StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balintk
Kijelölöd az SCV-t, majd nyomsz egy T-t.

Prody
Benne vagyok! Felveszek egykét embert SG-rõl.

Mikiller
A #16326-os videóban az elején, hogy jött ki a terran az scv-vel az építkezésbõl Idra expjénél?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Aradebil2
3v3 4v4ben mindig is sok lesz a gyengébb képességû játékos,illetve a sok vérpistike,ezt el kell fogadni,és 1v1zni xD

ProGabe
szerintem 3v3-ban és 4v4-ben is épp ugyanolyan kockázatos, mert ha nem jön be, a másik 3, ill. 4 úgy legyalul, mint annak a rendje

sok v sok-ban akkor jön be a rush, ha egy ember irányítja az összes egységet. neki persze elég jónak kell lennie ehhez

tehát ketten (3-an) makróznak, a maradék ember pedig csak mikrózik. na ez tényleg halálos

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ozzz
Azért 3V3-ban is már benne van az, hogy ha az elején egyik ellenfelet legyõzik, akkor már + 1 játékos elõnyben vannak. Szóval 3v3-ban és 4v4-ben sem annyira kockázatos a rush, inkább logikus.
1v1-ben már nagy a kockázata, 2v2-ben is azért ha visszaverik, akkor ott is nagy árat lehet érte fizetni. De minél többen játszanak annál biztosabb, hogy bejön.

Még sok a kezdõ, kezdõ persze mindig lesz csak nem ilyen nagy számbam. 1 kezdõnek csak az elején van esélye aztán 4p után drasztikusan csökken 8p után pedig már esélytelen. Ezt persze mindeki érzi ezért próbálnak rássolni hátha bejön...

balintk
Jaja, én szívesen játszanék.

ProGabe
hétvégén kéne tolni valami kis sg vs sg 3v3-mat meg 4v4-et

ma csak idiótákkal hozott össze a sors.

õk: "RUSHRUSHRUSH"

én: "it won't work guys, forget it!"

de leszarnak, nem volt mit tennem, én is all-ineztem. aztán már csak vegetáltunk. 3 egymás utáni meccsen is ez volt. sok hülye...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

balintk
Megint jót nevettem rajta. 😄

ozzz
Mi ez a rinya gép? Ennyi után feladta? <#nevetes1>

Ez a 1vs1 nagyon bejött! 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Renjike
amugy meg 2 ezer FT om van. és szüleim nem adnak játékra bátyám meg spórol motorra meg jogsira... ezért szeretnék PS 2-t eladni de 30 éert nem veszik meg ... és bátyám meg azalatt nem akarja eladni....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Sheltem
Én nem bízok már benne, hogy a héten megjön. Egyáltalán abban sem, hogy valaha.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nr1ranger
Akkor talán holnap nekünk is. Szombaton meg megyek 1 hétre olaszországba nyaralni, szal jó lesz <#zavart1>

There is no peace. There is only WAR!

Renjike
jó de én CD galaxisról rendelek mert kapok egérpadot is xD

HeadHunter86
Egyetértek, mondjuk én bulizok mellette.

Sheltem
Õ is zavvi-ról rendelte.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
12ért már kapsz, sõt hardverapron van aki 9000ért árulja bontatlanul.

Renjike
Bakker , itt nézem a replayeket és folyik anyálam mert nincs 14 ezrem :SSSS

nr1ranger
Honnan rendelted?

Basszus. Jött nekem egy külföldi postai küldemény és a postás bedobta az értesítõt, de ma már nem tudok érte elmenni. Pedig 90%, hogy Õ jött meg.

nr1ranger
Erre én csak annyit mondok hogy a Blizz eredetileg 1 évente akart kiegészítõket kiadni a WoWhoz de jó ha 2 évente jön egy kieg (mondjuk sztem nem is baj) Szal ha a Blizz nem szûk határidõre mond valamit, akkor azt nyugodtan meg lehet szorozni 2-vel <#vigyor>

Emlékeim szerint azt írták, hogy egy kieg minimum 18 hónapot fog igénybe venni. Ezek szerint 2012 lesz a következõ. Én ezzel a lehúzásos rinyálással pont ezért nem értek egyet, csomóan fizetnek ki 4 hónap alatt ugyanennyit egy wow-ra pl, vagy buliznak el ennyit egy éjszaka alatt. Ha leosztjuk az SC2 mennyibe kerül havonta... nem olyan vészes szvsz.
Renjike
StarCraft:2 Heart of the Swarm ról úgy olvastam hogy 2011 Q1 ben jön ki

Tatyla
ja jövõ nyár

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nr1ranger
Idén 100% hogy nem lesz kieg

De ki tudja mikor jönnek a kiegek...Lehet hogy csak jövõre fog kijönni addig meg kihúzod az alap játékkal nem?

Szóval ha (egyszer) majd teljességében akarjuk élvezni az sc2 multit akkor mindekép meg kell venni mind a hármat..háát.. kampányok engem kevésbé érdekelnek így meg kicsit drága mulattság. Lehet maradok az sc1-nél amíg le nem megy az ára (mondjuk blizzard játékoknak nem szokott annyira gyorsan zuhanni..)
Különc
Amire ekkora kereslet van hülyeség lenne olcsóbban adni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fehercsoki
Attól függ már megint milyen pofátlan árat találnak ki😄 Ilyen ár után a másik kettõt ingyen adhatnák...(jó tudom bõven megéri a pénzét)Van egy olyan érzésem hogy simán a 8000es árkategóriában lesz:S

nr1ranger
Aki szerintm a jövõben is komolyan szeretne játszani, az úgyis megveszi a kieget. Lehet hogy a multisok azért is rá lesznek kényszerítve mer az új egységekkel a balansz is változik, így egy patchben pl ezek miatt az egységek miatt, a régi egységek ereje is komolyabban megváltozhat, a patchet meg megkapja mindenki és akkor a kieg nélküliek körében szar lesz a balansz.

Ebben azért nem vagyok olyan biztos.😄

Nem osztják meg, mivel mindenki meg fogja venni.
Tatyla
szerintem meg fair

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez így kurva szar szerintem, tökre megosztják majd a játékosokat.

Aradebil2
100% h meg kell venni a másik kettõt is ha kijött a netes játékhoz

nr1ranger
Külön ladder lesz azoknak akik kiegészítõvel játszanak, és akik kieg nélkül tolják. Tehát ha te nem veszel kieget csak azokkal tudsz játszani, akiknek szintén nincs kiegjük. Nem fértek hozzá az új multi egységekhez, fejlesztésekhez stb.

Szerintem meg kell majd venni. Pl. SC1-hez se adták oda patchben a BW multiplayer tartalmát.
Tatyla
na kérem szépen adok egy guest pass-t az elsõ privát kérésért,de lehetõleg olyan aki gondolkozik a megvételen 😊

Heya,
Gondolkozom a játék megvételén, de van egy kérdésem amire eddig nem találtam választ:
Mondtak arról valamit, hogy azok akik csak az "elsõ részt" veszik meg a késõbbiekben együtt tudnak e játszani azokkal (minden esetleges új egység, patch stb), akiknek mindhárom epizód megvan vagy majd mindenkép meg kell venni a másik kettõt is?
unknown nick
A helyzet az volt, hogy légierõ nem kellett neki, mert turretezett, nem tudtam volna felemelni beammel a tankokat, és nem lett volna pénzem templar-ra. A meccs úgy nézett ki, hogy letette a tankokat. a bioját kinyírtam mind többször. Mindketten pótoltuk a sereget, de a tank miatt õ volt elõnybe (azok megmaradtak nagyrészt), mert azt nem értem el akár milyen irányból mentem nyílt terepen.

http://www.youtube.com/watch?v=hVZFZ_1mi6U
tlownage, ha még nem láttátok, akkor kötelezõ 😄

How much can you take,before you snap?

marauder medivac marine helyesen

ozzz
Én is így szoktam, de ez nem elég kell még hozzá légi egység is (rengeteg viking vagy BC esetleg banshe vagy, hogy írják. Ha meg valaki inkább a talajon jó akkor thorok tömege.
A tankok ugyanis elsõ sorban védekezésre alkalmasak. Nyílt támadásra darálóban nem elég hatékonyak.

Persze ez csak akkor ha elhúzódik a játék.

Ezt pont volt szerencsém élõben látni. Hát igen veszteni is tudni kell méltósággal.
jó játékos idra ez tény,de akkor is lol
már az elején vártam a rage quitet, amikor az scv-vel baszogatta 😄

check is jó zerg

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
vmiért laggolok mint az állat ingame,el nem tudom képzelni mitõl<#boxer>

úristen, idra nagyon gyökér >.< nekem valahogy nem jön be ez a ragelõs személyisége amit nyom kb minden bajnokságban/showmatch-ben/mindenhol ahol vesztésre áll....
nem mondom hogy rossz játékos, mert nem az, de azért egy kicsit visszább vehetne az arcából 😮 😄