StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma eleg gyenge a stream minosege nalam, tegnap sokkal jobb volt mind az SC2.TV mind az ESL.
*Im a sad panda*
*Im a sad panda*
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Szegény idra 😞 Itt is látszik, hogy 1-2 terran alig fejlesztett alap egység szétzúzta idra fejlesztett, komoly seregét pillanatok alatt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
incoming idrarage😄
megint 90 % bio ez így fail lesz:S
jó meccs ez is😄
ja már megvan😄
Tudom, meg lehet csinálni, de azt kétlem, hogy minden map elsõre ment volna. És engem ez zavar, amikor idõre megy, és kb fél-1 órás map, és a legvégén vesztem el.
Nem is kell végig tolni 1 nap alatt. Legalább marad késõbre is. 😄
ezeket a meccseket nem lehet valahonnan leszedni?(replay)
Igen, de gondolom nem elsõre 😊 Nekem is 1-2 pálya van hátra (jó, kb a fele) csak sajna amikor nem sikerül elsõre, elmegy a kedvem tõle és 1 hétig rá se nézek a single player feliratra. Másodszorra már tudom, hogy mit fog a gép csinálni, úgy már nincs meglepetés.
most nem ertem, most 2 meccs megy egyidoben? Idra vs Sarens es Madfrog vs Tarson??? o_O
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Én végigvittem brutalon <#vigyor2>#vigyor2>
Tudom, csak mondom, hogy campaign-ban nincs idõm unatkozni, mert a hacker/cheater brutal gép ellen nem lehet gyõzni, garantálom neked hogy még idra és társaik se tudnák elsõre végigvinni a kampányt, pedig õk aztán tudnak játszani. Csupán felbosszant néha, amikor egy pálya idõre megy, és amikor végre azt hiszed, hogy nyertél, beteleportál jónéhány egység, ami pont counter a tiedre, és meghalsz.
eszméletlen állat volt az a baneling action 😄
1 Én multiról beszélek, single engem nem érdekel.
2 Carrierig és mothershipig el kell jutni ha nem hagynak kibontakozni nem tudsz sok mindent kezdeni vele.
3 egyfolytában derítenek akkor könnyen lehet ,hogy lecounterelnek és egyik sem ér semmit😞( bár ez mindenkire igaz.
Megjött a sunyi idra😄
2 Carrierig és mothershipig el kell jutni ha nem hagynak kibontakozni nem tudsz sok mindent kezdeni vele.
3 egyfolytában derítenek akkor könnyen lehet ,hogy lecounterelnek és egyik sem ér semmit😞( bár ez mindenkire igaz.
Megjött a sunyi idra😄
😄DDDDD
demuslim vs dimaga végén most, mekkora volt már a baneling+fungal kombó 😄
demuslim vs dimaga végén most, mekkora volt már a baneling+fungal kombó 😄
How much can you take,before you snap?
Uhh, kicsit ledaralta a bio ball-jat Muslim-nak 😄
azta rohadt mekkora király volt amit most dimaga csinált😄
unalmas? unatkoztok? vigyétek végig brutalon, azzal szenvedek, mert elég igazságos, amikor örülök hogy jee nyertem, van 38-39db vikingem, jön egy mothership, beteleportál kb 8-10 carriert, 20-25 stalkert és meghaltam.. fél órás meccsnek (brutalon kampány) ez a vége, szeretem és ettõl megy el a kedvem
Mondjuk immortal gatewaybõl az kissé durva lenne :S
Tud valaki egy oldalt ahol fent vannak ezeknek a meccseknek a replayei?
jah ,szerintem is kéne valami upgrade a protossra mert úgy ahogy most van nem valami jó , jellegtelen és unalmas gameplay van vele csak😞
persze tudod imba a terran legyõzhetetlen és nem tudsz vele mit csinálni.
omg a banelingek mit tudnak 😮O
de volt, ki volt fejlesztve... ez a menet most érthetetlen volt, én nem küldtem be volna elején 3 marát kb 8 marinehoz
ráadásul amikor beküldte azt a sok tankot, nem értem miért nem rakta be siege módba, leütötte volna
wtf azt hittem csak 2 ig megy😮
Jó meccs ment most 😄 t v t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morrow nyer