StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
büszke vagyok magamra h kiscoutoltam,meg a kis kite-ra is a mainemen😊 am elég noob volt a gyerek,ennek ellenére platina volt(!!!),de gondolom csak ilyen csicskaságokkal tudott nyerni😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nyilván az elején nem éri meg felhuzni eddig a munkásokat, mert lerusholnak, ha hosszu játék várható, akkor vizsont nyilván, mert kell a sok nyersanyag!
MJ rulz Pink Team The Only One
De nagyon utálom azokat a játékosokat, akik kilépnek, mert elveszitik a föbázisukat, amikor már nem is volt benne nyersanyag! Mondjuk sikerült nyernem ugy is hogy egyedül irányitottam 6 hatcherybõl az egységeket 😄 de nem volt egyszerü 😊
BRENYO, este leszek 😊 ha olvasod (8 fele már szerintem )
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Armin & Ayu fan
How much can you take,before you snap?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Ilyen levél fogadott a postaládámban:
"Szeretnem meg kerdezni h segitenel-e nekem😄 Van a quest password😄 Ha adnal nekem 1et megkoszonnem,sajnos nincs penzem h meg vegyem a jatekot😞 Ez nagy rajongo vok es a campinget nem szeretem😄 Nagyon orulnek ha adnal😊 Irj"
Mivel nekem még nem jött meg a zavviról valaki legyen szíves adni neki egyet. Nagyon szépen kérte.
A srác nickje Vizza.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Érdeklõdöm, hogy van e már magyarítás a játékhoz?
Tudom most jelent meg a játék, de olvastam korábban a megjelenás elõtt hogy készítik a magyarítást. Ezért kérdeztem meg.
A játék topikját eddig nem követtem utazás miatt.
Ha még nincs, akkor hol lehet megnézni, hogy hol tartanak, vagy mit lehet tudni róla?
3P
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
"
újabb remek lépés a blizztõl.. egy cég szervezhet csak versenyeket (földrészenként?), jól el fog így terjedni a game, grat.
nekünk meg ez az mlg különösen rossz választás mert fizetõsek a streamjeik 😞
Arab money
De ha az elején nem gyilkolnak le a rushal, akkor általában nyerek.
Kéne egy olyan szabály, hogy az elsõ 5 percben nincs támadás. 😛
"összekevertelek skyline-al😊
egyszer nem hisztiztem ha valakinek valós tényeken alapuló negatív véleménye volt, lásd te a cgi vel kapcsolatban, csak azon akadtam ki mindig, ha remak-el jöttek, lan-al meg hasonló baromságok - amiknek semmi oka nincs. de neked nincs mentséged, csunet nevû felhasználó nincs, te nem keverhetsz mással😉
a faszt meg tartsd meg magadnak, vagy fáradj át ts en hozzánk és ott sértegess😉 vagy még jobb lenne személyesen😊"
"Miért is vagyok troll?
Vgachartz egyrészt bebüfögött egy adatot ahogy mindig szokott (vagybejön vagy nem alapon),hivatalos forrás sehonnan sincs, a vagy bejön vagy nem pedig nem éppen hivatalos adat.😊
Ezen kívül miért is vagyok troll? Ott van SC2 topikban 2-3 nappal ezelöttrõl a véleményem a játékról,érdekes úgy nagyáltalánosságban a normális userek nyugtázták elfogadták (Pl: Bélanéni).--> Segítek az ÖSSZES negatívum számomra a játékkal kapcsolatban annyi volt hogy picit több cgi videót vártam (az ingame motorosok nem jöttek be), és az hogy mivel engem nem érdekel a human kampány csak a protoss és a zerg akkor ha ezek kijönnek kénytelen leszek az EGÉSZET megvenni, mivel az alapjáték kell valszeg hozzájuk. Ezen kívül minden mással meg voltam elégedve.
És én vagyok a troll? Inkább te elvakult fasz barátocskám vagy a troll,ha bárki felhoz bármiféle problémát a játékkal kapcsolatban legyen az akár valós akár nem egybõl nyomod a hisztidet. Így is szánalmas amit SC2 topikban lemûveltek,az egyik fél nyomja a baromságait a szar grafikáról meg hogy milyen szar hogy nincs lan és ilyen mondvacsinált baromságokkal húzzák le a játékot. A másik fél meg annyira hypeolja a játékot, hogy még annak is nekiesik akinek esetleg valami normális valós gondja van a játékkal. De látom nálad ez így van rendjén,neked ez a game maga a blizzard által szart spanyol viasz,ha valakinek valami nem tetszik benne az pedig egybõl troll. Értem...Szánalmas."
Így sok értelme van...
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
és az elõre eltervezett stratégia sose jó. egyrészt derítik, másrészt van 98% amikor a viking nem jön be. elsõ 2-3 percet elõre döntheted, de ahogy látod mit csinál, döntesz stratégiát - vagyis bejön, ha béna az ellen. de ugye te se akarsz egy szinten megrekedni.😉
nyomjunk egy custom gamet?
Egyébként a vikingekre spóroltam, mert azokkal szoktam a bázisa háta mögé menni aztán ott lerakni õket, hogy szétlõjenek mindent.
De amikor megláttam a warpgéteket akkor meglepõdtem. 😄
Nem szoktam marinokkal felderíteni a rush nem az én világom. Inkább húzódjon el a játék és marad a bázis építgetés, de a rushoz nem értek.😛
Szóval.. Eladó egy Cod6+TF2+Portal+Cs Source+Cs 1.6 tartalmú steam account
2009 augusztus 29-ei account. Ha részletesebben érdekel katt ide
Bolti ára 31.000Ft (már a szar forint miatt lehet több is), nálam 10.000Ft (Cod6 9990 mindenhol +10 Ft és lesz még 4 plusz játékod)
Még egyszer bocs az offért de nemes célra gyûjtök 😄
erre a counter nem a viking lett volna hanem vagy az early tank, vagy drop a hátába, plusz early exp.
plusz mind a 4-en védekeztetek, bunkerrel, colonyval. terran miért is? supply barrack és ott a védelem, feles 200mineral elbaszva. plusz a zerg 14 secig áll és nem termel? én azért felbaszom magam ha egy parasztot rosszul küldök el. az elsõ támadás mehet 5 perc körül már simán, az elsõ fedlerítõ pedig a 10. scv. utána scan. max ha erõsebb visszavonultok.
Mert ha megfigyeled mire voltak egységeim, neki már megvoltak a warpget-jei és abból az elsõ adag csapata. Ha én ott az elején ráküldök néhány marint, akkor miután visszaverik, szimplán folytatta volna a warp gate építéseket.
Volt felderítés a terrán bázisról, de kb 5 perc alatt húzott fel 6-7 warpgetet és pont abban az 5 percben nem volt megfigyelés...
Szerintem viszont nem utalgatott, mert nem nagyon lett volna neki mit. Ha megnézed, mert az utalást én nem figyeltem.
Ezért is fura, hogy a protoss ilyen erõs tudott lenni ennyi idõ alatt (150.000 pont asszem).
Terrannal vagy zergel ilyet nem lehetne. Legalább is még ilyet nem láttam. Mert ha én kezdtem volna bele barakok építésébe, akkor mire a 8-9 felépül már rég halott vagyok.😄
Se scout,se exp...Ez már a 6-7. percben eldõlt volna..A kék zergnek márakkor eldõlt volna,mikor a 2. hatchot húzza lair helyett...kék terran 1/1/1-re megy a büdös életbe meg nem fogja...
A protoss se csinált szart se,mig meg nem lett a 10gateje...Pár roach v hydra kiszedi az ott töketlenkedõ zealotot aztán szabad a pálya....Csak hát ki kellett volna scoutolni.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
replay
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nagy rajongója voltam az elsõ résznek és ki szeretném próbálni az újjat is, ha valaki ki tudna segíteni egy guest passal azt nagyon megköszönném.
(vulture rush rulez!😊
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |