StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki van fejtve: 6 éves fejlesztéshez képest átlag 3 éves grafikai színvonal, 30 órának összehazudott single helyett kb 15 óra, nuku lan. Ennyi. 6 év alatt nem sikerült egyben kiadni a 3 oldal kampányát,a többi kampányra még éveket kell várni. Nevetséges.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ti kezdtétek a nevetséges flémet nevetséges indokokkal, kurva jó ötlet volt idekeverni a boiware-t is. Iszonyat sok köze van a blizzhez de tényleg.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

unknown nick
"Gyakorlatilag minden olyan infót már rég tudtunk a játékról, amit felhoztok itt hibaként, ha tényleg ennyire érdekelt a játék a múltban is, akkor ezek már nem lehetnek újdonságok, nem a hype alapján kell valamit megvenni, hanem normálisan utánanézni."

Na igen. Én pár hónap béta után (1000+ játék) pontosan tudtam mit veszek. Felõlem a singlet ki is hagyhatták volna.

narumon
Aki egyébként azt mondja, hogy a blizzard mélyrepülésben van az ezt mire alapozza? SC2-re?
Warcraft 1 és 2 között mennyi különbség volt? Vagy utána a III-ban is kb annyit mint most SC1 és SC2 között. Diablo I-II? A három még ki sem jött. Utána megcsinálták a világ legjobb MMO-ját (lehet fanyalogni de tény, hogy hangulatilag szerintem minden ütött, alig bírtam lejönni róla 😊). Én nem értem ezt a mélyrepülést, és fõleg nem is érzékelem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

és fejtsd ki szépen mi lenne ez a blizzard féle minõségi romlás egész pontosan

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

BaLeeX
Hmm nem kötekedésbõl de tegnap mintha még 40 órás single részrõl olvastam volna.

Vagy az leglassabb játékmenetre és brutal fokozatra vonatkozott? <#idiota>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Értem,tehát azért mert csatlakoztam jópár ember véleményéhez akiknek nem tökély ez a game...Azért mert a Pc mellett tartok egy ps3-at...És azért mert rádszólok hogy nem kéne itt is szítani a gyerekes és nevetséges konzols vs pc szövegelésedet és vagyok a baromságosztó konzolbuzi (Meg kandurex és a többiek)...Teljesen világos.<#kuss>

Kandurex
at your service

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aki osztja itt a baromságaidat te vagy, ejj de magadra vetted.... látszik honnan szabadultál <#idiota>

narumon
Látod látod, embere válogatja, szerintem meg az SC2 hamarabb ér 13-at mint a bioshock 5e forintot. BFBC2-ért meg konkrétan egy ezrest is sajnálnék. Ettõl nem lett jobb vagy rosszabb játék, csak engem pl nagyon nem érdekel.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Köszönjük professzor új. Megvilágosodtunk. Szarablizzard.

bélanéni
Most tényleg kényszerpihenõ.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Konzol buzi? Mivan? Hogy jön ide a konzolos téma? Ne legyél már ennyire elvakult fasz könyörgöm! Húzzál vissza a Pc-s játékoknak van jövõje topicba ott osszad a baromságaidat, nem kell ide is konzol vs pc szövegelés...

Nem cseszték volna el ha a drágalátos kiadó ad idõt nekik, lepipálta volna az elsõ részt simán.

bélanéni
De leszarom hogy neked nem ér ennyit, már 60-szor leírtad. Felfogtuk, lehet lapozni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Igen a halo szar a gta 4 szar meg miden game ami 1 milla felett megy el az szar. Pont te fogod megmondani a többinek hogy mi a jó.

Én senki ellen, és az SC2 is jó game,de részemrõl 8/10-nél több pontot nem ér az említett dolgok miatt,és 13pénzt pc-s viszonylatban pedig abszolút nem ér.
Lentebb irogatták hogy a legtöbb pc-s játék ennyirõl indul. Nem.
A legtöbb pc-s játék LIMITED változata indul ennyirõl (Lásd Mass Effect 2 Dragon Age, BFBC2, Bioshock,stb), a sima változatok 99%-ban 10k alól indulnak.

Egyébként akinek szívfájdalma a normal tokos változat (nem a dvd tokos gagyi) a platinumshopban a rendes tokos változat van.

Ebbõl doktorált a professzor úr tuti jobban tudja, csak nem értem a sok konzolbuzi minek jön ide sírni teleszemetelve a hülyeségével az egész topicot. Kíváncsi vagyok legközelebb milyen érvet hoznak fel hogy lehúzzák mindenféle mondvacsinált indokokkala játékot <#zavart2>
Mint ez a legutóbbi, a legjobb ötlet volt idekeverni a biowaret. Még cska nem is konkurencica könyörgöm, nem mintha a kotor mmo meg fogja állni a helyét a wow-al szemben.

Kandurex
sehol nem volt ilyenrõl szó, ha olvasnál egy kicsit, és nem csak write only módban üzemelnél, észrevennéd, hogy arról volt szó, hogy a PC piac két királya közül az egyik mélyrepülésbe kezdett...nem a Bioware...

Nem összehasonlítás volt,egyszerûen a Blizzardra tekint a pc mint istenként de egyre lefelé süllyed (Nem kell linkelni WoW eladásokat köszi,a szara mindigis gyültek a legyek...), ezért írta Kandurex hogy elöbbutóbb a Bioware lesz az isten pc-n.

Aradebil2
bioware?😄 hát ha mondjuk sc1 single 10/10-es,akkor sc2 single 8-9/10
ha mass effect 10/10-es,akkor mass effect 2 5/10 max...

bélanéni
"Mégis a mûfajában jelenleg a legjobb."
Akkor most ki kivel van, én asszem kicsit most szüneteltetem az SG-zést, kicsit összezavarodtam <#wilting><#bdead>

kotor igen, dragon age határeset, nwn az még ok volt komolyságra

nem akarok flémelni, én szeretem a bio játékait, meg is veszem õket de felesleges starcraf2vel összehasonlítani õket fõleg hogy ennek a játéknak a multi a fõ erõssége, a bio játékaiban multi sincs

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Mihez képest? Mûfajukban jelenleg az elmúlt évek legjobbjai...
Ennyi erõvel az SC2 is fos a single kampány hossza monotonsága a lanhiány (lehet szajkózni hogy megoldható nettel,senkit nem érdekel,limitált lehetõség a lanhoz képest), az idejétmúlt (szépszép,de ennyi év után...) grafika miatt...<#duhos2>
Mégis a mûfajában jelenleg a legjobb.

Kandurex
csak az elsõ kotor...a második az Obsidian elcseszése

narumon
Most komolyan a blizzardot hasonltjátok a biowarehez? Almát a körtéhez? Szerintem a két legjobb játékkiadó pont egymás mellett. Tök más stílusban utaznak.

nr1ranger
Így van, az egyik RTS vonal + MMO a másik meg RPG.

There is no peace. There is only WAR!

bélanéni
Nem, csak szimplán fosok <#duhos2><#action>

Értem,a Dragon Age, a KOtorok a Neverwinter nightsok mind mind casual fosok...<#idiota>

"Már bocsánat, de te hülyébb vagy, mint egy marék homok."

Úgyúgy! <#worship>
jah és egyébként mi köze a bionak és a blizzardnak egymáshoz, kb annyi hogy 2011re lesz mind2jüknek mmo játéka amúgy semmi

narumon
Na pont errõl beszéltem 😄 😄 😄

bélanéni
Nekem egy Bioware játék sem tetszett. Mindet szürkének, hangulattalannak láttam, persze ez is csak egy vélemény. Igaz, a 50-60 játékóra megvolt mindben <#hehe>

Kandurex
gears of war? ...õõõ...jó...😊

hát persze, homályos minden

én még a bgn nevelkedtem, ahhoz képest casual fosokat gyárt a bio, de te biztos jobban tudod

Bazki ezt a sírást a kampány miatt 😄 csak úgy szólok hogy átlagjátékosnak az origi starcraft egész hadjárata nem több mint 7-8 óra végighalgatva briefinget videókat meg mindent.

Ahogy elnézem totális homály a Bioware munkássága nálad.
Egyébiránt már rég átvette a Blizzard helyét....

bélanéni
ja az a #14481 nem gyenge, Jézusatyám <#falbav>
fõleg a
- a grafika ocsmány
- a játék unalmas
- multi nem érdekel

részek tetszettek nagyon. Az utolsó ráadásul egyéni szocprobléma.

narumon
"...ha a D3 -al is eljátssza ezt a Blizzard, akkor vége, kipukkan a lufi és a Bioware elfoglalja a játék piac trónját"

Ugyan a Mass Effect fórumban ugyanúgy fikázták a játékot valami miatt, pedig a best ever single játék szerintem abban a mûfajban. Nem lehet mindenkinek minden jó, akármilyen játék lesz ott biztos, hogy lesz fika is. (mondjuk én pl nem megyek COD forumra fikázni, egyszerûen tudom hogy a COD nem ér pénzt ezért eleve meg sem veszem és nem is hõbörgök utána 😊)

narumon
Részemrõl a single is fontos SC-ben. Nyilván nem csak ez miatt vettem, hanem multi is, de multiban én mindig haverokkal játszok ismeretlenekkel soha. SC1 single részét szerintem legalább 5-6x végignyomtatm az évek folyamán. SC2-vel is single-vel kezdtem, utána jön a multi, de ha jó akkor jövõre valósínû már megint "kívánni" fogom a single-t.

antgecc
Már bocsánat, de te hülyébb vagy, mint egy marék homok.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nr1ranger
Koreában több van a háttérbe mint azt gondolnád, mint csak az hogy a prok 0-24en lanon tolják, hanem hogy sportszövetségbe vannak, ami az sc2 folyamán komoly összetûzésbe került a blizzarddal, mert a blizz a 2-nél jobban kézben szeretné tartani a bajnokságokat, mert nyilván neki is pénz + korea ne tudjon más országokat teljesen kizárni az élmezõnybõl és pl a koreai sportszövetség MEGTILTOTTA a játékosainak hogy az sc2 bétájával játszanak, ha meg rajtakapják kirúgják. (nem 100% minden amit leírtam, de valami ilyesmi volt, akit érdekel komolyabban a téma nézzen utána)

"Bioware elfoglalja a játék piac trónját"

HA HA HA

lehet hogy tree a blizzard de takarodj már a biowal, megcsinálták a mass gears of wart, fúú de jó volt

Fõleg hogy az utolsó pályán expelni sem kell csak legyártasz egy képernyõnyi dragoont meg némi zealotot és legyalulod az ovemindot.

Fpocok
A világ egyik legnépszerûbb LAN játékába nincs LAN? WTF? Nem akarok hülyeséget nyomni, de pl koreában mennyien tolják/ták? Így kapásból mondjuk LANt raknék bele. (Tudom, hogy miért nincs benne, de nézzük pl. a MW2-t. A hackerek simán megoldották a problémát. Sõt, már egy csomó mód is van hozzá. A SC2 LAN nak már neki is ugrottak a fiúk...)

Parasite Eve 2, best game EVER!

nr1ranger
Emberek aki a single rész miatt húzza a száját és amiatt van negatív véleménye a játékról az ne felejtse már el plz, hogy az elsõ rész egy évtizeden keresztül volt a number one multiplayer stratégiai játék és nyilván az a célja a blizznek a következõ évtizedre hogy a 2 rész lépjen az elsõ helyére, ezért készült ezért fejlesztették és sokan ezért is játsszák, és év végére a többség már 1000+ lejátszott ladder meccset tud majd a háta mögött és így igenis megéri a játék. Nyilván drágának érzi az ember ha csak 5 órát játszik 13ezer forintért, de 500 óra után már olcsóbb mint a TV elõfizetés. Lan miatt meg nem kell kiakadni szerintem, mivel a világ nagy részen mindenhol van net ahol szintén tudod haverokkal tolni, sõt akár fizikailag is ülhettek egymás mellett. Igen tudom hogy hazánkban, nem olyan jó a helyzet net ügyben, de világméretben a célközönség azon része akik ilyen problémával küzdenek elenyészõ és ezt tudomásul kell venni, nincs mit tenni ellene, a ping miatt vagyok szar neten kategóriát hagyjuk, mert mert amíg nem Pro valaki és nem diamond top10 addig szerintem ez a probléma nem számottevõ. És nem a blizzard tesz neked szívességet hogy kiad egy játékot, hanem te teszel nekik azzal hogy megveszed, ilyen ez a világ. Gyakorlatilag minden olyan infót már rég tudtunk a játékról, amit felhoztok itt hibaként, ha tényleg ennyire érdekelt a játék a múltban is, akkor ezek már nem lehetnek újdonságok, nem a hype alapján kell valamit megvenni, hanem normálisan utánanézni.

Kandurex
wow gayness rányomta a hatását, szvsz az egész brigád azzal foglalkozik, végül is abban van a zséé

...ha a D3 -al is eljátssza ezt a Blizzard, akkor vége, kipukkan a lufi és a Bioware elfoglalja a játék piac trónját

Na, akkor mesélj, hogy lenne ideális szerinted. Amúgy pár óra játék után számomra kimondható, hogy alig dolgoztak ezzel a srácok. Átírtak rajta ezt-azt, a grafika ocsmány(átvezetõkkel nincs baj), a játék unalmas, multi nem érdekel. Balek aki kiad ezért ennyi pénzt(mondom ezt én, aki vettem már pár szar konzolos játékot ennyiért, de azt legalább tovább is lehetett adni). Bár, eme véleményem senkit se érdekel. 😄
Az Activision-nek nem sok köze van ehhez. Az Activision-Blizzard csupán egy holdingcég, de nem mondja meg se azt, hogy mit csináljon a blizzard se azt, hogy mit csináljon az activision.
A játék fejlesztõje: Blizzard Entertainment
A játék kiadója: Blizzard Entertainment

A Blizzard Entertainment a a Vivendi nevû francia média/telekommunikációs cég tualjdona több, mint 10 éve. Ez a cég alapított közös holdingcéget az Activisionnel.
cylonflatus
Sajnos ez nem hír már vagy fél éve... ráadásul a protoss kampányra 2013-ig várni kell<#sir>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!