StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Baxa meg, azt hittem mar nem lesz ma semmi, azt irtak a schedule-ban hogy 17-tol player's party. Gondoltam, az vmi buli, vagy zenes akarmi lesz. >_<

Hanyadik Idra-Tarson mecs megy, es eddig mi az allas?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

na ugye,hogy lehet nyerni reaper harass ellen?

How much can you take,before you snap?

CharrDen
Bár szerintem a továbbjutók faja valamit jelent, és blizznek észre kéne vennie.

CharrDen
És nyerje is meg. Az op terrannak buknia kell.

BEAST
Az nem lehet. Ha már protoss nem került be, legalább egy zergnek sikerüljön. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

végre...

de szar lehet a szülinapomon elbukni az elõdöntõben <#eplus2><#hehe>

nem úgy volt,hogy 17.40kor kezdõdik a másik elõdöntõ?
vagy most mi van?

Rage47
<#nevetes1>
CharrDen
jah és levegöbe is sebez (felugrik a levegöbe)

CharrDen
majd ha kijön a heart of the swarm, akkor lingnek 1000 élete lesz és 250et fog ütni, alapbol speedling lesz

balintk
Nem is akkor kellett volna lerakni, amikor már volt kb. 10 reapere, hanem az elején. Nem tudott volna harassolni, mert nagyobb a spine crawler hatótávja, és kb. 2 ütés egy reaper. Hogyha kettõt lerak akkor már védeni tudja az expet, és ha nagyon arra megy, hogy leszedje a spine crawlert, akkor meg még ott van a ling, amivel távol tudja tartani a reapereket.
UI: szerintem még mindig jobban megéri, mint a több ling, mert azokat meg kimicrozza. Meg alapból védekeznie kellett.

Hydra jó lenne, csak minimum 100 hp-val és lehessen rá speedet fejleszteni. Én se értem miért kellett t2-re rakni. Az tisztán látszik, hogy a terran a legkidolgozattabb, vele foglalkoztak a legtöbbet a kampány miatt is. Remélhetõleg balance megoldják, aztán kezdhetik majd elõröl mert van egy olyan érzésem Heart of the Swarm miatt a zerg lesz kidoglgozva a legjobban. Igaz az még legalább másfél év.
balintk
<#eljen>

Ennyi reaper Hatchery-t is lebontja pillanatok alatt, spine crwawlernek ideje nem lett volna kifejlõdnie. Nincs más választás speedlingekkel megoldani. Most nem jött össze, elözõn igen, bár ott nem tud annyit fel-le ugrálni a reaper, mert más típusú a pálya.
MrStokes
Nem siras keppen, de nekem most nagy tulzassal ugy tunik, mintha a Blizz elobb megtervezte volna a terran fajt, ami megkapott "minden foldi jot", es mintha a masik ket fajra mar nem jutott volna kello ideje.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

CharrDen
Régen pedig tök jó volt.. Ha hydra t1es lenne, és 1 supplyt foglalna, akkor még jó lenne.

MrStokes
En nem pont igy ertettem, de lehet hogy ezt nyilatkozta Morrow. De akkor meg jobb is, ha tenyleg igy van, mert lehet, hogy o is erre a tneyre akarta felhivni a figyelmet.

balintk
Négy ling ára, annyit meg simán leszedett reaperrel.

MrStokes
Nagyobb szamban a reparek a spine crawlert is kb 2 mp alatt lekapjak, szoval ilyenkor sztem csak felesleges penzkidobas.

"Ha már erõsebb földi egység,akk hidra..." Hydra, mint erõs? A 80 hp-jával, meg azzal, hogy creepen kivül iszonyú lassú. Nem véletlenül nem használják, csak, ha muszáj viking ellen.
balintk
Spine crawlert is rakhatott volna exp mögé.

ProGabe
"I used reapers because i think that is imbalaced"

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

"Legalabb is a blizz szerint."
sokaknak pont az böki a csõrét, hogy a Blizz kussol. egy szót sem nyilatkozik a balance-ról, patchekrõl, semmirõl 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MrStokes
Az a vicc, hogy megfelelo szamu reaper meg a roach-okat is bealaazza egy egy kis microval, tekintve hogy roach speed nelkul eleg lassuak.

Sztem ha a hidra T1 lenne, akkor meg eselye is lenne a zergnek a reaperek ellen, de igy nem tudom...

De hat ez van, Everything is alright, terran is fine, an so is zerg. Legalabb is a blizz szerint.

balintk
Azt sajnálom, hogy a többi fajnál nincsenek olyan egységek, amelyekkel lehetne szívatni játék elején, mint pl. Terran-nál a reaper, hellion. A másik pedig, hogy ha ezek a rushok nem jönnek be, mint a 2. meccsen, akkor is könnyen vissza lehet hozni T-vel a macrot, többi fajnál ez nem lehetséges, vagy sokkal nehezebb.

MrStokes
Aaaaahh, ezek tudnak. Morrow epp nyilatkozik a riporternek, az epp arrol kerdezi, hogy mit uzen a rajongoinak, erre amikor elkezd valaszolni, bebasznek egy Alienware reklamot! >_<"

ProGabe
dimaga láthatóan feladta mass reaper ellen. ezt úgy értem, hogy belefáradt a dologba és nem igazán erõltette meg magát

már csak a kis nyikhaj idra mentheti meg a swarm becsületét 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
Az a baj,h amivel a reapert megfogod,azt simán countereli...Ott van egy halom rax..

Mas reaper jeee..ohh lingek?Nem baj lenyomják....Ohh roachok?na hozzunk ki 5 marát a raxokból,és lenyomják mindet..Muták?ajjaj marine+pajzs+stim...

Hidrára nemt ok mit ondani mert a lingek kergetik a reapert a hidrák meg hátulról támogatnak,oda már mech kellene,tank meg hellion upgradedel a lingek miatt,aztán a reaperek se halnának be,és nekimehetnének amig élnek a hidráknak...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MrStokes
Morrow nyerte, mass reaperrel nyitott es mar nem volt kiut Dimaga szamara ezt kovetoen :/

Daell Drow
morrow vagy dimaga nyerte az utolso meccset?
faszom poont akkor szakad meg a netem, es ujra kellet inditani addigra meg vege le. 😞
MrStokes
Na tessek, meg Morrow is elismeri, hogy a mass reaper op. Ennyi.

Igazan kivancsi lennek, hogy a jelenlegi legjobb Zerg jatekosok mit villantananak terrannal, illetve, a legjobb terran jatekosok mit tudnanank a zerg fajjal kezdeni. Kivancsi volnek, hogyan nyilatkoznanak a masik fajrol.

berlinboy6329
Mer kihoz pár marát oszt szopott 150 mineralnyi warrent meg v 2-300 mineralnyi roachot sok gázzal...Ha már erõsebb földi egység,akk hidra...Hátulról segithetik a lingeket elõl,és a marák sem sebeznek rá 20at..a reaperek meg az elején elhullottak a csatának,szal azok nem szólhattak volna bele.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ja én sem,fõleg mert elõtte kétszer is ugyanígy kezdett morrow és nem bírt nyerni ellene

balintk
Talán hamarabb kihozhatott 4-5 roachot, mint mutát, és nem esett volna az exp.

balintk
Nem értem, hogy miért nem roachozott.

MrStokes
Hmm, hat ezt most kicsit benezte Dimaga, vagy nem tudom mit csinalt, pedig ove volt az elony.

MrStokes
Igen, az mokas lenne 😄

balintk
ZvZ döntõt akarok! Hajrá dimaga! 😄

Carbonka
<#eljen>

MrStokes
Yeah Baby! Dimaga egyenlit! 😄

TurboX
csak annyira homályos a fríísztrím hogy a fejem megfájdul..
nézzük

sc meccs jön megy a stream nézzétek.

CharrDen
Ez azért közkedvelt, mert early-mid gamen terrannak vannak a legolcsóbb, legkönyebben és legerõsebb egységei. Ráadásul nem is nagyon kell hozzájuk techelni, vagy ha igen az kb semmi. Protossnál idõ, zergnél pedig rengeteg gáz + mineral kell ahhoz, hogy egy hasonló erejû sereget felállítsanak.

terran early nagyon kemény meg sokan játszák , bár én tegnap 95 % ban protoss ellen játszottam.

HeadHunter86
Bár szerintem nem unbalanced a játék csupán Terran közkedveltebb és könyebb is vele játszani.

HeadHunter86
Top200-ba kicsit sok a Terran EU-ben nem? 😄 Zerg alig van. Top10-ben 8 Terran 1 Protoss, 1 Zerg. Az igen 😄

mekkora makro elõnyben volt már nada 😮
jó lesz a döntõ meccsük,amúgy ez most mi? csak ilyen fun asia vs eu?

Rage47
sztem a tankos nyer
balintk
Végre egy élvezetes TvT.

balintk