StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isten hozott! 😊
Én elõször normalon rohantam végig, átlagosan 15 perc volt egy pálya.
Most felraktam Hardra, az átlagpályahossz 40-50 perc 😊
A starcraft 1-el nem játszottam, csak 2-3 pályát anno azt hiszem. Szóval én nem tudom milyen az a régi sc hangulat. Úgy ültem neki a játéknak, hogy érdekel mint sci-fi témájú stratégia. Aztán egy haver belevitt a sztoriba, elkezdtem kutatni, tanulni. Elolvastam azt a hosszú leírást az sc 1 sztorijáról. Kicsit megszállott lettem a történet miatt. A béta túl sok dolgot nem mutatott, multi béta, inkább skirmisheztem (fõleg amikor lehetett nehézséget állítani).
Sokaknak igaza volt amikor lehurrogott hogy fikázom a kampány rövidségét. Hardon tolom most és eszméletlen. Már maga az a feszültség ahogy várok a támadásra, igazi ütõs hangulat. És amikor pl az elsõ pályán egy civil menekülne és a dominium katonái agyonlövik, stb. A nagybetûs hangulat. A multi nekem még nem bejövõs, mindenki elver. Nagyon kezdõ vagyok még. A skirmish AI-val nem vagyok megelégedve, saját magát szívatja meg és engem is az esélytelen támadásaival.
A grafika nekem nagyon tetszik, nem a legfrissebb engine de minden a helyén van, az egységektõl a pályák felépítésén át az effektekig. Szóval tévedtem, megérte megvenni. Most már nem bánom 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
http://konzolokszervize.hu/
Starcraft II - Wings of Liberty: 11,500 Ft
Starcraft II - Wings of Liberty Collectors Edition: 20,990 Ft
+ 990 Ft postaköltség futárszolgálattal!
Ennél olcsóbban idehaza sajnos nem lehet beszerezni!
A játékot hosszútávra vettem, sok nap lesz hogy nem játszok majd.
Ráadásul még annyira gyökér vagyok, hogy elsõsorban a Single-t erõltetem inkább. Egyelõre 4. pályán vagyok, Hard-on próbáltam kétszer és nem jött össze. Van még mit gyakorolni <#gonosz1>#gonosz1>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Az hogy mivel értek egyet és mivel nem, szerintem nem túl érdekes, de egy ellenvéleményt leírnék. A történetet elmesélõ / átkötõ real time render videók szerintem sem érnek fel a CGI videókhoz, sõt tartottam én is tõlük már elõre, de számomra nagyon kellemes meglepetés. Nekem bejönnek, hangulatosak és király a grafika is. Nincs velük semmi baj, szerintem ennyi CGI-t marhára sokáig tartott volna megcsinálni brutál minõségben. Ha meg nem ütné meg a szintet, az lenne a gond. Szerintem ez egy nagyszerû kompromisszum.
Sheltem: Nem teljesen igaz, hogy nem multiztam vele, mert elég sokat játszottam a relicen, bár nem annyira kitartóan, mint az SC, mert nem jön be a II. vh hangulat és az, amit írtam lentebb. Játékmenet gyorsaságának kérdését kicsit átfogalmazom. Lassabb, mint az SC, és túl hosszú egy menet. Nem vitatom a COH erényeit, de ez a fajta RTS style, amit az SC képvisel nekem jobban fekszik.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Prody: Platinum shopban ugyan annyi mint a többi helyen (13500) de nem a gagyi dvd tokos változatot kapod hanem az angol papírtokost.
Jól tudod campaignban csak terran(egy mini protoss résszel), multiplayerben mind3 "fajjal" játszhatsz természetesen.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lenne egy noob kérdésem. Most pénteken fog megérkezni a game, de érdekelne, hogy multiban játszható-e mind a három faj/frakció? Azt tudom, hogy a három kampány külön jön ki, de arról nem nagyon olvastam (starcraft2.hu faq, illetve itt a bannerben lévõ faq) a multi részrõl?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Zoli
ACER Aspire 5738ZG
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
V9ykn8_TZL0
/Köszi hogy megy az okítás arról hogy felesleges ezzel azzal hasonlítani. Grafikai részrõl hasonlítottam,nem más részrõl,ebben pedig az SC2 tetszik nem tetszik nem ül a trónon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Unknown nick : ne mondd légyszíves, hogy cohban lassú a játékmenet nem játszottál még relic onlineon szerintem lvl 15+ szint felett...Hidd el minden csak nem lassú, keress rá youtuben cannonball vagy karlrosner videóira.
"Experience pontokhoz van kötve minden" Gyerekek ne alkossatok már olyan játékról véleményt aminek a multiplayer részét nem ismeritek és ilyen butaságot írtok róla...Nincs értelme.
Skynet : Coh ban és Sc2ben egy közös dolog van, hogy realtime rts, minden másban különbözik. Felesleges írni, hogy jobb a grafikája, jobb a fizikája a cohnak, tegnap még valaki a fedezékeket is említette ugyanis TELJESEN MÁS a 2 játék. A coh próbál realisztikus lenni amennyire lehet megõrízve a játékélményt az SC2 pedig e-sport játéknak készül...
Tehát ami az egyik játékban "jobb" az tulajdonképpen a másikba felesleges dolog. Ezt kéne megérteni srácok.
Mindkettõ játék iszonyat jó,én esténként COH classic 2v2zök cimborával lassan 1 éve és állítom nektek, hogy mindkettõ szuper, a maga kategóriájában tökéletes rts....
Állítom, hogy a 2 legjobb(!) rtsrõl beszélünk most...Viszont mindkettõ teljesen más és nem is kell, hogy hasonlítsanak vagy átvegyenek dolgokat.
Más stílus...teljesen.
CoH tényleg realisztikusabb, de ott csak pár unit mászkál a képernyõn. SC ingém grafikájának koncepciója a könnyû áttekinthetõség nagy mennyiségû unit mellett és ikonisztikus stílus, hogy ne zavarja egyáltalán a játékmenetet. Maradjon gyors ne legyen FPS esés, tükörsimán kell futnia, mert az = loss csatában. Pl. a DoWII-ben olyan effekt parádé van, hogy kezdetben sokáig fel sem fogtam mit látok, hiába látványos, ha idegesítõ.
Fizika: SCII-ben csak egy opcionális grafikai elem. Nem lényeges, mint a CoH-ban, merre áll, hogy mozog, merrõl lövik mit csinál egy tank. Más stílusú RTS. CoH iszonyatos hátránya szerintem, a lassú játékmenet, gyakorlatilag a makro hiánya, és az hogy experience pontokhoz van kötve minden. A szemebe ezek miatt érdektelen a game, pedig mûfajában kiváló.
thx
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ott a 2. pontot olvasd el, nekem is Realtek integrált hangkártyám van, mondjuk én még nem próbáltam a voice chat-et.
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/rekorder-a-starcraft-2-wings-of-liberty
Továbbá kattintsatok szokszor az egységekre, és figyeljétek meg mit mondanak! (Anno még az SC1-ben is benne voltak ezek és a War3-ban is!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.