StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az még mindig áll, hogy írta siege, thor, medi, mara, bc.
számoljunk már ez mennyi gáz. 125/200/100/25/300. ja kérem ebbõl elég sok corruptor brood lord elõjönne. nem földön kell nekiesni egy ilyen masszív földi seregnek. corruptort nem tudom, mennyire gyors, de gyanítom még az is gyorsabb a bcnál, lehetne azzal is szopatni. de ismétlem, régen rossz ha a terra bcnél jár, egyrészt láma (szinte az egyetlen terra egység amit sose hozok, mert használhatatlan), másrészt rengeteg nyersanyag, ergo nekünk már rég ki kellett volna végezni, másrészt lassan épül, ergo2 ki kellett volna végezni, 4részt countert nekije...
MJ rulz Pink Team The Only One
Tanúlságnak megosztanék viszont 2 replayt tegnapi alkotásunkról, igaz nem vagyunk prok, de azért eldöcögünk, remélem hamarosan feljebb rak minket azért (egyenlõre bronz 2v2, igaz sokszor platinásokat rak be ellennek, amit nehezen értek miért).
Agyatlan rush <----Itt ha szegény ártatlan zerget kezdik el bántani, akár el is dönthették volna a meccset, pasz miért ragaszkodtak annyira a befalazott terranhoz 😄
only air
17817. detto
de majd én is csinálok olyan videót, hogy nekiesek 100reaperrel 100 roachnak, vagy hogy 30 bc-ét leszed 1 muta.
ui.: mellékesen megjegyzem régen rossz ha bc-je van az ellennek. bár hozzáteszem eddig 1szer láttam gold ligában 2v2 ben, 8 vikinggel (mutaval könnyebben menne) szedtem le cirka 10-12 bc-ét. marha jó üzlet lehetett...kb olyan fene gyors mint sc1ben a reaver😊 vagy itt a creep off queen. szinte vicces milyen minimális mikroval lehet szopatni.
MJ rulz Pink Team The Only One
How much can you take,before you snap?
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet a legolcsóbban megvenni a játékot és mennyiért? Vagy mindenhol 13,5k? Van olyan opció, hogy külföldrõl házhoz szállítással olcsóbb, mint itthon?
Köszi!
There is no peace. There is only WAR!
TSW: Tunderke
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
vagy ez csak annak tudható be,hogy a ma szarakodik a bnet?
Nothing is True, Everything is Permitted
Változatlanul azt állítom hogy a fõ baj a mara, mert ellehetetleníti a mikrót a conc shellel. És akkor jönnek az ilyen finomságok, point defense drone mara mellé 😊 Conc shellt ki lehetne védeni, ha p a mara mögé ff-ezek. De elég nehéz kivitelezni, mert tudják, hogy mi jön és stimmel menekül be ne szoruljon. Aztán attack move-al lekapja az utolsó pár visszavonuló unitot, mert az energia meg lehet elfogyott, talán épp egy ghost vitte el.
Nothing is True, Everything is Permitted
The way matchmaking works is to at all time attempt to achieve a 50/50 win ratio for the player. Meaning over time any given person or team will see 50% wins to 50% losses. From the data we collected in beta this was the case in matching AT vs RT, and continues to be the case now.
The same matchmaking system and principle of win ratio applies to 1v1 games.
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/248295648?page=70#1387
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
_Legjobban összehangolt faj, minden unitja tökéletesen használható, elsõtõl az utolsóig._
Zergnek hiányzik a jó spellcaster, infestor és overseer szó szerint az utolsó pillanatban lett ki és átalakítva. Protosst csak nerfelték nagyon nem foglalkoztak vele, legtöbb stratégiáját haza vágták. Még így se gyenge csak baromi szétszórt lett a faj. "air weak", ha meglepnek vele vége. Sokszor cheeselik overrel a spire-t, leteszi egy eldugott sarokba még esélyed sincs észre venni, switchelni meg késõ és drága. Ha a minden prot emiatt agresszív játékstílust csinál akkor meg káromkodik az ellenfél, hogy már megint "ez" és ti protok sírtok, hogy szar a fajotok 😄 Egyedül a Zealot gyorsult 3mp-el, mert a barrack építési ideje is csökkent pont annyival. That's all.
most rögtön beadott 2-t is,elsõt nem tudtam verni,nagyon zavarban voltam,nem tudtam expelni,nem tudtma mit kezdeni azzal hogy zerg ellen játszok😄 aztán másodikra már ment minden simán😄 forcefield+colo--->imbaaa😄
sheltem már tegnap beírta a moderátor topicba és semmi...
bocsi a warez kérdés miatt. Van valami mûködõ crack? az új patch után nem mûködik a guest opció.
elõre is köszi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...