StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oh azthittem ez is olyan mitn a fomenuben a play as guest😊 annal korlatozott a jatek. amugy az mire jo akkor?(annyira nem merultem bele)

Rage47
végeztem a kampánnyal, most szünteteltetem a hard-ig, és multiban nyomom a meccseket, eddig 1v1ben 2bõl 2 nyereség protossal😊
NeBby
Rendben , majd írj ha jösz játszani <#wink>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Daell Drow
Nincs korlatozva, teljes erteku. Minden van benne, eggyetlen kikotes a 7ora vagy 14 nap keszenleti ido.
mert 7 ora jatekot enged, azt is csak campaign/challenge es achik nelkul😊

5c0rp330n
gondolom sok flame, megmondoemberek hogy milyen szar, warez.. volt valami ertelmes is (ami nem spoileres)? 😊

Brenyo, engem lehet érdekel a dolog!

Persze,rájöttek ,hogy a starcraft 2 egy átverés és egy szar.

Fele annyit nem ér egy sc 2 freind hívó mint egy majomparádé hívó, õszintén szólva semmit nem ér ahoz képest😄😄

5c0rp330n
valaki osszefoglalna az elmult 2193 üzenetet tomoren? 😊

😄 miért?

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Mennyé má teee xddddddddddddddddd

pm-be kérném az ajánlatokat

Szevasztok! nagyon szivesen adok ilyen baráti meghívó kódot egy bitbarát, majomparádé vagy hasonló jó torrent oldal meghivóért cserébe

unknown nick
Pihenj rá, nézz vissza minden replayod amiben loss van, én azt szoktam csinálni.

A vereség a legjobb oktató.

berlinboy6329
Jajj de állat vagyok zsinórban 5-jére kapok ki....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

? battle.neten kell beregisztralnod, fel is ajalnja install kozben.

mivel a zeratulos szalat is a hyperionrol tudod elerni a kristalyon keresztul. 😊

amugy marha jol nez ki a bazis a final missionoknel.

[HUN]Crassus
ezzel az "SCII" kóddal vagy mivel kell valmit kezdeni?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ozzz
Egyébként 5-6 archivot szereztem ezen az 1 meccsen 😄

ozzz
Én sajnos még kezdõ vagyok, talán úgy 40 játék múlva. 😛

NeBby
2v2 re állandó partnert keresek!!
Középkategóriás player vagyok , hasonló tudású partner kéne.
Aki jönne írjon rám légyszi játékban , vagy itt <#wink>

ozzz
Pedig amint láttam, hogy zerg direkt védekezésbe kezdem....ezért is tartott sokáig.
Aztán úgy a 25 perc körül jöttem rá, hogy nekem kell kezdeményeznem és nem jó a atom és egység lepakolás a földjére, mert nem csinál semmit hanem rám vár.
Akkor kezdtem bele a légi csapatok gyártásába, meg ez a pálya új volt nekem. Még nem játszottam olyannal amin nem lehet talajon támadni csak ha körbemegyek az egész pályán. 😛

Ebbõl azt tanultam, hogy a vikingek mindenre jók. 😊

NeBby
De a bonus mapot (ami a 26.) nem lehet elérni utánna se az archivesbõl. A hajóra pedig már nem tudsz úgy visszamenni , hogy ott megkaphasd a küldetést. Tehát a bonus mapot továbbra is csak akkor lehet elérni , ha újrakezded <#wink>

Prince of Máté
Jaja, csak azt hittem a más bolygó alatt nem a minikampányra gondol.

Hát hallod azért ezen az 52 perces meccsen nem kellett sokat trükközni, az ellenfeled nem volt valami erõszakos

Nem egészen így van. Idézet starcraft2.hu-ról:
"Tök mind1, mert mindkét ágat végig lehet vinni utólag: a küldetés listán ott lesz a másik választható ág is. A titkos pályát is meg lehet csinálni késõbb, még a char-ról is, csak az Unsaved mappából (keress rá a documents alatt) át kell másolni a Media Blitz (6).SC2Save -ot a Campaign mappába, és már be is tudod tölteni mint mentett játékállást. A titkos pályát úgy lehet megcsinálni, hogy jobb alul felrobbantod a sci facility-t, ezután a hídról elérhetõ a küldetés."
amugy direkt kiirta, mielott char-ra mentel volna, hogy ha van meg mas missionod, akkor azoakt csinald meg elobb, mert char utan mar nem fogod tudni.

Prince of Máté
Az amit nem csináltam meg, azzal egy lenne kész 24 pálya.
Zsír kezdhetem elölrõl 2 protoss pályáért<#worship>

NeBby
Media Blitz pályán a jobb alsó sarokban vagy egy friendly épület , azt kell elpusztítani és kapsz egy itemet , ami adja az utolsó pályát. Viszont ha azonnal nem csináltad meg , akkor elõrõl kell kezdeni az egész kampányt hozzá <#nyes>

bélanéni
Köszi!
Nemsokára nézem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

ozzz
52 perc replay

Én vagyok a terranokkal, még kezdõ vagyok. 😛

Prince of Máté
De nincs ott...
1 küldetés van amit nem csináltam meg és az Terranos, azzal együtt is csak 24 lesz kész a 26-ból.

ozzz
data.hu-ra fel tudom tenni max

NeBby
2v2 re állandó partnert keresek!! <#vigyor2>
Olyan középkategóriás player vagyok , hasonló tudású partner kéne.
Aki jönne írjon rám légyszi játékban , vagy itt

bélanéni
Ne csak ingereljetek, kérjük a replay-t!
REPLAY-T, REPLAY-T, REPLAY-T,! <#banplz>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

ozzz
Most volt idõm gondoltam lejátszok vagy 4-et ennyi idõ alatt. 😄

Aradebil2
elvileg le tudod játszani mission archiveból

antgecc
Rekordom 1 óra 20 perc, 1v1 Metalopolison, kb összes mineral elfogyott 😛

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ozzz
Replayt-hogy lehet felmásolni ide?
52 perces meccsem volt. 😄

Lazarus
Valaki tud oldalt ahol zanzásítva le van írva az sc1 és a kiegészítõ története? Az se baj ha magyar 😊
Prince of Máté
Na fasza...
Végigvittem, de a minikampány 4 pályájából csak 2t csináltam meg.
Utólag nem lehet már? Én a misszióknál csak 1 incompletedet látok, azzal együtt 24/26 lenne.

TBTPumpa
Gyûjtõi változat beszerezve 20990 Ft-ért! <#taps>
http://www.kephost.com/images3/nxdgvoc5ld8y3kok47av.jpg
Játékra fel!!! <#vigyor>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ozzz
Majdnem 40 percen keresztül ment egy multi 1Vs1.<#nevetes1>

Tatyla
ha még nem kaptál valakitõl küldök egyet privátban

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lazarus
Van valakinek fölösleges guest pass-e elfekvõben?
berlinboy6329
hmmmmmm?Hol tom megnézni az összes ligát,h ki hanyadik meylikben?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

IMYke2.0.0.0
OFF
"Abban" a légkörben bármit írok az nektek "imykés" - holott sehol sem vagyok más. Segítek, ha tudok, sokat írok, és igyekszem véleményt nyilvánítani - ez vagyok.
Nem szoktam direkt feszültséget sem kelteni, de nem is hagyom magam. Egyedi nézõpontom van - sokaknak már ezt nehéz elfogadni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

unknown nick
Szabi84: Szombat, vasárnap érdemes nézni a versenyek streamjeit, mert elég élvezetesek bár nem replay, hanem élõ játék kommentátorokkal. Sok dolgot úgy meg lehet érten vérprofik játékából is, mert a szakkomentelõk elmagyarázzák, ha éppen nem baromkodnak 😄