StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az más. Ez esetben a fõépüleded közvetlen közelébe kell építkezni, pylon-t a kristályok köze és mögé, hogy a lingek (és egyéb rush.oló egységek) ne tudjanak körbehorangászni a zealot-jaid elõl. Ilyenkor lehet akár cannon-t is lerakni de úgy, hogy minél több probe-ot "lefedjen" a hatósugara.
2v2-ben ugyanez a széles bejárat megint nem okozhat túl sok gondot, feltéve ha a szövetségesed is a feljárathoz épít. Ezt jó, ha chat-ban rögtön az elején 2-3 szóban letárgyalod vele (build the ramp/indoor, stb.). Ketten már simán tudjátok védeni és elfalazni a bejáratot.
Ha több zerg van... hát, ez a zerg egyik fõ erõssége 😊. Azért meg lehet fogni természetesen, de tény, hogy két jó zerg player ellen, akik jól nyomják a lingrush-t, küzdelmes az élet 😊.
De gondolom azért nem kell félteni téged sem, olvasva a mass templar-stalker kombódat 😊.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az email support is elég nevetséges, letudják a dolgot azzal hogy nézd meg az ajánlott gépigényt és frissítsd a drivereket. Azért egy blizzardtól mást várna az ember, de lehet én várok túl sokat. Régen ez nem így ment..
Van az az achievment, hogy medium ai ellen nyerj kevesebb mint 5 perc alatt. Nekem már sikerült is 2x. Viszont nem adja meg, ez valami bug lehet? Mert eléggé idegesítõ.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Magyarul kapják be mind! Mert minek csinálnak olyan csúcs vga-t amit úgysem lehet kihajtani?!
Ez kb olyan mint a upc volt anno a chelloval. Olyan sebességeket adtak hogy mindenki csak pislogott persze le kellett korlátozni a havi forgalmat 30 gigára mindenkinek mert különben össze halta volna magát. Gz!
Egyre nagyobb szégyen a pc iparág. Aztán meg sírnak hogy miért mennek konzolra a népek. Hát ezért! Mert egyre szarabb az egész!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://prohardver.hu/hir/a_starcraft_2_karos_a_vga-kra_nezve.html
Ez eléggé nem mérvadó akkor:
Battle.net status TL
nézzetek néha netes, youtube-os replay-okat profiktól. Még ha közel sincs annyi apm-ed, mint nekik, akkor is meg tudod csinálni az elsõ 1-2-3 percben azt, amit õk akkor, amikor a rush-t megfogják.
Protossnál pl. egy build order lehet:
8 supply-nál egy pylon elõre a feljárat közelébe úgy, hogy még elég hátul legyen, de lefedje a bejáratod tetejét. Ezt a probe-ot amint lerakta a pylon-t azonnal elküldöt az ellen bázisára felderíteni. Abból hogy ott mit látsz, már számos dolgot le lehet szûrni.
kb. 10-probe-nál gateway a feljárathoz, a probe-ot vissza bányászni, vagy ha már van 1-2 lingje, hagyd ott holdolva a készülõ gateway mellett, hogy õ is torlaszolja a bejáratot. Ha szükséges, akár még egy pylon-t is építhetsz a gateway mellé.
Amint kész a gw, azonnal zealot, ha kijött, gw mellett a maradék üres helyre beholdolni.
Ezt most csak emlékezetbõl nagyvonalakban írtam, de sok függ attól is, mit látsz az ellennél, mire készül.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Egy kérdés: láttam a replayben, hogy a terran-okkal azt csinálták, hogy supply depo- val torlaszolták el a járatokat. De ez miért jó? A populáció szempontjából megtévesztõ lehet, meg egy nagyobb csapat amúgy is fél pillanat alatt szétszedi. Tehát olyan nagyon nem tartja fel az ellenséget. Miért nem bunkert építenek?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
1-2 siege tank fektetett talpal általában elveszi a kedvét az ilyen jellegû támadásoktól minden játékosnak. Utána szokott jönni levegõben vagy láthatatlan egységekkel. Ezért a köv lépés a légvédelem (ami a terrannál detektor is egyben) és légi egységek.
Persze közben scan, hogy ismerjük mivel akar jönni. Ha még több földi egységgel, akkor mi is azt gyártunk.Ez a védekezõ hozzáállás.
A támadó meg, hogy mire felépít 4 warpgatet, addigra mehet 1-2 reaper támadás bõven és akár le is lehet vele gyõzni már az elején.
A reaperek zeloták ellen védekezésre is jók.
miért várt ilyen sokáig? meg teljesen passzív, 2 támadás összesen? ugyan már
azért szerintem hd is tudta,hogy ez 4 gw lesz anélkül,hogy scoutolt
elvégre tutorial video
izomman20:
repülõkig nem jutsz el, csak védelmi épületek meg nem elég
szóval valami jó stratégia van ellene?
How much can you take,before you snap?
Én ezt tenném lehet nem jó módszer de lehet beválik...
How much can you take,before you snap?
Most játszottam egy 4v4 et és ki is fogtam erõs játékosokat! hát éppenhogy kikaptunk sajnos az összes kristalt felhasználtuk stb... ja és a protos hogy tudja a protos örtornyát kikapcsolni? az ufoval? 😄
amugy én is tolnám veletek itt a forumon is
ja a REPLAY amin kikaptam...ja és eléggé szaggatott már nem birta max felbontáson a gépem ezt a 4v4 ha sok az ember a pályán:
REPLAY:
http://data.hu/get/2826797/Megaton1.SC2Replay.html
Izomman a nevem amugy nektek mi? lehetne tolni egyet közösen vegyetek fel..bár ma már nem játszom majd holnap reggel.. vagy este...(sporolni kell a játék idõvel)
a costum game ról meg annyit hogy én nem tudtam kivárni mire rám csatlakoznak igy én csatlakoztam másokhoz ( idõ megy a trialba inkább máshoz csatlakozok gyorsan)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
eGyszer zergként Outposton,ahol 2-2en vagyunk egy high groundon,semmi exppel,mi 2en védekeztünk,a velem levõ allynak szinte egysége sem volt,kb 10 stalkerje,nekem 4 hydra 6-8 kifejlett roach,meg v 20-30 ling,a másik 2 allynak meg 10-12 marine meg 3-4 tank oszt kifujt...Ki is kaptunk mit ne mondjak..Ezek az egységek voltak kb. 20 percnél..
a másik ugyanez,senkinek semmije,és volt egy csávó ak nagyon mondogatta h rush,rush,ne hagyjátok abba tatrsuk a nyomást..gondoltam ezt ugy,h 1-1,5 percenként betámadta õket 10-12 linggel..Aztán enki nem köette,még én párszor az elején 30 linggel meg 7--8 Blinggel a supplyk ellen,aztán fogta magát és lelépet..Pffff...A többieknek szintén alig volt egysége..Megint kikaptunk..hihetetlen fos népekkel akad össze néha az ember..Viszont délután egész jó társakat kaptam 3-4X is nyertünk.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/