StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No rush 10 min, no Aur, no SW, no play
miért venné el rush a játék lényegét? ráadásul egy rakás all in kategória ergo ha kivéded vesztett.. ez olyan mint ha azt mondanád hogy szar játék volt mert nem engedték hogy eljuss t3ig és ezzel megakadályozták hogy kihasználd a játék összes lehetõségeit.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Egyszeri mókára, kipróbálásra jó volt, de én is inkább a középjátékokat szeretem, ahol lehet jókat csatázni, meg kombózni 😊. Valszeg ezért sem leszek soha pro - no meg a mikróba is bele tudok még zavarodni. De már gyakorlok, meg talán fejlõdöm 😊.
2v2-ben fõleg, bár ott inkább csak azok rusholnak akik régóta együtt játszanak.
Pl protosnál csinál egy warpgate-et meg egy spílont a bázisod elé, gyûjti a nyersanyagot néhány dronnal és csak arra költ, hogy az elején néhány egységet gyárt amivel le rushol. Mondjuk ez azért erõsen pálya függõ is. A kis grundos pályákon lehet ezt megjátszani, ahol már az elején tudod hol van az ellen felderítés nélkül és gyorsan el is jutsz elé.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1v1-ben is protossal ha közel építi az elején a spylonját a bázishoz. Volt, hogy mire felépítettem a barokat (+2-3 marine), 2 suplyt meg jó néhány scv és gáz üzemet, addigra már ott állt a torlaszom elõtt vagy 6 zélotával meg 2 olyan lépegetõ izével és úgy le rusholt ahogy kellett. 😄
Más kérdés, hogy én is nyertem már meg 3 reaperrel játékot protoszos ellen úgy 5 perc alatt.
Lenyomott svc-kkel. 😊)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De egyébként szerintem sokkal jobb meccsek vannak gold vagy felette , mint alatta. Nem szoktam rusholni és simán lehet nyerni...
How much can you take,before you snap?
Attól, hogy nem ez a típusú stratégia áll hozzám a legközelebb még kipróbálhatom, hátha megszeretem. Vagy nem?
Esetleg a véleménynyílvánítással van problémád?
Nem értelek. Fõleg hogy nem is kritizáltam.
Azt szeretném megkérdezni hogy a Skirmish mapokat hol tárolja a játék? Hogy tudok egy épített pályával skirmish-t játszani?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
írják, hogy kifogyott a raktárkészlet. Azon sem csodálkoznék ha egész héten nem jönne meg...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mégis mit vártál? Mármint amikor kipróbáltad mi másra számítottál.
Igen ez egy starcraft mint az elsõ része volt.
Tényleg érdekelne mit vártál a játéktól és mit nem kaptál meg.
szerk: Úgy látszik ma sem érkezik meg a játék a zavvi.com ról pedig több mint egy hete vasárnap rendeltem meg 😞
Abból, hogy valaki 5-10 perc alatt megaláz nem tanulsz semmit csak elmegy a kedved a játéktól.
Annak van értelme, hogy profik replay-eit nézegesd, abból valóban lehet tanulni. 😊
BladeW: én 1v1 silver, 2v2 bronze-ba vagyok. Mondjuk még csak "kvalifikáltam" magam, úgyhogy csak ezután fog kiderülni, hogy valóban jó helyen vagyok-e.
2v2-ben a 4. besoroló meccsemen történt: a zerg szövetségesem kb. a 3 percben disconnectált. Pedig úgy tûnt, vágja a dolgot, korai ling buildba kezdett, én ezt látva nyomtam pár marine-t, és elindultunk az egyik ellen felé (az egyik terrannnal volt, a másikra már nem emlékszem, talán protoss, majd visszanézem a replayt). Na mondom király... Jött is az egyik ellenfelemtõl, hogy "😊gg, freewin 😊".
De úgy gondoltam, mivel bármi lehet, nem adtam fel, gondoltam játszok kicsit, meg amúgy is, lehet hogy csak a szájuk nagy, és nem túl skillesek. Legyártottam még pár marát, meg kijött az elsõ tank, a szövetségesem zerg bázisához csak annyit nyúltam, hogy beköptem a queen-nel a hatchery-t és minden kukacból linget csináltam. Mikor azok kijöttek, elindultam a bázisukra A+klikkel. Félúton elkaptam egy pár fõs csapatot, de a lényeg, hogy simán bementem az egyikük bázisára, és bár volt veszteségem, de ment az utánpótlás is. A lényeg, hogy én nyertem 😊. Mikor láttam hogy ez már nyert meccs, azért rákérdeztem az elõre örülõs fickónál, hogy akkor most ki nyert? Jött a válasz: sucks rushers vagy valami ilyesmi...
Azért ez jót tett a hangulatomnak aznapra 😊.
Ezt csak azért írtam, hogy csatlakozva csuszihoz, ozzhoz, Piohoz én is azt mondom, hogy nem kell feladni, gyakorolni, játszani, de a legfontosabb, hogy élvezni kell a játékot, és ne zavarjon, ha kikapsz, nézd vissza a replayt, lehet ötleteket meríteni, lehet tanulni.
Ez nem kifejezetten neked szól, hanem mindenkinek 😊.
MJ rulz Pink Team The Only One
részemrõl off vége
How much can you take,before you snap?
Azok pedig, akik hétköznap reggel nem fixált árú apróhirdetésekbe kötnek bele sürgõsen kezdjenek valamit az életükkel. 😛
MJ rulz Pink Team The Only One