sem indul el nálam. föltelepítem, kérne serialt, azt én kilõttem, aztán a cracknél felülírom a SC2 mappában a battlenetes patches dolgot, meg az SC2.exe-et ezek után azt írja ki, hogy an error occured startint StarCraft2.
valaki tud segíteni?
elõre is köszi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a második az még egyértelmûbb. Bejön Nova, mint Arcturus egyik ghostja, hogy ne segítsek Tosh-nak, aki a kaland eleje óta velem van, tanácsokkal lát el és lázadótársam. Itt tuti csak az fog Nova mellé állni, aki rá van gerjedve a csajra. 😛
Remélem jön majd valami igazán nehéz döntés is.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Lehet, hogy van valami Collectors Edition +3 pályád, mert eddig mindenkinek 26 volt ott. 😊
Kutatásokról:
nehany egyszeru kerdesem lenne azokhoz akiknel mar megy a jatek:
mar toltheto egy ideje netrol a jatek, ezt akkor letolthetem tobb gepre is, ha tobben jatszananak vele (nem egyszerre), es ha holnap megjon a jatek akkor a cd-ket nem is kell felhasznalnom, csak annyi kell hogy a cd kulcsot megnezem a dobozban?
A masik kerdes, hogy nyilvan 1 kulcssal csak 1 ember multizhat egyszerre, de single player-es campaign-t sem lehet egyszerre tobben jatszani?
koszi!
Lehet mégis fontos miket nem választunk. <#wow3>#wow3>
Egyébként van olyan pálya is, ahol van választási lehetõséged, hogy melyik félnek segítesz. Lehet az is meghatározza késõbb, hogy milyen pályák jöhetnek.
Az ilyen pályapárok (bár lehet csak 1 lesz, eddig 1gyel találkoztam) csak 1nek számítanak a 26ban.
Nem veszed te egy kicsit túl komolyan a dolgot? 😊
Nyugi! 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
15.10M
copies
elõrejelzés
ennyi úgyse lesz, de egy másik oldal tuti 5 millát mond 1 év alatt.
jelenleg ha minden igaz fél millánál jár. only pc játéktól nem is rossz😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
egyesek rinyáltak, hogy jaj de rövid, hosszabbat vártam, ez csak annyi mint a bw, meg stb stb. erre beírtam minden attack és sértés nélkül, hogy nem mediumon kell rohangálni hanem brutalon és akkor nem gyorscsévélés.
erre megint megtalált egy nagytudású, hogy én arra veremmagam, hog ybrutalon nyomom (igen 31-32 évesen az a nagy siker számomra hogy az ai-t szopatom brutalon kampányban.) jár a piros pötty hogy ezt sikerült kiolvasnia a hsz.ból és feliratkozott ozz és bgabor mellé akik kedvelnek engem klubba. i love sc fórum.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"én nemtom egyesek hogy rohannak, de én brutalon megszenvedek rendesen a pályákon, és így nem 20 óra lesz, hanem 60."
kell mellé magyarázat, vagy már így leesik hogy mire írtam?
kezdo vagyok <#integet2>#integet2>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
De lehet majd a másikat választom (döntés van az elején:o)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ