StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez a játék lényege, hogy a meccs folyamatossága mellett ki tudd vitelezni a macro fejesztéseid. Szépen az initial rushból lassan felépül a game magasabb tierkig, a megállás nélküli felderítés védés támadás közben.
Én azt tapasztalom, ha a terra bunkerezik, akkor nagy valószínûséggel valami disznóságra készül. Ilyenkor early obs-ot csinálok.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
De semmi pánik a zavvi nem piszkoskodik. Mindig megnéztem a postai bélyegzõt a csomagokon és Õk kivétel nélkül idõben adták fel a szajrét. Ami utána történik az már más tészta.
There is no peace. There is only WAR!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Te mikor rendelted tõlük? Megjött?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Küldök majd nekik mail-t a problémával kapcsolatban bár sok értelme nagyon nincs mikor ezt olvasom a hivatalos fórumon a bugok listáján: "Graphical corruption can occur when Paged Pool memory gets low.
- Potential Fix – Close unnecessary background applications and restart client."
Meg vettem a játékot,de elõtte már játszottam a törtel.
Mentéseimet át tudom vhogy pakolni vagy az már bukó és kezdhetem újra?
Érdemes plusz pénzt áldozni a gyûjtõi kiadásra? Mibe különbözik tudom hogy sok minden van hozzá. De érdemes azt megvenni. Nem tudom eldönteni melyik változatot vegyem meg
Köszönöm
rakjon be képet a neki címzett support válaszról aztán jöhet a qq
rakj be
Arab money
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
MJ rulz Pink Team The Only One
Megjegyezném, egy zsír újan telepített W7-n próbálom de ugyan azt csinálja mint a régin.
a, zealot hold probe-al vegyítve feljáróra
b, fal mögé photon - legszarabb, beszorulsz, nem mobilis egységre költesz
c, fal mögé stalker
mindhárom bõven kész van mire érkezik a ling rush, egyszerûen kész kell lennie.
akkor lépsz fentebb, ha sorozatban vered a silvereket/magasabb ligásokat. nem számít hanyadik vagy a ligádban, 10. helyrõl is fellökhet, és 1. helyen is tanyázhatsz örökre, ha a fentebbi ligát nem vered legalább 50%.
2gb ram
Ati Radeon hd4830 512mb vga
Intel Core 2 Duo E3200 2.4Ghz
Ezzel ultrán elment, de a nagyobb csatáknál beszaggatott. Most high-on gyakrabban szaggat, nem értem miért. De most tervezem majd újabb gép vásárlását.
nekem, és egyik barátomnak sincs probléma, 3 féle gépen. win7, friss driverek, friss win. 64bites. ha ezeken baj van, akkor hardveres probléma lesz, vagy hardverhiba, vagy a játék nem szereti. csak a 3. esetben van várakozás a másik 2 megoldható kisebb nagyobb szopással, tudom nem öröm, nekem a hellgate-el volt bajom hónapokig, mire kiderült, hogy a szolgáltatómmal van a baj!!! na az a szívás, levelezz egy netszolgáltatóval, hogy oldja meg - megtették, de mire rájöttünk...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"