StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.

pvp = protoss vs protoss.

ha lemesz charra, mar nem tudod befejezni a tobbi szalat. DE MONDJA IS A JATEK 😄
szoval csinald meg a kristalyt mielott charozol.

Aradebil2
csak nekem laggol mint a szemét?
fspofon: kösz a tanácsot...

FSpofon
erre valók a barátok

Arab money

Aradebil2
nah most lett elegem ismét a custom game rendszerbõl...szeretnék pvt-t gyakorolni,de nem megy,mert minden kurva game elindul ugyebár magától....5jére sem sikerül terrant kifognom...

Emberek, a Char küldetéssel véget ér a játék? Csak azért kérdezem, mert ott tartok hogy az jönne, de még nem végeztem a kristály küldetésekkel.

Szóval nekivághatok a Charnak, fogom tudni utána folytatni a kristályosodást? 😄

Nagyon nem akarom hogy ez a játék véget érjen.

Sippie
Nem nyomunk egy 3v3-at guruval? 😊
Sippie
az elsõ részben nem kellett, kár lett volna ezt megváltoztatni most.
ozzz
3v3-ban bizony elõfordul ilyen. 4V4-ben még sûrûbben szerintem a nagy számok miatt, de olyat még nem próbáltam.

Viszont rush után az egyértelmûen legjobb taktika a túlélõknek a gyors ellentámadás és legalább egy ellen bázis szétverése. Sovány vigasz tudom, de ha a teamed nyer, akkor te is ha jól tudom. De lehet kell hozzá, hogy legalább egy egységed vagy épületed megmaradjon.

Sippie
ja megvan, amikor rámész hogy add friend, ott elõfog jönni
hé ismeritek az uj böngészös játékot?😄 érdemes kiprobálni ^^
http://s2.sfgame.hu/index.php?rec=19626
gurubefree
XD

ゾルターン

ozzz
Ez is emeli a nehézségi szintet. 😄

gurubefree
na ez jo kerdes .... nincs meg senki a friend list-em szoval fogalmam sincs hogy is kell.

ゾルターン

Sippie
lol<#beka3>
guru: de valami code-ot is meg kell adni vagy mi a fene.
Amúgy, múltkor a semmibõl egyszercsak rámírt egy gyerek olyan privát chat formájában. Azt hogy lehet elõhozni? Fel akart venni havernak, de amikor addolni próbáltam akkor meg Code-ot kért még mellé. Hol látom a saját kódom?
CharrDen
A nem starcraft 2höz kapcsolódó kommenteket (konzol -.-) lehetne büntipontal jutalmazni, elég unalmas mindenhol a 12 éves flamelöket olvasni

Súlyosan tudathasadásos egyénnek. 😊

Why so serious?

gurubefree
na ... errol beszelek 😊

Ha valaki fel akar venni ugyan ezen a neven megtalal .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

CharrDen
neten más, amikor tudod magadról, hogy elég pro vagy egy fajjal (pl protoss, terran, mert van mögöttem néhány év) és amikor ugy készül minden hogy tök jó, elkészül az elsõ zealot már 12 ling ott a bázisomon, befut bányászohoz, leöli és kinyir mindent... ez annyira idegesit, és nemhiszem hogy ti 2 perc alatt már annyi photont leraktok, ami megállít ennyi linget

Sippie
én múltkor 2 lengyellel nyomtam. Az egyik fordított a másiknak angolról amikor vakertam 😄
Sippie
: DDDDDDDd árulók...
hát én megvettem az SC2-õt is, meg van 3 konzolom is, na akkor én minek számítok okostojás?
gurubefree
2x probalkoztam 1v1 .... epic fail 😊 holnap beprobalkozok cop. medium.

Btw eleg erdekes easy szinten az AI erossege. Bere sem merek gondolni milyen lehet hard-on.
Terran amivel jatszok .... ami erdekesseget ( szamomra ) megfigyeltem cop. 3v3 eseten AI mindig a gyengebb tarssal kezd ezzel kenyszeritve a tarsakat a supportra amivel oket is lassitja . ( bar lehet rosszul latom xd )

Tinman
Pl: Dante's Inferno, Brütal Legend, Darksiders, Lost Odyssey, Eternal Sonata, Mirror's Edge, Shadow Complex, Condemned 2, Axel & Pixel, The Darkness, Kameo, GeoW 2... Ezek mind igen szar játékok, de tényleg :-(

Ja és a Halo Wars valójában fociprogram... meg az AoE is, melyet szintén a HW alkotói hegesztettek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ozzz
Pedig van ám hosszú "gigászi" 3V3 is zergel együtt. 😊
Ezt ma játszottam:

replay

Aradebil2
nézted is a repeket,h hogyan mûködik ez valójában?amit te írsz az igaz lehet,de nem a game elsõ 10 percében,amiben eldõlnek ezek a gamek
mass mara+pajzsos marine is?egyszerre nem megy a kettõ,pont ezt használja ki ez a stratégia,ajánlom a leírás végén a replayeket,és úgy nézd,hogy egyáltalán nem pro a gyerek,sokat hibázik,apmje 60 körüli,és mégis sikeres😊

gurubefree
😊 Csak eleg kellemetlen amikor a 2 nemet szepen elcseveg en meg nem tudok szot erteni veluk mert angolul egyik sem beszel.

Rusholni? (lerohanás? magyarán? )
Engem sose tudtak eddig...jópár õrtorony megállítja az ellent 😊
FSpofon
mert árulók vannak köztünk

Arab money

CharrDen
Ezt miért a Starcraft 2 topicban kell megvitatni? Ennek van saját topikja.

ozzz
BC= Battle Cruiser 😊

Idegenek????Más bolygón is megjelent a játék? <#nyes>

greyfox
Van aki mennyiségre megy, van aki minõségre 😉
De a halo wars kb. annyira rts az sc2-höz képest mintha a "ki nevet a végén"-t a rizikóhoz hasonlítanánk 😊

Steam: greyfox

unknown nick
Van erre a konzol-PC vitára külön topik csak szólok (tudjátok is szvsz) 😄

CharrDen
Nem hiszem el, 3an voltunk, az ellenség 1 protoss 2 zerg. Már elõre féltem, hogy rusholni fognak, és igazam volt. Mire elkészült az elsõ zealotom, már 12 ling volt a bányászóim közt. Elég szar így játszani, hogy egy menet általába 10-15 perces, mert megszoktam, hogy az 1ben 1 menet 1-2 órás volt ahol szépen lehetett játszani taktikázni. Itt ez hiányzik. Ha az ellenség zerg, és kicsi a pálya, akkor akár ki is lehet lépni hisz ugyis rushol.

Tinman
Grat. Sikerült lemenni a szintjére <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az elmúlt 8 hónapban 23 db. játékot vittem végig konzolon, legutóbb egy RTS-t. Igen, konzolon. PC-n ez idõ alatt csak kettõt. Most ilyenem van.

Öööö... szerintem gõzöd nincs az egészrõl... azért jót nevettem, thx.

5c0rp330n
azert a konzol "kicsiket" tobbol all mint a halo es gears.. halistennek.

FSpofon
ez a legszánibb amikor egy 30 éves vénf*sz is a 13 éveseknek tervezett konzolokat védi
rendesen eladtátok a lelketeket :[

Arab money

gurubefree
Koszi

Most mar csak azt aruld el mi is az a mass BC 😊

Valaki felvehetne .... szeretnek jo arcokkal jatszani nem csak idegenekkel.

unknown nick
Arra nem lehet alapozni mibõl mennyi faj volt és mi lesz. Nekem ma pl. terran és zergek voltak az ellenfelek többnyire, 1-2 prot.
----
"The goal of this strategy is to abuse the mobility, range and shield regeneration of very early stalkers, void rays, and warp gates"

Látom, hogy amit linkeltél TvP Void Ray strat. Stalker nagyot durran, ha mass marauderezik, a voidhoz pedig iszonyat rutin kell, mert üvegcserép a pajzsra fejlesztett marine ellen. Általában mara+marine+(ghost vagy medievac)-al jönnek a T-k elég korán elsõ hullámban. Lehet a 3. unit fajtát még nem is hozza. Mióta levették a void range-t nagyon mikro igényes. Szerintem ami az elõnye, hogy tipikus meglepi BO, ellenben nagy tapasztalat kell a kivitelezéshez, de bejöhet.

Sippie
téged instant bannolni kéne a világból, mert egy gyökér vagy 😊
narumon
"konzolon nincsnenek játékosok, konzolon kibaszott nagy fogyatékosok vannak"

Szerintem ezen nyilatkozatod után te vagy kibaszott nagy fogyatékos!

"nagyon fel kéne pofozni mindet a haloért meg a gearsért, szégyen mindkettõ az emberiségre nézve"

Hát gyere ide kisgyerek és pofozkodjál csak nehogy összeszard magad ha meglátsz, de azt garantálom, hogy saját lábon nem tudsz hazamenni egy ilyen kis pofozkodás után!

"remélem kiderül hogy okoz valami betegséget amitõl összeesnek holtan mihamarabb"

Én meg remélem, hogy téged elüt egy gyilkos csiga amikor nem figyelsz oda...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ozzz
Jó taktika, viszonylag gyakran alkalmazzák már ezüst és arany szinteken is a protoss játékosok. Eleinte be lehet szívni, de igazándiból az ilyet már az én 1V1 ezüst szintemen is illik kivédeni nem, hogy diamondon.

Pont ma játszottam olyan protossal aki így kezdett, de miután visszavertem a támadását simán elvertem.
Egy egyszerû megoldás van rá, marinok és air turretek. Aztán vikingek ellentámadásnak és annyi.
De mint írtam eleinte én is benéztem ha így kezdett az ellen, viszont idõ után kiismerhetõ.

Aradebil2
melyik zerg sereget iktattad ki?amennyiben az airt hagytad meg,akkor sima mass bc+thor az egész

gurubefree
Sziasztok

Szuksegem lenne tanacsra ..... Campaign quest :All in . 57%-ig birom utanna elverzek 😞 Mar probaltam mindent de nem igazan megy.
Egy profi kiokosithatna ... elore is koszi . ( Arti def. )

Amint beloginolsz elkezd ketyegni az óra!szóval menübe is csökken az idõ
Aradebil2
ezt lehet kipróbálom még este,fõleg úgy h 15 gamebõl eddig volt 2 zerg,többi p és t fele-fele arányban

100-at senki nem adott neki, csak a metacritic az 5 csillagot, a 10/10-et és az A-s osztályzatot is 100-nak fordítja le jobb híján. 😊
ozzz
Customba játszhatsz 7 ellen is. 😄

Na igen... very hard gépek ellen megedzõdtem...de
Ha beállítom hogy két ember ellen játszanék.. akkor lehet hogy pont nem két kezdõt fogok ki és akkor szétvernek pillanatok alatt
Attól függ ki az ellen ha erõs 1 is elég...8-)