StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amugy marha jol nez ki a bazis a final missionoknel.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Középkategóriás player vagyok , hasonló tudású partner kéne.
Aki jönne írjon rám légyszi játékban , vagy itt <#wink>#wink>
Aztán úgy a 25 perc körül jöttem rá, hogy nekem kell kezdeményeznem és nem jó a atom és egység lepakolás a földjére, mert nem csinál semmit hanem rám vár.
Akkor kezdtem bele a légi csapatok gyártásába, meg ez a pálya új volt nekem. Még nem játszottam olyannal amin nem lehet talajon támadni csak ha körbemegyek az egész pályán. 😛
Ebbõl azt tanultam, hogy a vikingek mindenre jók. 😊
"Tök mind1, mert mindkét ágat végig lehet vinni utólag: a küldetés listán ott lesz a másik választható ág is. A titkos pályát is meg lehet csinálni késõbb, még a char-ról is, csak az Unsaved mappából (keress rá a documents alatt) át kell másolni a Media Blitz (6).SC2Save -ot a Campaign mappába, és már be is tudod tölteni mint mentett játékállást. A titkos pályát úgy lehet megcsinálni, hogy jobb alul felrobbantod a sci facility-t, ezután a hídról elérhetõ a küldetés."
Zsír kezdhetem elölrõl 2 protoss pályáért<#worship>#worship>
Nemsokára nézem.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
1 küldetés van amit nem csináltam meg és az Terranos, azzal együtt is csak 24 lesz kész a 26-ból.
Olyan középkategóriás player vagyok , hasonló tudású partner kéne.
Aki jönne írjon rám légyszi játékban , vagy itt
REPLAY-T, REPLAY-T, REPLAY-T,! <#banplz>#banplz>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Végigvittem, de a minikampány 4 pályájából csak 2t csináltam meg.
Utólag nem lehet már? Én a misszióknál csak 1 incompletedet látok, azzal együtt 24/26 lenne.
http://www.kephost.com/images3/nxdgvoc5ld8y3kok47av.jpg
Játékra fel!!! <#vigyor>#vigyor>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Abban" a légkörben bármit írok az nektek "imykés" - holott sehol sem vagyok más. Segítek, ha tudok, sokat írok, és igyekszem véleményt nyilvánítani
Nem szoktam direkt feszültséget sem kelteni, de nem is hagyom magam. Egyedi nézõpontom van
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.