StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
hi, tudna valaki adni ilyen kodot amivel 7 napig tudok jatszani ingyen?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ohh akkor elszámoltam.

unknown nick
Az lehetetlen, hogy annyi idõ alatt 10-et építsen egymaga.

a secret pályára hogy lehet eljutni?
(spoilerben)

How much can you take,before you snap?

Klemice
21 alap + 3 választható + protoss + secret = 26

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ozzz
Banyeg olyan játékos, hogy már a 6-7 perc körül volt 10 warp gat-je😄
A protos lehet mégis egy kicsit túl erõsre sikeredett. 😛

Meglehet csinálni, csak nem írja a 26hoz, viszont ha megcsinálod õket akkor a videók unlocolva lesznek.

ozzz
Azt ha utólag megcsinál, akkor engedi az új pályát vagy elõröl kéne kezdeni?
Van egy olyan rész amiben ki lehet választani melyik pályát akarom újra játszani, oda nem teszi be úgy?

Valentino
Tudna valaki egy linket küldeni egy oldalról ahol magyarul el lehet olvasni a StarCraft story-t (ami az elsõ részben és a BroodWar-ban történt)?

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

ozzz
26-nál több pályát nem lehet benne megcsinálni, mert van 3 választható. A végén azt foglya kiírni hogy 26\26 ha minden megvan.

unknown nick
Igen, csak a t-nak több életképes BO-ja van, mech-bio-air és mind életképes.

Tatyla
köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

NeBby
Csak a media blitz pályán a jobb alsó sarokban lévõ épületet lõdd le. Másra nem kell

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Tatyla
azt valaki árulja már el hogy majd mire kell feltétlenül ügyelnem hogy mind a 29 kampány meglegyen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

olvastad te a kommenteket az idei foci vbrol? 😊
Amugy egy mecset megneznek ha jo hanem jo csak utanna mindenki konstatalja mekkora szar is volt es elvett az eletebol x idot kiveve ha jovobe latsz.
Az o dolguk hogy meg tobb jatek kelljen el, mint a focistake hogy miattuk is folendulnek piacok etc.

the world is mine

ozzz
Ja meg a terránok. Én emberekkel szoktam lenni, fõleg a kampány miatt, mert így kiismertem õket, meg a terjeszkedve is jól védekeznek, erõs páncélos egységei vannak, amik általában levegõben és földön is jók.

ozzz
Szerintem attól függ, hogy ki milyen módon játszik vele és mi ellen. Nehéz kategóriázni. Játszottam már olyan protoss ellen aki sok földi egységet csinált el is vertem, viszont ami levegõre gyúr az nagyon erõs.
Zergnél, meg ha gyorsan terjeszkedik akkor az szinte verhetetlen, viszont ha nem és védekezésre áll be akkor könnyû ellenfél.
Szóval inkább attól függ ki mennyire ismeri a fajokat és, hogy mi mi ellen jó.

Egész jól kivan egyensúlyozva, mind jó ha jó kézben van.

NeBby
Valaki 1v1 custom most? <#rolleyes>

unknown nick
Szerintem a legerõsebb race per pill.

KAsztok közül mennyire gyenge az ember?! MErt amiket én láttam videót eléggé lealázzák õket.... 😊
Rage47
harc volt 1 órán keresztül 😊 a végére kicsit azért lelassult
defaultra állítottam most jó, köszönöm 😊

Get a life!

ozzz
Az új patch elvileg ezt orvosolta, eredeti játékod van?

ozzz
Én is szabályosan lefáradok egy hosszabb meccs után és kell vagy 1 óra más elfoglaltság utána mire újból magamhoz térek. 😄

már összevissza állitotam mindent, minden variációval de sehol semmi hang...

Get a life!

Terrán volt és bázist építgetett vagy mi ? 😄

Savmacska: audio részben állítgass a cuccoknál, hogy milyen hangkártyát nézzen, nekem bevált

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tatyla
soundnál ha defaulton van nézd meg milyen lehetõségek vannak még

valaki tudna nekem segiteni ? egyáltalán nincs hang a játékon akármit állitok benne...

Get a life!

unknown nick
Próbáltad a framerate beállítást? Hátha megoldja.

Rage47
most toltam 2v2 1 óra 10 perces meccset, durva volt😄 végén már rendesen kifáradtunk és T1es egységekkel levertük az ellent :p
unknown nick
Futball VB-t is pénzért játsszák a focisták, mégis az egész világ nézi. Ez nem kifogás arra, hogy ha jó egy meccs.

Fehercsoki
Túlmelegedés?

cikasz
Sziasztok.Nem tudja valaki mitõl lehet, hogy az átvezetõ animáció közben (nem ami a játék motorjával készült hanem a cinema) egyszer csak elmegy a kép, maxon elkezd pörögni a venti és csak a kikapcsolás segit?
Esetleg találkozott valaki ilyesmivel?
(sarki füszeresem van, nem volt még pénzem megvenni a frankót)

http://www.akciofigura.hu

nos ok igazabol nem minket szorakoztatnak en is mondtam mar par merkozesre hogy ez mi, de nekik az a lenyeg hogy nyerjenek most hogy 10 footmant gyart, vagy le massolnak nekik mind1 csak nyerjenek ezert kapjak a zst.

the world is mine

NeBby
omg , ez kicsit jó meccs volt <#vigyor3>

NeBby
Nem szokott szakadozni a netem és router is írja ha nem megy a net , de le is ellenõrzöm azonnal , hogy elment-e , de nem , szóval más baj van és nem biztos hogy nálam 😊

Aradebil2
állatok ezeka koreaiak😄
kotb meccsek végre feltöltve!

ozzz
Én 1-szer jártam úgy, hogy akivel lettem volna 2V2-ben azzal történt ilyen és ezért én is buktam a meccset. Abból látszott, hogy már az elején kiírta, hogy xy left the game.

Net szakadozás miatt is lehet, mert nekem stabil nettem van és nem is volt még ilyen gondom. Ha nem ezért akkor nem tudom.

ozzz
Az annyira nem lényeges, mert onnan is lejeb kerülhetsz attól függ hogyan játszol.
Ez az 5 meccs csak rövid távra vonatkozik, mert ha a többiekhez képest könnyû vagy túl nehéz ligába kerülsz, onnan is lehet elõre vagy vissza kerülni.

NeBby
Miért csinálja azt állandóan , hogy kiírja , hogy player found és ott megáll? Persze a meccset elveszítem emiatt és le is vonja a pontokat , pedig még csak bent se voltam. Ma már 5.szörre csinálta...
Kezdem megunni ezt a szar battle.net-et elég idegesítõ tud lenni

Valaki linkelne valami összefoglalót arról, hogy miért maradtak ki azok a mothership ability-k, amik a teaser-ben voltak? Nem találtam, akárhogy kerestem.

HeadHunter86
Mi is így voltunk. Mondjuk azért aranyban az 5 meccs óta 2 vereség 1 nyert. Tegyük hozzá hogy ez 2v2. 1v1-ben esélyem se lenne aranyban. Eddig egy jó bevált taktikám van. Az be szokott jönni, viszont a reaper-ös rusholókat qrvára tudom utálni. Nagyon ritkán tudom megfogni. Fõleg hogy kifejlesztik a gyors mozgást.

Aradebil2
igen,jól mikroznak,de nem makroznak,gyártanak max 10 footmant egy félórás game alatt

pedig az angolok epp azert mentek oda mert hogy jol kezelik az egysegeket.

the world is mine

Aradebil2
nem egy nagy game,de büszke vagyok rá,végére nem figyeltem a makrora a csaták közben,azt már ne nézzétek😊a replay neve mindent elárul😄
a srác gold,75game-mel,2. placement😊 elsõ placementre is platinát adott,azt is vertem mondjuk,de azért nem a legkönnyebb meccseim voltak😊

az ellen nemtudjátok mit kell tenni némi játék után ha visszatérek a menûbe kifagy a játék

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Én is félek hogy berak aranyba vagy platinumba mert eddig az 5bõl hármat megnyertem, 2 még visszavan de eddig akkora noobokkal rakott össze hogy borzalmas. De aranyban meg esélyem se lenne utána senki ellen.

Why so serious?

Hát skippeld. Nem azok alapján sorol be ligába úgyse.

Why so serious?

Még szerencse hogy lehet skippelni. Ki is hagytam. 😊

Why so serious?