StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ahogy olvasom itt a fikázok a játék sp részét gyalulják mikor az kb a játék 20% adja /és még lehet hogy sokat mondtam/ de nem ezen van a hangsúly.

Vannak kimondottan multis játékok / CoD, Battlefield és ilyen az SC is/ ahol csak a hagyományok miatt raknak be sp részt.

Utána kellet volna nézni mielött kidobott 13k egy játékért hogy mi valosult meg a többéves igéretekböl.

Én a multival elégedet vagyog és ahogy elnézem a bettle.net-et vagyunk pár millioan még igy ezzel...és akkor hol vannak még a koreaiak...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Minden kiadó célja már elég régóta, hogy megakadályozza, hogy eladd amit megvettél, mert abból nekik nincs bevételük. Ha te ezen 2010ben meg vagy lepõdve akkor nemtom hol voltál az elmúlt pár évben.

Why so serious?

ozzz
Az elsõ videót már megnéztem amit bemásoltál ide, lényegében ez valósult meg a játékban is annyi különbséggel, hogy kevesebb lett benne az RPG elem...
Ez egy stratégiánál engem nem hogy zavar hanem örülök is neki.
Ha rpg kell akkor játszok majd a diabloval.

Ha te készítsz egy programot amire van mondjuk 5 éved, majd 3 évvel a kezdet után bemutatsz egy prezentációt róla, hogy kb hogy fog kinézni mi abban az ígéret??
Ezért nevezik demonak és mindig mondják hozzá, hogy a végleges játékig még sokat változhat!!
Ugyan már ne egy 2 évvel ez elõtti bemutatóra alapozzunk egy játékot...

unknown nick
"Ja és külön öröm, hogy annak, aki eladná a játékot az egész battlenet accountját el kell adni mindenestül."

Ennek külön örülök. Leírom miért. Valaki BM vagy Cheater. Ha átlép egy határt bukja az accját az összes beregelt játékával!

Ellenpéldaként a Stardock online rendszerében bármelyik játékodat, amit megvettél és meguntál felkínálhatod eladásra, ilyen is van.
Még mindig nem értem ezt a vonalat. A Blizzardot szerzõdés kötelezi arra, hogy vezesse azt, amit más cégek bevezetnek? Vagy mi az összefüggés?
Pont azért szeretjük a Blizzardot, mert más, mint "a többi", nem?
Rage47
"ott ugyanígy megy..."
nem a blizzard találta ki
sõt EAnál is így megy, Ubisoftnál is...
unknown nick
"Akik mélységet keresnek egy RTS-ben azok meneküljenek tõle."

Mélység máshol van valahol a nyakad felett 😄 Legalább 1 hónap játék kell (kinek mennyi), hogy egyáltalán felfogd mit látsz és mitõl nagy kunszt, mér olyan sorrendben, miért olyan build-el van ott amit megcsinálnak a képernyõn. Mind e mellett még az ügyességed is trenírozni kell és az idõérzéked.

Nem is veszek, de ez most hogy jön ide?
Milyen mézesmadzag? Mézesmadzag az, ha valamit ígérnek.
Itt egy videóbemutató volt, amiben bemutatták a játék tartalmát, nem mézesmadzagról.
Mutasd már meg nekem azokat a pár hónappal ezelõtti infókat, amikbõl egyértelmûen kiderül, hogy a single player bemutató tartalma hazugság volt és nem is az lesz a játékban, amit akkor, ott bemutattak. Ha tudsz ilyet mutatni, azonnal elnézést kérek mindenkitõl a trollkodásért.
Akkor steamen se vegyél semmit, ott ugyanígy megy...

Why so serious?

Ja és külön öröm, hogy annak, aki eladná a játékot az egész battlenet accountját el kell adni mindenestül. Még szerencse, hogy cserébe kaptunk egy accountot warcraft 3-mal és world of warcrafttal.
Kezdtek baromi unalmasak lenni. Egymást gyõzköditek arról, hogy szar, de valójában nem is. Aki szarnak tartja azok szerint akinek tetszik az csak szemellenzõs idióta lehet, mert olyan nincs hogy ez a játék tényleg tetszik valakinek. Aki szerint meg jó azok úgy gondolják, hogy akinek nem tetszik az vagy troll vagy hülye. És ez megy a megjelenés óta. Tényleg kéne egy házigazda és törölni kéne az utolsó párszáz hszt.

Az viszont tényleg érdekelne, hogy 2010ben mi a kurva életért olyan rohadt fontos, hogy valamiben legyen lan? 98ban még értem, hogy kellett (mi is lanoztunk jópárszor havernál) de nehogy manapság még van olyan ember aki haverjához cipeli kocsival a gépét.

Why so serious?

ozzz
Én ilyenekrõl nem is hallottam, én a két hónappal ez elõtti infókra hagyatkoztam nem a 3 évvel ez elõttiekre...
Nem azt kellett volna nézned miket ígértek hanem, hogy ebbõl mi is valósult meg csak erre a részre vonatkoztatva. Mert azt kereken leírták már a játék megjelenése elõtt!

Szerintem te álomvilágban éltél és csak a mézesmadzagra figyeltél a tények helyett.

Játszottam egy csomó multit azokkal a cimboráimmal, akikkel starcraft 1-eztünk is folyton, ez egy hat fõs társaság, 1 már eladta a battlenet accountját, ketten eladnák, ha találnának vevõt, tegnap este pedig már inkább warcraft 3-aztunk.
unknown nick
"rendkívül repetitív túl egyszerû RTS"

Kiba jó játékos lehetsz, hogy egyszerûnek találod, bár az hogy repetitívnek nevezed másra utal.

Te olvasol is vagy csak írsz?
Szó se volt az 1 hadjáratról, azt egyedül én szívtam be, mert nem néztem utána, tóltettem magam rajta.
Itt arról van szó, hogy a Blizzard 3 éve kiadott egy demót a single playerrõl, amit lentebb belinkeltem és volt benne egy raklap olyan momentum, ami a valódi játékból hiányzik, arról viszont elfelejtettek szólni, hogy mégse lesznek benne a játékban.
Valószínûleg kivágtál õket, hogy legyen mivel eladni a második, harmadik részt is.
wedge31
Szerezél haverokat és toljatok egy-két meccset mindjárt abbahagyod ezt a fröccsögést a multi istenkirály lett és ez a lényeg egy multis játéknál.

ozzz
Egy dolgot tennék hozzá, hogy már hónapokkal a megjelenés elõtt lehetett tudni mennyibõl fog állni a single kb és , hogy csak egy faj lesz benne játszható!!
Ha ennek ellenére miután valaki MEGVETTE a játékot és meglepõdik ezen, az vagy lusta volt utána nézni mit vásárol vagy szimplán nem figyelt...

Mert ez olyan mintha vennél egy autót, de nem néznél utána, hogy az nem disl hanem elektromos motor hatja és kell bele venni külön üléseket hátulra, mert az gyárilag nincsen benne.

Egyszerûen nem néztek utána azok akik ezen meglepõdtek. Ha én veszek valamit elõtte azért megnézem, hogy mi az és mit várhatok tõle mérlegelem a dolgot, hogy megéri e számomra és nem utána panaszkodok, hogy jaj én nem erre számítottam.
Aki nem arra számított, hogy itt 70-(§%-a ennek a játéknak a multin lesz, az szimplán csukot szemmel vett valamit...

köszi egybõl megvan! szerintem rosszul fogalmazták meg nekem laikusnak. 😄

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Nyilván sehányszor, a Blizzard kihagyta, úgyhogy biztos nem is kell. Imádom azokat az embereket, akik helyett a multik mondják meg, hogy mi kell nekik.
Gondolom amikor bejelentették az egységszimulátort akkor is teleirkáltad a fórumokat, hogy szerinted ez hülyeség... Ha pedig neadjisten bekerült volna a játékba mégis, akkor tüntettél volna ellene...
ozzz
játékon belül a battlenetes e-maik címedet és accountod kódját kell beírni (nem a játékét).

Ezért nem érdemes fanokkal vitatkozni, mindent, még a tartalom kihagyását is megmagyarázzák, hogy az igazából egy helyes dolog, mert biztos rossz lett volna (??).

Képzeld, én a Blizzard fanja voltam a Lost vikings elsõ részétõl a warcraft 3-ig, tudom jól, hogy mikor mit ígért a Blizzard és mi lett belõle. A wow nem fogott meg, de ez nem a Blizzard hibája, lehet, hogy már ott felhagytak a "when it's done" filozófiával, akkor nem szóltam, akkor a mai fanoknak már magától értetõdõ, hogy a Blizzard szélhámoskodik. Ez a játék viszont szégyen a régi Blizzardra nézve.

csuszi: a magyar launchon 10szer annyi ember mondta azt, hogy CSAK a single érdekli, mint amennyi azt, hogy CSAK a multi. Ezt nehéz felfogni?
És mi az a gigantikus multi fejlesztés, ami miatt 3 év alatt nem hogy fejleszteni nem tudták a single részt de még ki is kellett venni belõle egy csomó mindent? A chat? Ja nem. A lan támogatás? Ja nem. A klánrendszer? Ja nem. A balansz? Errõl lehet vitatkozni, egyelõre a reaper massolás nevetségesen erõs, de akkor se hiszem, hogy heti 5 nap napi 8 órában a játékot fejlesztõ cirka ezer ember azzal kellett, hogy foglalkozzon, hogy melyik egységnek hány hp-ja legyen.
Oda a battle.net-es e-mailedet kell beírni.
Aradebil2
egységtesztelõ most komolyan,hányszor használtad volna?

sziasztok, megvettem a játékot battlenten létrehoztam magam, hozzá attam a játékot, és a játékon belül anyi van hogy battlenet accunt name , oda beirom a nevem de nemtudom elinditani a játékot. mit kell még tegyek hogy elis induljon?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Látszik mennyire vagy képben Blizzel kapcsolatban, MINDIG többet ígérnek, és van sajnos amit mégsem tudnak befejezni, vagy elvetik az ötletet, mert rossz vagy felesleges.

Az emberek nagyrésze nem nézte ezt a videót, és nem is jár semmilyen oldalra.

Ezzel szemben egyeseknek tökéletes táptalaj a flame, trollkodás folytatására, csak így tovább.

Valentino
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni.
Van lehetõség arra multiplayer módban, hogy a hálózat ping-jét (késleltetés) lássam?

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

csuszi
én is a single-vek keztdem, mert belekukkantok multi elõtt. ne keverjük a szezont afazonnal, azért mert a többség a single-vel kezdi, az nem azért van mert az érdekli, hanem mert a multit tolja évekig a sinlge-t pár nap. akkor melyikkel is értelmesebb kezdeni?

és azon aztán biztos nem fogok veled vitatkozni, hogy az sc multi játék. kb mintha azon vitatkoznék veled hogy 2+2 mennyi. evidencia, axióma.

MJ rulz Pink Team The Only One

Akkor csak szimplán le"nem százas"osztad a Starcraft Legacy olvasóinak 29%át, máris jobb.

Persze ez az egész szerintem pusztán elméleti kérdés, lehet hitvitázni arról, hogy aki single miatt vesz játékot az nem százas, de a lényegen nem változtat: tartalmat bejelenteni aztán szó nélkül kihagyni szélhámosság.
Én is erre tippelek amúgy. Ez a videó még jóval a 3 részre bontás bejelentése elõtt készült. Akkor még nem tudták, hogy 3 rész lesz, aztán kitalálták és gyorsan kiszortíroztak egy csomó dolgot és félretették õket a következõ részekre. Azért mégiscsak hatásosabb lesz a következõ rész reklámja, ha felvillan benne egy "brand new full featured 3 dimension starmap to explore" felirat.
wedge31
A warezosokat szaroztam le, aki sp miatt 13 rugot kiad az nem százas mert 10 óra játék nem ér annyit, szvsz...

Lehet ezt csûrni csavarni, egy csomó opcionális tartalom lett kihajítva. Ezek nem kötelezõ dolgok voltak nagyrészt, amik rontották volna a játék hangulatát, hanem opcionálisan használható dolgok, ha szerinted egy egységtesztelõ szimulátor hangulatromboló, akkor nem használod, szerintem szuper lett volna.
Azt pedig el nem bírom képzelni, hogy bárki szerint is jobb ez a kivágnak eléd 3 golyóbist aztán válassz annál, mintha bebarangolhatnál egy szuper csillagtérképet, mindenrõl részletes információt kaphatnál, felfedezhetnél dolgokat.
Én nem mondom, hogy jobb lesz! Csak a blizzard mivel 3 játékot akar eladni, igy nyilván bizonyos részek még azért belekerülnek a kiegekbe (hogy majd azt is eltudja adni, annak is a single részét, és ne csak a multisoknak kelljen megvenni, akiknek muszáj ha játszani akarnak) ... remélem.... bár igy viszont már tényleg pénzlehuzás...

Mivel ha ugytörténik ahogy én mondom, akkor tényleg 1 játék van, 3 részre bontva 😊

wedge31, csuszi: nem szúrhatok be linket 30 napnál fiatalabb regisztrációval, nézd meg a Starcraft Legacy szavazásás, õk egy elég neves oldal, 92% szavazott a Single Playerre.

Korábban be volt ide másolva a magyar Starcraft 2 portál felmérése a nyitóbuliról, ott 10szer annyian mondták, hogy csak a single érdekli õket, mint ahányan azt, hogy csak a multi, a döntõ többséget pedig mindkettõ, de biztos, hogy a single-vel kezdenek. És a nyitóbulira nyilván nem "szaros kis warezhuszárok" járnak.

Szerintem itt is vannak olyanok, akik megvették a játékot és inkább a single érdekli õket, most mindegyiket leszarosoztad.

mukievil: szerinted melyik játéknál elfogadható érv az, hogy "nyugi, majd 1 év múlva megvásárolhatjátok pénzért a kiegészítõt, ami jobb lesz"?
Semilyen válasz nincs vagy én néztem be a videókat, de amelyik videót néztem ott kegyetlenül legyõzik az embereket.....
Aradebil2
akkor sokadjára: NEM A SINGLEN DOLGOZTAK ENNYIT!!!utóbbi évek munkájának jelentõs része a balance-szal foglalkozott,h már megjelenéskor lehessen játszani a gamet mint esport.ennyi
egyébként a videóhoz: valszeg nem jöttek be ezek a módosítások,blizz nem szarozik ha vmilyen ötletet a kukába kell dobni,vagy csak szimplán rájöttek h nem kell nekik rpg-t készíteniük

wedge31
Én se jót se rosszat nem mondtam róla mert még ki se probáltam az sp részt...

Én egyébként teljesen egyet értek veled! Kicsit többet várt az ember!

De azt ne feledjük el, hogy még két rész hátra van! Egy rpg-sebb zerg, meg nemtudom milyen protos! Nyilván nemlõnek el mindent a terran kampányban! Ebben eladták a multi részt! Majd a következõk, hozzáadnak új dolgokat a játékhoz!

TurboX
azért az kicsit gáz hogy 4v4ben a portrékról megmondom melyik csapat nyer <#idiota>
Fehercsoki
Szerintem meg a single nagyon jól ki van dolgozva,és elég fontos is,ha egy kis szar koreai vagy aki egész nap csak multizik és ebbe hal bele késõbb,akkor toljad nyugodtan itt a hülyeségeid.

csuszi
kár a szóért, nem FOGJÁK FEL.

Supersix
Skacok, most raktam fel az 1.0.1-es update-et, de úgy vettük észre, hogy elcseszte a Voip-ot? Egyéb tapasztalat?

wedge31
Itt nem fanboyoskodás van hanem az hogy te és a hozzád hasonló észlények nem fogják fö hogy ez egy multis játék a gamerek 90% konkrétan leszarja a sp részét a játéknak az átvezetö videokal együtt.

Én spec még egy percet se toltam a sp részét minek ha egyszer a multirol szól az egész ha valaki azért vesz SC hogy singleben játszon az valahol nem százas vagy egy szaros kis warezhuszár, persze ez is csak egy vélemény ne vedd magadra...

Prince23
LOL simán kijöhetett volna 2007 decemberéében a gamma. Ez tiszta szégyen. Mit vártak vele vajon? semmi fejlõdés nincs. lehet hogy a sztorin agyaltak ennyi ideig? xd

Ezeket nézzétek vissza.
Jó, nem annyira letisztult az UI, hisz 3 évvel a megjelenés elõtti videókról van szó, de:
- irányítható, több kimeneteles párbeszédek
- nézelõdés a világûrben
- megvásárolható egységek
- szimulátor az egységek tesztelésére, velük való "játszadozásra"
- tárgyak mindenfelé, amikkel szórakozhatunk
- valódi, beutazható csillagtérkép felfedezni valókkal
- részletes bolygóinfók videókkal, lore-ral

Hol van ehhez képest a valóság? És ez csak egy pár perces ízelítõ volt egyetlen egy pálya elõtti részrõl.
3 éve itt tartott a játék, az ember azt hihette, hogy 3 év alatt még vagy 2-3szor ilyen kúlra fejlõdik fel, ehelyett kifejezett visszafejlõdés történt.

Nyilván ezért is trollozás fog jönni, meg gúnyolódás, hogy mennyire szánalmas az, aki kritizálja a játékot, de azért bízom benne, hogy aki fanszemüveg nélkül él az megérti, hogy mire gondolok. Ez nem más, mint a fogyasztók átvágása.
Semmi válasz nincs vagy én néztem be a videókat, de amelyik videót néztem ott kegyetlenül legyõzik az embereket.....
custom game es ott +AI

Sziasztok!

Skirmish mód van a játékban, vagy lesz, mert én nem találtam?
csuszi
nem hg kellene ide hanem 100-as iq limit a sok kibaszptt troll az agyamra megy, csak szajkózzák a baromságaikat a kurva kretének.