StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Nem tudom<#szomoru1> Én csak azokra az acsikra megyek, amik adnak is ikont, a többire nem, az majd meglesz ha kell... Persze van néhány, ami rögtön megvan.

Különc
... és az achibuzi single playeresekkel mi lesz?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

CharrDen
Nem fog beengedni, blizzard megunta a rushereket sc2ben és lezárta a játékot.

Szaztok!

Vki tudja esetleg, hogy a battle.net mikor enged be újból??

Különc
Nem igazán akaródzik beengedni...

Visszaolvastam, szerk: még mindig nem akaródzik beengedni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Aradebil2
diamond #1,szarrá röhögöm magam a gyereken,tuti nigga,tiszta durva hangja van xD

Aradebil2
heh kösz,bár kellett egy kis idõ mire rájöttem h hogyan nyitok meg vele replayt😊

ProGabe
hát az kurva jó, hogy ma akartam elkezdeni multizni, de nem enged bejelentkezni -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ha arra mész,hogy play as guest akkor tudsz nézni replayt és van single is

How much can you take,before you snap?

Sheltem
Nekem is ez a furcsa.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aradebil2
persze replayt se lehet nézni,miért is lehetne

Sheltem
Amikor mi rendeltük még nem volt a platinumshopban meghirdetve, hogy papírdobozost árulnak. Félre ne érts, de van egy mondás:

"utólag könnyen okos az ember"

Mi akik Zavvin rendeltünk ha nem rendeltük volna meg a platinumshopot választanánk.Ezt akkor nem tudtuk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

csuszi
és lehet hajtani a nulla lossra, meg a goldra, ha összejön mind a 9, akkor nem lehet az elméleti résszel baj. persze új trükkök, új lehetõségek mindig lesznek, de az már ember ellen derül ki. az elmélet 80% challange-ben benne van.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
minden kezdõnek ajánlom hogy a challange-eket nyomja, abból lehet sokat tanulni, szépen tanít mind3 fajra, mi ellen mi kell, hogyan kell mikrozni, és milyen spellek vannak. mindent "elmesél" "megtanít".

menj a back-re majd újra versus ai
és elvileg jó lesz, nekem is szokott ilyet

ozzz
a játék technikai okok miatt elõreláthatóan 1 hétig szünetel.<#eplus2>

Aradebil2
nem megy bnet,hozzá se lehet férni a játékhoz,nagyszerû...

Prody
Jelenleg valami karbantartás van :/

Sziasztok!
Belépek a versus A.I. módba, és nem tudok létrehozni új játékot. Nem aktív a create game gomb. ez miért van? Valaki?
ozzz
<#guluszem1><#ijedt><#falbav><#falbav>

Aradebil2
nah most szaródott el
drow: tuti nem,egyrészt ki lenne írva bejelentkezéskor,másrészt reggel is csinálta,+ be sem engedne,itt meg csak szimplán eltûntek a karakterek,bneten se mutatja,béta alatt is volt ilyen,ott elég sokáig...

Daell Drow
Gondolom azert rakoncatlankodik a bnet mert ma van szokasos karbantartas.
gondolom korai observer protossnál

CharrDen
Nem tudom, nálunk is ez van, és az achievementeket se adta meg, mert azt irta hogy offline (ez volt 5-10 perce)

ozzz
Nektek megy a játék most??
Elõször a multi részét nem hozta be, újra indítottam a gamét és most a bejelentkezés után nem lép be a játéka. 😞

meg lassú szar az egész login, mi történt ma? eddig még nem volt ilyen gondom.

CharrDen
Mert másokkal játszol.

Aradebil2
csak szarul írja ki

megint kell játszanom 5 placement matchet? ez mitõl van?:S

narumon
Mi az az early obs?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ozzz
3v3-hoz keresek állandó társakat, lehetõleg ezüst-arany szintûeket (én arany vagyok).

ozzz
Banyeg egymás után 3v3-ban 1-1 noob mindig volt a csapatomba ami miatt buktam az egészet. Nem hiszem el, hogy az elején ilyet csinál, hogy elkezd építgetni és egy egysége nincs semmi torlasz, aztán csodálkozik ha le rusolják.<#idiota>

Blacksheep333
Ezt nem tudtam. 😊
De ettõl függetlenül rám írhat chat-en.

Az operációs rendszeren is túl...

Tatyla
hiába vesz fel bárki nem látod csak ha az e-mail alapján vesznek fel.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jockey
igen, szaros tudom..
azért kezdtem 2 gw-el mert még nem tudtam milye van, így zea-stalker+colossus volt a terv a korai rush ellen(zea-t mindig fejlesztem mert különben az istennek nem érnek utol senki, ez hülyeség?), mikor lescoutoltam akkor láttam nem gyúr levegõre, azért kezdtem sg-l, de aztán annyira meglepett hogy nincs semmije, már kavarodott a dolog és próbáltam voidal kellemetlenkedni és mivel overlordokkal már másik bolygót kereste így vittem neki templarokat azok elbohockodnak jól ha nem scoutolják õket:-)
mondjuk ez volt kb a 8ik protoss mecsem, tudom van hova fejlõdni, köszi a tanácsokat:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Blacksheep333
Van most valakinek kedve gyakorolni 1v1-et vagy 2v2 League Game-t játszani?
Vegyetek fel, addig elmegyek kajolni (10min)
Character : Blacksheep
Code: 555

Az operációs rendszeren is túl...

Aradebil2
jó kis pvp,bár sztem egyedül 12-13. perc környékén nyerhettem volna egyedül,de azért tanulságos,azért buktam mert nem scoutoltam lofaxt se,observert nem is gyártottam :S hosszú idõ után az elsõ pvp amit bukok(rushokat nem számítva),nyerhettem volna ha nem bénázok a forcefieldekkel 😊 de legalább a gyerek feldughatta a +1expjét meg a kétszeres apm-jét,nem azért nyert

5c0rp330n
fasza, nekem is ilyenem van, csak annyit tennek hozza csendben h ahogy mar irtam, en kulfoldrol rendeltem es egyetlen napot kellet ra varnom osszvissz, szo sem volt hetekrol.

ez tényleg csak mák volt, a zerg elég nagy noob
az összes overlordját elküldte a main mögötti sarokba??? wtf
semmit nem scoutolt, ha az egyik overlordja a közelben van, 10 perc alatt kivégez

a másik,hogy feleslegesen csináltál tök sok mindent
8. percben 2 stargete? úgy hogy mellé felhúztál 2 gw-t, cybert, robo facilityt és robo bayt is
arról nem is beszélve,hogy 10 percig!! nem építettél semmit a stargatekben (plusz amikor csináltál 2 void rayt azt is csak az egyikben,egyszerre -.-)

aztán nem tudom mi lett ezzel a zerggel, amikor meghalt a serege szerintem sit out-olt, volt vagy 20-25 lárvája és semmi nem gyártott
neked meg ott az observer, látod,hogy nincs semmije és csak egy void ray-jel támadtál...
10-15 perces gamebõl lett 30+

ja és még 2 valami amit észrevettem
cyberben kifejlesztetted tök korán a warp gate-t ez ok is, de utána ugyanúgy csak fejlesztetted a sima gatewayben az egységeket ahelyett,hogy warpoltad volna õket

és totál felesleges kifejlesztetted a charge-ot,egész game alatt,ha 5 zealotod volt, csak stalkerre gyúrtál ami egyébként nem baj,de inkább blink kellett volna

Gubberx
1 guest pass-t tudnál nekem küldeni ha még senki nem tartott rá igényt? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Jockey
miért jó néha csinálni 1 darktemplat, avagy a mák felsõiskolája:
http://data.hu/get/2828880/prot-zerg_nyero.SC2Replay
amúgy nagyon új vagyok sc-ben, 1elé se toltam szal nézzétek el a hiányosságokat, persze várom az épírtõ kritikákat is:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

en azokat funmecsnek hivom 😊 neha jol esik rushok kozott massolni armyt 😄 amugy 2v2ben legalabbis a korai rush tunik a legnyerobb taktikanak.

Nálam mostanában az msn miatt szaggatnak a játékok. Lõdd ki, hátha segít😊
Aradebil2
hát nekem az ûrsugár megérte a +1 hét játékidõt😊 meg a nagyonfaszányos ultrahiper minõségû poszter😊

balee4
Na megjött a Starcraft 2 angol papírtokos kiadása

Jah én nem külföldrõl, hanem a platinumból rendeltem, így mondjuk 1500-al drágább volt, de nem volt kedvem heteket várni.

Sztem nagyon állatul néz ki ez a kihajthatós papírtok. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

fasza kis 3v3
http://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft?feature=chclk#p/u/1/2mXPiH6vxHY

balintk
C:\Users\neved\Documents\StarCraft II\Accounts\számok\2-S2-1-264774\Replays

Zsoltika 007
Azért mert ha az elején le aprítod a betakarítóit meg a bejáratot is kipucolod (ez fõleg zerg játékos társnál szükséges hogy be tudjon futni a zerglingekkel) már hátradõlve raidelheted idõnként miáltal te nyugodtan fejleszthetsz magasabb szintû egységeket míg õ rá kényszerûl a gyengébbek gyártására hogy megvédje magát...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

unknown nick
"+ lehet techelni, mert bevenni +10-50% haderõ kell"

Ezért írtam, hogy a terra sunyít, ha bunkert épít 😄 Lehet, hogy épp mass légierõ készül, az p-nek készületlenül sudden death.

csuszi
azért, mert így nem lehet deríteni eleinte, késõbb pedig nehezen. + lehet techelni, mert bevenni +10-50% haderõ kell, védelemtõl függõen.