StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Kicsit más így kirészletezve.

Egyébként a taktika a stratégia megvalósításának egy meghatározott eszköze. Nem létezik egyik sem a másik nélkül. Ezt nálam okosabb írta le pár ezer éve. 😊 Ma sokszor rosszul használják vagy keverik a jelentéseiket.

FSpofon
ezt inkabb egy bizonyos frissen ujravalasztott miniszterelnoknek ne felejtsd el 4 ev mulva

Arab money

Pedig de.
A Protoss minikampány az beletartozik a 26 küldetésbe? Reméllem nem.
Zseniális játék! 😊 De azért az Armies of Exigo CGI-ket nem fogja felülmúlni semmi. És nem csak azért, mert magyarok készítették. 😊
Fenrir
Mindegy, azt akkor sem tudom megbocsátani a Blizzardnak, hogy a digitális verzió majdnem 20000 Ft a battle.net-en...

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Tudom, de kedvedért megnéztem a wikijüket is a mûfaj miatt:

DoW 1:

Genre(s) Real-time strategy

DoW 2:

Genre(s) Tactical role-playing game, Real-time tactics (Campaign, The Last Stand), Real-time strategy (Skirmish)

unknown nick
Köszönjük ismerjük a CoH-ot játszottuk multiba relicen (legalábbis én) stb. <#worship> Ezredszerre ismételve kitûnõ játék, de teljesen más mûfaj, mint ez. Nincs értelme itt példálózni vele.

TDC Geronimo
jó hát ezek a ferde szemûek sose voltak normálisak...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

unknown nick
"1 stratégiai, addig a 2 taktikai játék"

Tudod mi a kapcsolat a stratégia és a taktika fogalma között? Ha tudnád nem írtad volna ezt le.

Fenrir
Itt az elsõ pálya ha esetleg nem játszottál volna vele:

narumon
Na azé 😊
Ám mint lentebb már írtam. A Company of Heroes-t én pl nem vettem meg, mert nem ütötte meg azt a mércét amiért megvettem volna. A Dow1-et nemrég vettem meg valami lowend kiadásban 2000Ft-ért a II-t meg soha nem fogom mert egyáltalán nem tetszett.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

unknown nick
SCII-ben vége az ilyen fajta klikkelgetésnek. Nem csak APM-el nyersz. Kell hozzá, mint minden RTS-hez, de közel sem akkora, mint SC1-ben. A következõk miatt smart cast, auto mine, mbs, és nincs korlátozva a kijelölt unitok száma. Ez a három az SCII ördöge. Ki akartak (vagy készül is nem tudom?) hozzá adni egy pro mod-ot, amiben ezek nincsenek.

Fenrir
CoH, bocs. Már annyit emlegettem a DoW-t, hogy rögtön azt írtam.

narumon
Normandia?? Tisztázzuk már akkor, hogy melyik játékról is van szó 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Fenrir
Pedig egy ilyen típusú játéknál a hangulat egy részét pont a grafika hozza meg. Lásd DoW1 normandiai partraszállás.

narumon
Na látod. Tudod te ezt magadtól is. Attól, hogy szerinted a DoW2 jobb attól még nem kell hogy én egyet értsek vele. (és nem is értek). Ettõl még elférünk egymás mellett és én nem megyek a Dow2 forumba odaírkálni, hogy mekkorafosszarhalmaz, akkor te se tedd itt, fõleg, hogy azt kritizálod ami miatt mondjuk én az SC-t szeretem. A véleményedet leírhatod csak ne úgy add elõ mintha az lenne az igazság, mert mint tudjuk az igazság odaát van.

Fenrir
A WC3-ban viszont a hõsök felszerelésével és fejlesztésével egy eléggé új elem került a játékba, nem is beszélve a rakat új egységrõl, fajról.

A DoW2 a maga nemében mérce, csak sajnos amíg az 1 stratégiai, addig a 2 taktikai játék. Ezért nem tetszik sok embernek a 2.

Nem fogsz velük találkozni, õk másik szerveren vannak, szóval félned se kell ettõl. 😊 Az európai játékstílus más.
Az SC2 meg már nem errõl szól...
Klemice
apropó végigtolva 22 küldetést csináltam végig, azt írva hogy 26 van ergo 4et kihagytam pedig csak a 3 választósat hagytam ki, van még valahol egy titkos pálya?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Ne az idióta koreaiakat nézd, azokat farmokon tenyésztik és 1 éves koruktól starcraftra kondicionálják.

Why so serious?

narumon
"Olyankor amikor a CoH és a DoW2 is zseniális fedezékrendszert tud már kihasználni? A tereptárgyak rombolhatóak? Egész képernyõs robbanások?"

Vazzeh ez már olyan unalmas mint az állat. Hányszor válaszoltunk már rá? Én azért nem játszok a COH meg a Dow2-vel mert "zseniális" fedezékrendszer van benne. Remélem SC-ben soha nem lesz, ez nem arról szól. Remélem utoljára kellett leírnom....

"Erõsen látszik, hogy a célközönség a vágottszemû brigád aki képes a 300 apm-et bármikor multiban és nem a grafika vagy hangulat érdekli."

Szerintem meg pont azok az emberek a célcsoport akit egy játékban a hangulat érdekli és nem az hogy van e AA és az hányszoros, vagy hogy fel lehet-e robbantani egy bokrot...

A warcraft 3ban ugyanúgy fát kellett vágni és aranyat bányászni mint az elsõben. A C&C 3ban a tiberium ugyanolyan zöld mint az elsõben. A DoW 2 valóban teljesen más volt mint az elsõ. Az már más kérdés hogy emiatt jóval szarabb is volt szerintem...

Why so serious?

Fenrir
Ezt aláírom, de pár koreai csóka játékát elnézve ez a multi inkább klikkelõ bajnokság. Én már közel 20 éve játszogatok mindenféle játékkal, de ebben mi a játékélmény? Szemmel is nehéz követni.

Maak
"Nah, menekülnek a fanboy-ok."

vagy inkabb leleptek jatszani ahelyett, hogy az okorsegeidet olvassak...<#rolleyes>, nem tetszik ne jatsz vele, ilyen egyszeru...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tiberium warsba mit kell gyûjteni ?😄

Fenrir
Nah, menekülnek a fanboy-ok.

Amúgy a wikije szerint 2003 óta fejlesztik a játékot, az egymás között is 7 év. Ez ahhoz képest lehetne jobb is.

Amúgy meséljétek már el, hogy mik azok a baromi nagy különbségek és újítások az 1-hez képest? Erõsen kíváncsi lennék rá. Sok nem lehet mert továbbra is a zöld meg kék bigyót kell gyûjteni, immáron 12 éve.

unknown nick
Ezt te se gondolod komolyan, hogy nincs változás. Akkor nem vágod a játék szofisztikáját. Konzervatív sc játékosnak még sok is.

Az elõbb a tiberiumról írtam. Na abban aztán volt változás. Még nagyobb flame lett belõle, mint ami itt van 😄

Hogyne lenne, itt már nem a klikkelés sebessége számít, csak egy pici kell, arra meg mindenki eljut egy szint után. Itt a gyors gondolkodás és taktika a nyerõ, és úgy vettem észre hogy még egy kis szerencse is kell, mert nem tudhatod a másik hol és mikor támad, na és mivel...
Szerintem a játék fejleszti azt is hogy egyszerre többfelé tudj figyelni, és ennek nem csak a játéknál veszed a hasznát.
ProGabe
ja igen, ez az 1, csak más motorral, igen, aha

istenem bazmeg.............

nem tudom, minek olvasgatom ezt a topikot

-fav, majd ha lecsillapodtak a kedélyek, és összejön egy értelmes közösség, szóljatok! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fenrir
Akkor ne hívja SC2-nek mert nincs benne semmilyen változás az 1-hez képest a történetet leszámítva <#levele>

ProGabe
"Kezdem kissé divathullámnak érezni ezt a "fújj-Blizzard" témát."

ez már jó pár éve megy. ami sikeres, azt utálják. jönnek azok, akik "nem értik, hogy ebben mit lehet szeretni", stbstb

nem nagyon tudtam még játszani a játékkal, 6-7 küldetésen vagyok túl, de nem értem, hogy sokan mit vártak. ilyen egy RTS játék. olvasom, hogy sokan keveslik a 3 (+1) rendervideót

mondjon már nekem valaki egy olyan játékot az utóbbi 10 évbõl, amiben volt ennyi render! a minõségre inkább nem is térek ki

vagy mindenki megoldja a játék motorjával az átvezetõket, vagy rajzfilm-, ill. mangaszerû megoldást választ

sok játéknak nincs is intrója. a cégek felbérlik a Blurt, a Digic-et (hál' istennek 😊 és társaikat, akik megcsinálnak egy darab videót, amivel aztán reklámozzák a játékot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

unknown nick
"CoH és a DoW2 is zseniális fedezékrendszert tud már kihasználni"

Na ha lenne benne ilyen, akkor viszont én flamelnék itt 😄

unknown nick
"Nincs benne élsímitás sem és ez elfogadhatatlan egy 7 évig készülõ játékban."

Ati kártyán nincs, de már készítik hozzá a driver-t. A játék nem készült 7 évig az kamu.

HELP ASAP!! Szasztok, megvettem, felraktam, regelte, a battle.net-en, DE inditás után bejön egy ablak, Updating, patch notes, meg egy nem aktív PLAY ikonnal, ÉS meg van halva minden! Blizzard launcher is not responding! de miért is nem válaszol? Banyek.... Valakinek vmi ötlete?

unknown nick
Off:
Tiberium Wars, Kanes Wrath nekem tetszett az alap koncepció, nonstop megyek és harc. Érdekes szintre vitte a folyamatosságot. De egy idõ múlva szinte megszûnt a support, plussz nagyon sok csalóval lett tele. Top 100-ban voltam és szégyenérzet nélkül benyomták a disconnect hacket a nagyobb pontszámúak, és én kaptam a loss-t 😊 (hasonlóktól itt is félek majd) Nem volt igazi community és a játékosoknak respektje. A fejlesztõk a balance-ról valamit hallottak, néha megejtettek egyet-egyet. Pedig szerintem, ha jobban oda figyelnek rá és nem tesznek rá magasról, majd futószalagon kiadják red alert, cnc4 a játék többre vitte volna.

Fenrir
Hogy a retekbe gondolhatta a Blizzard, hogy egy 3 részre osztott játékot darabonként ennyiért ad? A gyûjtõi változata meg közel duplája.

Ennyit szerintem egyáltalán nem ér meg, fõleg hogy a cdgalaxis az ME2 megérkezésének késése miatt ugyanannyiért vágta hozzám a CE változatot mint a simát ami kemény 8k Ft volt futárral együtt.

Azért ne vicceljünk, hogy 2010-ben csak ennyire telik, hogy 1:1.ben átrakom az SC1-et csak aláteszek egy kicsit szebb és erõsebb motort??? Olyankor amikor a CoH és a DoW2 is zseniális fedezékrendszert tud már kihasználni? A tereptárgyak rombolhatóak? Egész képernyõs robbanások?

Ez édeskevés az SC2-tõl, már az elsõ képek és videók is csalódások voltak nekem és ezek után egyre kevesebb az esélye, hogy megvegyem, pedig az SC1-et többször is végigjátszottam a BW-vel együtt.

Erõsen látszik, hogy a célközönség a vágottszemû brigád aki képes a 300 apm-et bármikor multiban és nem a grafika vagy hangulat érdekli.

Tegyél így, mi is tudjuk ,hogy van hibája csak mi ezt hallgatjuk mióta kiadták és tudod ez kezd unalmas és idegesítõ lenni.

Az a baj, hogy nem tökéletes a játék. Nincs benne élsímitás sem és ez elfogadhatatlan egy 7 évig készülõ játékban. Csak 1400*900-at tud a monitorom így nagyon kéne, de xartak rám és driverbõl se lehet bekapcsolni. 4 ezerért megveszem bárkitõl.
bélanéni
Ja, mert így távol vagyunk az asszonytól <#pias><#hawaii>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Van ahol 11500 ért hozzá lehet jutni.

Tatyla
képzeld én is,lehet ezért tetszik nekünk az SC2 <#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nekem mostmár tetszik a játék, de pénzt nem adnék ki érte, hogy multiban játszhassak. Már a 3 éves C&C 3 Tiberium Wars is volt ilyen jó játék mint az SC2. Mindenesetre élvezem a változatos pályákat a játékban. Eddig a zombi-zerges refugees jött be a legjobban amikor éjjel jönnek a mutánsok nappal meg elbújnak és le kell rombolni a sufnijaikat. Szóval jó ez az SC2, de 15 ezret nem ér nekem sem.
bélanéni
De bazd meg én házas vagyok!!!!!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Jah unalmas, köszönjük mindenkinek aki eddig leírta a bánatát és a blizzard ellen érzett utálatát.Ezentúl tartsátok magatokban.Akinek nem tetszik ne is játszon vele.

Tatyla
igazad van,ez már kezd hasonlítani a "ciki ha hetero vagy" trendmizériára...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha valami jó az nem attól jó, hogy mekkora a hypeja vagy, hogy ki készítette. A hype egyetlen dolgot befolyásol, ez eladásokat. A minõséghez semmi köze. Ha kellõen hypeolsz valamit akkor vinni is fogják, ha folytatás is mellette akkor meg fõleg (MW 2 ugyebár). Nekem nem azért jön be az SC 2 mert Blizzard meg SC hanem mert szerintem egy jó játék. És se Blizz fanboy nem vagyok, se szemellenzõs...

Why so serious?

bélanéni
Ja, és akinek nem tetszik, könyörgöm ne játszon vele!!

bélanéni
Ki tudja, lehet. A Blizzardra viszont akkor marhára felnézek, hogy értelmes embereket így át tudnak baszni <#worship>
Kezdem kissé divathullámnak érezni ezt a "fújj-Blizzard" témát. <#levele>

Szerintemmeg ha "ezt" "most" nem a blizzard adja ki, hanem ugyanezt a színvonalt megütve a kínaiak legyártják maguknak a starcraft2-t, hogy ne a blizzardnak tejeljenek mán', akkor az lenne a világ szara.