StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

very hard-on és insane-en csal az a.i.?

How much can you take,before you snap?

tegnap linkeltem 😊

amúgy tényleg állat 😄

unknown nick
Ez mekkora blamázs. TL-en errõl csináltak poll-t 😄

TLO placement meccsek 😊

MrStokes
Sejtem, hogy nem lehet tul nagy merteku az a bonusz, Blizzard-ek mar WoW-ban sem vittek nagyon tulzasba a rested XP merteket. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

unknown nick
Mennyi volt a pontszáma? Lehet hogy diamond 3 volt, de a diamond ligák között alacsonynak számító ladder számértéket képviselt. Talán a win/loss arányod is jobb volt.

Van a játékban skirmish? (tört verzióm van)
unknown nick
Szvsz nem is nagy elõny, mert csak arra elég, hogy win esetén vissza szerezd a napi lemaradást és onnan folytasd.

csuszi
nem igazán értem, diamond rank 3 even teams nekem. ha elõre tudom hogy diamond 3. tuti összeszarom magam és kikapok. még jó hogy nem tudtam😊

MJ rulz Pink Team The Only One

unknown nick
Ha bekerülsz egy ligába, akkor annak a tagjaival versenyzel a bent maradásért. Cross játék van a ligák között, nem csak ugyanazokkal játszol. Az hogy ki az ellenefed többnyire ladder pontszám alapján dõl el. Azért, hogy legyen fel-le mozgás kapsz néha jóval erõsebb és gyengébb elenfeleket is. Úgy vettem észre, hogy mikor feljebb kerülsz, akkor egy friss ligát kreál. Érdemes kivárni amíg betelik a 99, mert ha véletlen elszúrod a partit jó eséllyel mész vissza ahonnan jöttél 😄

MrStokes
Jo otletnek tartom, csak furcsanak tunt elso hallasra RTS-ben ilyen.
De hat itt is van progress, tehat van letjogosultsaga.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

unknown nick
Kell az van aki otthon ül egész nap és már több, mint 200 meccset lejátszott egyszerûen kiesnél a ligából, mert nem tudsz annyit játszani pusztán idõhiány miatt.

Ti tudjátok, hogy hogyan is mûködik ez a divízió-rendszer?
Arra gondolok, hogy mikor kvalifikálod magad, bekerülsz egy divízióba, amiben van 5 szint (bronz-silver-stb.), és most már örökre itt maradsz? Azaz mindig ugyanazzal a párszáz játékossal fogsz találkozni a különbözõ szinteken?
Vagy minden egyes szint egy külön divízió? Tehát én most a silver ligában vagyok, ahol van még másik x ember. Ha lecsúszok, vagy feljebb lépek, akkor egy véletlenszerû bronz vagy arany ligába kerülök?
Vagy valami teljesen más szisztéma?

MrStokes
Na ne mar, hogy itt is van rested bonus, mint az MMO-kban!

unknown nick
Ráadásul ha favoredet legyõzöl úgy, hogy a top 10-ben vagy könnyen megeshet egy feljebb lépés a ligák között.

Ahham, és ahogy látom több pontot is kapok favored ellen.
Aradebil2
azt jelenti,hogy az ellenfél rejtett rangja magasabb mint a tied.hogy mi a rejtett rang,és h kinél mennyi,azt sosem fogjuk megtudni

Sziasztok!

Még egy próba. Ha van valakinek egy fölösleges Guest kódja, megköszönném, ha elküldené pü-ben!

Üdv,
Hell
HeadHunter86
Azt hogy õ preferálja a pályát amin játszani fogtok. Vagy sokat nyert rajta, valami ilyesmi.

Valaki le tudná írni mit jelent pontosan a favored ellenfél?

Próbáltam utánanézni, de a hivatalos forum karbantartás miatt nem elérhetõ.
Hála cdgalaxisnál nem volt ilyen gondom, 2 napja lerendeltem, tegnap meg is jött 😊
Digitális változatot szeretnél rendelni? Hai igen, akkor ahoz is jár Guest kód?

Üdv,
Hell
Smuge
Nem Zavvi-tól kellett volna rendelni, shopto vagy game.

FSpofon

Arab money

hpzolee
paypallal honnan lehetne a leg1xübben megrendelni a gamet? :p

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

nr1ranger
Mondjuk nem tudom mi számít náluk pontosan feladásnak, az amikor berakják a zsákba, amit majd elvisznek másnap a postára, vagy amikor ténylegesen postára adják.

There is no peace. There is only WAR!

nr1ranger
Akkor este jött az e-mail nekem hogy Order Despatched.

greyfox
Vasárnap adták fel? 😉

Steam: greyfox

greyfox
Hát. Nem lettem boldogabb. 😞
Ha tudtam volna, hogy van a platinumshop-ban papírdobozos +1000 Ft-ért..

bélanéni
<#kuss><#pias><#nevetes1><#hehe><#buck><#wave><#taps>

Már ezer éve nem olvastam a fórumot, mert csömört kaptam (nem a játéktól, a fórumtól), de ez nagyon ütött!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

nr1ranger
Edit: júl 25

nr1ranger
Én mit szóljak a júl 26-án feladott, máig meg nem érkezett miatt? 😄

greyfox
Nem kellene furcsállanom, hogy a múlt hét szerdán feladott Zavvi-s sc2-m még nem jött meg?

Különc
laszlofarago kukac ak47 pont hu az emilem, az lemaradt, azaz MSNem is az is mehet a listába.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Tails
Sziasztok !

Végre tudnék multizni, de tegnap óta ledobáll állandóan a battle net. Játék közben kiirja hogy nem tudott csatlakozni és hogy játszhatok tovább offline módba és mindezt a játék közepén <#szomoru1>

Nem tudjátok mi lehet a megoldás rá ?

Különc
Dessan 668 terran

Felvehettek, de a kampány végéig még nem fogok multizni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
úgy szeretnék egyszer az életben olyan hsz.t olvasni tõled ami:
a, legalább kicsit szimpatikus
b, legalább nem nagyon unszimpatikus

<#puszis><#wink>

csuszi
😄

Aradebil2
jujj fosztogatoval vagyok egy divisionben xD

Aradebil2
te hallod a lottószámokat nem szeretnéd nekem elmondani?

FSpofon
jo de ezt mikor mondtak? x eve amikor meg nem az activision futtyere ugraltak
foleg 2 ev mulva semmi koze nem lesz a cegnek a blizzardhoz csak gyartjak gyartjak gyartjak a jatekokat
aztan ha kijon a 3. resz akkor lesz a legnagyobb para mert tovabbra is elvarjak majd toluk az evente 2 game kiadasat, wow team meg csak nem szorgos annyira

Arab money

nr1ranger
Ezt csak a trollok terjesztik a fórumokon, akik a "fos a starcraft2, dögöljön meg a Blizz" elvét vallják. A blizz nyilatkozata szerint a kiegészítõknek kiegészítõ árbesorolása lesz. Tehát kb 8000 FT körül lesz szerintem. Persze, tudom hogy ez is elég drága, de azért nem 14 ezer forint.

Aradebil2
annyit kérnek el érte,amennyit megadnak érte,ne aggódj,tuti nem lesz 10k alatt a kieg sem

BaLeeX
Érdekes módon múltkor le lettem ugatva, hogy hülyeséget beszélek. Mivel az alapjáték tulajdonosai csak alapjáték tulajdonosokkal tudnak majd játszani, aki megveszi a kiegészítõt az meg ha azzal játszik csak olyanokkal játszhat akiknek szintén megvan.

De ezt még nem hallottam, hogy aki nem veszi meg az alapjátékot az nem játszhat a kiegészítõkkel, mivel ahogy olvastam azt is ilyen "szép" áron akarják majd piacra dobni, ha viszont kiegészítõként dobják ki akkor nem kérhetnek el annyit érte.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

mooo
Már a kezdeteknél leírták,hogy: "További fontos dolog, hogy mivel számos embernek csak a magyarított egység- és épületnevekkel van gondja, ezért két változat fog készülni: egy a magyar nevekkel és egy eredeti nevekkel. " Tehát felesleges tovább sírni emiatt...
Aradebil2
-8nál supply minek?-->1 scv hátrány
-orbitalt rögtön barrack után!
-2. supply is korai--> 2scv hátrány
-marák miért lent vannak?jobb az fent biztonságban
-kevés az scv-d,csak azért nem termelt le,mert hülye volt és 6al szedett gázon tök fölöslegesen
-neked is sok gázod lett még 1-bõl is-->factory?
-concussive shell-t,amint lehet
-ha az utánpótlásod rallyzod a mainjére,már elsõ pushnál nyertél volna
-!!!MULE!!!

Én is ezen a véleményen vagyok minden játéknál.Az egység nevek lefordítása a forumokon iszonyat nagy káoszhoz vezet mert sok vérpistike elkezdi a szerencsétlen magyar neveket használni akik meg nem használják nem értik mirõl van szó ha valami taktikai dologról van épp eszme csere!
Fehercsoki
Na igen meg ez a Kerrigan Sára meg a Réjnor Imre:S

cserkészõ, holstsugár? <#wow3>

tényleg ne fordítsátok le az egységek neveit, csak a gond van belõle

NeBby
Támogatom az ötletet , ha az egységeket is lefordítják , akkor biztos hogy nem használnám a magyarítást...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Aradebil2
mi 13 mega egy olyan "patchen" amiben semmi sincsen?...