StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
amúgy tényleg állat 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
MJ rulz Pink Team The Only One
De hat itt is van progress, tehat van letjogosultsaga.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Arra gondolok, hogy mikor kvalifikálod magad, bekerülsz egy divízióba, amiben van 5 szint (bronz-silver-stb.), és most már örökre itt maradsz? Azaz mindig ugyanazzal a párszáz játékossal fogsz találkozni a különbözõ szinteken?
Vagy minden egyes szint egy külön divízió? Tehát én most a silver ligában vagyok, ahol van még másik x ember. Ha lecsúszok, vagy feljebb lépek, akkor egy véletlenszerû bronz vagy arany ligába kerülök?
Vagy valami teljesen más szisztéma?
Még egy próba. Ha van valakinek egy fölösleges Guest kódja, megköszönném, ha elküldené pü-ben!
Üdv,
Hell
Próbáltam utánanézni, de a hivatalos forum karbantartás miatt nem elérhetõ.
Üdv,
Hell
Arab money
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
There is no peace. There is only WAR!
Ha tudtam volna, hogy van a platinumshop-ban papírdobozos +1000 Ft-ért..
Steam: greyfox
Már ezer éve nem olvastam a fórumot, mert csömört kaptam (nem a játéktól, a fórumtól), de ez nagyon ütött!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Steam: greyfox
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Végre tudnék multizni, de tegnap óta ledobáll állandóan a battle net. Játék közben kiirja hogy nem tudott csatlakozni és hogy játszhatok tovább offline módba és mindezt a játék közepén <#szomoru1>#szomoru1>
Nem tudjátok mi lehet a megoldás rá ?
Felvehettek, de a kampány végéig még nem fogok multizni
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
a, legalább kicsit szimpatikus
b, legalább nem nagyon unszimpatikus
<#puszis>#puszis><#wink>#wink>
MJ rulz Pink Team The Only One
foleg 2 ev mulva semmi koze nem lesz a cegnek a blizzardhoz csak gyartjak gyartjak gyartjak a jatekokat
aztan ha kijon a 3. resz akkor lesz a legnagyobb para mert tovabbra is elvarjak majd toluk az evente 2 game kiadasat, wow team meg csak nem szorgos annyira
Arab money
De ezt még nem hallottam, hogy aki nem veszi meg az alapjátékot az nem játszhat a kiegészítõkkel, mivel ahogy olvastam azt is ilyen "szép" áron akarják majd piacra dobni, ha viszont kiegészítõként dobják ki akkor nem kérhetnek el annyit érte.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
-orbitalt rögtön barrack után!
-2. supply is korai--> 2scv hátrány
-marák miért lent vannak?jobb az fent biztonságban
-kevés az scv-d,csak azért nem termelt le,mert hülye volt és 6al szedett gázon tök fölöslegesen
-neked is sok gázod lett még 1-bõl is-->factory?
-concussive shell-t,amint lehet
-ha az utánpótlásod rallyzod a mainjére,már elsõ pushnál nyertél volna
-!!!MULE!!!
tényleg ne fordítsátok le az egységek neveit, csak a gond van belõle
Starcraft2 e-mail: [email protected]