StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Ja <#boxer><#eplus2>
"holnap"

ozzz
Akkor kezdj el nyerni vagy holnapra már az ezüstben leszel. <#nyes>

mi az az mmm?
Prody
Vegyetek fel, benne vagyok 2v2, 3v3, 4v4 -ekben!

Name: Prody
Code: 514
Protoss

(Most toltam le 5x 1v1 meccset, 3-2 re ide, és Gold-ba rakott be, 100. helyen <#hehe>)

ozzz
2v2-ben egy gyõzelem után 9 helyet mentem elõbbre.<#nevetes1>

csuszi
nem tart tovább.

MJ rulz Pink Team The Only One

ma egész nap nem tudtam starcraftozni de holnap este fele 1 mecset lenyomhatunk csuszi! 😊
irtam pm et.... 6 fele mehetne is a mecs... Joéjt sziasztok!
persze,de amíg nem veszi észre,pl egy nagyobb csatában, addig simán lekap párat

How much can you take,before you snap?

radar t szerintem legtöbb terran player csinál😊

mármint pár dark templar 😊

colot tovább tart elérni mind mmm et szerintem addig csak védekezés ?😄

+high templar

meg, ha nincs detector akkor pár 1-2 és hamar szétkapja az elsõ sereget 😊

csuszi
varázslókról nem is beszélve:
storm. fal, shield.

csuszi
colo neki oszt vége van. mindennek van ellenszere.

ozzz
zergek ellen terranal blokk mögötti marinok kellenek meg esetleg tank, hogy messzirõl megfelezze õket.

TurboX
persze a zerg jól derít, csak én nem😄
banling nálam all in kategória, ált csak vs zergnél használom. hászki (vagy hádé..olyan egyformák<#idiota>) bénbusz taktikájával engem simán legyalultak úgyhogy nem erõltetem
Hát nem tom, zerg jól derít banlingeket beszopom mindig, hellion ellenére is.

Ha szeretted az SC1 multiját akkor igen megéri.

TurboX
2x kaptam zerggel, egyszer sem tudtam védeni saját hibámból (zéró derítés) de még mellette is nehéz fogni véleményem szerint

#16256 : hipp-hopp már van licenszem, valamit szerelnek/tek a skacok -.-

#16260: nanááá😄
The Protector
Hy.Fan-ok.
Anno nyomattam az elsõ részét.Nekem bejött de nem lett örök favoritom.
Érdemes kipróbálni?Megéri rá beruházni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem azt írja, hogy még 5 placement meccsem van hátra. <#nemtudom> Most játszottam le õket nem rég. Remélem nem kell újra, bár érdekes lenne most hova rakna.
kissé tápnak találom, legtöbbször a protoss szívja be, stalkereket nagyon könnyen szét lehet vele szedni,zealot se túl nagy falat, általában ghostot is viszek de sokszor még használni se kell.

jelen állapotok szerint mi a véleményetek az mmm rõl ? most játszottam pár meccset, nem sokat kezdtek vele az emberek, kiléptek ,vagy egyszerûen nem tudták kivédekezni :S

TurboX
be vagyok loginolva mirõl beszélsz?

#16255: tök8 eddig innen néztem az accomat

edit: játékban sem írja az adataimat, viszont beenged :S
us battle net ? nem eus kell neked? vagy ez mind 1?

Aradebil2
talán eu-n nézd xD

TurboX
http://us.battle.net/sc2/en/ - login -> No StarCraft II
license found WéTéeF?
Diamondba asszem sehogy. Platina a legmagasabb amibe az elején kerülhetsz.
ozzz
Egyébként tényleg nem mérvadó, mert van olyan bronzos ami úgy meg vert ahogy kell, 1-2 goldot meg gyõztem már el szoros meccsen.

ozzz
El is gondolkodtam rajta, hogy a diamnodba akkor, hogy lehet bekerülni. 😄

Körülbelül ha minden ember olyan 100 meccset lejátszott volna akkor már azt lehetne mondani pontos a rendszer.

ozzz
3v3-ban tett goldba 4-1 (4win) eredménnyel. 😛

Kell ennek még bõven idõ amíg beáll a rendszer.
ozzz
Ja megint nem megy..

a battlenetnek semmi baja. a wow megy csak az sc2 nem
ozzz
Engem 3-2 vel (3 win) az 1v1 és a 2v2-ben is silverbe rakott. 😛
Goldban majdnem ugyan annyi a noob egyébként, nincs nagy különbség.

Aradebil2
mindenkinek csak ajánlani tudom a dual stalker+void kombót,ha veled azonos szintû játékos az ellenfeled,tudsz neki nehéz perceket okozni
<és sikerült ma végre pontot szereznem a ladderen...sose fogynak el a bónuszaim :S>

Nos, sikerült 1v1 gold ligában kikötni az 5 placement meccs után 3-2-es összesítéssel. Mondjuk ebben volt egy rögtön kilépõs emberke, az nemtudom mit számít. A jelenlegi játéktudásommal azt gyanítom, hogy le fogok esni legalább silverbe, aztan majd meglátjuk.
csuszi
expelõs az a tank ghost? early tankoztam 1 marine után jött a tank, az is simán meg lett így. 2. tanknál már expeltem.

csuszi
😄 én kirakom a barrackot és supplyt ahogy 1v1 ben csinálnám simán megvan, még egységet se vesztek, sebzést se kapok...
zelat is könnyû szopatni marine bunker scv vel rohangálsz. utána még eg ybunker és vége van.

Aradebil2
expelõset viszont egyszerû jutubról kinézni,csak másold le amit csinál,mennyi supplynál mit épít,és simán mennie kell

CharrDen
hmm, nekem sajnos nem ment 😞 pedig terrannal jól ment.. rögtön beblokkoltam, csináltam 5 marinet, utána kimentem, megvolt minden, de úgy lett vége, hogy kb 2 mm volt hátra a siege tankból (utsó) amikor lejárt az idõ.. nemtudom miért

Aradebil2
utolsó 2 acsi sztem a legkönnyebb volt,pedig nem vagyok terrannal
rushosnál azonnal barrack,utánna rögtön bunki,ezzel a kettõvel el is zártad a mineralod egyik felét,elsõt véded 1 marineal max 2vel +3-4 scv
protossnál meg detto ugyanez,bunkerbe becsüccsennek,szépen zársz vele,hátulról javítod,aztán mire kijön pár mara begyalulod
expelõs meg elég sima sztem,bár gold csak másodjára lett meg,mert késõn expeltem ki és nem volt elég gáz ghostra.ott én 1factory+2rax tech+1rax reactor-ra mentem,és kb 10 percnél expelhettem ki

CharrDen
youtube semmit se ér, hisz nálam voltak ki eltérések sokszor, pedig kb ugyanúgy csinálom... a legroszabb, hogy mi ez már, hogy pont egy challenge fog ki rajtam amikor neten 1v1 ben és 3v3 ban is folyton nyerünk ...

balintk
Youtube segít. 😄

CharrDen
Nem hiszem el, utsó 2 challenge nem megy, számomra lehetetlen még bronzera is. Valaki megdobhatna egy save-el 😄

Hát elõbb is írhattak volna. 😄 De egyébként amióta én játszok még csak most írtak elsõnek. 😛

Aradebil2
nem most fedezték fel ne aggódj 😄

Hoppá végre felfedezte a blizz hogy bal oldalon tudnak üzeni is, a breaking news alatt. Nah haladnak. 😄

na belogolt most nekem.