StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésem, h az elején véletlen lenyomtam az intro movie-t, azt miképp lehet visszahozni? Másodszori indításnál már nem jött be és a menüben sem találom a külön lejátszását... Esetleg youtube-on fent van?
Köszi és üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nyomtunk 2db 4v4-et, hát ultra gáz voltam. Gyengítettem a csapatot erõsen. <#rinya>#rinya> Sokat kell még gyakorolnom.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szenvednek törõcsapatok? Remélem igen. 😊
http://www.sg.hu/cikkek/75900/nvidia_az_asztali_pc_lassan_a_mult_eszkoze_lesz
ezt megerõsíteni látsik a SC2 is....😊
A mohának mindig a déli oldala fás!
most olvastam leáldozott topicban (hol máshol?😄) hogy sc2 minden rekordott megdöntött. only pc-tõl nem is rossz?😊
tudom tudom, fos a game...😊
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
Nagyon béna volt mindenki,még én is..Nehéz visszaszokni picit,meg a map is ismeretlen...Nem támadott senki,és az zavart:C
Sikerólt a létezõ lerosszabb módon felmakróznom magam,15 perc és még seregem alig van,OMG,még a meccs végére se elttem 200/200...Pedig volt vagy 35perces...
Nagy tanyán voltunk,pont erre a mapra voltam a elgkiváncsibb és ez jött jeee...Megaton..Nagy tanya az egész,az expek a halál f*szán,veteményesek,szántóföldek,sik terep az egész..Milyen népek voltak ott Istenem....
Az egyik Bansheet massolt cloakkal-.- (ellenség)
A másik támadgatott az elején aztán annyi(enemy)
a 3. semmit se csinált(enemy)
a zerg meg mutázott 3/3(enemy)
mi se voltunk semmik...
Én zerggel makróztam,szokásos buldemmel mentem,béta óta azt csinálom xD
14pool 15 hatch,queen a mainre,roach warren mert fostam h jönnek és csak pár lingem van..Roach warren felhúzása közben jutott eszembe h nincs gázom,Uristen...Aztán meg döntsem el h roacholok v Lair techre megyek... -.-
De aztán meglett mind2 és még semmi támadás nem volt...Lassan elkezdtem techelni,hive, Ultra,3/3 fejlesztések,hydramass Bansheek ellen..
társam mekkora Elvetemült ididóta volt...Expelt mint hülye,de semmit,SEMMIT nem csinált,csak a map aljában pylonsorokat húzott fel,és felé Gatewayeket,legalább 13at,alá ugyanannyi stargate meg a gatewayek felett is pylon sor ugyanannyi stargatetel..És void mass...-.- Kinézett,szép rendezett volt,de felesleges sztem...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSN ID.: Beegabor
Szombat este rendeltem meg, es hetfon hajnalban adtak postara.
3-5 munka napot irtak.
csapatok össze vissza vannak,nem lehet tudni ki kivel lesz
csapatoknak nincs nevük csak team1-2-3..,detto nemtod h melyik oldalon fogsz játszani
automatikusan startol ha megtelik
népszerûség szerinti szelektálás,kurvagyenge,mindenre jó csak arra nem h találj értelmes mapokat
nem tudsz névvel kreálni,megint csak nem tudsz szûrni,sõt,meg sem tudod adni h milyen modban szeretnéd indítani a gamet
folytassam?
Az olyan oldalak közül, akik megjelenés elõtt nem engedik a usereknek az értékelést az IGN engedte meg a review írást. ERRE tessék.
Donatus 946
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aki akar, jöjjön. Jó lenne minimum egy 2v2, de inkább 3v3-ra való ember összejönne.
Amint lesz játék, gyere egybõl.
Én most a 4. pályán elakadtam, Hard fokozat, "bal" küldi. Brutális a zerg sereg.
Aha csak azt elfelejtetted hogy a hellion területre sebez...
Hellion 2 támadással szétégethet 8 zerglinget, Vulturral meg szedegetheted õket egyesével.
Warezhoz elég jó AIk vannak már úgy tudom, bár nem próbáltam. Még chatelgetnek is játék közben. 😄
Az elemzésed pedig... Talán 1-2 oldallal ezelõtt írtam én elemzést és kábé ugyan ezt írtam le, csak rövidebben. Jó látni, hogy nem velem van a baj, más is így érzi. 😊
Kis vélemény a "csavarosságról", inkább spoilerbe teszem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugyan ezen oknál fogva nem lehet komoly jellemfejlõdést se vinni a dologba, mert mi van, ha azon a szálon futsz végig elõször, aminek a végére a csávó nárcisztikus pöcsbõl egy hûséges társ lesz? Akkor az összes többi pályához külön beszélgetést kell csinálni.
Ezeket a dolgokat még RPG-kben se tudják tökéletesen megcsinálni egy RTSben pedig pláne nem. Annyi fontos dologban nem reformált a Blizzard, szerintem hiba volt pont ezen változtatni.
Én abban bízom, hogy a Blizzard is észreveszi ezt és a mostani "gyûjtögess azt kész, de egyszerre 3 különbözõ szálon is teheted" rendszer helyett visszatér a lineáris történetvezetéshez és valami igazán epik, csavaros, meghökkentõ sztorit fogunk kapni, amit végigizgulhat az ember.
Esetleg az is megoldás lenne, ha 4-5 pályánként összefutnának a szálak és beállna valami nagy változás mindenképp.
Ráadásul így is jött ki blõdség, mert én a tévésugárzós vonalat erõltettem, mert szimpi volt Matt Horner (a kapitány) és az õ küldetéseit csináltam és már rég adásba került, hogy mekkora egy genny Mengsk, lehordta a média is minden szarnak, de utána még csináltam más pályákat, amikkel el voltam maradva, a tévé pedig továbbra is nyomta, hogy Mengsk a király.
Ha igen, hogy?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lehet elõbb is, de egy single pályát jó lenne "letudni".
hiányozni fognak a régi egységek a multiban..Vulture jóféle naaagyon..25öt sebez lightra?alapból jobb,mint a helion fejlesztéssel lol,és még olcsóbb is...Sokat használtam.
Többi nem nyerte el a tetszésem.😛
Firebat még ugy ahogy jó volt,a páncél fejlesztáéssel birta elég sokáig.
Medic az kellett,medievac meg a duplagyógyitás miatt volt jóféle..
A Herkules meg nagy állat..Egyszer kellet csak az egyik küldetésben amikor bizonyos épületeket kellett szétlõni idõre,mert vmi történt akkor..😛 rohaadt sok egység fér bele..
Diamondback volt BWben?Nem ismerõs..De nem nagyon használtam..Mutliba irtaná az armoredokat..
goliath..Hmmmm..Elmegy,nem vmi kemény ahogy kivettem....
Hellion érdekesmód többet sebez singleben,mint multiban.
Merceket nem is használtam,csak a végén de ott mindet egyszerre xD kellettek...
Lol nem emléxek több uj egységre,omg...
Wraith földre szerintem rémgyenge.
Kampányban meg többet vártam..Több sztorit fõleg...Azon megy az egész,h gyüjtsünk földönkivüli darabokat rakjuk össze és nyirjuk ki a Charon a Zerget,ooo jeee....Egész játék alatt gyüjtögettem,OMG...Ezt álcázták mellékküldikkel meg protoss minikampánnyal h változatosság is legyen benne..A végén 3-4 map alatt leugrunk Charra,oszt szevasz,ennyi volt...Semmi csavar a közepén,meg sehol..A végébe próbáltak tenni vmit oszt szevasz..A döntések csak azt befolyásolták,h mit kapok..elviseltem volna egy MAss Effect szerû dolgot,h választhatok kit mentek meg..Na AZ döntés volt...sokalltam még a bázisépitõs mapokat..Kb 2-3 volt ahol nem kellett bázist épiteni és csak az ügyességen mult mit teljesitek,a többi massolj fel sereget a bázison és gyaluld le a mapot,vagy massold fel a sereged és gyaluld le a mapot de vigyázz mert fogy az idõ...Legalább feldobták volna több olyannal,mint az éj-nap váltakozás v a bolygóégés..Kevés volt az ilyen dolog benne...Az uccsó map meg az anyját,szopatós volt ezekkel a Nydusokkal...Direkt a légiegységeket nyirtam ki mert Brood lord BRRRRr..De ez sokkal rosszabb volt OMG:C
A végén volt vmi csavarszerûség de kb annyi..Tychus szegényt lelõtték,de igy a semmibõl..Egyszercsak,,eejj neki meeg keeell halnia..Azt már nem,BAMM...És a csonthaju Kerrigant kiviszi a Napra,ééés vége....:C
Vhogy ugy emléxek az 1. részben sooooookkkal több csavar volt benne..Tök jó misszió volt pl.,mikor meg kellett védeni a zerget,miközben támadtak szembõl,de a zerg is..És mikor elvitték Kerrigant és visszajött,Duran,Duke,meg minden.Sok csavar..Itt csak gyüjtögetünk..Remélem h a történetet meg a csavarokat a maradék 2 kiegre tartogatják..De még ha ugyis van nagyon ugy érzem,h 1 részt elhibáztak ilyen gyüjtögetésre,ahelyett h már elkezdték volna csavarni a történetet...Kb. ennyit tok mondani..nem volt rossz,de vhogy több sztorit vártam az 1. rész után,meg több nem base build mapot.:C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ott ugyan nem....