StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=C8toFV3KKs0
How much can you take,before you snap?
Region: #2,401
1 v 1 próbálok feljebb jutni de silvert nehéz elhagynom úgy látom:S:S
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
részegen fun 😄
How much can you take,before you snap?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Láttam a videókon hogy csak rákattint, vagy rosszul láttam
Rosszul gondolják szerintem. A régi unitok csak átvezetõk az elsõ és második rész közt. Egy kis felidézése a múltnak semmi több. Bár az épület kiegek fejlesztésében lehet jövõ.
Nagyon sok egység van már a játékban és még jön 2 kieg. Azzal játékmenetbeli újítások is. Kíváncsi leszek rá sima SC-t nagyon megdobta anno a BW.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom Skirmish-ben alkalmazni a Campaignban használható egységeket és épületeket? Firebat, Goliath stb....
Gépágyus bunker, automata gázszedõ épület stb.....
választ elõre is köszönöm!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
random faction playert kaptam protossként.
elkezdtem kiépíteni amit kell, még az elsõ gw-m épülõben volt mikor látom hogy a scoutja pylon (mint kiderült protoss lett) rak, no mondom jol kezdõdik, mire kijött az elsõ zelám, már 2 ágyuja le volt téve bázisom mellé és hiába jöttek azelák simán kiszedte õket a munkásaimmal+bázisommal:-)
3 perc volt az egész:-p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Amikor felemelte a bázisát kiléptem, mert onnan gondoltam bukik.
Nem hittem, hogy kilép és így van vége.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Le sem rakja a bázist, akkor, hogy akar nyerni?😄
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Aki tud segiteni pls küldjön pm ben.
Köszönöm!
föld alól is lehet õket robbantani, X-szel. Legalábbis ha jól emlékszek régebben lehetett, mostanásg nem szoktam vele trükközni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ennek kicsit egyszerûbb változata, mikor simán lerakod az "út" alá õket és mikor fölötted vannak unburrow. Ehhez még speed upgrade se kell és iszonyatosat üt. Hátránya, hogy jobb terránok mindig elõre scannelnek.
Terránhoz bejutáshoz early gameben Hegi linkelt neked (#16926) tutorialt.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774