StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindig kell lennie valami elképzelésednek arról, hogy mire akarsz menni. A scoutolás pedig arra van, hogy ha kell változtass a build ordereden. Ha pl látod, hogy a protoss a cyber után nem húz fel még 1-2 gatewayt, akkor tudod, hogy techelni fog és úgy készülsz. Ha pedig látod hogy robo után egybõl lerak még gw eket, akkor tudod, hogy early push lesz. Most abba persze nem megyek bele, hogy mivan ha szopat és hadja, hogy kiscoutold a fals infot, majd miután végez a scoutal, cancelel és build ordert vált.
Leállhatnátok a spoilerezéssel.

Why so serious?

Hát mondjuk, most hogy belegondolok régen se kelett azokat irányítani 😄 Elvoltak azok maguktól is, csak ugye a csajt mi otthagytuk egyedül azt ez lett belõle xd

ozzz
Mondjuk egy zergeket irányító másik elme. Aztán le is van tudva. 😊

Kész 😊 Kivittem pontosan 12 óra alatt medium-on.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végébõl ítélve, vagy nem lesz SC3 (12 év múlva se😛) vagy valami irdatlan komolyat kell alkotniuk a Zerg kampányban.

ozzz
Nem akar valaki játszani?
Kéne egy 4Vs4-et csinálni, azt még nem próbáltam.

Hogyan kell baráti partiba csatlakozni???

"akkor most jössz te, amit viszont nem tippelek, mert látom napok óta:"

Én ilyeneket mondok? 😄
Soha még csak hasonló dolgokat se mondtam. 😄
Mi bajod van Neked velem? 😄

szar game - olvasd el jópár oldallal ezelõtt a beszámolómat. A lényege ez volt: ez egy nagyon jó játék, bár nincs benne az a forradalom, ami az elsõ részben benne volt. Minden gamernek kötelezõ darab.

kell chat - ezt aláírom, szánalmas, hogy nincs. Oké, egy patchben állítólag lesz, jelenleg nincs. Ezt még a fanok is elismerik, Te erõlteted egyedül, hogy nem kell, amit nem tudok mire vélni, mert tekintve, hogy mennyit írsz erre a fórumra (amit amúgy folyamatosan fikázol, tehát nem is értem, hogy miért jössz ide, ha ennyire utálod a helyet) eléggé szeretsz kommunikálni másokkal.

ez sc1 - pont én mondtam, hogy jobb lenne a játék, ha egy az egyben sc1 remake lenne, soha nem mondtam olyat, hogy ez sc1 lenne. 😊

lan - fura, hogy ezt hatszor is írtad, mert életemben egyszer nem írtam vagy mondtam olyat, hogy hiányozna nekem a lan, felesleges dolognak tartom, évek óta nincs rá igazán szükség a játékokban. Legfeljebb becsületbõl betehetné a Blizzard, mert az elsõ rész úgy maradt meg a köztudatban, mint A LAN Játék, de ha nem teszi be az se fog senkit érdekelni.

fos graf - én ilyet aztán végképp soha nem írtam, szerintem teljesen korrekt a játék grafikája. Nem korszerû, de a Blizzard játékok grafikája sose volt az, õk mindig a képi világ hangulatában, mûvészi értékében alkottak zseniálisat és ez most sincs másképp. Minden részlet a helyén, minden jól illeszkedik a környezetébe, ami él. Remek munka.

ez egy fos - ilyet meg aztán végképp soha életemben nem írtam.

blizz lehúz detto activision - a blizz lehúz, ez tény, a wowban is már minden vacakért mikrotranzakciózni kell. De ezzel semmi baj nincs, a Blizzard egy üzleti vállalkozás, amíg olyan minõséget gyártanak, amiért az emberek megfizetik az általuk elkért árat, addig nagyon is jól csinálják. Az Activisionhöz viszont ennek semmi köze, csak közös holdingcég alá tartozik az Activision és a Vivendi, utóbbi pedig a Blizzard tulajdonosa.
berlinboy6329
Ám kérdés:Igaz ez szerintem 1v1-re 2v2-re 5000 v 500-ra is..

Mialatt betölt a játék,látja az ember a mapot,már ott kitalálja h milyen buildre megy?

Mert attól h scoutol és lát early gast meg barrackot/gatewayt/polt felmenni abból még semmit nem tud..Annyi ideigmeg ugysem tud scoutolni,h mindent megtudjon róla és a megfelelõ buildre álljon rá...Annyi idõ alatt csak nem scoutolhat évekig és ha már biztosan tudja akkor kezd el épiteni h 12 rax v akármi,már neki is lennie kell vmiféle egységgyártójának meg gáznak meg ilyenek...Szal elõre eltervezik h milyen buildre mennek?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
és ráadásul életemben nem mentem blizz oldalra, nem olvasom a fórumukat, nem gyenge egy cég, álmomban gyõzködnek vagy nemtom. de valahogy elérik a gyenge agyam és bemesélik:
nem kell chat
nem kell chat
vedd meg
vedd meg
nem kell chat, az egy szar

de még jó hogy itt vagy, és felnyitod a szemem. akkor most jössz te, amit viszont nem tippelek, mert látom napok óta:

szar game
kell chat
ez sc1
lan
lan
lan
fos graf
lan
ez sc1
lan
chat kell
ez egy fos
blizz lehúz detto activision
lan
fos

igényes fórum ez, mindig tudtam😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
köszönöm a feltételezést hogy olyan gyenge akaratú ember vagyok és szerencsétlen hogy nem tudom hogy mi a fasz jó nekem és mire van szükségem. örülök, hogy te tudod helyettem. de ha nem baj, azért elárulom. leszarom a chat-et. nem kell, nem érdekel.

Prince of Máté
Chat is lesz, klán is lesz, mindkettõ patch formájában érkezik.

Ez már a StarCraft 1-ben is így volt.
Olyat is csinálhatsz, hogy ha akarsz építeni mondjuk egy supply-t, akkor kijelölöd az scv-t, elküldöd építeni és shift-click-kel visszaküldöd bányászni, így építkezés után automatikusan visszamegy bányászni.
Gyakorlatilag egy "cselekvés várósort" adhatsz meg, mindig akkor vált a következõre, ha az elõzõvel végzett. Az elsõ részben max 10 dolgot lehetett elõre megadni, itt nem tudom mennyit lehet.
További felhasználása a shift-clicknek az elsõ részben az volt, hogy ezzel adhattál hozzá/vehettél el egységeket a csapatból.
Ki van jelölve egy csapat, shict-click az egyik tagján és nem lesz a csapatban.
Shift-click egy olyanon, aki nincs a csapatban és bekerül.
Gondolom ez is megmaradt az új részben is.
Aha köszi, az építõs rész az megvolt de nem is tudtam hogy ilyet is tud ez fasza😄

shift+klikk
Ugyanígy lehet megadni például azt is, hogy kiket támadjon meg a sereged, miket építsen egymás után az scv stb.
Egyik videóban láttam ,hogy csomó pontot kijelolnek scv nek ,hogy merre menjen amikor derítenek vele, azt melyik gombbal csinálják?

Hát a chat nekem is hiányzik, de talán majd valami content patchben bekerül. Azé nem egy game breaking dolog, de sc1 ben jóvolt.
HeadHunter86
Megjelenés óta pokol van itt. Kommentekbe is óvatosan olvasok bele, nehogy spoilerbe fussak.

2000 dolcsi annak, aki elõször lesz Solo Zen Master, úgyhogy mindenki húzzon játszani! 😄
Szerintem a baj mindig akkor kezdõdik, amikor valaki elkezd személyeskedni, sértegeti a másikat, elküldi, satöbbi. Addig viszonylag kulturált szokott maradni a hangvétel, de ha egyvalaki ezt megteszi és a másik oldalról valaki vevõ erre, akkor onnantól elszabadul a pokol. 😊
narumon
(fõleg, hogy olyan dolgokon vitatkoznak ahol nincs is olyan, hogy "igaza van valakinek", kb olyan szintû viták, hogy márpedig a piros akkor is szebb szín mint a kék...)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Az a baj, hogy a fikázó emberek (tisztelet a kivételnek) mindig azt hiszik, hogy nekik van igazuk. Ezt kéne már egyszer elfelejteni, mert minden forumon ez megy és kurvaunalmas. Aki nem ért vele / velük egyet az mind hülye.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

szerintem ezt a vitát itt befejezhetitek és mehet privátban.

Klemice
te se vagy jobb, hogy torrenten vered magad, hogy te megvetted a játékot és akit érdekli vegye meg, azt hiszed nagyfiú vagy mert kicsengettél tizenezret, attól már az észt is oszthatod

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Egy naponta 500+ hozzászólásos fórumban pont az én 10-20 kommentem (amik nagyja eleve két mondatos, általában a játékkal kapcsolatos kérdésekre válaszolás) teszi tönkre mindenki számára a "fórum élvezésének lehetõségét"?
Nem semmi hatalmam van hallod-e! 😄
nah feljöttem a bronze ligában 28 ra de sok terran van 😄 úgy látom zerget meg protot nem szívlelik nagyon.

De lesz benne chat , senki nem akarja elhitetni veled ,hogy nem lesz.

Fpocok
Én? Dehogy! Ugyanis most ugyanaz van, mint a modernwarfail2vel. Totális DejaVu. Egyszer bedõltem, soha többet!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na még egyszer tehát: nem engem kell meggyõzni, én csak írtam valamirõl, nem saját véleményt.

Ez amúgy nem a "kinek a pap" esete, azt arra használják, ha valamire két alternatíva van és csak hogy tisztázzuk, alternatívák alatt nem a "van" és a "nincs" értendõek. 😊

Nem értem ezt a zsigeri chatellenességet, anno starcraftban piszok jó volt a magyar chatközösség és nagyon jó partik szervezõdtek. Ez se más, mint amit az általad hivatkozott kommentben írtam: a Blizzard zseniális marketinges, elhiteti az emberekkel, hogy nekik nincs is szükségük chatre. Ez mondjuk nem nagy mûvészet, egy csomó olyan dolog vesz körbe, amire nem lenne szükséged (például a starcraft 2 is ilyen) mégis örülsz neki, de a Blizzard még azt is eléri, hogy elhidd, hogy nem is örülnél neki, hogy a chat nem is olyan jó dolog és ez már valóban zseniális marketingfogás.
Írtam házigazda dologban az e mailra de szerintem teljes sikertelenség lesz belõle😞

HeadHunter86
Hogy látszik hogy megjelent a játék. Már bocs de a sok baromarcú ilyenkor idetalál, ráadásul jön a sok warez huszár is.

FSpofon
supportot ne kiabaljuk el. Wow is ugy indult h azert fizetunk havonta mert patchelik rendesen, most meg max a legkondira megy a cash es basznak alap problemakra, nincs support 2 kieg kozt csak neha kiszarnak 1 raidet a pvenooboknak

Arab money

HeadHunter86
Ezt mondjuk én nem mondtam volna.

Pio

köszönjük az észrevételt, már 3 napja nyomod folyamatosan, felfogtuk, szerinted egy szar játék, nincs ezzel semmi gond de most már húzzál innen hogy hagy élvezzék azok a topicot akik ezzel a játékkal akarnak a közeljövõben játszani

kkthxbb

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

csuszi
hogy az isten faszában lehet valaki ennyire korlátolt idióta magyarázd már el nekem bazd meg!!!!

sc1 ugyanez???
hülye vagy bazdmeg. most basztam fel elõször magam ami ezen akibaszott fórumon megy a 25. iudióta hozzá nem értõ faszkalapon.
csak felsorolom neked hog ymi az új te kretén:
marauder, reaper, ghost (ÚJ!!!!), medievac, banshee, viking, raven, thor, helion, supply lift, comcenter erõd, barrack/factory/star fusion core, mule, auto spellek, turbo protnál, új gateway, sentry, stalker, colo, immortal, pylonos repcsi, void, phoenix, roach, queen, baneling, broodlord, corruptor, infestor, overseer, changeling, infested terran, új spellek, új játékmenet

ÉS NEGYEDANNYI APM SZÜKSÉGLET!!!!!

felfogja végre minden baromarcú??

csuszi
lan: kell a faszomnak
1 kampány: nem érdekel, de ha érdekelne, az sc1 30 pályás volt, ez 26.
klán: sc1ben volt???
chat: lesz, de nem hiányzik

van balance, support, kibaszott állat multi, tökéletes game.

kinek a pap...😉

daomo
A 'Media Blitz' nevû pályán a jobb alsó sarokban kell szétlõni egy épületet és ezután mehetsz a titkos pályára. (még a kampányban kell lenned tehát ez utólag nem mûködik az újrajátszás opcióval a hajón)

Az Év Játéka! 😊 (eddig?) A hangulat mindent visz, magával ragad az egész világ, a játékélmény 10/10, játszhatóság és kezelhetõség is 10/10. E mellett sztem. nagyszerûen optimalizált, jópár éves konfigon mediumon nyomom és szépen, laggmentesen mükszik. Minden más mellékes! 😊

Nincs mit, szinte szó szerint. 😊
Klemice
már megtaláltam, kösz amúgy

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Igen, van.
Fenrir
Ezért nem tetszett sem a RA3, sem a Command and Conquer 4 multija mert nekem ez a stílusú játék annyira nem jön be, sokszor lereagálni nem tudom a helyzetet, de már 5-6 egységem halott.

Utoljára a Generals-szal csatáztam nagyokat lan-ban, azt még élveztem mert az a fajta multi sokkal közelebb állt hozzám mint ez.

A halál csupán a kezdet...

emmá' olyan mint a csatát megnyerted, de a háborút nem. Néha hagyni kell elbízni a hülyéket, hogy alázhassuk õket 😄
Starcraftban mind kettõnek nagy szerepe van ezért nagyon nehéz, mert ezeket is marha gyorsan kell, supreme ennyire nem gyors, nagyok a pályák és könnyebb védekezni mert teli van a cybran is meg az aion is kurva jó védelemmel ued meg jó artyval van stb ott lassabb a játékmenet.

Klemice
még egyszer kérdem, van titkos pálya? :S

Fenrir
Soha nem játszottam a multijával, pár videót néztem róla, de az sem izgatott fel. A történet és a videók miatt párszor végigjátszottam, részemrõl ennyi volt az SC1.

Fenrir
Értem, hogy mire célzol, de a játékmûfajban a stratégiai játék olyan ahol építkeznek kell, infrastruktúrát felállítani, hátországot menedzselni aztán támadni (pl Supreme Commander). A taktikai meg olyan ahol van egy adott számú egységed amikkel végre kell hajtanod a kitûzött feladatot. Nincs gondod hátországra, nem kell építkezned és kezelned erõforrásokat, csupán a harc kivitelezése a cél, minél hatékonyabban, gyorsabban és kevesebb veszteség nélkül (pl World in Conflict).

berlinboy6329
huhh végre egy jó kis 4v4et nyomtam..53perc huhh..Volt ebben minden,majdnem,akartam én csak nem jtt össze..:C

Terran voltam,szokásos MMM build tankokkal kiegészitve..2/2 tank 3/3 MM,hát közel volt a meccs,de meglett...Sok DT miatt scannaleni kellett már a végén állandóan,jöttek az immortalok, hydra mass..Az a pár siege tank hihetetlen mit tud..volt vagy 15-6 db de legalább 50 hidrát mint a szart szétkaptak stalkerekkel együtt...Bedroppoltak a bázisra kiirtották mindenem ugy kelett ujjáépitenem az expen.:C mellettem foglalták el a goldot omg én meg hagytam õket bányásznie gy darabig,aztán mihelst felhuztam a CC-t a reaperek szétkapták mert nem volt egységem a közelben omg -.- És nem is tom olyan 60supplynál jutott eszembe h jó lenne orbtial commandot csinálni-.-

Közel volt a végén már Brood lordok jöttek 0 mineralom volt,a maradék sereggel streamrolloztuk végig a 3 zerg bázis meg a protosst én meg a narancssárga a pár thorral..mindenhol kifutottunk az ásványból a mardék sereggel kellett alkotni vmit,de jó kis mecs volt,huhh...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

uh várjá, azt még nem írtad, hogy ezzel biztos csak kis hülye buzik játszanak és a multihoz igazából tudás se kell. Na akkor már teljes lenne a whine listád.
Hát az nem a blizzard hibája, hogy ennyire erõs a forint mostanában.

Why so serious?