StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Na lenyugodva, érdekes belegondolni, hogy miképp játszik az AI ellenem. Mintha tanulna, de nem tudom. Egyre többször látom, hogy beköltözik hozzám, 6pool rusholt is multkor, ráadásul másképp viselkedik, mint másoknak. Ezt ti is észrevettétek?

CharrDen
Tudom, de amikor a haverjaim elmennek wowozni, és egyedül maradok, nem tudok mit csinálni, 1v1-ben meg mindenki csicska láma módon játszik, photon beköltözés, reaper rush, ami után unalmas a játék, kimaradnak a jó hosszú menetek.

Blacksheep333
Látjátok ezért szar statbuzinak lenni.

Az operációs rendszeren is túl...

CharrDen
Ja és az lemaradt, hogy nem hiszem el, hogy pont 1-2 challenge fog ki rajtam. Bezzeg azokat, akik megcsinálták (1-2 ismerös) 1v1-ben lazán elverem.

CharrDen
És nem hiszem el, hogy ilyen kis hibák miatt, amik csak nekem vannak (és persze az op terran, és egyéb bugok miatt) fontolgatom azt, hogy eladom a játékot, pedig nagyon vártam és nagyon jó, csak egyszerûen ennyi bug, és szar gép miatt fontolgatom a játék eladását. És még azt se lehet mondani, hogy noob vagyok, amikor nemcsak brutalon sikerült végigvinni, de még neten is jó vagyok, nem egy utolsó. SC1-el is sok-sok évig játszottam.

CharrDen
Hát istenem, megõrülök, nézem a challengeket, 1-2 kéne még goldra, nézem youtube-n hogy csinálják, megpróbálom UGYANÚGY, de nekem a gép (ai) másképp viselkedik, tehát lehetetlen. Már a Covert Opsot, meg a protoss basicet vagy 3 órája folyamatosan próbálgatom, mindig 1-2-vel lépem túl, de számomra lehetetlen, mert amikor másoknak a viking leszáll a földre, és ott marad, nekem felrepül rögtön és kapom a minuszokat. Ha valaki esetleg megdobna egy save-el, azt nagyon megköszönném, mert ez már megõrít. Haveromnak persze elsõre sikerült, amikor mondtam neki hogy kell (ugyanúgy csinálta mint én, csak ugye a gép másképp viselkedett). Amúgy már láttatok olyat, hogy az insane AI beköltözik (!!) hozzátok? Mert nálam ma ez volt.

balintk
Ezen felnevettem. 😄

balintk
Inkább mint napi 12 óra irodai munka. 😄

Blacksheep333
Napi 12+ óra sc2 évekig, szvsz nem olyan szórakoztató! 😄

Pláne, hogy neki ezért fizetnek. Rendesen havonta, nem csak vesenyeken nyer pénzt, tehát ez a munkája. Szórakozik, jól keres vele. Ezt nem kellene leszólni.
"Amúgy nem értem ezeket mindenki szidja ,hogy hülye kocka, hogy néz ki, egész nap csak játszik stb.. "

Hát jah mindenki azt csinál az életével amit akar.Az igazi szánalom az aki mások életével foglalkozik a sajátja helyett.

TurboX
azokat köteles vagy te is tisztelni mivel nem emberek és nem tudhatod mikor fognak elvinni!<#alien>
BEAST
Maradi vagyok, maradok a ts-nél. Nub Pedro viszont él és szórakozik valahol a Balaton közelében. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

critrocket ?😄 ez ilyen teamfortress esen hangzik😛

Amúgy nem értem ezeket mindenki szidja ,hogy hülye kocka, hogy néz ki, egész nap csak játszik stb.. de a koreaiaknak bezzeg még itt is kinyalnák a seggüket pedig ugyan ilyen no life 40 kg s nonstop playerek.

Blacksheep333
Olyan, mint a TS vagy a ventri. Egy kisebb társaság oda szokott gyûlni, ha SC2 -zni van kedvük 😊
Letöltés
ip: critrocket.hu

TurboX
igaz, de gondolom hatványozza a sötét szoba és a nonstop starcraft😊
Belton
Eladó Starcraft 2 DVD tokos Aktivalt ! Játék (2DB Guest Pass meg ott van benne) Miskolc.

Ár : 6000FT

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Mi az a mumble?

Különc
Pénze attól még sok lesz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Blacksheep333
Gyertek Mumble-ra és játszunk! <#vigyor><#violent>

S = D

Dimaga a rendezvény után elmegy sörözni a haverokkal, becsajozik és mulat.
Idra felszáll a buszra mozdulatlanul és faarccal kimegy a reptérre, hazaszáll, majd otthon elõveszi a szomszéd óvodából ellopott játékbabáit, és boncolási kísérleteket végez rajta. Ja, nem, leül a gép elé és tolja tovább az sc2-t.
Morrow kinyomkodja otthon a pattanásait, a suliban egy hétig õ lesz a király az osztálytársai között, aztán ismét visszavedlik az évfolyam lúzerévé...

Vagy valami ilyesmi, a stílusokból, megnyilvánulásokból következtetve.

Hajrá Simaga! 😊

MrStokes
De o egyebkent is skandinav, azok meg feherebb boruek, nem? 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TurboX
szöszi azt sem tudja mi van sztem😄
Dimaga legalább jó arc... Idra sorozatgyilkos arcú

TurboX
pont írni akartam: morrow srác karja (vagy mi volt az) világított rendesen a sötétben, de hát ez progémer alapfeltétel
MrStokes
Ahh, akkor lehet rosszul emlekszem. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

antgecc
Hát... ezek nem sok napot láttak idén... <#wow3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MrStokes
Ez tenyleg az, eraly-mid gameben t rohadt eros, a vegere meg kikerul a pixisbol es nem sokat tud csinalni. Tenyleg nincs ez igy rendjen, remelem csinalnak majd azert vele vmit.

Ott megy el, hogy a mule miatt nagyobb incomja van terran-nak, hiába kevesebb harvestere van. Erre jön még szuper anti-zerglin hellion + mara roach ellen. Azonos képességû játékosoknál kijön ez az elõny.
Blacksheep333
Úgy tudom Dimaga ígérte, vagy már Idra is? 😄

berlinboy6329
Az nem Dimaga volt?V Idra is igérte?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MrStokes
Hat ez 1 sz*r. Ha ezek utan sem csinal semmit Blizz a balance-szal, akkor melyen benyelheti.

Kivancsi vagyok Idra tenyleg at fog-e allni terranra, ahogy igerte, mert sztem egyre jobban erik a dolog.

berlinboy6329
Ez mekkora gáz...Terrannak sok early jó egysége van,amik kurva olcsóak és durvák...Zergnek semmi...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Blacksheep333
Kíváncsi vagyok az interview-ra Idrával.

Blacksheep333
Na meg ez: Terran 1 bázissal megteheti, hogy az SCVket is elviszi a harcba, de ha ezt Z teszi meg három bázissal, összeomlik a gazdasága...

BEAST
<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na ez most más lesz... csinál factory-t 😊) double hellion...

Blacksheep333
De pont ez az, hogy bazdki látszik, hogy idra sokkal jobb, és mégis szopja a faszt.

jól van, ne fikázzátok már a kissrácot... azért csak eljutott idáig. Idra is jól nyomja, én élvezem a meccseket, bár tényleg jó lenne kicsit mást is látni, nem csak reaper harasst az elején

BEAST
Kb :/ Nagyon remélem idra visszahozza még ezzel a körrel.

Blacksheep333
Mass reaper 3szor (eddig). Szánalmas ez a csávó. Olyan mint egy pulya, aki megtalálta az "I-WIN" gombot.

ProGabe
használt és alázott velük, nagyon szar 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tessék, a siege meg a medievac... 2:1

remélem morrow kikap , marhára szar játékstílusa van sokkal jobban örültem volna dimaganak a döntõben , morrow csak reaper meg mara massol siege tankot se használ.

ProGabe
hülye ez a morrow. starportról még nem hallott? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

baromira unalmas ez a reaper mara technika 3 ára is, hellion ? minek az neki😄

Nem verte le morrow megmaradt egységeit, aztán nem volt pénze új seregre, túl sokat vesztett addigis.
berlinboy6329
õõ..hh 1:1?Nem 2:0?

Miaz h Morrow nyerta z elsõ körben?Idra bezúzott a bázisára lingmassal aztán GGzett?Ennek mi értelme volt?

Elkezdtem zergelni én is rájöttem ,hogy terrannal nem ölik le azonnal a zerget late en nem sok esély van ellene.