StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kéne egy 4Vs4-et csinálni, azt még nem próbáltam.
Hogyan kell baráti partiba csatlakozni???
Én ilyeneket mondok? 😄
Soha még csak hasonló dolgokat se mondtam. 😄
Mi bajod van Neked velem? 😄
szar game - olvasd el jópár oldallal ezelõtt a beszámolómat. A lényege ez volt: ez egy nagyon jó játék, bár nincs benne az a forradalom, ami az elsõ részben benne volt. Minden gamernek kötelezõ darab.
kell chat - ezt aláírom, szánalmas, hogy nincs. Oké, egy patchben állítólag lesz, jelenleg nincs. Ezt még a fanok is elismerik, Te erõlteted egyedül, hogy nem kell, amit nem tudok mire vélni, mert tekintve, hogy mennyit írsz erre a fórumra (amit amúgy folyamatosan fikázol, tehát nem is értem, hogy miért jössz ide, ha ennyire utálod a helyet) eléggé szeretsz kommunikálni másokkal.
ez sc1 - pont én mondtam, hogy jobb lenne a játék, ha egy az egyben sc1 remake lenne, soha nem mondtam olyat, hogy ez sc1 lenne. 😊
lan - fura, hogy ezt hatszor is írtad, mert életemben egyszer nem írtam vagy mondtam olyat, hogy hiányozna nekem a lan, felesleges dolognak tartom, évek óta nincs rá igazán szükség a játékokban. Legfeljebb becsületbõl betehetné a Blizzard, mert az elsõ rész úgy maradt meg a köztudatban, mint A LAN Játék, de ha nem teszi be az se fog senkit érdekelni.
fos graf - én ilyet aztán végképp soha nem írtam, szerintem teljesen korrekt a játék grafikája. Nem korszerû, de a Blizzard játékok grafikája sose volt az, õk mindig a képi világ hangulatában, mûvészi értékében alkottak zseniálisat és ez most sincs másképp. Minden részlet a helyén, minden jól illeszkedik a környezetébe, ami él. Remek munka.
ez egy fos - ilyet meg aztán végképp soha életemben nem írtam.
blizz lehúz detto activision - a blizz lehúz, ez tény, a wowban is már minden vacakért mikrotranzakciózni kell. De ezzel semmi baj nincs, a Blizzard egy üzleti vállalkozás, amíg olyan minõséget gyártanak, amiért az emberek megfizetik az általuk elkért árat, addig nagyon is jól csinálják. Az Activisionhöz viszont ennek semmi köze, csak közös holdingcég alá tartozik az Activision és a Vivendi, utóbbi pedig a Blizzard tulajdonosa.
Mialatt betölt a játék,látja az ember a mapot,már ott kitalálja h milyen buildre megy?
Mert attól h scoutol és lát early gast meg barrackot/gatewayt/polt felmenni abból még semmit nem tud..Annyi ideigmeg ugysem tud scoutolni,h mindent megtudjon róla és a megfelelõ buildre álljon rá...Annyi idõ alatt csak nem scoutolhat évekig és ha már biztosan tudja akkor kezd el épiteni h 12 rax v akármi,már neki is lennie kell vmiféle egységgyártójának meg gáznak meg ilyenek...Szal elõre eltervezik h milyen buildre mennek?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nem kell chat
nem kell chat
vedd meg
vedd meg
nem kell chat, az egy szar
de még jó hogy itt vagy, és felnyitod a szemem. akkor most jössz te, amit viszont nem tippelek, mert látom napok óta:
szar game
kell chat
ez sc1
lan
lan
lan
fos graf
lan
ez sc1
lan
chat kell
ez egy fos
blizz lehúz detto activision
lan
fos
igényes fórum ez, mindig tudtam😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Olyat is csinálhatsz, hogy ha akarsz építeni mondjuk egy supply-t, akkor kijelölöd az scv-t, elküldöd építeni és shift-click-kel visszaküldöd bányászni, így építkezés után automatikusan visszamegy bányászni.
Gyakorlatilag egy "cselekvés várósort" adhatsz meg, mindig akkor vált a következõre, ha az elõzõvel végzett. Az elsõ részben max 10 dolgot lehetett elõre megadni, itt nem tudom mennyit lehet.
További felhasználása a shift-clicknek az elsõ részben az volt, hogy ezzel adhattál hozzá/vehettél el egységeket a csapatból.
Ki van jelölve egy csapat, shict-click az egyik tagján és nem lesz a csapatban.
Shift-click egy olyanon, aki nincs a csapatban és bekerül.
Gondolom ez is megmaradt az új részben is.
Ugyanígy lehet megadni például azt is, hogy kiket támadjon meg a sereged, miket építsen egymás után az scv stb.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nem semmi hatalmam van hallod-e! 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez amúgy nem a "kinek a pap" esete, azt arra használják, ha valamire két alternatíva van és csak hogy tisztázzuk, alternatívák alatt nem a "van" és a "nincs" értendõek. 😊
Nem értem ezt a zsigeri chatellenességet, anno starcraftban piszok jó volt a magyar chatközösség és nagyon jó partik szervezõdtek. Ez se más, mint amit az általad hivatkozott kommentben írtam: a Blizzard zseniális marketinges, elhiteti az emberekkel, hogy nekik nincs is szükségük chatre. Ez mondjuk nem nagy mûvészet, egy csomó olyan dolog vesz körbe, amire nem lenne szükséged (például a starcraft 2 is ilyen) mégis örülsz neki, de a Blizzard még azt is eléri, hogy elhidd, hogy nem is örülnél neki, hogy a chat nem is olyan jó dolog és ez már valóban zseniális marketingfogás.
Arab money
köszönjük az észrevételt, már 3 napja nyomod folyamatosan, felfogtuk, szerinted egy szar játék, nincs ezzel semmi gond de most már húzzál innen hogy hagy élvezzék azok a topicot akik ezzel a játékkal akarnak a közeljövõben játszani
kkthxbb
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
sc1 ugyanez???
hülye vagy bazdmeg. most basztam fel elõször magam ami ezen akibaszott fórumon megy a 25. iudióta hozzá nem értõ faszkalapon.
csak felsorolom neked hog ymi az új te kretén:
marauder, reaper, ghost (ÚJ!!!!), medievac, banshee, viking, raven, thor, helion, supply lift, comcenter erõd, barrack/factory/star fusion core, mule, auto spellek, turbo protnál, új gateway, sentry, stalker, colo, immortal, pylonos repcsi, void, phoenix, roach, queen, baneling, broodlord, corruptor, infestor, overseer, changeling, infested terran, új spellek, új játékmenet
ÉS NEGYEDANNYI APM SZÜKSÉGLET!!!!!
felfogja végre minden baromarcú??
1 kampány: nem érdekel, de ha érdekelne, az sc1 30 pályás volt, ez 26.
klán: sc1ben volt???
chat: lesz, de nem hiányzik
van balance, support, kibaszott állat multi, tökéletes game.
kinek a pap...😉
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Utoljára a Generals-szal csatáztam nagyokat lan-ban, azt még élveztem mert az a fajta multi sokkal közelebb állt hozzám mint ez.
A halál csupán a kezdet...
Terran voltam,szokásos MMM build tankokkal kiegészitve..2/2 tank 3/3 MM,hát közel volt a meccs,de meglett...Sok DT miatt scannaleni kellett már a végén állandóan,jöttek az immortalok, hydra mass..Az a pár siege tank hihetetlen mit tud..volt vagy 15-6 db de legalább 50 hidrát mint a szart szétkaptak stalkerekkel együtt...Bedroppoltak a bázisra kiirtották mindenem ugy kelett ujjáépitenem az expen.:C mellettem foglalták el a goldot omg én meg hagytam õket bányásznie gy darabig,aztán mihelst felhuztam a CC-t a reaperek szétkapták mert nem volt egységem a közelben omg -.- És nem is tom olyan 60supplynál jutott eszembe h jó lenne orbtial commandot csinálni-.-
Közel volt a végén már Brood lordok jöttek 0 mineralom volt,a maradék sereggel streamrolloztuk végig a 3 zerg bázis meg a protosst én meg a narancssárga a pár thorral..mindenhol kifutottunk az ásványból a mardék sereggel kellett alkotni vmit,de jó kis mecs volt,huhh...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Why so serious?