StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
+1. Nyugodtan fordítsák le a campaign-t, a küldetéseket, de az egységneveket inkább ne. Pl Zealot-ra a zelóta szerintem szörnyû, az nyugodtan maradhatna az eredeti nevén. De inkább az összes.

CharrDen
CharrDen
Ez a mai 1v1 replayem, valaki megnézné, és esetleg elmondaná a véleményét?<#vigyor0> Még senki se minõsítette a játékomat!<#vigyor>

Egység nevek fordításától ments meg urunk minket!

Tényleg minden tiszteletem a fordítóké de egység neveket ne!!!!azzal tudják mindig haza vágni a dolgokat!c&c3ban is ra3-ban is mass effect 2 és a sor folytatódik....tényleg egységneveket ne fordítsátok le mert csak a falat kaparja tõle az ember hogy hogy lehet ilyen hülye neveket kitalálni:/
Aradebil2
a magyarítás,huncrafttal nem is játszottam sztem,max kipróbáltam az új egységeket

Aradebil2
silver vs idra game 2 annyira epic,most megnéztem husky verzióját is xD

Sziasztok, este megvoltak az elsõ multi játékaim. Elsõ kettõt természetesen buktam, azt sem tudtam mit kéne csinálni :-) A harmadiknál szakadt az internet kapcsolatom. Aztán kettõ partit megnyertem. Marine-Medivac-Maruder-Siege tank ellenfél bázisára ugrással.
Király
TBTPumpa
A HunCraft vagy a HunCraft féle StarCraft + Brood War magyarítás volt poén? Mert ez 2 külön dolog!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Aradebil2
huncraft poén volt,12évesen azért nem értettem a kampányt 100%-ig,fõleg a szinkron bakiparádék voltak hatalmasak xD

TBTPumpa
Kösz az észrevételeket...
Ismerem a StarCraft világát, mivel az elsõ rész fordításában is segítettem (HunCraft Interactive).
Ez nem az én fordításom, hanem egy másik csapat fordítása, akik minõségi fordítást szeretnének készíteni a StarCraft 2-höz és kérik a játékosok véleményét!
http://blog.qcz.hu/

balintk
Mit szólnátok este egy SG vs. Prohardver 3v3-hoz, vagy 4v4-hez? 😊

Egy két észrevételt, ha megengedsz:

Ghost- szellem-nek jobb lenne
Baneling magyarítása teljesen gáz szerintem (savterror név esetleg??)
Corruptor- mocskoló is kicsit furcsa (kárhozó jobb lenne szerintem)
High Templar- nemes templomos is furcsa (elõljáró??)
Dark Templar - (kitaszított?? Gondoltam a bukottra is) (Mivel Dark templar-ok a protoss társadalomból kitaszították)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fehercsoki
Jaj neveket ne fordítsuk le:S Nagyon furcsák így.

TBTPumpa
Életképek a StarCraft 2 magyarításáról:
Marine - Ûrgyalogos
Stalker - Orvgyilkos
Ghost - Szellemharcos
Medivac - Légimentõ

Zerg egységek:
Drone - here, dolgozó
Baneling - pukkancs, durrancs, savgubó, vészhozóm átokling
Roach - csótány
Hydralisk - hidraliszk
Infestor - fertõgazda
Mutalisk - mutaliszk
Corruptor - mocskoló
Brood Lord - fészekúr
Ultralisk - ultraliszk
Queen - királynõ
Changeling - alakváltó
Broodling - fészekporonty

Protoss egységek:
Probe - szonda
Zealot - zelóta
Stalker - cserkészõ
Sentry - õrszem
High Templar - nemes templomos?
Dark Templar - sötét templomos
Archon - arkhón
Phoenix - fõnix
Void Ray - holtsugár
Observer - megfigyelõ
Interceptor - elfogó vadász
Carrier - hordozó
Warp Prism - térhajlító prizma
Immortal - halhatatlan
Colosseus - kolosszus
Mothership - anyahajó

+ egy kis saját:
Sarah Kerrigan - Kerrigán Sára
Jim Raynor - Réjnor Imre

Fpocok
Persze, hogy nem. Viszont azt mondta blizz. Ráadásul elvileg csak kampányt adtak volna hozzá, szóval hihetõ volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aradebil2
nem is értem mi alapján gondolta bárki is h a kiegészítõsök majd együtt játszanak az alapjátékkal rendelkezõkkel,sztem ez egyik játékban sincs így,de rts-ben biztos nem

Fpocok
Pedig eredetileg nem errõl beszélt a blizz. Nem is csodálkozom.
Amúgy biztos lesz egy csomó változtatás a három fajnál, azért lesz külön.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aradebil2
meg is van:
"If I buy StarCraft II but don't buy any of the expansion sets, will I still be able to play online?

Yes. This will work similarly to Warcraft III and the original StarCraft, which maintained separate online gaming lobbies and ladders for expansion set players and players with the base Warcraft III or StarCraft."

Aradebil2
sajnos nincs igazad,bár nem fogom már tudni megmutatni neked azt a bluepostot amiben errõl van szó,mert wipeolták a fórumot,de talán itt megtalálom a topicban

NeBby
Errõl így konkrétan én sem tudtam , de nem is volt rush szerintem.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

ozzz
Azt beszéltük, hogy ne rusholjunk.

NeBby
Itt a következõ SG 3v3 as replay: SG 3v3 -2

CharrDen
Hát igen, érdekes tud lenni, engem 3-2 win-loss például csak silverbe rakott be 1v1nél, amikor másoknak gold. Dehát majd idõvel úgyis feljebb kerülök. Amúgy az sg-s 3v3 érdekes volt, meg volt beszélve, hogy nincs rush? Mert olyan lassúnak tûntek a terranok (a 3fõs terran csapat, akik jobb fenn voltak)

na ez a liga rendszer erdekes. 2v2 ben goldban voltunk, tegnap es tegnapelott alig volt lossunk, maradtunk goldba. ma elkezdtunk jatszani 6 loss kapasbol zsinorban😄 (nem tudom mintha valami atok lett volna rajtunk😄) aztan egy win GOLD ligasok ellen, erre felrakott platinumba! WTF?😄

NeBby
Itt a replay az elsõ SG-s 3v3 rol: SG 3v3

NeBby
Gyertek 3v3 ra kell még 1 ember!
Már volt egy 3v3 , elég jó volt majd feltöltöm a repet
<#rolleyes>

mekkora game 😄
kösz,hogy belinkelted,végre nem egy unalmas macro játék

How much can you take,before you snap?

CharrDen
Gondolom szépen megkapnak majd egységeket mint a lurker, firebat, wraith stb amiket szándékosan kihagytak, hogy még leakasszanak kb 20-24ezret a játékosokról. Félig-meddig megértem õket, de a wow mellett nem hiszem hogy túl nagy szükség lenne rá.

Rég ki lett jelentve, hogy battlenet-hez elég a wings of liberty. Multiban a leendõ két kiegészítõ tulajdonosai semmivel nem lesznek másabbak, mint akiknek csak az alapjáték van meg.
CharrDen
Miért, a 3hoz nem kell majd az alapjáték? Nem úgy lesz, hogy az csak egy kiegészítõ lesz mint a Brood War?

nr1ranger
"Aki türelmes az viszont megvárja a 3.at és csak azt veszi meg" Azzal nem fog semmire sem menni mivel kiegészítõ és az alapjáték nélkül nem fog menni. + szerintem itt is úgy lesz mint a WoWnál, hogy a kiegeket szépen egymásra kell majd upgradelgetni, így az sem fog mûködni hogy a 2. kiegészítõt kihagyod.

There is no peace. There is only WAR!

gallardo
Köszönöm szépen, most már értem.

BaLeeX
Vagy megveszed csak a 3.at és játszol azzal. 😊

Amúgy szerintem is fair dolog, hogy aki megvette ezt és nem akarja a kiegészítõket megvenni azt nem szívatják azzal, hogy összeengedik olyanokkal akik megveszik a kiegészítõt és olyan egységek ellen küzd amit õ nem gyárthat.
Aki türelmes az viszont megvárja a 3.at és csak azt veszi meg.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

RedDevilsza
Van egy Bonus Pool, amibe folyamatosan kapod a pontokat ahogy az idõ telik. Ha nyersz egy meccset, és van pont a bonus poolba, akkor akkor a meccs nyeréséért járó ponthoz hozzáad mégegyszer annyit és levonja a bonus poolból. Ez azért jó, mert ha valaki nem játszik olyan sokat naponta csak pár meccset, akkoris szépen tud haladni a ranglétrán.

NeBby
Még 1 ember kéne 2v2 re!

Prody
Prody
514

Felveszlek téged is

NeBby
Nekem pl most is lenne kedvem egy SG 2v2 höz (3v3 esetleg) , de friendsbe nálam még 10 en is fentvannak (fõleg sg-sek). Szvsz 4-6 embert most is össze lehetne kaparni

FSpofon
de minden meccsen kapsz amig van bonusod

Arab money

gallardo
Nyílván te is láttad hogy nem minden meccs után kapsz bónuszt és én ennek a miben létére kérdeztem rá.

ozzz
Nekem szombat egész nap most nem jó, de holnap vagy vasárnap ráérek.

Prody
Na
Komolyan össze kéne hozni egy SG-s 4v4-et. Ki mikor ér rá ill. kinek lenne kedve hozzá?
Akár többet is.

FSpofon
igen aki már 2. osztály felett van és beavatták a számok rejtelmeibe az látja hogy duplázza a pontjait

Arab money

gallardo
üdv!
valaki rájött már hogy a meccsek utáni pontozásnál a bonusz pontokat mi alapján adja?

ProGabe
a 2-dik részben egy phoenix felemel egy warp-in-ben lévõ stalkert! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mooo
Nem szóltam volt az egy hét is,már összefolynak a napok <#idiota>
mooo
Nekem ma jött meg a Zavvi-ról,még 1 hét sem volt...
Sziasztok!

Ha van valakinek egy fölösleges Guest kódja, megköszönném, ha elküldené pü-ben!

Üdv,
Hell
ozzz
De tény, hogy hatékonyabb 4v4-ben a rush, mert nem mindegy, hogy egyszerre 2 vagy 4 játékos támad meg. A felmentõ sereg 4 irányból érkezik és az is lassabb úgy, mint mondjuk 2v2-ben. Azok vannak elõnyben ahol nagyobb az összhang és jól együttmûködnek.

Mikiller
Köszi😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller