StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
erre eszembe jutott egy szoba neve a régi generalsos idõszakból :
No rush 10 min, no Aur, no SW, no play

miért venné el rush a játék lényegét? ráadásul egy rakás all in kategória ergo ha kivéded vesztett.. ez olyan mint ha azt mondanád hogy szar játék volt mert nem engedték hogy eljuss t3ig és ezzel megakadályozták hogy kihasználd a játék összes lehetõségeit.
NeBby
Ha nem bírod kivédeni õket , csináld meg a challageket (fõleg ami a 3. oszlopban van és terranos) azok felkészítenek rá , hogy hogy védd ki!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Fpocok
A rush a játék része.

Parasite Eve 2, best game EVER!

berlinboy6329
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ööö,lehet elvagyok tévedve,de itt van ez a Nurad nevû fickó meg a Duran nevû fickó...Neve visszafele stb....,de Duran nem egy nigger?SC1es portréján tisztára fekának néz ki,de SC2ben meg hót fehér😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Én meg nem 1v1ezek mert olyan ideges leszek már a játék elején,h figyleni se tudok,meg zavar rohadtul,nem tom mit csináljak,meg hogy,csak kapkodok...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Jó, persze én is csináltam ilyet, hogy a bázisa oldalába húztam fel 2 barakkot, és onnan ontottam rá a marine-okat. Meg protossal is csináltam ugyanezt, amit te mondasz ozzz: korai pylon közel a feljáratához eldugva, mellé 2-3 gateway, és zealot-rush. Mindkettõ mûködött akkor és ott, de ha nem jön be, szinte tuti bukó.
Egyszeri mókára, kipróbálásra jó volt, de én is inkább a középjátékokat szeretem, ahol lehet jókat csatázni, meg kombózni 😊. Valszeg ezért sem leszek soha pro - no meg a mikróba is bele tudok még zavarodni. De már gyakorlok, meg talán fejlõdöm 😊.

ozzz
Én ezért hoznék olyan szabályt, hogy az elsõ 2-3 percben ne lehessen támadni, mert a rush az elveszi a játék lényegét.
2v2-ben fõleg, bár ott inkább csak azok rusholnak akik régóta együtt játszanak.

ozzz
Ûgy, hogy nem építenek semmi mást a bázison.
Pl protosnál csinál egy warpgate-et meg egy spílont a bázisod elé, gyûjti a nyersanyagot néhány dronnal és csak arra költ, hogy az elején néhány egységet gyárt amivel le rushol. Mondjuk ez azért erõsen pálya függõ is. A kis grundos pályákon lehet ezt megjátszani, ahol már az elején tudod hol van az ellen felderítés nélkül és gyorsan el is jutsz elé.

ozzz
Engem egyszer letámadtak a legelején úgy (terran-terran ellen), hogy mindenét rám küldtea legelején az összes scv-ét és épített a bázisomo elõtt egy barakot. Miután kinyírta az scvivel majdnem az összes scvmet, már jött az elsõ marinja, én meg csak néztem, hogy mi van. 😄

Tatyla
én annyira n00b vagyok hogy még mindig nem értem hogy a kígyóba tudnak olyan gyorsan építeni egységeket?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ozzz
2v2 ben simán lehet terránt is rusholni (zerg+protos).
1v1-ben is protossal ha közel építi az elején a spylonját a bázishoz. Volt, hogy mire felépítettem a barokat (+2-3 marine), 2 suplyt meg jó néhány scv és gáz üzemet, addigra már ott állt a torlaszom elõtt vagy 6 zélotával meg 2 olyan lépegetõ izével és úgy le rusholt ahogy kellett. 😄

Más kérdés, hogy én is nyertem már meg 3 reaperrel játékot protoszos ellen úgy 5 perc alatt.

NeBby
Hát protosst se könnyebb , esetleg ha mass voidra mész egybõl

Nyugi, a legalázóbb vereséget valószínûleg én könyvelhetem el innen... Még béta végefelé történt, hogy svc-rush-ot kaptam be kb. a játék másfél percében. Úgy meglepõdtem, hogy vagy 5-10 másodpercig nem csináltam semmit, csak néztem hogy most ezt hogy? És mire észbe kaptam, neki eggyel több parasztja volt mint nekem, továbbá nagyon profin mikrózta õket, 2-3 hotkeyben voltak asszem, én meg csak úgy csapatban meg egyesével próbáltam kapkodni.
Lenyomott svc-kkel. 😊)

Aradebil2
terrant még jó h nem...

balee4
Nem tudjátok amúgy, hogy miért nem tudom letölteni a klienssel, se az Sc2-t, se a Dio 2-t és kiegjét?, folyamtosan azt írja ki, hogy nem engedélyezett a letöltés, amikor a battlenet accountomban be vannak reggelve a játékok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ez tényleg gáz, hál' istennek hogy vártam, platinumshop-ba is idõközben érkezett papírtokos, igaz így 1500 Ft-veé drágább mint kintrõl, de legalább gyorsan megjön.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Smuge
Zavviról 1,5-2 hét szokott lenni normál esetben is. Én korábban írtam is hogy onnan ne rendeljetek, nem hiába 1 font a pk..., azon a 350 Ft-on már nem érdemes spórolni és Royalmail-el a kezedben van a 3. munkanapon legkésõbb.

NeBby
Engem alig szoktak rusholni platinában , egyszer kaptam cannon rusht de visszavertem , viszont utánna le DTzett mert kb semmim se volt 😊
De egyébként szerintem sokkal jobb meccsek vannak gold vagy felette , mint alatta. Nem szoktam rusholni és simán lehet nyerni...

nyugi engem bronz ligában aláznak így 😄

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
lol bazdmeg ez a platina meg a gyémánt? zsinórban 3* pvp,és 3perc alatt lezeláznak,proxy faszom meg minden,hiába scoutolom a proxyt...silveren ezt lehet fogni,de ha mikrozza zelákat esélyem sincs...elveszi az ember kedvét az élettõl is

Ezt vártam. Le is írtam, hogy stílusában szerintem jó. Nem tudom miért vagy kiakadva.
Attól, hogy nem ez a típusú stratégia áll hozzám a legközelebb még kipróbálhatom, hátha megszeretem. Vagy nem?
Esetleg a véleménynyílvánítással van problémád?
Nem értelek. Fõleg hogy nem is kritizáltam.
Még korai lenne érdeklõdni a Magyar Postánál és panaszkodni a Zavvi-nál. Anglián belül írja az átlag 3-5 napos kézbesítést szóval semmi ok a pánikra. Másrészrõl kéri, hogy legalább 10 munkanapot várj ha az Egyesült Királyságban élsz és 30-at ha valahol máshol Európában.

Aradebil2
spamolós contest lefújva😞

Aradebil2
létezik már ilyen map,fastest néven keresd a custom mapok között

CharrDen
Sziasztok! Megvettük az SC2-t, de mivel túl rövidek a menetek, fel akarjuk turbózni a mineral fieldet, de sajna az alap pályákat nem engedi editorral megnyitni, a netrõl letöltötteket (dokumentum/sc2/mapsba) ha módosítunk (én gépemen nem engedi eleve kijelölni pedig be van rakva) akkor nem látjuk a mapot a játékban. Ezt hogy lehetne megoldani?

Aradebil2
jaja,de most verseny van,remélem legalább elsõ 5 oldal szét lesz spamolva,mert béta alatt csak 1 rickroll volt ,meg egy message

Szerintem aki tps-ezni akar az vegyen egy gears of wart. 😊
Fehercsoki
Bétára is készítettek jó párat😊

Aradebil2
a mapsterek lázadása,remélem szétspammolják az egészet és rájönnek mekkora egy szar lobby rendszert csináltak

HeadHunter86
SHIT! Lecsúsztam a secret misszióról, miért nem szóltatok. :S Tolhatom majd ki még 1x normalon 😄

Aradebil2
még várj egy kicsit,hogy legyenek rendes tps-ek,egy hete sincs kint a játék

Sajnos ez tényleg így van,bár mi év elején rendeltünk zavviról (dow2 kieg vagy 10 db)és gond nélkül megjött.Itt sajnos csak azt lehet tenni hogy a postán érdeklõdsz hogy mi a helyzet hol a csomag,meg írsz zavvinak hogy ez a szitu és mi a teendõ ilyenkor.
Fehercsoki
Van hozzá valami jó mod amiben tps nézetben lehet játszani?És persze amiben rendesen mûködik minden funkció,,mert csak olyat találtam amiben tps nézetben lehet irányítani WASD-vel,de magától támad az egység:S

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy a Skirmish mapokat hol tárolja a játék? Hogy tudok egy épített pályával skirmish-t játszani?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Aradebil2
simán azért írták azt,mert gondolom akkor már nem lehet visszamondani

Sajnos a külföldi boltok 90%a azért nem szállít Magyarországra, mert a Magyar Királyi Posta szereti "lenyelni" a csomagokat. Nem állítom, hogy most is ez történt.
Sheltem
Elõször és utoljára rendeltem zavviról.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ez rendben van , de akkor miért jött a levél, hogy elpostázták már több mint egy hete? Minek hazudni baz....
írják, hogy kifogyott a raktárkészlet. Azon sem csodálkoznék ha egész héten nem jönne meg...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Daell Drow
Se itt, se PH-n, se sc2.hu-n, nem jott meg idaig senkinek.
Sheltem
Isten lássa lelkem, hogy nem vitatkozni akarok, csupán érdeklõdöm.
Mégis mit vártál? Mármint amikor kipróbáltad mi másra számítottál.
Igen ez egy starcraft mint az elsõ része volt.
Tényleg érdekelne mit vártál a játéktól és mit nem kaptál meg.

szerk: Úgy látszik ma sem érkezik meg a játék a zavvi.com ról pedig több mint egy hete vasárnap rendeltem meg 😞

Kiélezett meccsnél semmit nem tanulsz(csak gyakorlod a billentyû püfölését) mert akkor általában veled 1 szinten lévõvel játszol és ha nyersz ha vesztesz apró nüanszok döntenek,tanulni a vereségbõl lehet mert ha vesztesz akkor valamit rosszul csináltál-> tehát rá kell jönnöd mit rontottál el és az a tanulás.de lehet csak én gondolkozok szarul
Abból lehet a legtöbbet tanulni, ha játszol egy kiélezett meccset. Lényegtelen, hogy nyersz vagy veszítesz.
Abból, hogy valaki 5-10 perc alatt megaláz nem tanulsz semmit csak elmegy a kedved a játéktól.
Annak van értelme, hogy profik replay-eit nézegesd, abból valóban lehet tanulni. 😊
Demoralizálóbol lehet a legtöbbet tanulni pedig,mert ha úgy elpicsáznak mint a szart az jelenti azt hogy ott valamit nagyon csúnyán elbasztál.És pont ezért érdemes azt a repet vissza nézni hogy hol volt az a bizonyos hiba(de lehet nem hibáztál csak szimplán nem vagy 1 súlycsoportban az ellenfeleddel😊 ).
nem volt egyszerû visszaolvasni a hétvégi postokat... 😊
BladeW: én 1v1 silver, 2v2 bronze-ba vagyok. Mondjuk még csak "kvalifikáltam" magam, úgyhogy csak ezután fog kiderülni, hogy valóban jó helyen vagyok-e.
2v2-ben a 4. besoroló meccsemen történt: a zerg szövetségesem kb. a 3 percben disconnectált. Pedig úgy tûnt, vágja a dolgot, korai ling buildba kezdett, én ezt látva nyomtam pár marine-t, és elindultunk az egyik ellen felé (az egyik terrannnal volt, a másikra már nem emlékszem, talán protoss, majd visszanézem a replayt). Na mondom király... Jött is az egyik ellenfelemtõl, hogy "😊gg, freewin 😊".
De úgy gondoltam, mivel bármi lehet, nem adtam fel, gondoltam játszok kicsit, meg amúgy is, lehet hogy csak a szájuk nagy, és nem túl skillesek. Legyártottam még pár marát, meg kijött az elsõ tank, a szövetségesem zerg bázisához csak annyit nyúltam, hogy beköptem a queen-nel a hatchery-t és minden kukacból linget csináltam. Mikor azok kijöttek, elindultam a bázisukra A+klikkel. Félúton elkaptam egy pár fõs csapatot, de a lényeg, hogy simán bementem az egyikük bázisára, és bár volt veszteségem, de ment az utánpótlás is. A lényeg, hogy én nyertem 😊. Mikor láttam hogy ez már nyert meccs, azért rákérdeztem az elõre örülõs fickónál, hogy akkor most ki nyert? Jött a válasz: sucks rushers vagy valami ilyesmi...
Azért ez jót tett a hangulatomnak aznapra 😊.

Ezt csak azért írtam, hogy csatlakozva csuszihoz, ozzhoz, Piohoz én is azt mondom, hogy nem kell feladni, gyakorolni, játszani, de a legfontosabb, hogy élvezni kell a játékot, és ne zavarjon, ha kikapsz, nézd vissza a replayt, lehet ötleteket meríteni, lehet tanulni.

Ez nem kifejezetten neked szól, hanem mindenkinek 😊.

csuszi
abból tanulhatsz, engem is picsázott már el gyémánt hogy esélyem se volt. visszanéztem, okultam.

MJ rulz Pink Team The Only One

nem kötekedés volt, inkább csak megjegyeztem,hogy irreálisan magas az ára
részemrõl off vége

How much can you take,before you snap?

Elkelt, más ne írjon.

Azok pedig, akik hétköznap reggel nem fixált árú apróhirdetésekbe kötnek bele sürgõsen kezdjenek valamit az életükkel. 😛
Aradebil2
itt nem a vereségekkel van a gond,hanem a demoralizáló vereségekkel

csuszi
nagy kaland, nemértem a szarért kell a vesztést így felfogni. kikapsz, oszt annyi, játszol még rengeteget, majd leszel jobb. ha meg nem, akkor lesorol, elég hamar nem kell beszarni.

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
olyna noob platinásokkal rakott össze,h engem is oda rakott😞😞😞 így végképp nem lesz kedvem 1v1zni