StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Ázsiai Sen (õ a legjobb eddigi teljesítménye alapján), ukrán Dimaga (szertintem a második legjobb zerg) utána talán Idra.

Blacksheep333
Idrán kívül van még más nevesebb, profi zerg játékos?

Az operációs rendszeren is túl...

TurboX
fu**ing moron-t hiányoltam a végérõl, szerintem fejlõdik a srác
Aradebil2
De jó, én is pont azt akartam kérdezni, h más is laggol-é. Egyelõre kint van még az üzenet, hogy "issue" van, remélem megszûnik minél hamarabb.
unknown nick
"jelen állapotok szerint mi a véleményetek az mmm rõl ? most játszottam pár meccset, nem sokat kezdtek vele az emberek, kiléptek ,vagy egyszerûen nem tudták kivédekezni :S "

Terranok haladnak a korral sajnos, mert MMM védhetõ. Sokkal brutálabb kombót fejleszettek ki. Feltart marinnal és marauderrel az elején kiexpel és épít vagy 10 tankot a gyalogságot pedig pótolja megállás nélkül X barrackból, amivel lassan közeledik, mint SC1-ben. 2 ilyennel össze futottam már charelotok (nem kevés) sentry imortalok (2 robo) tucatjai mentek és a tank ledarált mindent, míg a gyalogokkal mikrózta a seregem.

Aradebil2
pfejjj-ha,az elsõ profi liga

Akkor nem csak én szívok.

de az mas. azt nekem is csinalja, rendszerint en gepem tolt be utoljara😄 aztan amikor bejon a jatek meg mindig tolt egy darabig es kozbe semmit se lehet csinalni tok jo😄

Aradebil2
az érdekes,mert engem us bnetre be sem enged eus accommal

Aradebil2
nekem csak az elsõ 5 mp-ben,amíg még tölti magát a játék

bnet szokott lagolni, mert tarsamnak es nekem is egyszerre szokta csinalni ezeket az apro akadozasokat, igy masodpercenkent akad egy piciket.

Az az érdekes hogy 80 fps mellett csinálja ezt high settingsen. A beírt szöveg nem késik. Megpróbálom gyengébb grafikával, hátha...

csuszi
késéssel

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
segyszerûbb gépeléssel tesztelni. ha a beírt szöveg is késséssel landol, akkor bnet lagg. ha nem, akkor gép.

Prody
Igen... és nagyon idegesítõ. (Én levettem lowra a grafikát és jó lett.) De ha még így is lagol, akkor Bnet/lagol valaki.

Ti találkoztatok már olyan problémával hogy a multiplayer rövid apro laggok vannak?Videó

örök hála
Magh
Két embernek is írtam, így 2 pass érkezett, az egyiket továbbadnám Különc jóvoltából az elsõ jelentkezõnek.

Prody
Na sikerült minden challengre bronzra. A rush-nál 17et vesztettem, és 16nál silver még <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

miert nem inkabb valaszolsz a kerdesre hogy miert irtok paran aRchit, ahelyett hogy vedekezoreakciot folytatsz.

Tök mindegy, érted mirõl van szó nem?
miert ir mindenki aRchi-t ? achievmentbol, hogy lesz archi? nem ertem😄 sc2.hun is ezt irogatja par arc.

Többen kérdezték a neten az elején, hogy hogyan érhetõ el minden küldetés. Ha végig játszottuk a kampányt, akkor önmagában nem kapjuk meg érte az archi-t sem. Vissza kell tölteni a legutolsó állást és a küldetések listájában végignézni az összes pályát. És ahol választani kellett, hogy mondjuk Nova vagy Tosh, vagy Ariel vagy a protossok, vagy a zerg légierõ kiiktatása vagy a nydus -ezeknél a pályáknál nem lesz ott, hogy kész lennének. Ott kell nehézségi fokozatot választani és lejátszani a másik lehetõséget amit kihagytunk. És akkor tekinti késznek a teljes kampányt is a game. Érdemes is, mert így a sztory nem 29 pályás, hanem a bonus-secret mappal együtt kb. 35 pályás.
Egy acc, egy karakter.
ozzz
Milyen karaktert??<#fejvakaras>

Blacksheep333
Srácok, lehet csinálni több charactert?

Az operációs rendszeren is túl...

csuszi
beszarás, platina top 10ben vagyok, jönnek a diamondok, erre crashel a game. most 1. mikor is máskor ha nem ilyenkor...

Különc
Ne írjatok srácok több PMet, kiküldtem a 2 guest passt a két "nyertesnek", nincs több kulcsom!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Daell Drow
Nem tudom elkepzelni hogy ennyi embernek el akadt postan.
Itt is, ph!-n is sc2.hu-n is irjak hogy senkinek nem jott meg zavvirol.
Itt valami mas van a hatterben.(nekem se jot meg ma se)
PiszkosFred
Lesz. Idovel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

*campaign.....Sajnálom,mert nem volt rossz a game. Csak nekem ez még hiányzik belõle. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Azt hittem van minden fajnak külön campaigm.....

Igen azt megcsináltam már. 😊

Fehercsoki
Nem,van egy protoss mini kampány is,miután megtalálod azt a nagy protoss kristály izét.

Különc
<#eljen>

Sziasztok. Buta kérdés 😊 Single-ben csak terran-al lehet nyomni?

Prody
Postán akadt el? Akkor egy kis idõ amíg vagy visszamegy a Zavvihoz és visszautalják a pénzt, vagy érdeklõdj a postán.
Attól függetlenül kezdj el levelezni Zavvival, hogy hol van már a csomagod (csomagotok), és kérd vissza a pénzt... Ezt akár ma is lerendezhetnéd... és irány a Platinumshop!
Nekem mikor Amazonról nem jött meg, a Magyar posta baszta el. Küldtem Amazonnak egy levelet, hogy holvan, nem érkezett meg a megadott idõponton belül, felháborodtam és visszaküldték a pénzt aznap (18.000FT volt kb asszem)

Sheltem
Zavvi-tól ma sem jött a cucc. Fasza.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Különc

Maghnak és Landronak ment a guest pass

öregharcsa
Hû srácok! ez a banner nagyon jó lett, akárki is csinálta grat neki!!

A játékot most nézegetem....

http://pspfilez.extra.hu/

marine marauder medivac, ha még mindig nem jöttetek volna rá

How much can you take,before you snap?

gurubefree
Csatlakozom ...... en is fel ajanlok 2 guest pass-t 😊 w/pm

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Különc
Akinek kell van 2 db vendég passom, az elsõ 2 pmet küldõ megkapja

balintk
Szerintem mmm ellen inkább High Templar, mint Colossus. Sokkal életképesebb, mert ha látja hogy van 1-2 colod, akkor hoz vikinget, és ugyebár már rég lent van neki egy starport, amibõl eddig medivac-et hozott, szóval nem tart sok idõbe kihozni 1-2 vikinget. High Templar még olcsóbb is, és storm-al elég szépen szét lehet szedni egy nagyobb mmm sereget.

akkor majdnem 😊 ty, még nem nagyon ismerem az ilyen rövidítéseket...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TurboX
eus béneten van az eus akkom
csekk disz áut
+ marine

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az engem is érdekelne😊 mass marauder?😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Aradebil2
akkor ezek szerint usa bnetre regisztráltál...mert h eu accal nem enged be us.bntere,az 100