StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
De ha megveszed nem lesz ilyen bajod és lesz rajta patch is. 😛
Hát próbálom betölteni a mentésem, elmegy a csík a háromnegyedéig a sávnak, aztán áll 2-3 percet és kidobja ezt a hibaüzit. A repair meg nem használ. Ezt az egészet azután kezdte el, hogy befagyott egyszer játék közben, kidob sc2.exe hibával(a versions beli), és állandóan erre hivatkozik amikor idobja a hibaüzit.
elõre is köszi
tehát ha 1024x768-at akarsz, akkor a width=1024
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Why so serious?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
egy kicsit az én szám íze is rossz, mert tényleg nem volt egy igazán epikus rendervideó sem. legalább az egyik engine-rendert megcsinálhatták volna. van köztük egy-két kegyetlenül jól sikerült. persze a hangulat úgy is átjön, egyszerûen csak azért kellett volna megcsinálniuk, mert megtehetik 😊
persze afelõl nincs kétségem, hogy a tényleges outrot már régóta hegesztik és le fogjuk tõle fosni a bokánkat. csak egy sovány vigasz
na mindegy, jó volt ez, jöhet a multi!
ja egy kérdés, legyen mindjárt kettõ:
"Final mission" elõtt mentettem egyet, akkor még unlockolhatom a szikret missönt?
illetve láttam egy képet, amin minden fontosabb szereplõ ácsorgott Char-on. namost, ez mégis hol van? azt hittem a credits után oda fog dobni, erre a fõmenü fogadott :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
king of the beta meccsek
How much can you take,before you snap?
Már megy a stream (kisebb hibákkal), ha érdekel valakit. Morrow, Haypro, stb. játékosokkal.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
There is no peace. There is only WAR!
Max annyira tegyed, amennyi valós memóriád van, de inkább csak a felére.

válasz:
nem tudom😊 meg kell nézni egyenként.
MJ rulz Pink Team The Only One
nem a gépem kevés neki,volt olyan, hogy rögtön a pálya elején kiírta mikor még semmi sem történt.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Bár most lett volna idõm rá.
MJ rulz Pink Team The Only One
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Itt van egy mûködõ skirmish crack a sarki fûszereseknek!(a legutlsó nálam mûködik Reloaded)
http://www.ddlhere.com/pc-games/1108424-starcraft-ii-wings-liberty-1-link-only-reloaded-crack-skirmish-vs-ai-enabled.html
Szerintem tök vicces meccs 😄 végsõkig próbálok menekülni, értékeljék ki a hozzá értõk, szerintem jó meccs volt😄