StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
HÁZIGAZDÁT!! csuszi? <#beka2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Én mondtam szívesen vállalom de semmi folyamat nem történt még 😄

Megkeresed a mentést és duplakatt rá.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bélanéni
lol <#pias>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
házigazdát a népnek!!!!!!!!!

MJ rulz Pink Team The Only One

Hi!
HOgy tudom folytatni a megkezdett kampányt? 3. pályánál kiléptem és most midnig az elsõ küldetésrõl tudok csak indulni. És a fõmenübõl hogy lehet kilépni, nicns exit gomb csak alt+F4. (nem eredeti a game)
Nem kell ehez világbajnoknak lenni, teljesen átlagpalyer meg tudja csinálni 8-9 óra alatt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mondom, a világrekord rohanva, mindent elskippelve 4 és fél óra belõle, ITT meg is nézheted, szóval szerintem egy világbajnokot tisztelhetünk Benned.... 😛
És akkor még a CGI-ket nem is láttad :p

Persze, warcraft 3 reign of chaos az nekem legutóbb 1 délután volt az egész, nem siettem én azon. De az igaz hogy ez tényleg belevalós egy délután de mint mondottam lassabb a játékmente.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

narumon
Nah most kipróbáltam cégnél felraktam user pass után megy simán, ugyanonnan tudtam folytatni ahol otthon abbahagytam. Ez igy azért nagyon pöpec, a világon bárhol netközelbe kerülök akkor SC2-zni már tuti tudok 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

bélanéni
Jut eszembe, kellene egy jó feltöltõ hely, ahova SG-sek tudnának replay-eket feltolni. Én imádok nézni a jó meccseket, nem tudom ki hogy van vele. <#zavart1>

narumon
Szerintem a videok és dumák sc-ben is összeadnak pár órát. Vonatos pályát kezdem és már eddig iszonyatos mennyiségû duma volt benne

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Rosszul töltötted le, hibás a fájl, etc.

bélanéni
Találsz segítséget a tüköroldalunkon. (SC2 warez topik)

csuszi
bánja kánya, én csak nézelõdnék/tv, vacsora, ti meg aprítjátok egymást. jó is az😊

Én is noob vagyok csak szeretek csatázni😊

csuszi
"hívd a boltot ahol vetted, lehet sérült a lemez."

erre voltam kíváncsi.

byebye

Hat....😄 Nem az😄 Az amit letoltottem az oldalukrol😄 Mert nem volt penzem meg venni de elvileg kellene mukodjon..
csuszi
<#ravasz1>

Szerintem egyszerû ha regisztrálod battle neten, letöltöd a klioenst azt csókolom. Nekem a DVD lejátszóm nincs is bekötve :-)

bélanéni
Eredeti a game? Ilyen gyorsan kimásoltad?

Ki masoltam es akkor meg ezt irja ki No installer data could be found. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support.
bélanéni
Mi az hogy rákattintasz az Intsall-ra? Install.exe-re miután betetted a DVD-t?

Fehercsoki
Másold ki a dvd tartalmát vinyóra.

Persze, egy délutános játék, biztos, hogy ugyan arra gondolunk? 😄
A speedrun rajta amúgy 4 és fél óra úgy, hogy a srác minden létezõ videót elskippel, semmi mást nem csinál csak rohan a végcél felé, világrekord idõ alatt fejezi be az összes pályát, természetesen minden mellékküldetést kihagy.
Egyszer valaki összevágta az összes beszélgetést a war3ból, volt vagy 2 óra, szóval ha õrült módon rohansz elõre a játékban, világrekord idõ alatt csinálod meg a pályákat, de a videókat nem skippeled el, már 6 és fél óránál tartasz.
csuszi
hívd a boltot ahol vetted, lehet sérült a lemez.

Nah szoval elmondom mi a baj😄 Minden oke meg van a jatek, csak mikor ra kattolok az instalra nem kezdi el a jatekot telepiteni...ennyi😄 Miert nem??Valaki nem tudja? SEGITSETEK PLS FONTOS
elakadtam már a negyedik küldetésben. Van valami taktika? Zöld izé alig van nem lehet embert gyártani ellen meg szarásig van. Tudom béna vagyok.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Az is egy délutános de ott azt is nézd hogy ott nem volt ilyen gyors a játékmenet meg az egységek fél órán keresztül ütötték egymást itt meg mintha papírból lenne minden.

Valóban hazudtak róla. 😊

csuszi
mennék leskelõdni - observer. most ahhoz van kedvem, gondolom nem zavarok.

Nah szoval elmondom mi a baj😄 Minden oke meg van a jatek, csak mikor ra kattolok az instalra nem kezdi el a jatekot telepiteni...ennyi😄 Miert nem??Valaki nem tudja?
Elsõ kõrben 1 v 1 😄

Közben olvasom hogy már sokan végig is vitték a single részt. Akkor hazudtak a 60 óráról.
Még mindig nem ért ide a futár milyen már. Pedig 27.re igérték.
Pls helpeljetek tudom h valaki tudja mi a baja...nem kezdi el a telepitest😞 PLs help
A warcraft 3 hadjárata legalább kétszer ennyi ideig tartott ki mégse volt unalmasabb ennél, sõt, a mai napig a legjobban sikerült Blizzard single player szerintem.
És utána sem untam meg a játékot, hanem multiztam több éven át vele. 😊
Ezt a vitát kérlek ne kezdjétek el itt is http://en.wikipedia.org/wiki/Real-time_strategy criticism gameplay részleget olvassátok el, le van írva mit jelent az rts és ez a játékmód mit kell hogy takarjon hiába ez neve akár szeretik egyesek akár nem

Segitsetek nekem az a bajom h nem tudom fel telepiteni a jatekot, miert van nem csinal semmit...pls help
SZerintem lazán, ezért jó netkávézóban is csak leülsz beütöd accot jelszót és játszasz is.

Ugye azért tudod mit jelent az RTS? És azt is tudod ugye hogy a civ nem az?
csuszi
szerinted mindegy mit gyártasz?😊
a game a balance-ra épül, körbeverés van, a legdrágább legerõsebbet is verheti a leggyengébb, tudni kell minek mi a gyengéje. nem véletlen, hogy repen látod, hogy az ellennek 2szer drágább, nagyobb serege van, mégis veszít. lévén counterezték. ez a stratégia.

narumon
Ménemáááááá? 😄

narumon
HA "gondolkodós" stratégiát akarok játszani akkor nekem Civ az etalon.

Nem mondtam hogy rossz, csak nem akarok virtuálisan is apáskodni. "Elég" RL-ben :-). De ezt már egyszer azt hiszem megbeszéltük már de nemvagyok benne olyan biztos :-)

Kattintgatni azt tudok azt jól megtanultam :-)

bélanéni
Te is? <#vigyor3>
Azért nem olyan rossz az sem.

Seth
Na te csak ne játszogassá melóhelyen !!! XD

PSN ID.: Beegabor

4 évet toltam az elsõ résszel,de már rohadt régen,tehát mondhatjuk,hogy amatõrök vagyunk sc2ben:_D