StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem fõleg a Protoss és zerg sztorivonal érdekelne,így a játék megvásárlásával egyenlõre várok,de biztos vétel.
Mindazonáltal virágbolti változatot nem bírtam ki hogy ne próbázzam ki (jöhetnek a kövek,nem érdekel zerg sztori nélkül nemadok ennyi pénzt érte MÉG <#idiota>#idiota> ) a játékot,így sikerült úgy rágyógyulni hogy egész éjjel toltam.
Mint Starcraft,nem csalódtam. Mint új stratégia nem csalódtam. Viszont a híres Blizzard igényességben igen,sajnos látszik hova is került a Blizzard (Activision).
Indítom a játékot,nagyhangulatos videó. Bejön a menü minden felment koxra (ultra/high) alapból 1920*1080-ban,ezen a téren kiválló is a progi mert ilyen beállítások mellett nem szaggat (PhII B55 3.6ghz/2gb 1333mhz ddr3/radi 5850).
Ezután egybõl kampány indít. És itt ért elõször a pofon. Megértem én hogy a legtöbb videó így az intro is ingame motorral készült,de MIÉRT? Ez minden csak nem szép,nem látványos,ez szó szerint olyan mintha kõvel faragták volna a karaktereket valamikor a Geforce 4 titanium aranykorában... Nem fért bele ennyi év fejlesztésbe hogy az átvezetõ videók is az indítás utáni kezdõvideó színvonalán jöjjön??? Kár...Itt mindenesetre vége a fõ negatívumnak.
Game indul. Innentõl minden rendben, hangulatos kis kampány, SC hangulat, hozza amit kell roviden:
Grafika: Szép,de azért 1-2 éve már vannak szebbek (PL Endwar,Company of heroes) ütõsebb fizikával, igaz nagyobb gépigényûek is (legalábbis ezt a vasat jobban izzasztják azok a címek).
Hangok: Erre strat játéknál nemtok mit mondani. Szólnak, starcraftosak.
Hangulat: Üt.
Játékmenet: Starcraft--> Hogyne ütne😊
Sikerült a Blizzardnak megcsinálni a folytatást kellõ mennyiségû újítással,úgy hogy az alap játékmenet megmaradt Starcraftnak,ez külön pozitívum,nem mentek el más irányba.
A multit virágboltival nem lehet tolni (remélem nem is lesz megoldva), de ilyen single alapján ott biztos nincs gond.
Összesítve: Ha a játék a singleplayerre épülne és a multi csak mellékes lenne egy erõs 8-at adtam volna neki,az átvezetõ "ingamemotoros" videók gyengesége és a minimálisan koros graf miatt.
Mivel ennél a játéknál a single (beleértve az átvezetõt) a mellékág,és a multi a fõ rész,így lazán elõlegezem a 9/10-et, nem hiszem hogy multiban gond lenne,fõleg azok alapján amiket olvasgatok.
Lehet emiatt sokan hülyének néznek,nem érdekel,ettõl még továbbra sem értem hogy miért kellett igénytelen ingame motorral hajtott videókat nyomni a játékba,számomra a pályák között inkább hangulatot rombolt néha. Ennyi év fejlesztésbe nem fért bele érthetetlen módon megcsinálni ezeket a videókat a kezdõképsorok minõségével...Kár.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt egy kép is:

Illetve mennyinek kéne lennie?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Még csak nem is rémlik:C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Eddig én meg vagyok elégedve, élvezem a kampányt. 😊 A nappal-éjjel váltakozó pálya után vagyok, ez nagyon tetszett.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://konzolokszervize.hu/
Starcraft II - Wings of Liberty: 11,500 Ft
Starcraft II - Wings of Liberty Collectors Edition: 20,990 Ft
+ 990 Ft postaköltség futárszolgálattal!
Ennél olcsóbban idehaza sajnos nem lehet beszerezni!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Starcraft2 e-mail: [email protected]
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Narud a Moebius-os öreg doki.
Duran a Brood Warban volt az áruló terran, aki Kerrigannek csicskázott aztán a rejtett bónuszpályán kiderült, hogy a protoss-zerg hibridek eljövetelének elõkészítésében segédkezik.
Szerintem csak véletlen egybeesés a név, nem úgy tûnik, hogy közük lenne egymáshoz. Durannal pedig szerintem fogunk még találkozni valamelyik epizódban. 😊
1. nem rajtad ment el, és a másikat amúgy nyertük. téged támadtak meg elsõnek és nem védtünk meg, szerinted a te hibád hogy nem védtél ki egy 1v3-as támadást?
2. mindenkinek van hova fejlõdni, kérdés ki adja fel elõbb.
3. senki nem haragszik rád, én akkor se haragudnék ha szopnék 100at zsinórban miattad. nem tétel😊 több ezret fogok játszani😊
MJ rulz Pink Team The Only One
küldetést nem értem:
single? mert ott kurvára mindegy van-e épület, minden pályának más a célja.
multi? addig megy a game amíg fel nem adja az ellenfél, vagy amíg nem eliminálod. az ai felajánlja ha reménytelenné válik, az emberre nem szól rá a blizz. szégyen gyalázat😊
egyéb?
MJ rulz Pink Team The Only One
melyik rtsben van úgy ha kiadom parancsba az egységnek hogy lõjön egy épületet és közben megtámadják akkor azt abbahagyja?
segítek
semelyikben
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Es itt valahogy nalam "ami jo ahhoz ne nyuljunk hozza" modi sem ertheto.
Mert az kinek jo, hogy lovom az epuletet, kozben megtamadnak, a katonaim ellhullanak mint a legyek, mert nem zavarja oket, hogy hatba lovik oket.
Aztan pl minden egyseget kiirtottam, de mig az utolso epulete all, amibol egyseg se tud kijonni nincs vege a kuldetesnek stb.
Az ez utan kijovo jatekokban marmint 1x eve, mar reg eszrevettek ezeket a bosszanto dolgokat es javitottak itt nem sikerult. mindezt ilyen pofatlan aron arulni.., Nem fogom megerteni a fanatikusakat az biztos, de azert nekik jo jatekot 😊
szerintem
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
a -nyomd ízire ecsém!- és hasonló beböfögésektõl kíméljetek😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mikor elindítottam tényleg töltött sok mindent.. egy 30valamennyi és egy 5-7mb-os cuccot.
Kösz megint.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ahogy nézem, van egy ilyen egység az SC2ben, hogy Banshee, ami turbopropos, tehát csak légkörben tud repülni. Akkor hogy repked a platformos pályákon ?
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Bocsi a "tudatlanságomért", de ..
Megvettem a legnagyobb csomagot. Állítólag van benne vagy letölthetõ, vagy nem is tudom.. Egy "robot" mind a 3 fajnál, és csak ebben a csomaghoz adják, a sima StarCraft csomagban nem elérhetõ.
Valaki tudna ebben segíteni?