StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoval csinald meg a kristalyt mielott charozol.
Szóval nekivághatok a Charnak, fogom tudni utána folytatni a kristályosodást? 😄
Nagyon nem akarom hogy ez a játék véget érjen.
Viszont rush után az egyértelmûen legjobb taktika a túlélõknek a gyors ellentámadás és legalább egy ellen bázis szétverése. Sovány vigasz tudom, de ha a teamed nyer, akkor te is ha jól tudom. De lehet kell hozzá, hogy legalább egy egységed vagy épületed megmaradjon.
http://s2.sfgame.hu/index.php?rec=19626
ゾルターン
guru: de valami code-ot is meg kell adni vagy mi a fene.
Amúgy, múltkor a semmibõl egyszercsak rámírt egy gyerek olyan privát chat formájában. Azt hogy lehet elõhozni? Fel akart venni havernak, de amikor addolni próbáltam akkor meg Code-ot kért még mellé. Hol látom a saját kódom?
Why so serious?
Ha valaki fel akar venni ugyan ezen a neven megtalal .
ゾルターン
hát én megvettem az SC2-õt is, meg van 3 konzolom is, na akkor én minek számítok okostojás?
Btw eleg erdekes easy szinten az AI erossege. Bere sem merek gondolni milyen lehet hard-on.
Terran amivel jatszok .... ami erdekesseget ( szamomra ) megfigyeltem cop. 3v3 eseten AI mindig a gyengebb tarssal kezd ezzel kenyszeritve a tarsakat a supportra amivel oket is lassitja . ( bar lehet rosszul latom xd )
ゾルターン
Ja és a Halo Wars valójában fociprogram... meg az AoE is, melyet szintén a HW alkotói hegesztettek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mass mara+pajzsos marine is?egyszerre nem megy a kettõ,pont ezt használja ki ez a stratégia,ajánlom a leírás végén a replayeket,és úgy nézd,hogy egyáltalán nem pro a gyerek,sokat hibázik,apmje 60 körüli,és mégis sikeres😊
ゾルターン
Engem sose tudtak eddig...jópár õrtorony megállítja az ellent 😊
De a halo wars kb. annyira rts az sc2-höz képest mintha a "ki nevet a végén"-t a rizikóhoz hasonlítanánk 😊
Steam: greyfox
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Öööö... szerintem gõzöd nincs az egészrõl... azért jót nevettem, thx.
rendesen eladtátok a lelketeket :[
Arab money
Most mar csak azt aruld el mi is az a mass BC 😊
Valaki felvehetne .... szeretnek jo arcokkal jatszani nem csak idegenekkel.
ゾルターン
----
"The goal of this strategy is to abuse the mobility, range and shield regeneration of very early stalkers, void rays, and warp gates"
Látom, hogy amit linkeltél TvP Void Ray strat. Stalker nagyot durran, ha mass marauderezik, a voidhoz pedig iszonyat rutin kell, mert üvegcserép a pajzsra fejlesztett marine ellen. Általában mara+marine+(ghost vagy medievac)-al jönnek a T-k elég korán elsõ hullámban. Lehet a 3. unit fajtát még nem is hozza. Mióta levették a void range-t nagyon mikro igényes. Szerintem ami az elõnye, hogy tipikus meglepi BO, ellenben nagy tapasztalat kell a kivitelezéshez, de bejöhet.
Szerintem ezen nyilatkozatod után te vagy kibaszott nagy fogyatékos!
"nagyon fel kéne pofozni mindet a haloért meg a gearsért, szégyen mindkettõ az emberiségre nézve"
Hát gyere ide kisgyerek és pofozkodjál csak nehogy összeszard magad ha meglátsz, de azt garantálom, hogy saját lábon nem tudsz hazamenni egy ilyen kis pofozkodás után!
"remélem kiderül hogy okoz valami betegséget amitõl összeesnek holtan mihamarabb"
Én meg remélem, hogy téged elüt egy gyilkos csiga amikor nem figyelsz oda...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Pont ma játszottam olyan protossal aki így kezdett, de miután visszavertem a támadását simán elvertem.
Egy egyszerû megoldás van rá, marinok és air turretek. Aztán vikingek ellentámadásnak és annyi.
De mint írtam eleinte én is benéztem ha így kezdett az ellen, viszont idõ után kiismerhetõ.
Szuksegem lenne tanacsra ..... Campaign quest :All in . 57%-ig birom utanna elverzek 😞 Mar probaltam mindent de nem igazan megy.
Egy profi kiokosithatna ... elore is koszi . ( Arti def. )
ゾルターン
Ha beállítom hogy két ember ellen játszanék.. akkor lehet hogy pont nem két kezdõt fogok ki és akkor szétvernek pillanatok alatt
Attól függ ki az ellen ha erõs 1 is elég...8-)