StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondj akkor egy olyan nem blizzard rts-t ahol valami újat is tudtak kitalálni, vagy akár az elfogadható szintet megüti a story
mert valahogy semmi más nem jut eszembe 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

TBTPumpa
Lol... Az szép! Honnét rendelted a játékot?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

FrostBite
Fél egykor telefonált a futár, hogy bocs majd csak holnap tudom kiszállítani a játékot...
Nem az elsõ eset, pedig nem is a világ végén lakok.
Nembaj csütörtöktõl szabi, és nyugodtan játszhatok. <#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az hogy semmi újat nem tudnak kitalálni. stukov-ból egy viccet csináltak ezzel a meghal-feléled-megfertõzõdik-kikúrálják-meghal-felészlesztik-megfertõzödikkel. meg mi az hogy a tal darim egyszer csak jön és elkezdik imádni a létezõ legnagyobb gonoszt?
még null sík is van a játékban. és egyáltalán nem vicces.

How much can you take,before you snap?

LaposElem
és miután megmentettük, megint benne lesz a pácban a kövi kiegben megint. 😊

:)

Na jó ezt megaszontam. Vagyis tömören semmi baj a történettel. WC3 ban is az van megmentjük a kibaszott világot a 128. alkalommal de az nem mindegy hogy jutunk el oda.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szerintem történet semmi baj a történettel. Amúgy melyik diablóban volt érdekfeszítõ story? 😄
Minden blizz játékban benne szinte benne van ajókból lesznek gonoszok, gonoszokból meg jók. Csak már ez is lerágott csont.

HeadHunter86
Ja oké. Még jó hogy 1 óra múlva én is nekikezdek, mert félõ hogy lassan belefutok valami spoilerba. Ez a kép szerencsére nem mond sokat.

HeadHunter86
Ez melyik játék? Csak nem SC2?

ebbõl is látszik mennyire bugyuta a történet. a blizzard sem olyan már, mint régen volt. ez a d3 sztorinál is látszódott

How much can you take,before you snap?

néé egy régi ismerõs 😄

HeadHunter86
Persze hogy nincs, mivel már kibontottam 😄 És végiglapoztam. A zenei CD külseje tényleg papír, de belül mûanyag tokban van. De szerintem tök lényegtelen és a papír nekem jobban bejön. BTW a Diablo III CE-jében is ilyen volt a zenei CD.

LaposElem
Lehet azért, mert ez csak kiegészítõ lemez. Legyen már fél hét.

TBTPumpa
Hasonlít a Diablo 3 CE-hez... Bár összességében nem vagyok a kiadással megelégedve. Fõleg, ha azt nézem, hogy a Wings of Liberty CE mennyivel minõségibb lett!

Fpocok
Nem azt mondták, hogy az egérpad 4k-t ér? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

LaposElem
Ne idegesítsetek már 😄 Nem jó az egérpad, papírtok, nem elég karton a akarton, nincs fólia... elmegy a kedvem az egésztõl mindjárt. Tényleg ennyire siralmas a helyzet? Komolyan kérdem. Dio3 ce -hez képest jobb, hasonló, rosszabb?

Zenszkij
én összességében meg vagyok elégedve vele, ami zavar, hogy az egérpad egy minõség nélküli nyomtatott kacat lett, mindegy munkahelyemre megteszi 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

TBTPumpa
Ezen a képen nincs lefóliázva az ArtBook és az is egy Papírtokos zenei CD!

A mûanyagtok az más!

HeadHunter86
Szintén. Én amúgy nagyon sajnálom hogy anno a WOL-ból nem CE-t vettem 😞

Zenszkij
Nekem le volt fóliázva azt Art Book és a zenei cd is vékony mûanyag tokos. WTF?

Különc
Zerg iránti rasszizmus szagot érzek <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Viszont fekete pont a kiadónak:
A Wings of Liberty-nél még le tudták fóliázni az ArtBook-ot, itt pedig már nem sikerült?!
Az már csak hab a tortán, hogy a WoL-nél a zenei CD mûanyagtokos, booklettel ellátott cucc. Itt csak egy papírtokos kiadás (mondjuk a Diablo 3 CE is ilyen).

Amúgy a Heart of the Swarm CE doboza bóvlibb, mint a Wings of Liberty játéké. Az sokkal erõsebb kartonból van... Blizzardnál is válság van? <#idiota>

TBTPumpa
Máshonnét rendeltem (Konzolok szervize)... Csak egy A1-es Heart of the Swarm posztert kaptam.
Pedig nem volt rossz az a bögre és hûtõmágnes! <#hehe>

Sajnos pólóból keveset kaptak, így az már nem jutott nekem.

Zenszkij
bögre hol van? neked nem adtak?

Daell Drow
<#eljen> Szepen mutat a 2 CE igy egyutt.
TBTPumpa
Ide is megérkezett a StarCraft 2 Heart of the Swarm!
Spoilerbe tettem õket, hogy ne lassítsam más net sebességét!
A képminõségért bocs, erre voltam képes N97-ttel! <#idiota>

StarCraft 2: Heart of the Swarm Collector's Edition:

StarCraft 2: Wings of Liberty + Heart of the Swarm Collector's Editions:

Klemice
meghozta vagy fél órája ide is

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Zenszkij
Szeged, DHL 10 órára jött 😊.

Daell Drow
07:31 Veszprém (HU) kézbesítésre kész, ez az utolso bejegyzes.
Elég csofi ez a banner, lehet le kéne cserélni valami jó kis Kerrigenesre. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én múlt héten voltam így beizgulva a Tomb Raidernél. Amúgy már nekem is szólt az 576, de csak este férek a játékhoz egyébként is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HeadHunter86
E-mailben amit kaptál, nyomon tudod követni merre jár a csomagod. Ma is, meg tegnap is küldtek.

Daell Drow
Meex dpd futar, zala megye keszthely. Idaig se futar se telefon. :/
antgecc
Nekem is vidékre kihozta 9:00-ra a futár.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Debrecen. Tartották a menetrendet, tavaly a Diablo 3-mat is 12:45 körül hozta meg ugyan ez a futárszolgálat.
HeadHunter86
Fehérvár, DHL. 11-re itt volt a cégnél.

Hajaj én meg majd csak este 8 körül tudok nekilátni 1-2 órácskára.
holy84
én igen ! de én nem házhoz szállítással kértem, van ebédszünetem amit mondván hogy elmentem halat enni szépen kitoltam 😛

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Klemice
pestiek vagytok mind? 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

holy84
nekem is, és már csak 3óra 45perc 😄 ! 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Nekem is megjött. Én is már csak a 4 órát várom 😄
HeadHunter86
Nekem is munkahelyre jött 😄 Én is hasonlóan érzek.

Zenszkij
Nekem is megjött a gyûjtõi, ide a munkahelyemre. Már alig bírok magammal!! Mikor lesz 4 óra? 😄😄😄

Fpocok
Faszán néz ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

HeadHunter86
YEEEES!

27 küldi van a singleben, legalábbis a játékban az Archives szerint.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Még én sem kaptam meg, de legkésõbb 5-ig ki kell hozniuk.
Lehet tudni, hogy hány küldetés lesz? Itt is 25 mint a Wingsben?

TBTPumpa
Én is a Konzolok szervizétõl rendeltem, de csak nem akar ideérni vele a futár! <#szomoru1>