StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Részemrõl ennyi volt. Tegnap tettem fel (kb. 5 óra játék).
Végül is ez egy Starcraft. Ha valaki szereti ezt a stílust biztos nem csalódott. Én is adtam neki egy esélyt. Szép, pofás, hangulatos is, de nem az én világom. Szerintem a magas pontszámokat a kritikáknál a marketing is megdobta egy kicsit, de tény, hogy szépen kipolírozták és elég sokmindent kihoztak a stílusból. Jó játékot!
Az azért zavart, hogy soha nem volt idõm elgyönyörködni a grafikában, mert még a kampányban sincs aktív pause.
Végül is ez egy Starcraft. Ha valaki szereti ezt a stílust biztos nem csalódott. Én is adtam neki egy esélyt. Szép, pofás, hangulatos is, de nem az én világom. Szerintem a magas pontszámokat a kritikáknál a marketing is megdobta egy kicsit, de tény, hogy szépen kipolírozták és elég sokmindent kihoztak a stílusból. Jó játékot!
Az azért zavart, hogy soha nem volt idõm elgyönyörködni a grafikában, mert még a kampányban sincs aktív pause.
Hát amiket ismerek mennek rendesen, de nem az volt a lényeg hanem hogy így eléggé lemegy az ára.
Kiírtam a blizzard hivatalos árait, akit érdekel az ajánlat ír privátot és ott leírja, hogy itt-ott ennyi-annyi, szóval amannyit ajánl érte én pedig eldöntöm, hogy oké-e.
Vagy azt írtam oda, hogy ennyiért adom és kész?
Idézem: "Természetesen ennél jóval kevesebbért adom, csak azért írtam be, hogy ennek függvényében tegyen ajánlatot az, akit érdekel, szóval azért nem 5-10 ezer forintért válnék meg tõle."
Szóval ha nem érdekel ne kötekedj pláne ne alaptalanul.
Vagy azt írtam oda, hogy ennyiért adom és kész?
Idézem: "Természetesen ennél jóval kevesebbért adom, csak azért írtam be, hogy ennek függvényében tegyen ajánlatot az, akit érdekel, szóval azért nem 5-10 ezer forintért válnék meg tõle."
Szóval ha nem érdekel ne kötekedj pláne ne alaptalanul.
már nem azért,de diablo 2 se 25 euro 😄
boltban is kb 3-4 ezer forint, de mivel ez bnet acc egyszerûbb,ha vesz valaki egy kulcsot 1000-1500 forintért és ugyanott van
boltban is kb 3-4 ezer forint, de mivel ez bnet acc egyszerûbb,ha vesz valaki egy kulcsot 1000-1500 forintért és ugyanott van
How much can you take,before you snap?
azért blizz se tervezhette túl hosszúra a campaingt normalon,ha van olyan acsi h teljesítsd 8 óra alatt😄(nem mellesleg a neve: hurry up - its raid night😄
Ez azért így messze nem igaz, minden játékhoz egyedi kulcs tartozik.
Kikerült egy csomó kulcs az internetre, de egyrészt folyamatosan blacklistelték a kulcsokat (nem tudom, hogy jelenleg hány kulcs mûködik még azok közül), másrészt nem játszhat párhuzamosan két ember ugyan azzal a kulccsal.
Amúgy ha kocsit tudnál lopni azt is lopnál vagy csak a szoftverekkel vagy így? Amit el tudsz lopni annak az értéke máris nulla?
Kikerült egy csomó kulcs az internetre, de egyrészt folyamatosan blacklistelték a kulcsokat (nem tudom, hogy jelenleg hány kulcs mûködik még azok közül), másrészt nem játszhat párhuzamosan két ember ugyan azzal a kulccsal.
Amúgy ha kocsit tudnál lopni azt is lopnál vagy csak a szoftverekkel vagy így? Amit el tudsz lopni annak az értéke máris nulla?
Starcraft 1 értéke 0, bármilyen internetrõl szedett kulcs jó, úgyanis akkor még nem egyedi kulcsokat gyártottak.
Hosszas mérlegelés után én is az eladás mellett döntöttem. Sajnálom a többi játékot az accountomról, ezért tartott sokáig mérlegelni.
A Battlenet accountomon van még starcraft1+broodwar (15 euro), warcraft3+frozen throne (25 euro), diablo2+lod(25 euro).
Van még egy alap, kiegek nélküli, rég lejárt wow is, rajta 1-2 50-60 körüli karakterrel, tudom, hogy ennek az értéke nagyjából semmi, ezért ennek a 15 eurós árát elhagynám.
Az account teljes értéke tehát 125 euro. Természetesen ennél jóval kevesebbért adom, csak azért írtam be, hogy ennek függvényében tegyen ajánlatot az, akit érdekel, szóval azért nem 5-10 ezer forintért válnék meg tõle.
Mindezeket beleszámítva ha valakit érdekelne az account, akkor írjon itt privátot.
Olyan is érdekel, aki az ár egy része helyett a saját battlenet accját ajánlaná (wow nem érdekel, de starcraft 1, warcraft 3, diablo 2 igen).
A Battlenet accountomon van még starcraft1+broodwar (15 euro), warcraft3+frozen throne (25 euro), diablo2+lod(25 euro).
Van még egy alap, kiegek nélküli, rég lejárt wow is, rajta 1-2 50-60 körüli karakterrel, tudom, hogy ennek az értéke nagyjából semmi, ezért ennek a 15 eurós árát elhagynám.
Az account teljes értéke tehát 125 euro. Természetesen ennél jóval kevesebbért adom, csak azért írtam be, hogy ennek függvényében tegyen ajánlatot az, akit érdekel, szóval azért nem 5-10 ezer forintért válnék meg tõle.
Mindezeket beleszámítva ha valakit érdekelne az account, akkor írjon itt privátot.
Olyan is érdekel, aki az ár egy része helyett a saját battlenet accját ajánlaná (wow nem érdekel, de starcraft 1, warcraft 3, diablo 2 igen).
Úgy tûnik nem kellett volna fáradtan hajnalban játszanom, zsinórban 8-szor kikaptam és mindig protosztól.<#idiota>#idiota>
Én bronze ligában játszom 52 helyrõl tegnap felmentem 17 re , 95 % favored enemyt kaptam néhánytól kikaptam , de egész jó meccsek voltak élveztem mindet, az ellenfeleim szinte mindig hasonlóan játszottak mint én.
Nemtudjátok hogy a voice chat mûködik már rendesen? Nemtudtam még kipróbálni...
Játszottam magasabb rangú ellenfelekkel és ott azért már látszott a különbség.
Szóval ha erõsebb ligába kerülsz mint ami a kezdeti játéktudásod, nem lesz sok sikerélményed eleinte. Én ezért is örültem, hogy silverbe kerültem, mert így nem megy el a kedvem a játéktól. Max nem 100 hanem, 5-600 meccs után kerülök platina vagy diamond szintre, ha eléggé kitartó vagyok.
Szerintem a sok játéktapasztalat fontosabb mint az, hogy mennyi idõ alatt kerülsz magasabb szintre. Több trükköt megismerhetsz mire olyan ellenfelek elé kerülsz, akik ellen szükséged is lesz rá.
Szóval ha erõsebb ligába kerülsz mint ami a kezdeti játéktudásod, nem lesz sok sikerélményed eleinte. Én ezért is örültem, hogy silverbe kerültem, mert így nem megy el a kedvem a játéktól. Max nem 100 hanem, 5-600 meccs után kerülök platina vagy diamond szintre, ha eléggé kitartó vagyok.
Szerintem a sok játéktapasztalat fontosabb mint az, hogy mennyi idõ alatt kerülsz magasabb szintre. Több trükköt megismerhetsz mire olyan ellenfelek elé kerülsz, akik ellen szükséged is lesz rá.
én platinumba kerültem 1v1ben, rendesen megizzadok a meccseken😄 de tartom eddig a 15 games 7 wins arányt😄
Nem vagyok teljesen kezdõ, SC1-et nyomtam kb 2évig bneten (nagyon az elején kezdtem amikor még BW sem volt, tehát a "gosu" korszakot igazából már kihagytam) , meg vannak fogalmaim a build ordekrõl is.
Ez az új ligás rendszer nagyon tetszik, és szeretnék képet kapni, hogy melyik szinten nagyjából mi várható. Bár nyilván ennyi idõ alatt még nem állhatott be teljesen a rendszer.
Ez az új ligás rendszer nagyon tetszik, és szeretnék képet kapni, hogy melyik szinten nagyjából mi várható. Bár nyilván ennyi idõ alatt még nem állhatott be teljesen a rendszer.
1. másold át a dvd teljes tartalmát (rejtett fájlokat is!) a gépre és onnan telepítsd.
2. ha ez se megy kukázd a dvdt és töltsd le a blizzard oldaláról a játékot.
2. ha ez se megy kukázd a dvdt és töltsd le a blizzard oldaláról a játékot.
Abból a ligából tényleg nincs konkrét tapasztalatom, mert mindig feljebb voltam, csak a kérdésed viszonylagosságára hívtam fel a figyelmet.
ozzz most írt személyes tapasztalatot, de ha egy picit utánanézel, hogy milyen sorrendben érdemes építkezni, megtanulsz 1-2 trükköt, elsõ körben rágyúrsz egy szimpatikus fajra, akkor onnantól már nagyrészt a játéktól független készségeiden múlik, hogy hova való vagy elsõ körben. Ismerek olyat, aki éveken át starcraft 1-ezett, nagyon szerette, oda-vissza ismerte, de nem hinném, hogy bronze ligánál valaha is feljebb fog jutni, mert nem feksznek neki az rtsek (körökre osztott stratégiákban viszont nincs párja, hihetetlenül nagy koponya 😊 ) és biztos van olyan is, aki nemrég kezdett bele, nem sokat játszott, de hamar feljebb tornázza magát, mert könnyen belejön.
Szóval szerintem 40-50 meccs után, amikor a játék alapjait ismerni fogod el fogsz helyezkedni a készségednek megfelelõen valahol, de egyáltalán nem biztos, hogy az elsõ régióban, aztán onnan szépen lassan fogsz felfelé kapaszkodni, ha nagyon sokat játszol, gyakorolsz.
Teljesen kezdõként én mindenképp ajánlanám Neked azt, hogy ha ne is mind az 50 meccset játszd le a pratctice league-ben, de azért egy 10-20at mindenképp, hogy az alapokkal megismerkedj.
Ami fontos, hogy olyasmit ne csinálj, hogy jól mennek a besorolómeccsek aztán ijedtségedben, hogy túl erõsek közé kerülsz elveszted az utolsó 1-2-t, ha szeretnél fejlõdni a játékban, akkor mindig próbálj megbírkózni a nehéz akadályokkal is. Ugyan így ne lépj ki, ha úgy érzed, vesztésre, csak ha már nagyon egyértelmû a helyzet. Meg kell tanulni hátrányosabb helyzetbõl is higgadtan, jól játszani, mert magasabb szinten ennek nagyon nagy jelentõsége van.
ozzz most írt személyes tapasztalatot, de ha egy picit utánanézel, hogy milyen sorrendben érdemes építkezni, megtanulsz 1-2 trükköt, elsõ körben rágyúrsz egy szimpatikus fajra, akkor onnantól már nagyrészt a játéktól független készségeiden múlik, hogy hova való vagy elsõ körben. Ismerek olyat, aki éveken át starcraft 1-ezett, nagyon szerette, oda-vissza ismerte, de nem hinném, hogy bronze ligánál valaha is feljebb fog jutni, mert nem feksznek neki az rtsek (körökre osztott stratégiákban viszont nincs párja, hihetetlenül nagy koponya 😊 ) és biztos van olyan is, aki nemrég kezdett bele, nem sokat játszott, de hamar feljebb tornázza magát, mert könnyen belejön.
Szóval szerintem 40-50 meccs után, amikor a játék alapjait ismerni fogod el fogsz helyezkedni a készségednek megfelelõen valahol, de egyáltalán nem biztos, hogy az elsõ régióban, aztán onnan szépen lassan fogsz felfelé kapaszkodni, ha nagyon sokat játszol, gyakorolsz.
Teljesen kezdõként én mindenképp ajánlanám Neked azt, hogy ha ne is mind az 50 meccset játszd le a pratctice league-ben, de azért egy 10-20at mindenképp, hogy az alapokkal megismerkedj.
Ami fontos, hogy olyasmit ne csinálj, hogy jól mennek a besorolómeccsek aztán ijedtségedben, hogy túl erõsek közé kerülsz elveszted az utolsó 1-2-t, ha szeretnél fejlõdni a játékban, akkor mindig próbálj megbírkózni a nehéz akadályokkal is. Ugyan így ne lépj ki, ha úgy érzed, vesztésre, csak ha már nagyon egyértelmû a helyzet. Meg kell tanulni hátrányosabb helyzetbõl is higgadtan, jól játszani, mert magasabb szinten ennek nagyon nagy jelentõsége van.
Sziasztok!
Futottatok már bele olyanba, hogy bemountolom a DVDt, install exe és nem csinál semmit? bármilyen kompatbilitási módban, rendszergazdaként futtatva az Exe sem csinált semmit. 2 mpig fut, aztán minden üzenet nélkül leáll.
64 bites win7 ultimatem van.
Valami ötlet? Ilyennel még sose találkoztam.
Köszi
Futottatok már bele olyanba, hogy bemountolom a DVDt, install exe és nem csinál semmit? bármilyen kompatbilitási módban, rendszergazdaként futtatva az Exe sem csinált semmit. 2 mpig fut, aztán minden üzenet nélkül leáll.
64 bites win7 ultimatem van.
Valami ötlet? Ilyennel még sose találkoztam.
Köszi
Én silveres vagyok. Az eddigi tapasztalatom fõleg az 1v1 meccsek alapján, hogy ez az én jelenlegi szintem. Sem a bétával nem játszottam és SC1 multival sem anno, szóval 0-ról indultam. Néhány practice meccs után belejöttem, aztán az 5 liga besoroló meccsem után ide tett a gép.
A 2v2 ben is silveres vagyok, de azt kevesebbet játszom.
A bronznál nem lehet sokkal nehezebb, mert elég sok bronzos ellenfelet kaptam és volt 1-2 aki le is gyõzött, viszont silverben csak olyan bronzos ellenfelet kaptam eddig akik elég aktívak voltak. Valszeg a ligájuk tetején lehettek.
Szóval itt már nagyon ritka a noob, ami passzívan játszik. Inkább olyan játékosok akik ügyesek, de még néha nem azt gyártják amit kellene.
Szóval kevésbé tapasztaltabbak.
Innen azoknak könnyû tovább lépni akik sokat játszanak és kiismerik a dolgokat.
A 2v2 ben is silveres vagyok, de azt kevesebbet játszom.
A bronznál nem lehet sokkal nehezebb, mert elég sok bronzos ellenfelet kaptam és volt 1-2 aki le is gyõzött, viszont silverben csak olyan bronzos ellenfelet kaptam eddig akik elég aktívak voltak. Valszeg a ligájuk tetején lehettek.
Szóval itt már nagyon ritka a noob, ami passzívan játszik. Inkább olyan játékosok akik ügyesek, de még néha nem azt gyártják amit kellene.
Szóval kevésbé tapasztaltabbak.
Innen azoknak könnyû tovább lépni akik sokat játszanak és kiismerik a dolgokat.
Hali, valaki meg mondana hogy a zero hour palyan. hogyan kell hardon 4 hatchert leszedni? Max 2-t sikerul altalaban, utana meg mar ugy jonnek mint a fosas, es bazisomrol sem birok ki jonni. Meg 20 perc is elfogy addigra.
jó tudom, de én az elsõvel alig játszottam és imádom nézni ahogy whitera használja 😄
Kösz a választ, remélem azért jár erre egy silveres/bronzos, és megosztja a saját tapasztalatait ezzel kapcsolatban.
ez a psi storm skill valami brutál jó
http://www.youtube.com/watch?v=8ClOpgMrDG8
http://www.youtube.com/watch?v=8ClOpgMrDG8
Az egész játékban az aljától a tetejéig egyre erõsebbek a játékosok (persze ez alól is van kivétel, de általánosságban ez a helyzet). Nem tudjuk megmondani, hogy a Te skilled mit tudna a bronz liga legalján vagy a platinában. Ez tõled függ.
Egy biztos, nagyon sokan játszanak, annak a valószínûsége, hogy Te legyél közülük a leggyengébb vajmi kevés, innentõl kezdve pedig a játék rendszere miatt mindig ott leszel, ahová a skilled alapján való vagy, tehát mindig hozzád hasonló ellenfelekkel fogsz összekerülni teljesen mindegy, hogy ez melyik ligában történik ez.
Egy biztos, nagyon sokan játszanak, annak a valószínûsége, hogy Te legyél közülük a leggyengébb vajmi kevés, innentõl kezdve pedig a játék rendszere miatt mindig ott leszel, ahová a skilled alapján való vagy, tehát mindig hozzád hasonló ellenfelekkel fogsz összekerülni teljesen mindegy, hogy ez melyik ligában történik ez.
Mindig a magasabb ligákról esik szó általában, de engem érdekelne, hogy milyen a színvonal az alacsonyabb osztályokban? (Bronze, Silver). Kezdõként mennyire lehet ezekben érvényesülni?
Jövõ héten tervezem megvenni a játékot.
Jövõ héten tervezem megvenni a játékot.
Hát ilyen véggel nem sok 😄
Mondjuk protossra kíváncsi leszek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk protossra kíváncsi leszek
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én spanomnak volt most már jó.
Ha valaki követni akarja az SCII scene-t, annak itt egy link (bár szerintem a többség ismeri, de hátha valaki nem), ahol az aktuális tournament-ek forumjai vannak összegyûjtve:
TL Tournaments
TL Tournaments
Campaign saves have been optimized.
Fixed an issue with sound not playing on some 7.1 systems
valakinek mintha itt lett volna baja 7.1gyel
Fixed an issue with sound not playing on some 7.1 systems
valakinek mintha itt lett volna baja 7.1gyel
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akkor most a két kieg viszi tovább a történetet?😮 azt hittem ezt a történetet mesélik el a másik két faj szemszögébõl.
Emp nem csak a pajzsot veszi le , az energiát is? Vagy pont hogy csak az energiát?<#lookaround>#lookaround>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Nem tudom, hogy mi a helyzet most, bétában multiztam utoljára, azzal is elég rég, legalább 3-4 bétapatch-csel a vége elõtt.
épp most kaptam ki úgy 😄
MMM - Marauder, marine, medivac. Sokan nyomták bétában, fõleg protoss ellen volt durva gerillataktika, kábé freewin, de aztán a mass reaper lett a menõbb, az egyszerûbb. 😊
Én ezek alapján úgy gondolom hogy Kerrigen itt még nincs leírva és a Hybrid faj is innentõl eléggé erõs szerepet fog játszani
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU