StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Azért érdemes megnézni hogy hány muta öl meg hány thort. Nézd meg a nyersanyagbeli különbséget. De fölösleges ezen vitázni, játékban ugysem lesz ilyen, és ha véletlen, véletlen csinálnék ennyi mutát, nem csak ennyi thor jönne rám.

Tök jó, egész eddig azért nem kampányoztam mert várom a magyarítást ha már lesz akkor úgy játszom végig ,hogy mindent faszán megértsek elsõ játék lesz amit magyarul játszom végig😄 de még csak most kezdték el a kampányt minden energiát a larva=lárva meg ilyesmik fordításába kellett ölni😞(

csuszi
nem bázisról van szó, megvárnám/megvártam hogy a map közepére érjen. ott nekiestem a vikingekkel, ha hazafelé menekül is megszívja, ha felém jön is megszívja. mire hozzám ér mire hazaér nem marad/maradt semmije, mondjuk õ azt választotta hogy a map közepén bénázott a vikingekkel😊 asszem 1 yamat bekaptam, ennyi volt a loss.
de az még mindig áll, hogy írta siege, thor, medi, mara, bc.
számoljunk már ez mennyi gáz. 125/200/100/25/300. ja kérem ebbõl elég sok corruptor brood lord elõjönne. nem földön kell nekiesni egy ilyen masszív földi seregnek. corruptort nem tudom, mennyire gyors, de gyanítom még az is gyorsabb a bcnál, lehetne azzal is szopatni. de ismétlem, régen rossz ha a terra bcnél jár, egyrészt láma (szinte az egyetlen terra egység amit sose hozok, mert használhatatlan), másrészt rengeteg nyersanyag, ergo nekünk már rég ki kellett volna végezni, másrészt lassan épül, ergo2 ki kellett volna végezni, 4részt countert nekije...

MJ rulz Pink Team The Only One

Mi is 2 v 2 zünk mostanában már szinte csak 2 v 2 de valahogy mi mindig velünk egyszintût kapunk mert mindig megnézzük az ellenfelünket mi csak bronzeból kapunk.Múltkor én is azt hittem jobbakat kaptunk de csak 1 v 1 be voltak silveresek.Nekünk jó.

Azért azt a mutás dolgot megnézném. Fõleg, hogy mutának 3-as range-e van, bc-nek meg 6-os és eléggé odapörpköl, amint beér a range-be az illetõ, oké a muta gyorsabb, de a range-ével nem sokat ér a gyorsasága mellett, inkább csak csipkedni az ellen bázisát, ha nem védte le magát légrõl. Viking azért teljesen más tészta a 10-11-es range-ével, nem ugrik be.
Tanúlságnak megosztanék viszont 2 replayt tegnapi alkotásunkról, igaz nem vagyunk prok, de azért eldöcögünk, remélem hamarosan feljebb rak minket azért (egyenlõre bronz 2v2, igaz sokszor platinásokat rak be ellennek, amit nehezen értek miért).
Agyatlan rush <----Itt ha szegény ártatlan zerget kezdik el bántani, akár el is dönthették volna a meccset, pasz miért ragaszkodtak annyira a befalazott terranhoz 😄
only air
csuszi
ne keverjük már a countert és a túlerõt a balance-al.
17817. detto

de majd én is csinálok olyan videót, hogy nekiesek 100reaperrel 100 roachnak, vagy hogy 30 bc-ét leszed 1 muta.

ui.: mellékesen megjegyzem régen rossz ha bc-je van az ellennek. bár hozzáteszem eddig 1szer láttam gold ligában 2v2 ben, 8 vikinggel (mutaval könnyebben menne) szedtem le cirka 10-12 bc-ét. marha jó üzlet lehetett...kb olyan fene gyors mint sc1ben a reaver😊 vagy itt a creep off queen. szinte vicces milyen minimális mikroval lehet szopatni.

MJ rulz Pink Team The Only One

Ez szerintem nem bug, teljesen normális.

2v2 kettõ más világ. 1v1 balance a lényeg, ha az tökéletes, akkor lehet foglalkozni a 2v2-vel. Ha 1v1-ben balance van, nem feltétlenül lesz ugyanolyan egység tulajdonságokkal 2v2-ben és ez fordítva is igaz.
ha nem ragaszkodsz a dobozos verzióhoz, hotcdkey.com-nál 50 dollár és gyakorlatilag azonnal megvan

How much can you take,before you snap?

FSpofon
hardveraprón 9k-ért árulja vki

Arab money

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet a legolcsóbban megvenni a játékot és mennyiért? Vagy mindenhol 13,5k? Van olyan opció, hogy külföldrõl házhoz szállítással olcsóbb, mint itthon?
Köszi!

ez elsõ dolog amit javítani fognak a következõ patchben 😄

nr1ranger
Muta vs Thor: http://www.youtube.com/watch?v=68H8FeZHkWg&feature=sub

There is no peace. There is only WAR!

Daell Drow
Megjavult a bnet, ideje volt mar.
Nekem más játékkal volt ugyanilyen, csinálj belõle egy isot Imgburnnel, azt mountold fel és menni fog szvsz.

TSW: Tunderke

Nem értelek, én ma csak zergeltem 2 v 2 ben senki nem bírta leverni az ultra rohamot, hydrákat is csináltam , upgraded ,hogy volt ? engem nem nagyon tudnak szét ölni ha ultra rohamozok.A terranokat pillanatok alatt szét tudjuk ölni.Igaz társam is terran de õ általában csak légi erõt csinál, vikinget esetleg medivacot földön én megyek õ meg véd engem a légi támadásoktól a maraudereket banelingekkel támadom azonnal.Infestor? neatural parasite jól jöhet vagy fungal.A társad ha protoss érdemes void massolni mint minden protoss és esetleg carrier rengeteg zealot , ha úgy csináljátok mind mi kérj sok phoenixet nagyon sokat lehet velük ölni ha jól mozogsz vagy mothershippel vortex.

balintk
Valaki jártas a WebSpellben? Segítség kéne, hogy megtudjam csinálni a kupa oldalt.

Tatyla
gyanítom azért amiért te se olvastad el a moderátor,házigazda szabályzatot,mivel nem a topikba hanem e-mail-ben kell jelezni ha valamelyik topik házigazdája szeretnél lenni,és ennyit elvárhatnak az adminok is szerintem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

na mindegy, azért örülök neki 😊

unknown nick
Nem számít mennyi a wined és a loss-od. Pletykák szerint van egy rejtett mérleged, amit nem látsz. Minél erõsebb playert versz le annál többet érsz. Valószínû erõs játékost vertél le. Haypro is elõttem volt a platinában annak idején elsõ volt 30-1 aránnyal. Én meg 9. és hamarabb feltett, mert mázlis voltam és több diamond ellen nyertem, gondolom õ meg elkezdett játszani, mint az õrült rögtön az elején és nem kapott magasakat.

de ez az, hogy rosszabb az arány mint 50-50 és mégis felrakott bronzból silverbe
vagy ez csak annak tudható be,hogy a ma szarakodik a bnet?

CroftManor
DVDrõl igen, msot másodjára is ezt írta ki

Nothing is True, Everything is Permitted

unknown nick
DVD-rõl telepíted? Ha nem próbáld meg letölteni a bnet oldaladról a game klienst hátha azzal megy. Nekem gond nélkül felment Win7-en.

CroftManor
nem bír feltelepülni, pedig eredeti. hibaüzenet

CharrDen
Jah azt kihagytam, hogy néhány ghostal leszedte a protosst mielõtt a storm rámehetett volna.

CharrDen
Hmm pont ma volt ez: jött marával, thorral, siege tankal, battlecruiserrel és medivacokkal rám. Ráküldök Roach/Hydra/Ultra sereget, szerintetek ki nyer? Nem kérdés. Aztán csináltam 154db banelinget, kinyirtam azzal az egyik terrát. Utána a csapattársammal 2en (ö protoss volt) letámadtuk a terrát, aki ugyanezzel a sereggel 2nket (én corruptor, brood lord és roachra mentem, protoss pedig immortal,carrier,stalker) lazán lezúzott, semmink se maradt. Beírtuk, hogy ezt hogyan, mire ezt a választ kaptuk "Oh, didn't you know? Terran is OP" aztán kidobott minket, mert meghaltunk

unknown nick
De ha az a statisztika szerint jóval több prot player van és kevesebb terran, akkor miért a terran vezet drasztikusan win arányban? Ez már nem játék tudás kérdése. Zerghez nem tudok mit mondani csak azt látom, hogy dimaga és idra jórészt alázza a terrákat.

Változatlanul azt állítom hogy a fõ baj a mara, mert ellehetetleníti a mikrót a conc shellel. És akkor jönnek az ilyen finomságok, point defense drone mara mellé 😊 Conc shellt ki lehetne védeni, ha p a mara mögé ff-ezek. De elég nehéz kivitelezni, mert tudják, hogy mi jön és stimmel menekül be ne szoruljon. Aztán attack move-al lekapja az utolsó pár visszavonuló unitot, mert az energia meg lehet elfogyott, talán épp egy ghost vitte el.

CroftManor
nekem már 57%-nál elfogytak a képek installáláskor. Nekem lenne lassú a gépem, vagy alapból lassan telepít?

ProGabe
ezt érdemes fejben tartani:

The way matchmaking works is to at all time attempt to achieve a 50/50 win ratio for the player. Meaning over time any given person or team will see 50% wins to 50% losses. From the data we collected in beta this was the case in matching AT vs RT, and continues to be the case now.

The same matchmaking system and principle of win ratio applies to 1v1 games.

http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/248295648?page=70#1387

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

érdekes, elõléptetett silverbe, pedig nem is jó a win:loss arányom

szerintem nem imba egyik sem tudni kell játszani, egyedül a protosst látom gyengének.

unknown nick
Bealázta a banelinggel 😊 Durva a creep, hogy mindent lát elõre, ami rajta mozog.

unknown nick
Az melyik volt ki ellen nyomta?

unknown nick
Imba a t akár unalmas akár nem 😄 (ugye 0 scv-rõl verte vissza dimagát luci ^^)

_Legjobban összehangolt faj, minden unitja tökéletesen használható, elsõtõl az utolsóig._

Zergnek hiányzik a jó spellcaster, infestor és overseer szó szerint az utolsó pillanatban lett ki és átalakítva. Protosst csak nerfelték nagyon nem foglalkoztak vele, legtöbb stratégiáját haza vágták. Még így se gyenge csak baromi szétszórt lett a faj. "air weak", ha meglepnek vele vége. Sokszor cheeselik overrel a spire-t, leteszi egy eldugott sarokba még esélyed sincs észre venni, switchelni meg késõ és drága. Ha a minden prot emiatt agresszív játékstílust csinál akkor meg káromkodik az ellenfél, hogy már megint "ez" és ti protok sírtok, hogy szar a fajotok 😄 Egyedül a Zealot gyorsult 3mp-el, mert a barrack építési ideje is csökkent pont annyival. That's all.

TurboX
ZéVéTéMirror oO
Ezek a replay-ek merre vannak?
Hatalmas volt szedd le a replayt dimaga utolsó meccse.

Rage47
1-2 hónap, nyugi
unknown nick
Lemaradtam az egészrõl 😞

Aradebil2
olyan régen játszottam már pvz-t,hogy el is felejtettem😄
most rögtön beadott 2-t is,elsõt nem tudtam verni,nagyon zavarban voltam,nem tudtam expelni,nem tudtma mit kezdeni azzal hogy zerg ellen játszok😄 aztán másodikra már ment minden simán😄 forcefield+colo--->imbaaa😄

de most komolyan, miért ilyen baromira nehéz kinevezni azt a házigazdát?
sheltem már tegnap beírta a moderátor topicba és semmi...

Broafka
sziasztok!

bocsi a warez kérdés miatt. Van valami mûködõ crack? az új patch után nem mûködik a guest opció.
elõre is köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nekem most volt egy 52 perces játékom semmi lagg nem volt. Lehet csak mázlim volt, nem tudtam, hogy lagg is van, volt.
nekünk semmi baja csak achik szarok.

CharrDen
Nekem NAGYON laggol a bnet. Nemtudom, nektek hogy megy, de így élvezhetetlen.

Az elõbb játszottam, normálisan mûködik a bnet. Attól, hogy nem látom a saját és a másik portréját, meg a csili-voli achikat nem kell rögtön kardba dõlni.
Daell Drow
Meddig lesz szar a bnet? egesz nap?
CharrDen
Achi megy, csak nem mutatja õket. Ha bnetet megnézed, ott mutatja ha valami újat szerzel.

jah nálunk is hasonló error:S