StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
pvp steppesen:
büszke vagyok magamra h kiscoutoltam,meg a kis kite-ra is a mainemen😊 am elég noob volt a gyerek,ennek ellenére platina volt(!!!),de gondolom csak ilyen csicskaságokkal tudott nyerni😄

Klemice
quest password D:ASD_😄A_WA

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

hát minden nyersanyagra 3 tud menni, meg a két gázra is 3 , plusz az építõk, meg a javito munkások... Ez a max, ennél kevesebb is elég lehet 😊 pálya függõ!
Nyilván az elején nem éri meg felhuzni eddig a munkásokat, mert lerusholnak, ha hosszu játék várható, akkor vizsont nyilván, mert kell a sok nyersanyag!

csuszi
+építés, + mire van 25-30 scv-éd már jön az exp, aztán jön a 2. exp, stb. = SOSE ELÉG😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Üdv! 😊 Továbbra is veretlen vagyok minden téren 😄, igaz csak 3 1v1, 3 team, 3 coop játékom volt 😊 LAssan haladok de biztosan, aztán majd goldba kerülök 😄 és gyors felhozom a vesztett meccseket 😄

De nagyon utálom azokat a játékosokat, akik kilépnek, mert elveszitik a föbázisukat, amikor már nem is volt benne nyersanyag! Mondjuk sikerült nyernem ugy is hogy egyedül irányitottam 6 hatcherybõl az egységeket 😄 de nem volt egyszerü 😊

BRENYO, este leszek 😊 ha olvasod (8 fele már szerintem )

Aradebil2
10*3=30 a max ami még megéri,de t-nél 25 elég sztem/base,bár nem vagyok nagy mestere😄

csuszi
sose elég😊

ti terranból menyi munkást vesztek?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Andr0
köszi szépen 😉 hmm 7 óra játék nekem elég soknak tûnik 😄

Armin & Ayu fan

7 óra játékidõt ad, tehát 7 órára megkapod a teljes játékot(14 nap a határidõ, utána mindenképpen elveszik a 7 óra), utána kidob. Elvileg lehet olyat csinálni, hogyha offline módban indítod a játékot akkor nem fog kidobni a játék, de ilyenkor csak a single megy, meg az AI elleni küzdelem, acsik sem járnak ilyenkor. Egy fórumon olvastam ezt, én nem próbáltam mert nekem megvan a játék.
Andr0
a guest card pontosan mire is jó?... igazából énis kipróbálnám a game-t bár nem szoktam játszani és valszeg nem is játszanék max 2 hetet vele😄 so ezért sem veszem meg, de ha van vmi legális megoldás erre akkor arra beneveznék én is😉 (sejtem hogy eza guest card az az...😄)

Armin & Ayu fan

Valaki meg tudna szánni engem is egy felesleges guest carddal?

How much can you take,before you snap?

Kandurex
Nah, sikerült nekem is kipróbálni végre, a körítés jó, minõség is, de nekem valahogy az egész unalmas, igaz csak az 1-2 pályát néztem meg, de semmilyen motivációt nem éreztem. Maga a játékmenettel van gondom, valami vérfrissítés ráférne már...multi biztos jobb

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aradebil2
ha a repek kikerülnek( ki fognak) akkor pont nem tud izgatni h nem élõben látom,max utána jutubon

jött már ki úk crek amivel lehet singelt is nyomni?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Sheltem
Reggelt.

Ilyen levél fogadott a postaládámban:

"Szeretnem meg kerdezni h segitenel-e nekem😄 Van a quest password😄 Ha adnal nekem 1et megkoszonnem,sajnos nincs penzem h meg vegyem a jatekot😞 Ez nagy rajongo vok es a campinget nem szeretem😄 Nagyon orulnek ha adnal😊 Irj"

Mivel nekem még nem jött meg a zavviról valaki legyen szíves adni neki egyet. Nagyon szépen kérte.

A srác nickje Vizza.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

3P
Sziasztok!

Érdeklõdöm, hogy van e már magyarítás a játékhoz?
Tudom most jelent meg a játék, de olvastam korábban a megjelenás elõtt hogy készítik a magyarítást. Ezért kérdeztem meg.
A játék topikját eddig nem követtem utazás miatt.

Ha még nincs, akkor hol lehet megnézni, hogy hol tartanak, vagy mit lehet tudni róla?

3P

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

FSpofon
"Major League Gaming is thrilled to announce the addition of Starcraft 2: Wings of Liberty to the 2010 MLG Pro Circuit. Starting with our Raleigh Pro Circuit Competition, August 27-29, the highly anticipated sequel to Blizzard Entertainment's real-time strategy game will join the MLG Pro Circuit as an open registration title. Blizzard has selected MLG as its Official North American Partner for Starcraft 2, and we’re tremendously excited to extend our relationship with them and foster a competitive tournament experience in this game as well as in World of Warcraft.
"

újabb remek lépés a blizztõl.. egy cég szervezhet csak versenyeket (földrészenként?), jól el fog így terjedni a game, grat.

nekünk meg ez az mlg különösen rossz választás mert fizetõsek a streamjeik 😞

Arab money

ozzz
Nehéz azér ez, úgy kapkodom a kezemet mint egy õrült és még akkor is csak nézem, hogy néha miért vagyok lemaradva a másiktól fél bázisnyival. 😄

De ha az elején nem gyilkolnak le a rushal, akkor általában nyerek.
Kéne egy olyan szabály, hogy az elsõ 5 percben nincs támadás. 😛

csuszi
hát bazdmeg, azért a létrarendszer még finomításra szorul. elbasztam a placement meccseket, illetve volt egy ki kell lépnem meccs is köztük. betett silverbe, onnan még hagyján könnyeön felmásztam aranyba. de úgy, hogy kb 2szer kaptam ki aranytól, platinával olyan 80% nyerek, 2 gyémántot is elkaptam, és az összes többi lossom gyémánt, 20 meccs alatt rakott fel aranyból. hát mit mondjak, nehéz szülés volt😊

csuszi
nem troll, félrement. skyline-al kevertem. de a többire:
"összekevertelek skyline-al😊
egyszer nem hisztiztem ha valakinek valós tényeken alapuló negatív véleménye volt, lásd te a cgi vel kapcsolatban, csak azon akadtam ki mindig, ha remak-el jöttek, lan-al meg hasonló baromságok - amiknek semmi oka nincs. de neked nincs mentséged, csunet nevû felhasználó nincs, te nem keverhetsz mással😉

a faszt meg tartsd meg magadnak, vagy fáradj át ts en hozzánk és ott sértegess😉 vagy még jobb lenne személyesen😊"

RedDevilsza
Megmondom én neked miért vagy troll: mert ahelyett hogy maradt volna ez az üzi egy csuszinak szánt pü, muszáj volt ide is beírnod. Így lettél egyszerû userbõl egy idióta troll.

Skynet
Ide is bemásolom hátha nem olvasod el amit kint NEKED címeztem, mert kezd kurvamód unalmas lenni amit napok óta te és pár vérfanboy, továbbá pár antiSC2 fanboy lemûveltek:

"Miért is vagyok troll?
Vgachartz egyrészt bebüfögött egy adatot ahogy mindig szokott (vagybejön vagy nem alapon),hivatalos forrás sehonnan sincs, a vagy bejön vagy nem pedig nem éppen hivatalos adat.😊
Ezen kívül miért is vagyok troll? Ott van SC2 topikban 2-3 nappal ezelöttrõl a véleményem a játékról,érdekes úgy nagyáltalánosságban a normális userek nyugtázták elfogadták (Pl: Bélanéni).--> Segítek az ÖSSZES negatívum számomra a játékkal kapcsolatban annyi volt hogy picit több cgi videót vártam (az ingame motorosok nem jöttek be), és az hogy mivel engem nem érdekel a human kampány csak a protoss és a zerg akkor ha ezek kijönnek kénytelen leszek az EGÉSZET megvenni, mivel az alapjáték kell valszeg hozzájuk. Ezen kívül minden mással meg voltam elégedve.
És én vagyok a troll? Inkább te elvakult fasz barátocskám vagy a troll,ha bárki felhoz bármiféle problémát a játékkal kapcsolatban legyen az akár valós akár nem egybõl nyomod a hisztidet. Így is szánalmas amit SC2 topikban lemûveltek,az egyik fél nyomja a baromságait a szar grafikáról meg hogy milyen szar hogy nincs lan és ilyen mondvacsinált baromságokkal húzzák le a játékot. A másik fél meg annyira hypeolja a játékot, hogy még annak is nekiesik akinek esetleg valami normális valós gondja van a játékkal. De látom nálad ez így van rendjén,neked ez a game maga a blizzard által szart spanyol viasz,ha valakinek valami nem tetszik benne az pedig egybõl troll. Értem...Szánalmas."
"This video is hidden."
Így sok értelme van...

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

berlinboy6329
EGy sima banshee is kivégezte volna a zerget aztán a protoss szopik magában 2 ellen...Csak hát gyorsabban kéne sereget gyártani és 8. percben vége lett vonla ugye,mert senkinek nem volt épkézláb egysége..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
benn vagyok😊

ozzz
na?

ozzz
várjál belépek a játékba, meg megnézem felvettük e egymást.

csuszi
supply barrack mögé mehet a támadó egység, plusz a bunkered mellett elrohannak, felmennek, a supply barrack mellett nem mennek fel.
és az elõre eltervezett stratégia sose jó. egyrészt derítik, másrészt van 98% amikor a viking nem jön be. elsõ 2-3 percet elõre döntheted, de ahogy látod mit csinál, döntesz stratégiát - vagyis bejön, ha béna az ellen. de ugye te se akarsz egy szinten megrekedni.😉
nyomjunk egy custom gamet?

ozzz
Jó de a suppley és a barak nem lõ vissza ha támadnak. 😛
Egyébként a vikingekre spóroltam, mert azokkal szoktam a bázisa háta mögé menni aztán ott lerakni õket, hogy szétlõjenek mindent.
De amikor megláttam a warpgéteket akkor meglepõdtem. 😄

Nem szoktam marinokkal felderíteni a rush nem az én világom. Inkább húzódjon el a játék és marad a bázis építgetés, de a rushoz nem értek.😛

bocsi a hatalmas offért, de SC II-re gyûjtök és hátha itt vannak gazdagok 😄
Szóval.. Eladó egy Cod6+TF2+Portal+Cs Source+Cs 1.6 tartalmú steam account

2009 augusztus 29-ei account. Ha részletesebben érdekel katt ide

Bolti ára 31.000Ft (már a szar forint miatt lehet több is), nálam 10.000Ft (Cod6 9990 mindenhol +10 Ft és lesz még 4 plusz játékod)

Még egyszer bocs az offért de nemes célra gyûjtök 😄

csuszi
derít, counter.
erre a counter nem a viking lett volna hanem vagy az early tank, vagy drop a hátába, plusz early exp.

csuszi
8. percnel volt egy zelaja meg egy photon. ekkor már kb egy 20-30-as marine sereg mehetett volna.😉 ha látom hogy az ellen védekezik és beáll köv lépésem hogy szénné terjeszkedem magam vagy early tankozok.😊
plusz mind a 4-en védekeztetek, bunkerrel, colonyval. terran miért is? supply barrack és ott a védelem, feles 200mineral elbaszva. plusz a zerg 14 secig áll és nem termel? én azért felbaszom magam ha egy parasztot rosszul küldök el. az elsõ támadás mehet 5 perc körül már simán, az elsõ fedlerítõ pedig a 10. scv. utána scan. max ha erõsebb visszavonultok.

ozzz
Nekem még 10 liga meccsem se volt nem bétáztam, de akkor sem tudtam volna ennyi idõ alatt olyan erõket összeszedni amikkel legyõzöm.
Mert ha megfigyeled mire voltak egységeim, neki már megvoltak a warpget-jei és abból az elsõ adag csapata. Ha én ott az elején ráküldök néhány marint, akkor miután visszaverik, szimplán folytatta volna a warp gate építéseket.

Volt felderítés a terrán bázisról, de kb 5 perc alatt húzott fel 6-7 warpgetet és pont abban az 5 percben nem volt megfigyelés...

ozzz
Vagy mindent átutalt vagy az elsõ támadás után ennyire legyengült és lassan fejlõdött vissza.
Szerintem viszont nem utalgatott, mert nem nagyon lett volna neki mit. Ha megnézed, mert az utalást én nem figyeltem.
Ezért is fura, hogy a protoss ilyen erõs tudott lenni ennyi idõ alatt (150.000 pont asszem).

Terrannal vagy zergel ilyet nem lehetne. Legalább is még ilyet nem láttam. Mert ha én kezdtem volna bele barakok építésébe, akkor mire a 8-9 felépül már rég halott vagyok.😄

berlinboy6329
Hûha,most kezdtétek?

Se scout,se exp...Ez már a 6-7. percben eldõlt volna..A kék zergnek márakkor eldõlt volna,mikor a 2. hatchot húzza lair helyett...kék terran 1/1/1-re megy a büdös életbe meg nem fogja...

A protoss se csinált szart se,mig meg nem lett a 10gateje...Pár roach v hydra kiszedi az ott töketlenkedõ zealotot aztán szabad a pálya....Csak hát ki kellett volna scoutolni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
Hu, de furák a 2v2-k. 2 Roach Warren-t és 3 hatchery-t csinált a zerg ellenfeletek a mainján 😊

ozzz
Na 9 perc alatt 8 warpgate+1 "factory" és még 10 perc elõtt jött a 9.-ik. 😄
replay

berlinboy6329
Nem is megy,szar..This video is hidden...

Szia Ara! Nem emlékszel véletlenül egy Devero nevû játékosra még a Brood Warból?😛P
Sheltem
Úbazmeg ez nagyon komoly volt! 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Klemice
guesT

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ozzz
Tényleg! 😄
Megkeresem és megnézem, aztán megmutatom.

unknown nick
Akkor mégsem egymaga 😄 Szerintem kapott mineral-t a másiktól.

Sziasztok!

Nagy rajongója voltam az elsõ résznek és ki szeretném próbálni az újjat is, ha valaki ki tudna segíteni egy guest passal azt nagyon megköszönném.

(vulture rush rulez!😊
Rage47
magától menti a repeket
SirAlo
nah jobban utanna neztem : gues pass a neve es csak 7 oraig tart 😉 de ugy is jo lenne

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

ozzz
Ja és majdnem 150.000 pontot szerzett az összesítésnél!

ozzz
Pedig annyi volt kb! Nem mentettem el repet, mert nagyon kikaptunk. :F
2v2 meccs volt egyébként.
10 perc alatt volt szerintem, legalább is gyorsan vége lett úgy éreztem.
Gyakorlatilag a második terran "mûholdas" feltérképezésnél már annyi volt neki, ami még a játék eleje.