StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meg végképp nme tudom, hogyan sikerült párhuzamot vonnod a mekik reklámok plázák és az SC 2. között. <#idiota>#idiota>
Ha már fikázol valakit vagy valamit, próbálj ne baromságokat írni légyszives.
Miután küldtél nekünk valami shotot a játék multijában lévõ elõkelõ helyezésedrõl komolyan tudjuk venni a túl egyszerû kijelentésedet. Ha neked túl egyszerû, nosza érj el benne valami jó helyezést, kiváncsian várjuk.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Már amennyiben VKiller már nem foglalkozik az itteni dolgokkal, ha igen akkor természetesen ez a hozzászólásom tárgytalan"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha engem érdekel egy játék elõször elolvasom a véleményeket egy adott forumon és sokszor a negatív hangu dolgokban van az igazság..
Van olyan aki egy fakarikával is jól eltud játszani van aki többre vágyik ^^
Izlés dolga ez a játék is. De az tény hogy ebben semmi korszakalkotó nincs az Sc1 felturbozott változata. Aki azt imádta annak ez is bejön ,akinek az kevés volt ez is az lesz.
Számomra egy rendkívül repetitív túl egyszerû RTS, gyenge videokkal grafikával és mondom számomra!! ez 2010-ben Vicc.
Persze látjuk a játékipar elkurvulásást, a blizzard tudja mire van igény a tömegeknek, végletekig leegyszerûsített játékok, könnyen emészthetõ poénok..
(mikor elnyomja a szivart a légyen az a szánalom köbe.. ez a hangulat ?? XD)
Akinek bejön az instant leves a Meki a plázák a Tv a reklámok azoknak ez az év játéka. Akik mélységet keresnek egy RTS-ben azok meneküljenek tõle.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
2x AA is bõven elég...Ott nem lesz a teljesítményvisszaeséssel sem semmi gond.
Ez az optimal beállítás, minden más túlságosan elmoshatja a képet (pl. az edge detect antialias)
3D-nél állítsam fixre az AA-t?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Az egyetlen kérdés, mennyire veti vissza az élsimítás a teljesítményt. Gyanítom hogy jelentõsen.
Starcraft 2 ATI driver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a bal oldalit választottam, és harmadszorra sikerült, Hard fokozaton. Nem nehéz, csak gyorsan kell termelni, lehetõleg 3 Barrack-ot húzz fel, jópár Supply Depot-t és sok SCV-t gyárts. Persze mindezt úgy, hogy közben folyamatosan gyártod a sereget is. <#kacsint>#kacsint>
amugy van uj patch, fixeltek a 7.1-esek hangjat meg campaingban valami menteseket 😄 szoval semmi komoly.
Nagyon lehet vele szívatni
Feljárót lezárni, ellenfél csapatának közebépe bedobni, szétválasztani õket, a feléd esõket megölni, így csak fele támadó csapattal kell foglalkozni
Ha van megnövelt lõtávú colossus - od, akkor lezárod az ellen útját, pl. 2-3 egymás mellé rakott force field - del, és hátúlról a colossusok lövik õket...
Én erre szoktam használni a sentry - t, és eddig bevált
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
az komoly.. t-klikk-t-klikk-t-klikk féjl.. na ez nekem új volt :S
(bár amennyit templározok..)
Vagy megunják vagy jön valami más ahol tudnak fröcsögni egész nap, mert õ letöltötte és még szar is volt. 😄
kb semmi se stackel sc2 ben. az psychic storm se ha ugyanarra a teruletre tobbet castolsz, a fungal growth se.
Eddig aszittem igen.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
masoktol: mennyire jellemzo ilyen trollok hasonlo agyatlan faszsagainak ideirkalasa? mert ha sok ilyet vegig kell olvasom, agyverzest kapok.
de gyenge flamekeltes joeg.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- hát az nincs.
- nem is csodálom.
Mekkora faszkalap <#wilting>#wilting>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1. mikor haver ad kodot, beregeled bnetre es ugy tolod. Akkor teljes erteku, 7 ora jatek idoig.
2. Mikor minden fele bnet regisztracio nelkul letoltod a telepitot, es igy jatszol. Akkor a fomenuben csak a play as guest-re katintva tudsz csak belepni a jatekba. Ez viszont teljessen offline, igy barmeddig jatszahto. Viszont nincs multi, achi, csak egy kis single.
Az hogy a play as gues-en belul mer van 3db, azt ne kerdezd.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Na ezen garantáltan beszarsz! (ennél értelmesebb nem volt)