StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

estére egy kis mulatság 😄
http://www.youtube.com/watch?v=C8toFV3KKs0

How much can you take,before you snap?

Prince of Máté
Nem a világ 8207-ik playere vagy, hanem a silver ligán belül!
Ezt én is késõbb tudtam meg.

World: #8,207 TerranDonatus
Region: #2,401

1 v 1 próbálok feljebb jutni de silvert nehéz elhagynom úgy látom:S:S

végre meg kaptam azt a solo 5 hot streaket vagy micsodát amikor 5 meccset kell nyerni 1 v 1 be 😄 multi achik is kurva jók, bár némelyik elég nehéz😄

HeadHunter86
Köszi a tippet!

valaki múltkor linkelte azt az oldalt ahol meglehet nézni hanyadik vagyok Európában , eltudja küldeni valaki megint pls ?😄 kiv vagyok fejlõdök e.

RedDevilsza
Nem nehéz csak "át kell látni a rendszeren"<#idiota> Ha lenyomva tartod a Spacet akkor lassabban lõ, mintha folyamatosan nyomogatod. A legfontosabb viszont az upgradekkel való ügyeskedés. Ha megjelenik egy valahol, nem kell egybõl felvenni, kis idõ után átalakulnak másik upgraddé. Innentõl cak annyi a dolgod hogy felveszel 2 dronet, aztán 2 lasert. Utána csak droneokat ha esetleg elvesznének. Ennyi...

HeadHunter86
Én rátettem a telót a space-re. De ti hogy csináltok ennyit? Wááá, a Carrier-t eddig 1x tudtam lenyomni. Qrva nehéz.

RedDevilsza
Igen, és mindegyik pálya végén van egy boss: Carrier, Leviathan, Terratron. NEkem 350k a rekordom, de már ennyinél kurva uncsi nyomogatni a spacet egyfolytában 😄

Sheltem
Elvileg 3 pályás, viszont utána kezdõdik újra? az 500000 et a gold achievementhez csak úgy lehetne összeszedni...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bump cart próbáltátok már 😄
részegen fun 😄

How much can you take,before you snap?

unknown nick
Engem lenyomott egy carrirer 😊

Sheltem
Kinek mennyi a rekordja az árkád gépen a játékban ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

teljes értékû.

HeadHunter86
Guest kóddal ugye csak multizni lehet? Mert haver azt állítja Guest kódot kapott és megy neki a single.

Control+C -> Control V. Csak arra vigyázz, hogy nehogy Control-X et nyomj, mert akkor a másolni kívánt épület helyén megsérül a tér-idõ kontinuum, és a keletkezõ fekete lyuk beszippantja a bázisodat.
Hogy lehet épületeket másolni gyorsan?
Láttam a videókon hogy csak rákattint, vagy rosszul láttam
Hmm nyomjatok egyet a kép helyére, nem igazán akarja megjeleníteni.

Egy kis easter egg, Star Wars módra, talán még nem látta valaki. 😄

unknown nick
"Sokan ugy gondoljak, hogy majd a kov. 2 kiegeszito fogja oket a jatek multiplayer reszebe behozni."

Rosszul gondolják szerintem. A régi unitok csak átvezetõk az elsõ és második rész közt. Egy kis felidézése a múltnak semmi több. Bár az épület kiegek fejlesztésében lehet jövõ.

Nagyon sok egység van már a játékban és még jön 2 kieg. Azzal játékmenetbeli újítások is. Kíváncsi leszek rá sima SC-t nagyon megdobta anno a BW.

Egyátalán nem biztos, hogy a multiba a singlébõl fogják átrakni az egységeket. Sõt!
MrStokes
Jelenleg azok az egysegek csak a campaign-ben elerhetoek. Sokan ugy gondoljak, hogy majd a kov. 2 kiegeszito fogja oket a jatek multiplayer reszebe behozni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

FSpofon
vedd meg a kiegészítõket

Arab money

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom Skirmish-ben alkalmazni a Campaignban használható egységeket és épületeket? Firebat, Goliath stb....
Gépágyus bunker, automata gázszedõ épület stb.....

választ elõre is köszönöm!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Jockey
na lol
random faction playert kaptam protossként.
elkezdtem kiépíteni amit kell, még az elsõ gw-m épülõben volt mikor látom hogy a scoutja pylon (mint kiderült protoss lett) rak, no mondom jol kezdõdik, mire kijött az elsõ zelám, már 2 ágyuja le volt téve bázisom mellé és hiába jöttek azelák simán kiszedte õket a munkásaimmal+bázisommal:-)
3 perc volt az egész:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sheltem
Ejnye már...Ott a smiley a mondatom végén 😊

Mikiller
Jaa, hogy végig kell nézni...😄
Amikor felemelte a bázisát kiléptem, mert onnan gondoltam bukik.
Nem hittem, hogy kilép és így van vége.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

csuszi
😄

MJ rulz Pink Team The Only One

<#sniffles>

TurboX
most muszáj volt tönkretenni a lelkivilágát? 😄
Sheltem
Akkor talán multiplayerben a bronz ligában érvényesülni fogsz. A silverhez még édeskevés 😊

Na fiúk-lányok, jöttem dicsekedni. Végignyomtam a kampányt brutal fokozaton. <#crazya>

vegig nezted, vagy valami bajod van?😊

Mikiller
Ennek meg mi értelme van?
Le sem rakja a bázist, akkor, hogy akar nyerni?😄

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Oké, én is így gondoltam (és tapasztaltam).
mukika
nem. csak azokon a kimaradt pályákon, ahol választhattál, hogy melyik oldal mellé állsz.

TurboX
az ilyenek minek játszanak.. rejtély
Várjatok már, ha a labor fejlesztések megvásárlása UTÁN csinálok meg egy régebbi pályát az arcívumból, akkor a fejlesztés használható lesz a régi pályán is?? Nem csak a vásárlást KÖVETÕ pályákon??
csuszi
infestor.

MJ rulz Pink Team The Only One

Továbbra is várok egy Guest kódot!

Aki tud segiteni pls küldjön pm ben.

Köszönöm!
Hegi90
Ennek kicsit egyszerûbb változata, mikor simán lerakod az "út" alá õket és mikor fölötted vannak unburrow.
föld alól is lehet õket robbantani, X-szel. Legalábbis ha jól emlékszek régebben lehetett, mostanásg nem szoktam vele trükközni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Blacksheep333
Kösz szépen a tutoriálokat és a tippeket!

Az operációs rendszeren is túl...

antgecc
Én úgy szoktam trükközni a banelingekkel, hogy kifejlesztem nekik a gyorsítást és a burrow-t. A pályák nagy részén terranék egyenesen átjönnek felém, okosabbak közbe scannelgetnek is, ezért én nem pont az útjába rakom a banelingeket, hanem egy félreesõ helyre, de nem messze. Amint MMM megérkezik és csatázni kezd, teszem azt a bázist védõ seregemmel, elõkapom a banelingeket és hátulról robbantom be az egész csapatot.

Ennek kicsit egyszerûbb változata, mikor simán lerakod az "út" alá õket és mikor fölötted vannak unburrow. Ehhez még speed upgrade se kell és iszonyatosat üt. Hátránya, hogy jobb terránok mindig elõre scannelnek.

Terránhoz bejutáshoz early gameben Hegi linkelt neked (#16926) tutorialt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47
<#taps>
HeadHunter86
Error report önmagában semmit se jelent 😄 Ezzel csak a blizzard-nak tudod elküldeni, egy szöveges fájlt, a configodról, memória hivatkozásokról, stb. Aztán ha sok embernél ugyanaz a dolog okozta a hibát akkor orvosolják majd. Többet én se tudok, 2-3 órás játék után engem is kidobál, szerintem kevés neki a 2 giga ramom. Holnap újra húzom a win7-et mert érzem hogy már kezd lassulni a rendszer, szerintem jobban fog futni, mert minden kezd lassú lenni rajta.

Prody
Haveromat folyton "Error report" szöveggel kidobja... Mi lehet a gond?

Prody
13-15e FT körül.

vagy a Corában?

Hali. Tudja valaki hogy a media markt-ban mennyibe kerül a game?

Maak
Ha netan valakit erdekel az insane FFA achievement es kezdo mint en, akkor itt egy egyszeru "megoldas" ra

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774