StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
1v1-ben nyilván nem mehettek egymás ellen, de csapatban együtt mehettek ranked meccset.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

gallardo
Üdv!
A kérdésem az lenne hogy ranked meccset lehet ismerõssel együtt játszani?

jaja

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én tester-nek drukkoltam, de amit idra mûvel a zerggel az valami eszméletlen,szerintem megérdemelte

How much can you take,before you snap?

BaliBoy
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy azt lehet-e tudni, hogy az elkövetkezendõ kiegészítõk ugyanezt a cselekményt fogják feldolgozni csak a másik két faj szemszögébõl, vagy ez után fognak játszódni?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Aradebil2
nah végignéztem a king of the betat....nagyon durva volt a vége<#eljen>

ozzz
Csak én nézem a SC2 versenyt?

unknown nick
"Magyon hiányzik a chat a játékból:S"

Ja kelle bele, de szvsz most nyaralnak pár hetet. Aztán folytatják a kódolást. Aki chatelni akar meg egyébként is ott ül a #teamliquid-en.

Aradebil2
ghost,kb alig kell rá techelni,mmm-bõl adja magát

csuszi
ghost. emp. prot ellen amúgy is jól jön.

MJ rulz Pink Team The Only One

NeBby
Early templar + storm kombó ellen mit lehet kezdeni terrannal? Helion?
Valami jó taktikát nem tudtok ellene?

Starcraft2 e-mail: [email protected]

ok, köszi

sith7
gyakorlásra ... <#vigyor2>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

balintk
Oké. 😊

Benne van a nevében mire jó. Gyakorolni. Nincs semmi negatív következménye ha kihagyod õket.

Why so serious?

arra jönnék én is ha lehet😄 freindly 2 v 2 magyarokkal

Magyon hiányzik a chat a játékból:S remélem elég hamar bekerül, jó lenne most ott lenne sok magyar😄

NeBby
10 körül mehetne egy 2v2 ha gondolod <#wink>

mi van akkor,ha nem nyomom végig az 50 practice meccset?
egyáltalán mire jó az?

cikasz
Na végigtoltam s single-t. Ugyan az mint az 1 csak 1-2 új egység és szebb grafika. Jó volt szép volt.. semmi többet nem tok elmondani <#nevetes1><#nevetes2>
Érdekes, hogy Karrigan visszaváltozott , de a haja nem 😊

http://www.akciofigura.hu

ozzz
Volt már olyan szövim aki folyamatosan küldött a frontvonalba és mindig számon kérte utána, hogy hol vannak az egységeim (amiket ugye szétlõttek)....Szóval vannak ilyen õrültek is, de általában ritka.
Meg, hogy milyen társat kapsz attól is függ milyen ligában játszol. Egy bronz ligába valószínûbb, hogy noobot kapsz.

balintk
Valaki 2v2? Gold ligába vagyok.

Tatyla
értem köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A pálya utáni videót befolyásolja, azon kívül az ég világon semmit.
Utólag lejátszhatod a másikat is és akkor megnézheted a másik videót is.
balintk
Döntsd el te, de amúgy is tök mindegy, mivel késõbb lejátszhatod a másikat is.

írkáltam neki közben,de nem tudok két helyre figyelni, annyira nem vagyok pro 😄
meg eléggé passzív volt,szóval tuti bukás

Tatyla
kérdés

amikor az elsõ választás van hogy a kolóniát megmentem vagy legyalulom melyik a jobb választási lehetõség?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

NeBby
"csak kell hozzá minimális angol tudás"...és villámgyors gépítástudás 😄

csuszi
<#worship>

MJ rulz Pink Team The Only One

ozzz
Én csak randomokkal játszottam 2v2-õt ligában és 1 alkalommal kivéve eddig, mindig a maxot nyújtották a rangjukhoz mérten. Volt egy amelyik idõ elõtt kilépett.
Ugyan úgy lehet velük is megbeszélni mikor merre és ki mit, csak kell hozzá minimális angol tudás.

HeadHunter86
Ezért kell haverral tolni 😊 Még sose játszottam random emberkével. Szerintem nem is fogok, tuti szopás. Mi felmegyünk kedvenc voipunkra (mumble) és ott beszélve tudjuk ki mire gyúr, mit csinál épp és megyünk segíteni a másiknak. Összehangoltan támadunk, szerintem másképp esélytelen a 2v2 vagy felette.

Uram!<#smile><#smile><#smile><#pias><#pias>THX!!!!

ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

ez a 2v2 mekkora szopás
ha a társam nem csinál semmit meg vagyok lõve :s

Fehercsoki
Mirõl beszélsz?

Õ nyitotta , nyilván tudja😄

Fehercsoki
Nem,van már off warez topic: itt.

NeBby
De a bc csak egy irányba tud egyszerre támadni , úgyhogy egész valószínû , hogy csak a földivel.

NeBby
Pedig ottvan. Lehet mivel még nem indult el a játék egyszer sem jól, ezért nem állította még be és azért nincs benne.
Írd be ezt a 2 sort: (pesze a saját felbontásoddal)
width=1024
height=768

Sippie
szvsz a nagyobb sebzést adja le, a goliathok is inkább a rakétát használják a colussos ellen, mert azzal többet sebeznek, hiába földi egység. (bár nemtom, egyszerre szórja-e autocannonnal, és rakétával is, ha megvesszük azt a funkciót neki)
Az o.k.Ám a lent említett,és áll. a video beállításokért felelõs fájlban még hasonló sincsen.<#szomoru1>A L4D2-vel is ilyen gondom volt,ám ott volt cfg fájl,amit lehetett szerkeszteni.

ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

balintk
Gondolom 10-et, mivel földi egység.

Sheltem
Legdrágább helyeken? 😊

Tetszik ez a hozzászólásod jót nevettem rajta.
Találtál egy helyet ahol 500ft al olcsóbb és így már a másik link rögtön a "legdrágább". 😊

A te linkeden 11500, iponnál amit linkeltem 12k, cdgalaxis/576 13500.
Miheztartás végett...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TBTPumpa
Miért mindig a legdrágább helyeken akarjátok megvenni a játékot...
Egy ismerõsöm is megrendelte a PC Dome webshopból a Gyûjtõi változatot... 26990 Ft-ot fizetett érte, míg én csak 20990Ft-ot fizettem ugyanazért a változatért, csak én máshol vettem: http://konzolokszervize.hu/pc-jatekok-gepek-kiegeszitok-teljes-lista-akcios-ujdonsagok-uj-elorendelheto

Persze aki szeret túlköltekezni az onnét rendeli, ahonnét akarja, de jelenleg a fenti linken a legolcsóbb idehaza a játék!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

NeBby
Map editorban nézd meg <#wink>

berlinboy6329
Naaa nem nézte mag senki az én jó kis kérdésemet?Pedig jókérdés,amig nem nézi emg az ember a játékban...

A BC 6ot sebez levegõre,10-et földre..Mennyit a Colossusra?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

balintk
Menüben singleplayer fül, és ott lesz jobb oldalt.

Sippie
oké, hülye vagyok, néha szét kéne nézni kicsit a menüben 😄
Sheltem
De, csak nem éri meg.

"Az iPon.hu webáruház kedvezményes szállítási költsége 2500Ft kiszállásonként" Ha jól látom...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sippie
Nyomassátok ki bannerba a linket.

kérdés: Mi a rák az a challenging game? kéne 3-at csinálnom bronze vagy annál jobbra, hol találom ezt? 😄
házhoz nem lehet rendelni?
Sheltem
Emailben elvileg visszajeleznek, hogy holnap vagy kedden mehetsz e érte. Ha nem akkor csörrenj rájuk holnap.