StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Huh akkor ez nagyon nem a te játékod. Van benne sztory, de csak hangulat fokozása miatt. Aki single miatt vesz SC-t az tájékozatlan. Ezt verseny játéknak szánták...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
26 pályás a terran kampány és ebben benne van egy 4 pályás protoss minikampány.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
"A válasz adók közül a legtöbben (80), egyaránt érdekelt a multiban is és a single player játékban is, így ez utóbbira fognak ráugrani elsõ körben, míg egy 30 ember igazából csak az egyjátékos sztori miatt vesazi meg a gémet, nem igazán multi arc, talán barátokkal tol párat. És 3 ember nyilatkozta azt, hogy õk nagy multi arcok, és sztorit max ha nagyon unatkoznak, akkor talán, de õket eléggé hidegen hagyja."
Tehát a megkérdezett több, mint 100 ember 95%a elsõ körben single playerezik és 30%ukat nem is érdekli a multi.
Persze nem állítom, hogy ez a nemzetközi arány is de azért biztos, hogy van egy nem is annyira szûk réteg, akit a multi nem különösebben érint.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gondolom a nehezebb fokozatokon már szükség van rá valamennyire, de érzésre a legnagyobb zerg bázis, amivel szembe kellett nézni se volt negyedakkora, mint mondjuk a starcraft protoss utolsó pályán található monstrum. 😊
A 26ból legalább 20 bázisépítõs map volt. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Összességében jó volt a játék, minden Starcraftot kedvelõ számára kötelezõ darab, de úgy érzem, hogy sokkal jobb lehetett volna, ha mindhárom néppel van egy-egy 10 pályás hadjárat, mint az elsõ részben. A sztori ezt simán lehetõvé tette volna, protoss pályából még kaptunk is 4et, ami igazi felüdülés volt.
Az elején nagyon jó volt a terran hadjárat, de egy idõ után monoton ugyan azokkal az egységekkel mászkálni és a kezdeti "éjszaka támadnak a mutánsok", "mindig fel kell jönni a láva miatt" jellegû hatalmas ötletek idõvel alábbhagytak. A játék második felében talán csak a világégés elõl menekülõs pálya volt ilyen ötletes.
A befejezés egyáltalán nem tetszett, teljesen el volt kapkodva, mi az, hogy a záró CGIn belül 20 másodperc alatt rendezik le minden elõjel nélkül, hogy Tychus meg akarja ölni Kerrigant, aztán Jimmy mindenféle hezitálás nélkül fejbelövi országos cimboráját, aki börtönben is ült miatta??? Egy ilyen jól összerakott történet végére ez teljesen nonszensz.
A döntéseket nagyon súlytalannak éreztem a játék során. Az elsõ kettõnél a választás egyértelmû volt a harmadik esetében pedig egyszerû taktikai döntésrõl volt szó. A három döntés közül egyik se befolyásolta jelentõsen a játék folytatását. Az elsõ esetben mindenképp búcsúzunk a dokinõtõl, a második esetben Tosh ugyan velünk marad, de ez összesen annyit jelent, hogy mond 1-2 mondatot a pályák után, ha beszélek vele (a Char-ra már le se jön...) a harmadik pedig csak annyit befolyásol, hogy az utolsó pályán légi- vagy szárazföldi rohamok legyenek. Nem is lenne baj, de arról volt szó, hogy a játékban morális döntéseket kell hozni, melyekkel sokfelé ágazhat a történet és csak a végén fut össze újra egy szálba ezzel megadva az újrajátszás izgalmát.
Remélem érezhetõ, hogy ezek a panaszok nem egy átlagos játékkal szemben értendõek, hanem az hype-pal, a Blizzardtól elvárttal szemben. Az átlagos, "70-80%os" játékok közül egyértelmûen kiemelkedik a Starcraft 2. Ahogy írtam már ez egy jó játék, ez vitán felül áll, pontszámban mindenképp 9 felettit érdemel, de szerintem nem akkora a láng, mint amekkora a füst volt. Jó játék, úgyhogy a fanok továbbra is fanok maradnak, annyira nem jó, hogy az utálók emiatt megszeressék, de szerintem messze nem adja a single player hadjárat azt a forradalmat, mint az elsõ rész vagy akár a warcraftok annak idején.
Lehet rossz unitokat válaszottamm..Mass siege tank lánszórós turettel meg psi distruptorral,közben mara+medic mass rossznak számit ott?😛
Az egyik oldallal semmi baj nem volt de a másikat szétszedték és kampec...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A halál csupán a kezdet...
a végsõ cinematics-tól sokkal többet vártam :S
Zeratul-os rész picit epic volt 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a single valami óriási játékélmény,kár h a mapoknak legjobb esetben max a fele foglalkozik a storyról,de a többi se kutya
a gyors játékmenet egyik oka a normal fokozat,másik az,hogy ismertem már a gamet,így könnyen végiggyalogoltam mindenen,nem volt nehéz megtalálni a megfelelõ unit kombinációkat.és a harmadik ok: nem sok bázisépítõs map volt,ami ÓÓRIÁSI plusz a szememben,összehasonlítva sc1el amit most toltam végig,ezerszer pörgõsebb pályák vannak
singlehöz még 2 dolog:
-TV,egyszerûen leestem a székrõl egy két poénnál,óriási😄
-terrible,terrible,damage😄
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Bélanéni én is jönnék majd multizni veletek,ha végigvittem a kampányt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valaki tudja az elõzõ kérdésemre a választ? (ami már majd 3 oldalllal hátrébb csúszott a flame miatt 😞 ) Azaz, hogy mi az a papírcetli a 0.02 felirattal, és mi van a levelezõlapra írva?
Engem inkább a játék és a történet, meg az elrejtett dolgok érdekelnek, mint a vita az árról...
Nekem megérte, mert egy évtizeddel ezelõtt maradandó élményt nyújtott a kampány, és utána évekig a lan-partyk mókája. A regénybe illõ, megfilmesítésre váró történet, univerzum is a szerves része a játéknak.
Ritkán vettem/veszek játékot, pedig számtalan game van már mögöttem, de ez ad annyi szórakozást (single+multi), amiért nekem megérte megvenni.
Errõl részemrõl ennyit.
Bélanéni: ha majd egyszer befejeztem a single-t, akkor szívesen csatlakoznék a multis társasághoz... 😊
Figyelj oda arra, hogy mi van a pályák elõtti eligazításban, nagyon sokat segít a pályák során brutalhoz pedig szerintem elengedhetetlenek az ott elhangzott tanácsok.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MJ rulz Pink Team The Only One