StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
nincsenek portrék, acsik, semmi

szerintem a chat sem mûködik :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
lolbazmeg

úgy kaptam ki, hogy tulajdonképpen legyalultam az ellenfelet, kivéve egy bázisát

hátradõltem, mire észhez kaptam õ írtott le engem

tulajdonképpen feladtam egy már megnyert meccset. na ilyen se lesz többet -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MrStokes
A veget pont sikerult elkapnom, erdekes volt annyi ghost-ot latni, masok is hasznalhatnak batrabban oket.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ja,hogy már lejátszották a másik két negyeddöntõt?
köszi

How much can you take,before you snap?

MrStokes
Sztem mar mas nem lesz ma ez alapjan: schedule

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

CharrDen
hmm még mindig nem jó a bnet.. istenem mit csinálnak ennyi ideig?

ProGabe
gyász

idra meccs után lesz még valami ma?

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
tarson 3-0-ra alázott,mass ghost a végén😄

Aradebil2
addig is tarson vs madfrog,tarson megy 2-vel

Aradebil2
hát nem úgy tûnik,fõleg h egyik meccsben egy játékos,másik meccsben meg a helyi kommentátorok laggoltak

Rage47
bérelnek a blizzardtól
Aradebil2
mitõl lenne?

berlinboy6329
Megy mot vhol a gamescom torna?Glhf.tv-n vhogy nem az van...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
tournamentekre sztem van külön szerver
vitte is 😄 bevallom én sarennek drukkolok kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény .

Aradebil2
hogy olyan gecikirály lesz a bnet2.0(egyébként az is,bnet1.0hoz képest,alig van lagg),hogy nem fog kelleni a lan,illetve a ki nem mondott ok pedig a warez

Ez gyanus ,hogy saren viszi.

MrStokes
Ujra megy Idra vs Sarens!!!

MrStokes
Egyebkent emlekszik meg valaki, hogy mivel magyarazta anno Blizz a LAN hianyat?

CharrDen
Legalább mediumon, mert egész szép képe van.

Hála égnek oltsák is a népet a lan miatt , omg 😄😄😄😄 lagg fail.

Aradebil2
biztos h lowon játszik mindenki,de idra és tlo egészen biztosan

MrStokes
Jah, ESL-en is benyomtak egy kis reklamot. GLHF-en meg epp a kommentatorok kritizaljak a LAN hianyat. 😄

CharrDen
A játék közepén bnet leállt, és ezért új meccset játszanak.

Aradebil2
idra ezzel kapott még egy esélyt sztem

CharrDen
Vajon miért van reklám?<#szomoru1>

kicsit elkellet ugranom mi lett a 3 ik meccs eredménye?

ProGabe
megy az, csak reklám van

CharrDen
Na úgy tûnik sc2.tv-n abba is hagyták a streamelést. Grat Blizzard!

CharrDen
Ráadásul ma egész nap szarakodott a bnet, és mégis volt tournament.

CharrDen
Hát és mégis van tournament. Kár volt kihagyni, amúgy kíváncsi lennék, hogy milyen gépen játszanak, hogy ilyen jól fut rajta (gondolom ultrán)

Aradebil2
egy comment tl-rõl:
Achievement: Ruin a tournament match with lack of LAN. vwoom D

MrStokes
Pontosan errol beszeltek azok, akik kifogasoltak hogy nem lesz LAN. Mi lesz, ha a nagy tournament-en majd baszakszik a BNet. Hat most lathatjuk...

CharrDen
gondolj bele, mire gondolhatnak most, nagy meccset játszanak, épp harc van, amiben bármelyik meghalhat és PONT akkor laggol be

MrStokes
Most kene egy kis eloszereplos rpg 😄 Idra vs Sarens, lejatszanak eloben. 😊

CharrDen
"Igen, hagyjuk ki a lant, majd játszanak neten" jó ötlet volt

MrStokes
Ezt a sz*rt!!!

FSpofon
fogyatékos geci geci blizzard

Arab money

ProGabe
bnet lag :SSSSS

CharrDen
ehh itt is belaggolt (idra vs sarens)

Aradebil2
bnet2.0.....

én nekem mind a 2 nagyon tetszik szóval én a jó meccsért szurkolok😄

MrStokes
Ertem, koszi, ezt nem vettem eszre. Gondolom azert, mert egyebkent a nagyobb felbontasu stream-ek csak elofizetok reszere elerhetoek.

CharrDen
Jaja, neki drukkolok, zerg a kedvencem 😄

MrStokes
Es megis elbaxta, es Idra megnyerte. 😄

Aradebil2
ki van írva h miért:
ESL have asked me to remove the HQ stream, sorry all.

CharrDen
Ha ennyien mondják, hogy baj van vele akkor csak van benne valami, bár engem nem érdekel. Én komolyan mondom, most, amikor reaperrel bement és futkározott és folyton menekült, felálltam volna és fejéhez vágtam volna a billentyûm..

ProGabe
az kemény, Madfrog v Tarson meccsen olyan a lag, hogy kirúgták az obsokat, tehát nincs kommentár, meg persze nem látjuk a meccset 😄

valószínûleg fps lag, mert a hostnak (Tarson) laggolt :S

Ez az imba terran annyira unalmas, érdekes módon dimaga nagyon jól bánt velük.