StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Brutalon elképesztõen hangulatos mappok vannak. Foggal körömmel kell küzdeni mindenért. Nagyon megdobja az összhangulatot.
Mivel én egy kicsit elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban, jó érzés ilyet olvasni, hogy egy újabb embert ragadott magával a Starcraft univerzuma, a történetvezetés és úgy általában maga a játék 😊
Isten hozott! 😊

Prince of Máté
Aki a kampányt rövidnek tartja próbálja ki magasabb fokozaton.
Én elõször normalon rohantam végig, átlagosan 15 perc volt egy pálya.
Most felraktam Hardra, az átlagpályahossz 40-50 perc 😊

Nah akkor tõlem is jöjjön egy kicsit hosszabb értékelés.
A starcraft 1-el nem játszottam, csak 2-3 pályát anno azt hiszem. Szóval én nem tudom milyen az a régi sc hangulat. Úgy ültem neki a játéknak, hogy érdekel mint sci-fi témájú stratégia. Aztán egy haver belevitt a sztoriba, elkezdtem kutatni, tanulni. Elolvastam azt a hosszú leírást az sc 1 sztorijáról. Kicsit megszállott lettem a történet miatt. A béta túl sok dolgot nem mutatott, multi béta, inkább skirmisheztem (fõleg amikor lehetett nehézséget állítani).
Sokaknak igaza volt amikor lehurrogott hogy fikázom a kampány rövidségét. Hardon tolom most és eszméletlen. Már maga az a feszültség ahogy várok a támadásra, igazi ütõs hangulat. És amikor pl az elsõ pályán egy civil menekülne és a dominium katonái agyonlövik, stb. A nagybetûs hangulat. A multi nekem még nem bejövõs, mindenki elver. Nagyon kezdõ vagyok még. A skirmish AI-val nem vagyok megelégedve, saját magát szívatja meg és engem is az esélytelen támadásaival.
A grafika nekem nagyon tetszik, nem a legfrissebb engine de minden a helyén van, az egységektõl a pályák felépítésén át az effektekig. Szóval tévedtem, megérte megvenni. Most már nem bánom 😊
TBTPumpa
Ha a Gyûjtõi változatot veszed meg ezen az oldalon akkor ingyenes a házhoz szállítás! Így csak 20990Ft-ot (15 000 Ft fölött ingyenes) kell majd kicsengetned a futárnak!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
A konzolszervizes oldalon a legolcsóbb:
http://konzolokszervize.hu/

Starcraft II - Wings of Liberty: 11,500 Ft
Starcraft II - Wings of Liberty Collectors Edition: 20,990 Ft
+ 990 Ft postaköltség futárszolgálattal!
Ennél olcsóbban idehaza sajnos nem lehet beszerezni!

bélanéni
Jöhetsz multizni, és bárki jöhet de én ma lehet nem leszek.
A játékot hosszútávra vettem, sok nap lesz hogy nem játszok majd.
Ráadásul még annyira gyökér vagyok, hogy elsõsorban a Single-t erõltetem inkább. Egyelõre 4. pályán vagyok, Hard-on próbáltam kétszer és nem jött össze. Van még mit gyakorolni <#gonosz1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
meggondoltaltan = meggondolatlan <#wow3>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Elolvastam a korábbi hosszan kifejtett véleményedet. Nekem is tetszik, hogy korrektül leírtad a negatívumokat, pozitívumokat, és nem csak odaböfögtél 3 meggondoltaltan baromságot (mint egyesek).

Az hogy mivel értek egyet és mivel nem, szerintem nem túl érdekes, de egy ellenvéleményt leírnék. A történetet elmesélõ / átkötõ real time render videók szerintem sem érnek fel a CGI videókhoz, sõt tartottam én is tõlük már elõre, de számomra nagyon kellemes meglepetés. Nekem bejönnek, hangulatosak és király a grafika is. Nincs velük semmi baj, szerintem ennyi CGI-t marhára sokáig tartott volna megcsinálni brutál minõségben. Ha meg nem ütné meg a szintet, az lenne a gond. Szerintem ez egy nagyszerû kompromisszum.

unknown nick
Off:

Sheltem: Nem teljesen igaz, hogy nem multiztam vele, mert elég sokat játszottam a relicen, bár nem annyira kitartóan, mint az SC, mert nem jön be a II. vh hangulat és az, amit írtam lentebb. Játékmenet gyorsaságának kérdését kicsit átfogalmazom. Lassabb, mint az SC, és túl hosszú egy menet. Nem vitatom a COH erényeit, de ez a fajta RTS style, amit az SC képvisel nekem jobban fekszik.

Sheltem
Természetesen skirmishben AI ellen is mindhárom fajjal(ezt elfelejtettem írni).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Skynet
Szerinted jól néz ki szerintem meg igénytelenség volt ennyi év fejlesztés után ilyen grafikájú átvezetõket betenni. CG videók? Eddig EGY darabbal találkoztam,szeretettel várom a többit ahogy haladok elõre...

Prody: Platinum shopban ugyan annyi mint a többi helyen (13500) de nem a gagyi dvd tokos változatot kapod hanem az angol papírtokost.
vki
Köszi a gyors választ! Akkor asszem nem adom tovább bontatlanul 😊

ACER Aspire 5738ZG

Sheltem
Szia!

Jól tudod campaignban csak terran(egy mini protoss résszel), multiplayerben mind3 "fajjal" játszhatsz természetesen.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Prody
Sziasztok!
Hol a legolcsóbb az Sc2?😊

vki
HI!

Lenne egy noob kérdésem. Most pénteken fog megérkezni a game, de érdekelne, hogy multiban játszható-e mind a három faj/frakció? Azt tudom, hogy a három kampány külön jön ki, de arról nem nagyon olvastam (starcraft2.hu faq, illetve itt a bannerben lévõ faq) a multi részrõl?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Zoli

ACER Aspire 5738ZG

Kongy
A halo a legszarabb sikeres franchise amit valaha láttam. Nem tudnának rávenni h xboxot vegyek és azon toljam SOHA.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sheltem
RTSezz azzal <#idiota>

Davidus
vannak még CG videók az intrón kívül. az ingame átvezetõk meg szerintem nagyon jól néznek ki.

V9ykn8_TZL0

Skynet
Ez szép és jó,de lássuk be ha már ilyen részletes grafikaállítási opciók kerültek be,lehetett volna az ULTRA opció sokkal szebb gépizzasztóbb, nem lett,,de sincs vele gondom,nálam a fõ probléma az, hogy rendes renderelt videók helyett (amikkel amúgy agyon beharangozták a játékot) igénytelen látványvilágú ingame motoros átvezetõk vannak. Ez az fõ problémám. Ettõl eltekintve kiváló játék, csak a minõség szenvedett egy elég nagy csorbát...

/Köszi hogy megy az okítás arról hogy felesleges ezzel azzal hasonlítani. Grafikai részrõl hasonlítottam,nem más részrõl,ebben pedig az SC2 tetszik nem tetszik nem ül a trónon.
Sir Quno Jedi
pEDIk aaa HaLo3 az jobb...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kongy
Az endwar amúgy is egy szar amit hangirányítással próbáltak eladni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Szerintem a SC2 grafikája és úgy egyébként a stílusa piszkosul jó. Ezt a stílust imádtam a WarCraft 3-ban is pl, vagy a WoW-ban is. Feltehetõleg ugyanaz az engine hajtja õket, csak a SC2-ben kicsit felturbózva. Amúgy meg, attól, hogy az EndWar szebb még nem jobb, mert a SC2-ben piszkosul sok egység harcol egymással és ilyenkor piszok jól jön a 60 fps.

Sheltem
Na akkor tegyünk tisztába néhány dolgot mert úgy látom elkezdõdött a hasonlítgatás.

Unknown nick : ne mondd légyszíves, hogy cohban lassú a játékmenet nem játszottál még relic onlineon szerintem lvl 15+ szint felett...Hidd el minden csak nem lassú, keress rá youtuben cannonball vagy karlrosner videóira.
"Experience pontokhoz van kötve minden" Gyerekek ne alkossatok már olyan játékról véleményt aminek a multiplayer részét nem ismeritek és ilyen butaságot írtok róla...Nincs értelme.
Skynet : Coh ban és Sc2ben egy közös dolog van, hogy realtime rts, minden másban különbözik. Felesleges írni, hogy jobb a grafikája, jobb a fizikája a cohnak, tegnap még valaki a fedezékeket is említette ugyanis TELJESEN MÁS a 2 játék. A coh próbál realisztikus lenni amennyire lehet megõrízve a játékélményt az SC2 pedig e-sport játéknak készül...
Tehát ami az egyik játékban "jobb" az tulajdonképpen a másikba felesleges dolog. Ezt kéne megérteni srácok.
Mindkettõ játék iszonyat jó,én esténként COH classic 2v2zök cimborával lassan 1 éve és állítom nektek, hogy mindkettõ szuper, a maga kategóriájában tökéletes rts....
Állítom, hogy a 2 legjobb(!) rtsrõl beszélünk most...Viszont mindkettõ teljesen más és nem is kell, hogy hasonlítsanak vagy átvegyenek dolgokat.
Más stílus...teljesen.

unknown nick
"Grafika: Szép,de azért 1-2 éve már vannak szebbek (PL Endwar,Company of heroes) ütõsebb fizikával, igaz nagyobb gépigényûek is"

CoH tényleg realisztikusabb, de ott csak pár unit mászkál a képernyõn. SC ingém grafikájának koncepciója a könnyû áttekinthetõség nagy mennyiségû unit mellett és ikonisztikus stílus, hogy ne zavarja egyáltalán a játékmenetet. Maradjon gyors ne legyen FPS esés, tükörsimán kell futnia, mert az = loss csatában. Pl. a DoWII-ben olyan effekt parádé van, hogy kezdetben sokáig fel sem fogtam mit látok, hiába látványos, ha idegesítõ.

Fizika: SCII-ben csak egy opcionális grafikai elem. Nem lényeges, mint a CoH-ban, merre áll, hogy mozog, merrõl lövik mit csinál egy tank. Más stílusú RTS. CoH iszonyatos hátránya szerintem, a lassú játékmenet, gyakorlatilag a makro hiánya, és az hogy experience pontokhoz van kötve minden. A szemebe ezek miatt érdektelen a game, pedig mûfajában kiváló.

SOTIS

Ezt találtam.
Nemtudjátok véletlen letezik mar ilyen dota szeru mod sc2 hoz? es ha igen hogy lehet kiprobalni ?
thx

antgecc
Hát én aktiváltam, push-to-talkra raktam, a teszt kijelzõ kileng, elvileg lehet hallani. Ingame lenyomom a gombot, jelzi, hogy beszélek, a kijelzõ szintén kileng, de senki nem hall engem.... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Nem nyomsz véletlen win gombot? Vagy bejön egy msn jelentés jobb alul, ami játék alatt van, de ha odaviszed az egeret akkor mégis beveszi a rákattintást. Lehet ezek közül valamelyik miatt van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

gallardo
Másnak nem volt olyan próblémája hogy minden különösebb ok nélkül a játék kidobja az asztalra? Multinál ez elég idegesítõ tud lenni.

http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/76237660

Ott a 2. pontot olvasd el, nekem is Realtek integrált hangkártyám van, mondjuk én még nem próbáltam a voice chat-et.
Közben megérdeklõdtem hogy miért nem hallod a voice chatet. Lehet hogy nincs aktiválva az optionsba. Majd nézd már meg légyszi ha lesz idõd.

Igen, kb. 1 óráig leszek fent.
Ok szeritnem megint csak fél 12 körül tudok fennt lenni sajnos megint dolgozni kell bár nincs sok kedvem remélem nem lesz sok melóm :-) Este fél 12 jó neked?

Akkor szerintem te másik topikot olvastál, tegnap elég sokan írtunk hosszú, korrektnek mondható véleményt a játékról. Na persze elsikkadt a sok flame között és spoilerbe is tettük, így nem szúrta ki a szemét az embereknek.
Szevasztok aki akarja tolni vegyen fel friends listára nevem: KillerCipp

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Naná 😊
Hehe este újra próbáljuk? :-)

Audioban lesd meg mire van rakva az input voice. Nekem hangja nem volt a játéknak, mert alapértelmezetten volt és át kellett rakni SB-re. (Sound Blaster)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Egy arccal? 😊 Tényleg nem hallottam semmit, pedig még a zenét is kikapcsoltam.
Spoiler xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Valaki próbálta in-game voice-ot? Tegnap próbáltam egy arccal de valamiért nem hallotta hogy mit mondok. Pedig jel az volt, elvilegbe mûködnie kéne. Valakinek van ilyen problémája?

berlinboy6329
uuuhuhuhuhuuu..Az nájsz..Én is sokat szenvedtem vele normalon,az egyetlen nehéz küldi normalon....Épits planetary fortresseket v 3at mind2 oldalra SCVkkel,meg minden,siege tankok..Azért az az 1 tized nem semmi..Én a végén lehivtam már az összes mercet egyszerre az artifact köré próbáld meg te is,ha nem hivtad volna le õket 😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

balintk
Nem tudom megcsinálni, 90% után mindig megtörik a védelmem.

Sir Quno Jedi
Azért a "paged pool memory" probléma XP-n, az odabasz. A béta óta nem voltak képesek kijavítani.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TBTPumpa
Easter Egg-ek a StarCraft 2-ben:
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/rekorder-a-starcraft-2-wings-of-liberty

Továbbá kattintsatok szokszor az egységekre, és figyeljétek meg mit mondanak! (Anno még az SC1-ben is benne voltak ezek és a War3-ban is!)

Gondolom nem fejelted szét az asztalt hirtelen felindulásodban<#wow2>...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

antgecc
Na végre egy korrekt vélemény egy olyantól, aki nincs megelégedve 100%-osan a játékkal! És végre nem csak azt kapjuk, hogy "de szar ez a játék, mert nem csinál mindent magától" és "nincs lan"!

Skynet
Az intró fent van jutubon.
Sir Quno Jedi
Mivel NEM elõre elkészített múvik, hanem game engine-es élõ cut-scene-ek, így elõször be kéne digizni valakinek.