StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha neked a "minden gyárban álandóan építeni kell valamit" az az RTS alappillére akkor csak sajnálni tudlak, mert pont ezért megy át agyatlan klikkelésbe mert nem kell választani. A választási lehetõség és a döntés adja meg azt a pluszt amitõl valami gondolkodós stratégia lesz, nem pedig stratégiának nevezett ügyességi játék.
Nem akarok hozzáfûzni semmit mert nem érdemes. Bioware és a Blizzard teljesen más kategóriájú játékokat gyárt, úgyhogy felesleges a két játékot összehasonlítani mivel az egyik RPG jellegû másik meg RTS. Vagy Dragon Age...Hasonlítsátok össze Dragon Aget és ME-t. Szerintem inkább a játékról beszéljünk de nem akarok apáskodni úgyis minden percben azt teszem magánéletben :-)

bélanéni
még valami: remélem ti sem tudtok játszani! <#ejnye1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Helyes😄 Akkor 10tõl elérhetõ leszek,majd ha hazaértem felveszlek friendnek.
bélanéni
Akár emberek ellen is, de elõször mehet az AI is.
Na jó, megfûztetek, csapassuk neki <#zavart1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

narumon
Kérdés megint: Ha most melóhelyen felrakom a netrõl leszedettet és inditásko battle.net regisztrációmmal felmegyek akkor teljesen jól tudok játszani ugye? (magyarra forditva, bárhonnan játszhatok az egy user/pass kombómmal?)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Bélanéni este én is leszek olyan 10felé, kilehetne próbálni a multizást😊
Én csak fél 12 12 körül leszek, nyomhatnánk egyet AI ellen 2vs2-be ha van kedved :-)

NA gyerekek, ennyi szart összehordani tisztelet a kivételnek. Bioware mi a szar köze van a blizzhez,mint már elõttem is írták. Kit érdekel egy StarCraftban a grafika???? Ha az érdekel elmész Crysisozni. Sztetek amikor 3v3 4v4 harcokban játszotok, az elejétõl a végéig odafigyeltek a taktikákra stb. Senki sem fog gyönyörködni a tájban. Nekem is van ismerõsöm több is,aki lowon játszaanak minden multis gamét,hogy minél több legyen az fps-e,köztük jómagam is. Most kérdezzem meg tõlük,hogy hé gyerekek,mi ez a szar grafika?... Srácok ez nem így megy.

Ez a StarCraft 2, amit alapjába véve nem a grafikára gyúrtak ki, ezt kéne felfogni.

A másik "rövid a single player" Emberek,a singe tovvábviszi az elsõ rész történetét és rohattul szépen és izgalmasan. Most legyen 70 órás single,hogy agyon und a játékot még azelõtt,hogy elkezdenél multizni. Mint már mások is írták,ez egy multiplayerre kihegyezett játék. Abban van az erõssége.
Meg se az origi se a warcraft 3 nem volt sztem hosszabb, mindegyiket kivégzem egy délután alatt. Amúgy meg cnc red alert 2 mindkét oldal végigjátszása is egy délután volt nekem múlt héten. Szóval errõl ennyit.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tegnap valaki kérdezte az elõtörténetet, hogy értse a Starcraft 2-t.

Ebben a videóban van némi további hasznos elõismeret, ez a Brood War bónuszpályája, a célja pont az volt, hogy megadja a folytatás alapját.
Zeratulról már írtam korábban, a másik szereplõ Samir Duran pedig egy áruló terran, Infested Kerrigan csatlósa.
Kissé ellentmondásba kerül ezzel a pályával a Starcraft 2 de ezt nem spoilerezem le, úgyis mindenki látni fogja.
A végén a szövegelés a lényeg:

Rage47
Az amúgy ja, arra még emlékszem is hogy mikor elüször vittem azt a küldit igen sok egységem meghalt és nem sikerült. harmadik próba után bemérgedtem kijelöltem mindent attack oda had haljanak meg és úgy sikerült a küldi XD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

narumon
CnC melyik része volt hosszabb? Az utóbbiak biztos nem, azon 1-2 nap alatt átrágtam magam mindenestül.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

csuszi
😄 ja, ahogy kezdted a move dologgal, folytattad azzal hogy remake, aztán jött a single monoton, most jön a grafika. ez neked a reagálás?
akkor plz válaszolj erre az egy hsz.ra:

- move?
- remake?
- lan miért korlátozott? plz egy dolgot mondj, amiben hátrányt szenvedsz a lan miatt. igaz magyarország legjobb sc játékosa szeniálsinak mondta a laggmentességet, és hogy tökéletes a netkód. neki nem hiányzik a lan, neked fog. várj segítek a válaszban, lefizették? 😄😄

3 trollkodás tõled, 3 válasz tõlem. lehet cáfolni.
graf szubjektív, vedd fel ultrara, biztos geci csúnya. éa még mindig multi ez a játék, single szinte ráadás. jöhet a melléduma, direkt 3 felé szedtem könnyebben tudj válaszolni. lásd fentebb.

MJ rulz Pink Team The Only One

Huh, erre emlékszem. Én berusholtam vagy 20 SCV-t, felbuffoltam õket és futááás 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bélanéni
Oké, benne vagyok. Talán ma egy-két meccs belefér kampány után, de csak 21:30-22:00 körül leszek, ha leszek. Le kellene vezetni a felgyûlt feszültséget <#gonosz1>

Most komolyan mondjátok, hogy a világ legismertebb és leghosszabb életû multis RTS stratégiai játéknál az a legnagyobb problémátok hogy rövid a single player kampány? Szerintetek hogyan élt meg a játék 12 évet úgy hogy még a mai napon is millióan tolják az elsõ részt multiba, hát biztos nem azért mert olyan über brutál hosszú single kampányt toltak alá. Ennek a lényege a multi!!!!!!!

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Brood war protoss elsõ pálya például két kattintással megcsinálható volt. 😊
Elsõvel kijelöltél mindenkit, másodikkal rákattintottál a célra.
Mondjuk ez nem 100%os módszer volt, de 3ból 2szer bejött.
Már bocsáss meg, de te rémisztõen sötét vagy. Ezeket a játékokat nem Magyarországi színvonalra gyártják. Amikor Blizzard meghozta a Lan kivételének döntését, akkor elõtte valszeg kurva sokat gondolkodtak rajta és végül arra jutottak, hogy a világ fejlettebb részeiben az internet lefedettség olyan magas, hogy nincs szükség rá egyszerûen. A másik szempont meg amit már többen leírtak, Korea.
A grafika érdekelt is valaha bárkit es rtsnél ? Õszintén?
De nembaj, trollkodjunk még egy kicsit, legalább addig a pár percig figyeld valaki rád.
Ha már máshoz hasonlítunk,a Dragon Age szingliben meg van már 100+ órám még sem vagyok a végén....Akkor van értelme codokkal meg egyéb más mûfajú játékokkal jönni?
Saját kategórián belül rövid ez? Rövid. Az SC1 hosszabb volt. A CnC-k hosszabbak. A Warcraft 3 hosszabb.

Micsu: A lant inkább azért vették ki hogy a pcwarez ne legyen gyorsan megoldott neten. Egyébként kb 1 hónapja lanoztam és éves szinten legalább 8-10 alkalommal lanozok is,értem én hogy bnettel is lehet de ettõl még az egész így KORLÁTOZOTT.

Graf ahogy írtam a legkevesebb. A többi oldal kiegészítõként érkezése árban nem érdekel,a lényeg hogy 6 év alatt nem sikerült beletenni,hogy még halmozzák a lóvét,így ez továbbra is lehetséges.

csuszi: Olvasom amit írsz,csak totál feleslegesen nem irogatok neked,a kérdéseidre ha olvasgatsz visszafelé ott vannak a válaszok. Igen a SZERINTED baromságaim a válaszok.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tatyla
jajjjj mi ez a flametenger?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én küldtem neked privit, csak annyit írtam hogy felvettelek friend listába nemtudod láttad e tegnap éjfél körül. :-) Majd valamikor nyomhatnánk ha fennt leszel :-)

http://www.youtube.com/watch?v=jKhgOAlQnhA&feature=related ez volt starcraft origibõl a legjobb 😄 és a vicces nagyon könnyen megcsinálható bárki által 😄

narumon
heheh ez jó, ezt megjegyzem 😄

narumon
Ó én mindent felfedezgettem, nagyon nagyon bejövõs gém volt, most hogy ülepedett már egy kicsit a második rész, most gondolkodom, hogy ismét végig tolom. Mondjuk most SC közbeszólt 😊

csuszi
retroboy😊

az mass effekt fõszál, melléküldikkel kb 15 óra volt, ez a játék érdemleges része, bolygófelfedezéssel nem foglalkoztam, nálam a bio ennél a megoldásnál ásta el magát elõször

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

narumon
Szerintem nincs internete, mert iphone nál is az a baja hogy miért nincs fm rádió (amikor neten ezermillió adó érhetõ el nem fm minõségben)

bélanéni
Valaki küldött privit, amit nem tudok most elolvasni.
Ha sürgõs, kérem inkább a mail címemre! (kmonyesz kukac gmail pont com)

narumon
Még nem tudom mennyire fog kijönni a játékidõ, eddig kb 4-5 óra van benne, de még csak valahol a 7. pálya környékén tartok. Az új COD single része szerintem összesen nem volt 15 óra összevissza csûrve-csavarva sem, és bár én a Mass Effect-be is beletoltam jópár órát, más meg azt fikázta hogy nagyon rövid.

bélanéni
SC2 15 óra alatt kutya fasza.
Doom2 17 perc alatt: http://www.youtube.com/watch?v=XorJfexzF4M

csuszi
ja és nem tágít, nem érdekli, minden cikknél, minden nap fogja osztani az észt😊

nr1ranger
Elõször van 5 placement meccs, ahol változó erõsségû ellenfelekkel játszatsz és ebbõl a b.net megállapítja (kiket vertél meg, milyen eredményesen játszottál stb) hogy milyen szinten vagy, és berak egy ligába, bronz, silver, gold, platinum, diamond. Ezek után kb a neked megfelelõ szintû ligából dobálgat ellenfeleket, ha jobb vagy, fentebbrõl is, hogy ha õket is megvered, mehetsz magasabb ligába, de ha nem vagy olyan erõs akkor alacsonyabbat is bedobhat. Szóval nem kell félni, pl bronzos kezdõként nem ad platinum, diamondot ellened. Amúgy pont ezért jött be nekem is még bétában, mert úgy is tudtam nyerni az elején hogy soha életemben nem játszottam starcraftal, és buzdított a játék hogy igén érdemes kicsit belemélyedni, build ordereket nézni stb és egy silver szintet simán össze lehet hozni.

There is no peace. There is only WAR!

Minek vetted ennyire magadra akkor? <#idiota> És igen nevetséges és igen flame ami ment. A következtetéseid meg megint hibátlanul falsak. Azért csak elõkerültek a bioware játékok.

csuszi
felesleges, én csak 3szor válaszoltam neki, egyenként a baromságaira, nem fogja, nem is érdekli, osztja tovább a baromságát.

melyik blizzard játék volt grafikailag toppon generáción belül?

egyik sem

15 óra nekem ok, de van az nehezebb fokozaton több is, fõleg hogy elég sok a játékban az interaktivitás

lant a koreaiak miatt vették ki ami érthetõ, pár géming szervezet úgy kezelte a játékot mindha õk készítették volna, egyébként nyújtsa fel a kezét aki lant használta volna, utoljára mikor lanoztál pl?

graf szerintem ok, célnak megfelel, csúnyának nem mondanám

a epizódokról majd többet akkor ha be lesznek árazva

antgecc
Nem hiszem el ezt a lan mániát.... Baszki.. mintha nem tudnál 1 szobában játszani a haverjaiddal bneten keresztül.... Legalább ne reklámozd a hülyeséged pls.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
only write vagy, majd ha megtanulsz olvasni, méltatlak válaszra.

narumon
Ez kúúúúúrvajóóó 😊

bélanéni
Arra van a Ladder-system. Lenyomod az 5 placement meccset, betesz egy neked megfelelõ ligába, ott lenyomsz 10-15 meccset és tuti utána már jó helyen leszel.

Grafbuzi vagy jáccál kríziszt a grafikai szint elfogadható teljes mértékben, oroginal single rvidebb volt ezt tedd fel brutalra nézd meg mennyi a játékidõ úgy acsikkal együtt. Lan heylett meg ott bnet, mikor játszottál te lanon utoljára hogy így ennyire sírsz miatta.

Ahogy már párszor leírtam a graf lenne a legkevesebb...A 30 órának összehazudott 15 óra a lanhiány és a másik 2 oldal kampányának hiánya amiért majd szépen gombolnak még lóvét mert 6 év alatt nem sikerült (totál érthetetlen módon) beletenni...

narumon
Ezt már megbeszéltük szerintem nincs szebb stratégia jelenleg a piacon. Szerintem a MAss Effect 2 is kurvajól néz ki mégis ha benézel a topicba akkor egy csomó ember fikázta, hogy milyen gagyi a harc, szar a grafika, béna a játékmenet, de hát te sem ez alapján ítéled meg ezek szerint.

már ne is haragudj de milyen pcs királyról beszélsz mikor a bio a mass effekt 1et time exclként adta ki boxra, örülhetünk hogy megjelent, egyedül csak mmot csinálnak pcre semmi mást, többi multi, ált komoly gépigénnyel, teli buggal

Vigyázz mert még képesek és megmagyarázzák hogy te vagy a vak hogy nem látod meg õk aztán tudják mi a jó játék meg etc.. <#idiota>

Nem,nem volt sem nevetséges indok,sem flame, a bioware sem összehasonlításként lett ideírva (A Bioware egyébként ezekszerint konzolos cég? pffffffff😄)...
Te jöttél a konzolbuzi szövegeddel.

narumon
Egy kérdés: Battle.net-en bárki összekerülhet bárkivel? Hogy lehet ott úgy játszani, hogy én pl ne valami vérprofi ellen játszak aki 3mp alatt leabál?