StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
<#felkialtas>warning!rp alert!<#felkialtas>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"kõkorszaki játékmenet"
inkább ezt nézzétek meg, rég láttam ilyen jó replayt
http://www.youtube.com/user/HDstarcraft#p/u/1/oWJSaj43uBU

How much can you take,before you snap?

csuszi
😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Szolgálati közlemény: kérem Since és AzurKiller kartácsokat, hogy este ûrsugarazásra jelenjenek meg (ha tudnak), hogy dominálhassuk a galaxist! Kb. 8-tól 2-ig fent tudok lenni.
Mint mondtam, mindig ezt csinálja. Pont azért mert így szó van róla. Meg kap sok kommentet. Szánalmas alak de jókat lehet röhögni a hülyeségén.

Why so serious?

en azt nem ertem mi a budosfaszert kellett a sajat velemenyet (foleg ha egy nagy faszsag, mert fele se igaz) hozzaadnia egy HIR-hez, ami a folytatasokrol szolna. egyre trébb ez a hw is 😞

unknown nick
Jó ez a Balance mutató:

Tökéletesen kijön, hogy a Zerg skilles gamer kezében nagyon üt. Ahogy emelkednek a ligák úgy erõsödnek a Zergék.

Szerintem, az összes ilyen cikkel nem kéne foglalkozni, akinek tetszik az játszik vele akinek meg nem az ne játszon vele ilyen egyszerû, de nem tudom miért kell azokat basztatni aki élvezi.

Hegi90
"meg még csak nem is elég dárkos 😞" :ASD:SD_:SD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mit foglalkoztok Flatline-al, direkt kinézi mindig magának ami népszerû és utána csakazértis utálja. Nem az elsõ esete, nem is az utolsó.

Why so serious?

unknown nick
"kõkorszaki játékmenet társult a játékhoz"

He? Megköveznék a blizzt sokan (én biztos), ha a játékmeneten változtatna! Akkor adjanak ki más RTS-t ne SC néven és azt mondom OK a szövegelés. SC-ben a játékmenet szigorúan meghatározott stílust követ. Már így is kompromisszumokkal.

unknown nick
Játékos: Megjelenés óta játszom az SC-al bneten (már csak a 2-t). Jópár év eltelt 😄 Én is csak annyit tudok mondani, must have. Idõvel lenyomja a BW-t.

Különc
A másik kettõ még csak-csak, de a kõkorszaki játékmenet <#wilting>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc
<#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

http://www.flickr.com/photos/11855677@N07/3891444459/in/photostream/
ha még nem láttátok
elég brutál jó lett szerintem

hardwireden olvasatm epp most sc2 rol:

"... Már csak arra kéne választ adnia, mi tartott annyi ideig az elsõ részen, hiszen elég középszerû CGI, bugyuta sztori és kõkorszaki játékmenet társult a játékhoz. Ennél kicsit többet várunk a Blizzardtól."

elso resz = az sc2 terran kampanya. hat ez a dixie flatline se tul epeszu, pedig eddig annak tunt😄

Aki tud pls küldjön nekem guest kódot ! pls !
Renjike
ink segits a társadnak és közbe az utánpotlásukat zavard meg 1-2 unittal AI az butább még mindig mint az ember. csak Insane csal 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

AI ellen van valami taktika ? Rusholjam le egybõl ?
Mert 2v2-ben mediumban simán megy, de velem medium ellenem medium+70%os hard már aláz (mármint leveri a társam, aztán jönnek ketten ellenem)
Vagy nyomassam elején a Zergeket és rush?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hegi90
majd játszanék veled egyet, szintfelmérõként 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Írj a blizznek, ha el is lopták úgy tudom vissza lehet szerezni, amennyiben megvan a játék doboza, azt le kell fényképezni a személyivel ilyesmi. De ezt elmondják.

csuszi
miért is? conteo? nem is blizzard oldalról jön a stat. túl sok összeesküvõs filmet nézel nem?

csuszi
ja amúgy rosszul gondoltátok(gondoltam) eddig, mert a rank oldalon, amikor kiírja hogy x. vagy a világon, az a ligádban érti. teszem azt én nem a world rank 2219. vagyok, hanem a platinák között a 2219.

FSpofon
simán lehet hiányos a stat

Arab money

csuszi
akik a balance miatt rinyálnak:

úristen de egyenlõ, hihetetlen.
random; protoss; terra; zerg win ratio:
diamond:
56;56;56;56;
platina
57;56;56;56
gold
53; 52;53;52
silver
49;49;49;49
bronz
42;42;39;42

silverben századra megegyezik a 3 faj😊 látszik hogy a bronzban esik szét legjobban a mezõny, és a terra a leggyengébb?? 😄 mégis ezt imbázzák a kezdõk...

csuszi
csuszi
megverek 3 gyémántot és nem képes felrakni gyémántba. pedig úgy izgultam😊

Hello!hát én tegnap végignyomtam a singlit,és nem voltam elragadtatva tõle,én jobbat vártam ennyi idõ elteltével az elsõ után,na mindegy ezt is megéltük.Most probálkozok a multival😊Üdv mindenkinek
Daell Drow
mar akartam irno hogy ma sem jott meg mivel a postas csekken kivul nem hozott mast.
Erre most 5 perce jon vissza kocsival, hogy bocsi a postan felejtette a csomagom. <#idiota><#vigyor2>
Szal jelentem, nekem is megjott ZAVVI-rol. a csomag tokeletes allapotu.
Szal most mar mindenkinek meg kell hogy erkezzen.
sehol máshol nem adtam meg a dolgaim csak azon az oldalon ahol kell.
nem tudok már belépni...így megváltoztatni se tudok semmit...
gecijóó
Ellopták az accodat. Ilyet a Blizzard nem küld. Az acclopó oldalon megadtad a felh. neved meg a jelszavad? Mert akkor elbúcsúzhatsz a játéktól. Ja ha még be tudsz lépni a battle.net-re akkor változtasd meg gyorsan a jelszavad, amíg még lehet.
Hi

Kaptam egy levelet: Battle.Net Account Issue -- Account Locked Notice
Nem tudok be jelentkezni az email címemmel,mert zárolva lett,mert hogy vki más IP címmel lépet be ,mint ami nekem volt:S Nem is értem ha nem fix IP-m van akkor ezt hogyan...mind1
Az acc visszaállító linkem amit levélben kaptam nem mûködik...
greyfox
Igen.

Steam: greyfox

TDC Geronimo
Nem véletlen néz ki az ingame cinematicsba úgy a game ahogy. Szinte biztos, hogy a next gen MMOjukhoz ennek az enginenek a módosított változatát használják majd

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sheltem
Budapesti vagy ugye?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

greyfox
27-én délelõtt.

Sheltem
Te mikor rendelted meg?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

csuszi
belépsz.

A doboz sarkai "kicsit" megkoptak. Nem dõltem tõle a kardomba. A lényeg nem sérült.

Fenrir
Kettétört a dvd és nincs benne kód 😊

A halál csupán a kezdet...

Fehercsoki
<#wilting> Mennyire sérült?

Nekem már múlt héten csütörtökön megjött, de érdekes módon nem Angliából, hanem Belgiumból. Cserébe mert ilyen gyorsan ideért, kicsit sérült. De annyi baj legyen!

greyfox
Megjött a zavviról! 😊)

<#wave><#kacsint><#vigyor2><#pardon1>

Fehercsoki
Ez aztán jó kis map😮 Azt írja a srác aki csinálja,hogy hamarosan kiadja,szóval én várom nagyon.

FSpofon
miért rts-t csinált a blizz ezzel a motorral, rejtély <#fejvakaras>

Arab money

Rage47
Fenrir
Elkelt mindkét kód.

antgecc
bneten hol találom a saját profilomat?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fenrir
Van 2 vendégkódom, akit érdekel az küldjön privátot.

Rage47
miért kéne az 1-hez hasonlítani? nem lehet sztem. abban az idõben az volt a legjobb rts, most meg ez, ennyi :p persze még most is jó az sc1, szal...
ah, mekkora game 😮
huk 😞