StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
inkább ezt nézzétek meg, rég láttam ilyen jó replayt
http://www.youtube.com/user/HDstarcraft#p/u/1/oWJSaj43uBU
How much can you take,before you snap?
Why so serious?
Tökéletesen kijön, hogy a Zerg skilles gamer kezében nagyon üt. Ahogy emelkednek a ligák úgy erõsödnek a Zergék.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Why so serious?
He? Megköveznék a blizzt sokan (én biztos), ha a játékmeneten változtatna! Akkor adjanak ki más RTS-t ne SC néven és azt mondom OK a szövegelés. SC-ben a játékmenet szigorúan meghatározott stílust követ. Már így is kompromisszumokkal.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ha még nem láttátok
elég brutál jó lett szerintem
"... Már csak arra kéne választ adnia, mi tartott annyi ideig az elsõ részen, hiszen elég középszerû CGI, bugyuta sztori és kõkorszaki játékmenet társult a játékhoz. Ennél kicsit többet várunk a Blizzardtól."
elso resz = az sc2 terran kampanya. hat ez a dixie flatline se tul epeszu, pedig eddig annak tunt😄
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mert 2v2-ben mediumban simán megy, de velem medium ellenem medium+70%os hard már aláz (mármint leveri a társam, aztán jönnek ketten ellenem)
Vagy nyomassam elején a Zergeket és rush?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
MJ rulz Pink Team The Only One
úristen de egyenlõ, hihetetlen.
random; protoss; terra; zerg win ratio:
diamond:
56;56;56;56;
platina
57;56;56;56
gold
53; 52;53;52
silver
49;49;49;49
bronz
42;42;39;42
silverben századra megegyezik a 3 faj😊 látszik hogy a bronzban esik szét legjobban a mezõny, és a terra a leggyengébb?? 😄 mégis ezt imbázzák a kezdõk...
megverek 3 gyémántot és nem képes felrakni gyémántba. pedig úgy izgultam😊
Erre most 5 perce jon vissza kocsival, hogy bocsi a postan felejtette a csomagom. <#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2>
Szal jelentem, nekem is megjott ZAVVI-rol. a csomag tokeletes allapotu.
Szal most mar mindenkinek meg kell hogy erkezzen.
nem tudok már belépni...így megváltoztatni se tudok semmit...
gecijóó
Kaptam egy levelet: Battle.Net Account Issue -- Account Locked Notice
Nem tudok be jelentkezni az email címemmel,mert zárolva lett,mert hogy vki más IP címmel lépet be ,mint ami nekem volt:S Nem is értem ha nem fix IP-m van akkor ezt hogyan...mind1
Az acc visszaállító linkem amit levélben kaptam nem mûködik...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#wave>#wave><#kacsint>#kacsint><#vigyor2>#vigyor2><#pardon1>#pardon1>
Steam: greyfox
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
huk 😞