StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Ma eleg gyenge a stream minosege nalam, tegnap sokkal jobb volt mind az SC2.TV mind az ESL.
*Im a sad panda*

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

CharrDen
Szegény idra 😞 Itt is látszik, hogy 1-2 terran alig fejlesztett alap egység szétzúzta idra fejlesztett, komoly seregét pillanatok alatt

Rage47
sc2.tv
glhf.tv
Aradebil2
sc2.tv --> idra meccs,ezt ajánlom,fõleg h sarens vezet
glhf.tv --> tarson vs madfrog

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

incoming idrarage😄

RatBaG
elárulnátok egy tudatlannak, aki csak betévedt, hogy hol megy a stream?

Per Aspera Ad Inferi.

megint 90 % bio ez így fail lesz:S

jó meccs ez is😄

Aradebil2
ez a sarens gyerek nem normális,ha nyerni fog,akkora idrarage lesz h ihaj😄

ja már megvan😄

CharrDen
Tudom, meg lehet csinálni, de azt kétlem, hogy minden map elsõre ment volna. És engem ez zavar, amikor idõre megy, és kb fél-1 órás map, és a legvégén vesztem el.

Nem is kell végig tolni 1 nap alatt. Legalább marad késõbre is. 😄

ezeket a meccseket nem lehet valahonnan leszedni?(replay)

CharrDen
Igen, de gondolom nem elsõre 😊 Nekem is 1-2 pálya van hátra (jó, kb a fele) csak sajna amikor nem sikerül elsõre, elmegy a kedvem tõle és 1 hétig rá se nézek a single player feliratra. Másodszorra már tudom, hogy mit fog a gép csinálni, úgy már nincs meglepetés.

Aradebil2
pedig nagyon sok pro végigtolta brutalon,már 2-3. napon lehetett látni a profiljukban

MrStokes
most nem ertem, most 2 meccs megy egyidoben? Idra vs Sarens es Madfrog vs Tarson??? o_O

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Én végigvittem brutalon <#vigyor2>

CharrDen
Tudom, csak mondom, hogy campaign-ban nincs idõm unatkozni, mert a hacker/cheater brutal gép ellen nem lehet gyõzni, garantálom neked hogy még idra és társaik se tudnák elsõre végigvinni a kampányt, pedig õk aztán tudnak játszani. Csupán felbosszant néha, amikor egy pálya idõre megy, és amikor végre azt hiszed, hogy nyertél, beteleportál jónéhány egység, ami pont counter a tiedre, és meghalsz.

Rage47
lehet😊
eszméletlen állat volt az a baneling action 😄

1 Én multiról beszélek, single engem nem érdekel.
2 Carrierig és mothershipig el kell jutni ha nem hagynak kibontakozni nem tudsz sok mindent kezdeni vele.
3 egyfolytában derítenek akkor könnyen lehet ,hogy lecounterelnek és egyik sem ér semmit😞( bár ez mindenkire igaz.

Megjött a sunyi idra😄

Aradebil2
nem értem,miért erõltetik a biot,millio counter van ellene,egyszer mentek mechre,nyertek is

balintk
Jaja, nagyon szépen játszott. Lehet, hogy mégse fog terranra váltani?

😄DDDDD
demuslim vs dimaga végén most, mekkora volt már a baneling+fungal kombó 😄

How much can you take,before you snap?

MrStokes
Uhh, kicsit ledaralta a bio ball-jat Muslim-nak 😄

azta rohadt mekkora király volt amit most dimaga csinált😄

CharrDen
unalmas? unatkoztok? vigyétek végig brutalon, azzal szenvedek, mert elég igazságos, amikor örülök hogy jee nyertem, van 38-39db vikingem, jön egy mothership, beteleportál kb 8-10 carriert, 20-25 stalkert és meghaltam.. fél órás meccsnek (brutalon kampány) ez a vége, szeretem és ettõl megy el a kedvem

Rage47
csuwwi scriptjével meg lehet, csak kell hozzá házigazdaság
Mondjuk immortal gatewaybõl az kissé durva lenne :S

Tud valaki egy oldalt ahol fent vannak ezeknek a meccseknek a replayei?

Prody
Ne sírjatok már istenem!

jah ,szerintem is kéne valami upgrade a protossra mert úgy ahogy most van nem valami jó , jellegtelen és unalmas gameplay van vele csak😞

Aradebil2
egy ilyen techtree mennyivel változatosabbá tenné a protosst😞

persze tudod imba a terran legyõzhetetlen és nem tudsz vele mit csinálni.

csuszi
a terra imbával?
<#ravasz1>

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
zvz döntõ lesz,nézzétek meg
és holnaptól elkezdõdik a protossok sírása😊

omg a banelingek mit tudnak 😮O

balintk
Kikapott TLO?

CharrDen
de volt, ki volt fejlesztve... ez a menet most érthetetlen volt, én nem küldtem be volna elején 3 marát kb 8 marinehoz

Aradebil2
mert nem volt neki

Aradebil2
ennyit tlo-ról😞

CharrDen
ráadásul amikor beküldte azt a sok tankot, nem értem miért nem rakta be siege módba, leütötte volna

CharrDen
huh, ez szép meccs volt, bár kár volt azt a sok scv-t beküldeni

wtf azt hittem csak 2 ig megy😮

Jó meccs ment most 😄 t v t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morrow nyer

Aradebil2
hú de beszartam h bo3 lesz csak...

Aradebil2
ooops már most megy az ESL!!!!😞😞😞

Aradebil2
nekem is szarozik,de szokott ilyet