StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szóval nekem tetszett nagyon a sztori, várós a protoss kampány, remélem, lezárják rendesen az összes kérdést, ami számomra nyitott maradt. 😊
Jöhet az acsivadászat.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
.. ehhez WoL-ban kellett ~1 hónap...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennyibõl örülõk, hogy kevés idõm van játszani, tovább kitart 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Azt kapd ki. Elmentem itthonról egy fél órára. Hazajöttem (nem raktam újra a játékot), ráindítottam... ééés ELINDULT!! Gond nélkül! Ez hogy?!
Na mindegy a lényeg, hogy megy. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
.. lett volna, ha nem lett volna annyira egyszerû az egész, amennyire
a második részére spoilerben:
bár ultrából nekem jobban tetszett a szanaszét poison-ölõ - igaz, nem használtam, csak az evo misszióban
dupla drón szerintem véletlenül sem op, sokkal jobb volt (nekem) a creep tumoros cucc, drónból ugyanúgy 1 perc alatt legyártottam a megfelelõ mennyiséget, tumorokat viszont általában a pálya utolsó pillanatáig kellett pakolni
a 3 ultit viszont végig fogom nézni, hogy milyen - én a direkt damage-es "atomot" tettem be, de egyetlen egy alkalommal használtam az utolsó 3 pályán, szimplán mert nem volt rá szükség
Amit sajnálok, hogy például broodmother küldetéseket is adhattak volna. Nem hiszem, hogy olyan marha nehéz lett volna néhány pályát berakni, párbeszédeket felvenni.
Maga a hangulata nagyon jó a kampánynak. Egy jó rpg nem lenne rossz ebben a világban. Kerrigan szint lépései és egy-két pálya gyakorlatilag így is olyan volt.
http://www.sg.hu/forumhelp.html?keepThis=true&TB_iframe=true&height=400&width=600
Tegnap még semmi baja nem volt. Ma be akarok jelentkezni, beütm a passwordot és utánna semmi csak vár. A visszalépésnél láttam megjelent a régióváltás én hülye átnyomtam. Azóta rögtön kilép mikor bejönne az account bejelentkezõ képernyõ. Nem tudok vele mit csinálni!
Van ötletetek?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Köszi
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Töröld a StarCraft 2-t a gépedrõl, majd Battlenetrõl töltsd le a klienst! Az automatikusan telepíti a Wings of Liberty és Heart of the Swarm legfrissebb változatát. Utána nem fog optimizálni meg mindenféle hülyeséget csinálni. Csak Play és Have fun!
Legalább is én így oldottam meg... Azóta sincs vele probléma! <#idiota>#idiota>
(Amúgy nálam 13,2GB-ot foglal a játék mappája, tehát 20GB-nak elegendõnek kellene lennie!)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
valami... fogja
bár írtad, hogy kikapcsoltad, de az AVG 100% hogy nem segít
egy lehetséges megoldás:
Hey guys i was having the same issue try deleting your mod folder an starting SC2 again an see if the error comes back up if it dont but the loader is still stuck under the patch notes there is a button that says back click that an see if it starts the loader back up that is how i got mine to work
a topic, ahonnan ezt bevágtam, van még jópár hasznos hsz, pl. a #12-es
a maradék 10% az a pálya, ahol karrigen nem irányítható <#idiota>#idiota>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Documents and Settings/All users/Application data (legyen bekapcsolva, hogy mutassa a rejtett fájlokat)
Meg nézz szét a rendszergazda dokumentumaiban is.
Doc&Setbe melyik fájlokat, könyvtárat kell törölni?
Ha sikerülne rendszergazdaként, akkor jelezz már vissza!
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
" Please close all other applications, temporarilly deactivate your anti-virus software, and try again. "
Bezárta mindent, hozzáadtam a kivételekhez az AVG-ben, sõt teljesen kikapcsolta, de még mindig kiírja.
Ha valaki találkozott már hasonló problémával, kérem segítsen egy-két szóban. Elõre is köszönöm
András
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem azért mert ez a jó hanem mert ez volt poén 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
nem vagyok az a nagy sc-s hogy ismerem a tortenetet melyen, szoval engem nem lepett meg az orosz emberke (azt se tudom kiaz, meg mindig 😄)
remelem mindent lezarnak a protos kiegben.
http://loal.atw.hu
igazából teljesen mind1 mit gyártasz, az utolsó pályán pl. konkrétan nem harcolt a seregem, csak karrigen, ami azért picit gáz :\
igen acsikkal én se foglalkoztam egyelõre, tekintve hogy egy darabot se adott meg tegnap <#idiota>#idiota>
de legalább most a WoL-lal ellentétben kaptunk egy master archives nevû cuccot, amiben szépen végig lehet tolni az összes pályát újra, acsikra vadászva, nem kell load game és társai
egyébként én csak 68-as szintet értem el a kampány végére, és megkaptam a lvl70 portrét (ghost karrigen)
Koránt sem vittem még végig, de eddig ha csak nem saját balf***ságom miatt, akkor szinte bármit lemassoltam a move volt (én egyenlõre preferálom pl a roach hydra kombót pár quennel (ugye bár van egy két baba spec képességük) és csak megyek elõre a kritikus tömeg elérése után 😊 ).
És bár nem vagyok PRO sõt... de WoL se volt egy nagy szám ebbõl szempontból, igaz azt elsõre nem brutalon hanem hardon vittem végig, de az se jelentett problémát nagyon, brutálon meg annyi volt hogy 2-3 pályán gondolkozni kellett, kicsit oda figyelni azt ennyi. Ott se volt nagyon gond.
Egy két nehezebb Achi megszerzése néha több fejfájást okozott nekem WoL ban mint végig tolni brutalon.
És szerintem ez most is így lesz a HotS ban, már most van egy két tippem egy két acsira amivel el leszek jó pár neki futással. Már persze ha nem állna le folyamatosan és beadná õket ha már sikerült megcsinálni egy kettõt elsõ neki futásra (de ez is pont olyan mint anno WoLban).
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141