StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Szerintem sose volt érdemes.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Prince of Máté
Szerintetek érdemes még várni az angol változatra?

Na, vége lett a kampánynak. Sztem baromi jó lett a sztori, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok nagy ismerõje a lorenak, a SC1-el anno játszottam ugyan, de utána már a Brood Wars pl. kimaradt.
Szóval nekem tetszett nagyon a sztori, várós a protoss kampány, remélem, lezárják rendesen az összes kérdést, ami számomra nyitott maradt. 😊
Jöhet az acsivadászat.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Klemice
tanulnom kell, ezért úgy döntöttem gyorsan kipörgetem xd

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Én a 8-ik küldetésnél járok most. Mindek sietni. 😊
koooocka...<#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

j0nNyKa
kész vagyok minden kampányos acsival, bónusz küldetéssel, mindennel
.. ehhez WoL-ban kellett ~1 hónap...

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Én még ott se.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én még csak most indulok lezúzni a Protoss anyahajót

Ennyibõl örülõk, hogy kevés idõm van játszani, tovább kitart 😄
TBTPumpa
Hát ti nagyon siettek a végigjátszással! Én még csak most járok a felénél... <#idiota>

Azon a pályán, amikor Hybrid-eket kell öldösni a laborban.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Klemice
na végigtoltam 😄 ha lesz idõm, akkor nekiesek nehezebb fokozaton, meg összeszedem az acsikat amik kimaradtak

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Zenszkij
biztos Jézus keze van a dologban 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Köszi.
Azt kapd ki. Elmentem itthonról egy fél órára. Hazajöttem (nem raktam újra a játékot), ráindítottam... ééés ELINDULT!! Gond nélkül! Ez hogy?!
Na mindegy a lényeg, hogy megy. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Edorn
No sikerült felrakni. Töröltem minden sc2-es fájlt a c meghajtóról is (nekem d-n vannak a játékok). Bár ezt eddig is megtettem. Viszont most a battlenet-es mappákat is töröltem, illetve regisztribõl pár sc2-es bejegyzést. Ezekután végre sikerült felrakni és elindítani az alapjátékot.
j0nNyKa
te csináltad jól egyébként, amit spoilerbe írtál összeállítást, az rohadtul ideális <#eljen>
.. lett volna, ha nem lett volna annyira egyszerû az egész, amennyire
a második részére spoilerben:

bár ultrából nekem jobban tetszett a szanaszét poison-ölõ - igaz, nem használtam, csak az evo misszióban

dupla drón szerintem véletlenül sem op, sokkal jobb volt (nekem) a creep tumoros cucc, drónból ugyanúgy 1 perc alatt legyártottam a megfelelõ mennyiséget, tumorokat viszont általában a pálya utolsó pillanatáig kellett pakolni

a 3 ultit viszont végig fogom nézni, hogy milyen - én a direkt damage-es "atomot" tettem be, de egyetlen egy alkalommal használtam az utolsó 3 pályán, szimplán mert nem volt rá szükség

Ha már leírja mindenki mit használt általában, akkor én is. Mutákat teljesen mellõztem.

Roach-roachling mutációval és +3 armorral, Hydralisk-frenzyvel kiegészítve zerglinggel, 3 egy lárvából és ugráló blinggel, ami több egyszeri sebzésre mutálódott. A végén még kiegészítem õket feltámadó ultraliskkel. Ezenkívül dupla drone marhára op. Meg úgy kb. minden. 😊 Kerrigannél a 40 zerg 5 roach, 5 hydra behívása is elég durva.

Amit sajnálok, hogy például broodmother küldetéseket is adhattak volna. Nem hiszem, hogy olyan marha nehéz lett volna néhány pályát berakni, párbeszédeket felvenni.
Maga a hangulata nagyon jó a kampánynak. Egy jó rpg nem lenne rossz ebben a világban. Kerrigan szint lépései és egy-két pálya gyakorlatilag így is olyan volt.
Rage47
Használjátok a spoiler taget az alábbiakban leírtak szerint:

http://www.sg.hu/forumhelp.html?keepThis=true&TB_iframe=true&height=400&width=600
Végigvittem a kampányt brutálon. Meglepõen könnyû volt, legalábbis, mintha WoL nehezebb lett volna. A történet hozta kb., amit várni lehetett, nem volt nagyon eredeti, de tetszett. Jók voltak a zerg karakterek és Kerriganbõl is sikerült jól összerakott karaktert csinálniuk és talán azok is megkedvelik, akik korábban nem tették. A játék motorjával készült videók szerintem nagyon jók lettek, sokkal jobban néztek ki, mint a WoL-ben.
Zenszkij
rakd újra

Segítsetek!
Tegnap még semmi baja nem volt. Ma be akarok jelentkezni, beütm a passwordot és utánna semmi csak vár. A visszalépésnél láttam megjelent a régióváltás én hülye átnyomtam. Azóta rögtön kilép mikor bejönne az account bejelentkezõ képernyõ. Nem tudok vele mit csinálni!
Van ötletetek?

Különc
Kár, mondjuk holnap estig nem tudok még vele játszani, de elszomorít hogy steamroll az egész

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

így tettem 70nal indulok
Leírnátok röviden a storyt? Sajna nem lesz idõm játszani vele, de azért érdekelne 😊
Köszi

Zenszkij
azért én szabadítanék fel helyet..ki tudja egy 50 gigára merném csak rátolni, de én maximalista vagyok

TBTPumpa
Egyszerûbb megoldás:
Töröld a StarCraft 2-t a gépedrõl, majd Battlenetrõl töltsd le a klienst! Az automatikusan telepíti a Wings of Liberty és Heart of the Swarm legfrissebb változatát. Utána nem fog optimizálni meg mindenféle hülyeséget csinálni. Csak Play és Have fun!
Legalább is én így oldottam meg... Azóta sincs vele probléma! <#idiota>
(Amúgy nálam 13,2GB-ot foglal a játék mappája, tehát 20GB-nak elegendõnek kellene lennie!)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
biztos hogy nem az a baja neki
valami... fogja
bár írtad, hogy kikapcsoltad, de az AVG 100% hogy nem segít

egy lehetséges megoldás:
Hey guys i was having the same issue try deleting your mod folder an starting SC2 again an see if the error comes back up if it dont but the loader is still stuck under the patch notes there is a button that says back click that an see if it starts the loader back up that is how i got mine to work
a topic, ahonnan ezt bevágtam, van még jópár hasznos hsz, pl. a #12-es

j0nNyKa
a pályák 90%-án teljesen jó a mass overlord kombó, tekintve hogy karrigenen kívül az égvilágon semmi másra nincs szükséged

a maradék 10% az a pálya, ahol karrigen nem irányítható <#idiota>

mennyit hagyja neki 50et?
HeadHunter86
Vagy nem 😄

20GB van most. szerintem annak elégnek kellene lenni...
Zenszkij
egy egyszerû, de rendkívül hülye ötlet...van elég hely a gépeden???

Sajnos a törlés sem hozta meg a kellõ eredmény... Még mindig leáll az optimalizálás..ezt pedig nem lehet elhagyni.Írok a BattleNet fórumra, hátha tudnának segíteni.
Mindent, ami a Starcraft-tal vagy a Blizzarddal kapcsolatos.
Documents and Settings/All users/Application data (legyen bekapcsolva, hogy mutassa a rejtett fájlokat)
Meg nézz szét a rendszergazda dokumentumaiban is.
Rendszergazdaként is ugyan ez, most telepítem újra, hátha...
Doc&Setbe melyik fájlokat, könyvtárat kell törölni?
Még mindig jobb, mint egy mass Overlord combo 😄
Ha egyik megoldás sem segít, megéri felkeresni a Battlenet fórumot is.
Nekem is kiírta. Nálam futott mellette egy 3D-alkalmazás, de azt leállítottam és utána ment.
Edorn
Pont ez a problémám nekem is. Lentebb olvashatod. Amit én még nem próbáltam, hogy rendszergazdaként futtatom (ahogy ma javasolták itt). Elõtte ahogy lent is írták, törölj mindent a DocAndSettings-bõl is, mert mikor tegnap este én is megpróbáltam újratelepíteni, volt amikor a DocAndSettings-et elfelejtetem törölni és akkor ugyancsak hibát írt ki, csak mást.

Ha sikerülne rendszergazdaként, akkor jelezz már vissza!
holy84
Hát azért nem teljesen pl mass drone tax brutalon lehet nem nyerõ 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

sziasztok egy kis problémám adódott a S2:Wings of liberty telepítése kapcsán. Ma érkezett meg, feltelepítettem, battle.net-es accounton létezett D3 kapcsán, most csak aktivációs kódot írtam be. Ezután kiírta, hogy elsõ indítás elõtt egy tesztet le kell futtatnia, ami 15-60 perc is lehet. Ezt elkezdte, majd 1-2 százaléknál kiírta a következõ hiba üzenetet:
" Please close all other applications, temporarilly deactivate your anti-virus software, and try again. "
Bezárta mindent, hozzáadtam a kivételekhez az AVG-ben, sõt teljesen kikapcsolta, de még mindig kiírja.
Ha valaki találkozott már hasonló problémával, kérem segítsen egy-két szóban. Elõre is köszönöm
András
Flamer
jap. ense kapom oket. marmint gondolom a rewardokra gondolsz.

http://loal.atw.hu

antgecc
Úgy látszik tök mind1 mivel nyomul az emberfia. Massolni kell és csókolom. Vagy még azt se?!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Én ling is baneling kombóval vittem végig a kampányt 😄
Nem azért mert ez a jó hanem mert ez volt poén 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Flamer
a tortenetre gondoltam. :\ nem tetszik a kozepe es a vege. 😄 marmint arra gondolok amit kerrigan tesz a kozepen (eleje, kozepe) meg a vegere amit csinalnak. :\
nem vagyok az a nagy sc-s hogy ismerem a tortenetet melyen, szoval engem nem lepett meg az orosz emberke (azt se tudom kiaz, meg mindig 😄)
remelem mindent lezarnak a protos kiegben.

http://loal.atw.hu

TurboX
ez kész 😄DDvéaesdé
j0nNyKa
gecijó 😄DDDDDDDD

Fpocok
HOOOOOOOOOOOOOOOLY FUCKING SHIT!

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
*egyelõre
igazából teljesen mind1 mit gyártasz, az utolsó pályán pl. konkrétan nem harcolt a seregem, csak karrigen, ami azért picit gáz :\

igen acsikkal én se foglalkoztam egyelõre, tekintve hogy egy darabot se adott meg tegnap <#idiota>

de legalább most a WoL-lal ellentétben kaptunk egy master archives nevû cuccot, amiben szépen végig lehet tolni az összes pályát újra, acsikra vadászva, nem kell load game és társai

egyébként én csak 68-as szintet értem el a kampány végére, és megkaptam a lvl70 portrét (ghost karrigen)

Jaa, ezem még nincs. Én zerglingeket építek nonstopp. Ócsóó, sok, hamar megvan, és egy kis ráfordítással robbantóssá mutálható. Tömegben meg olyanok mint az elvált feleség... visz mindent. 😄

holy84
Nem feltétlen csak a mass muta a durva imba!!!
Koránt sem vittem még végig, de eddig ha csak nem saját balf***ságom miatt, akkor szinte bármit lemassoltam a move volt (én egyenlõre preferálom pl a roach hydra kombót pár quennel (ugye bár van egy két baba spec képességük) és csak megyek elõre a kritikus tömeg elérése után 😊 ).
És bár nem vagyok PRO sõt... de WoL se volt egy nagy szám ebbõl szempontból, igaz azt elsõre nem brutalon hanem hardon vittem végig, de az se jelentett problémát nagyon, brutálon meg annyi volt hogy 2-3 pályán gondolkozni kellett, kicsit oda figyelni azt ennyi. Ott se volt nagyon gond.
Egy két nehezebb Achi megszerzése néha több fejfájást okozott nekem WoL ban mint végig tolni brutalon.
És szerintem ez most is így lesz a HotS ban, már most van egy két tippem egy két acsira amivel el leszek jó pár neki futással. Már persze ha nem állna le folyamatosan és beadná õket ha már sikerült megcsinálni egy kettõt elsõ neki futásra (de ez is pont olyan mint anno WoLban).

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

antgecc